Va implor, votati-l pe Basescu!, topic de dat limbi la presedinte
![]() ![]() ![]() |
Va implor, votati-l pe Basescu!, topic de dat limbi la presedinte
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bre da` ai curte destul de mare ca is multi care-ar trebui sa bea o bere cu maestru`
![]() Plus alaiu` de bocitoare de partid ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Curtea e comunala, in ea sint parcati toti cei trecuti la bere gratis si vesnica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
La ulimele alegeri alea pentru parlamentarii europeni a iesit potul cel mare la 6 din 49 si un tip a castigat 11 milioane de euro.Asa ca in ziua alegerilor nu uitati sa cumparati un bilet la 6 din 49 ca sigur se castiga!Mult noroc!
|
--------------------
a
b
c
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Mdea, exista sanse sa-l vedem pe Modus intr-o Laguna
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(cristianco2002 @ 16 Nov 2009, 21:48) Install/abort? Avort! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Basescu a spus ca daca nu va iesi Presedinte, se va intoarce pe mare la meseria care l-a consacrat... dar la ce naiba? CA NU MAI AVEM FLOTAAAAAAAAA !!!!!!!!! Basexu' este un ignorant, un nesimtit, un hot ordinar care nu a facut nimic pentru Romania. Cine are alta parere despre acest sarlatan, ar trebui sa deschida ochii mai larg si sa priveasca in jur...
In 4 ani am ajuns o tara de someri si de grevisti. Votati-l in continuare pe baselu'. Ioana deja s-a plictistit de range rover, iar ioana vrea alt penthouse. Bani din vanzari anterioare nu prea mai are Ioana, iar Elena parca nu mai lucreaza la Luxten, part time, cu 7000 de euro pe luna. Ar fii cazul sa mai virati niste bani in conturile lui base pentru ca roveru deja cred ca are cativa zeci de mii de km si se apropia de revizia cu bucsi si pivoti si decat sa o duca in service mai bine isi cumpara alta. Succese si respect oamenilor cu capul pe umeri! |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
ce intelegi tu prin "nu mai avem flota" ? cauta un pic pe net sa vezi cum stau lucrurile de fapt.
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 17 Nov 2009, 07:34) Io as fi zis 20 de ani, da' vad ca-ti place sa privesti la scara mica.Oricum, ca sa n-o dam in prosteala aiurea, ca vad ca-l acuzati pe basescu si pentru faptu' c-ati calcat intr-un kkt de catel inainte de a va sui in masina, hai sa-ti amintesc doua dintre caracteristicile guvernarii pesede (ale caror ultime rezultate vad ca-s trecute-n contul lu' basexu): - cum e implicat pesedeul la guvernare, cum se duce dracului tot bugetul, ajungind ca aceste sa fie aprobat in februarie-aprilie; - eternele nemultumiri si greve sezoniere (toamna - primavara). Asa ca, pina una alta, nu stiu care dintre noi trebuie sa deschida ochii mai bine. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Mor cand vad stereotipurile antenelor scoase de unii oameni ca pe poezie. Vreau argumente... Cifre... etc
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și mai dă și douăjcinci dă mii dă coco la căpșunari, de' se întorc...
În schimb, "do'n profesor" bagă meleoanele de răscumpărare a fraierilor în casele fetelor. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Nu inteleg de ce, daca am un dinte impotriva actualului presedinte, ar insemna ca automat votez cu Geoana...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Un dinte? Eu am toata proteza.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Marty |
![]()
|
Pai altfel cum poti pune-n circa Domnului Goe toate relele si de cei 10 ani de guvernare pesede nu poti aduce aminte?
![]() Imanoile, la tine-i genetic ma, doar toti moldovenii voteaza cu Iliescu. ![]() ![]() This post has been edited by Marty: 17 Nov 2009, 08:45 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
xcss |
![]()
|
Pai vreau sa raman on topic
![]() |
--------------------
-
-
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Si PNLùl a fost la guvernare.
This post has been edited by FLP: 17 Nov 2009, 08:46 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
xcss |
![]()
|
Drace. Am gresit topicul.
|
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(FLP @ 17 Nov 2009, 08:46) Si PNLùl a fost la guvernare. Da', da' nu mai e. Și în ultimul an a fost FSN-ul. De câte ori să mai zic? Pentru o "gaură" de 5mld, FSN-ul a împrumutat cel puțin 30mld, și tot la canal s-au dus. Da' nu contează! Votați Băse! La țepe! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
TRAITI BINE?
Noi nu ... Furam mai bine pana-n 2004 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
DragosP |
![]()
|
Ejti nostalgic bre?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Manuel |
![]()
|
Cred ca e doar sincer.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
"topic de dat limbi la președinte"
Hm, Vanghelie, tu ești mă? |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Manuel |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 17 Nov 2009, 08:44) Imanoile, la tine-i genetic ma, doar toti moldovenii voteaza cu Iliescu. ![]() ![]() O sa te dezamagesc: nu votez cu Geoana! Da' stii care-i cea mai mare dezamagire? In nemernicia mea, am votat cu basescu in 2004. Stiu, sunt vinovat, o parte din dezastrul actual mi se poate imputa si mie. ![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Manuel |
![]()
|
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Felicitări, nu cunoști limba română.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Manuel |
![]()
|
Ma, tie iti sta mai bine ca si "ex membru".
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
tribunul |
![]()
|
Ma, tie iti sta mai bine daca ai invata limba romana.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:45 |