Va implor, votati-l pe Basescu!, topic de dat limbi la presedinte
![]() ![]() ![]() |
Va implor, votati-l pe Basescu!, topic de dat limbi la presedinte
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Imi sta sau mi-ar sta?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Lasă-l măi...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
'Tu-i mama lui de conditional-optativ...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 17 Nov 2009, 08:51) Da', da' nu mai e. Și în ultimul an a fost FSN-ul. De câte ori să mai zic? Pentru o "gaură" de 5mld, FSN-ul a împrumutat cel puțin 30mld, și tot la canal s-au dus. Da' nu contează! Votați Băse! La țepe! pai da, pt ca salariile alea ale bugetarilor + pensiile trebuie platite lunar. Btw, gaura a fost ceva mai mare de 5 miliarde de euro , iar pana acum am luat un pic mai putin decat gaura aia lasata de pnl si psd ![]() Btw, stie cineva de ce suntem in rahat cu sistemul de asigurari sociale, printre altele? Uite zic eu.. pt ca in perioada lui iliescu, s-a preferat ca somajul sa fie mascat prin pensionari. Anticipate. Si uite asa, oameni care ar fi trebuit sa munceasca, au ajuns pensionari, in loc sa fie trecuti in somaj si ajutati sa se recalifice. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pensionări anticipate și cu salarii compensatorii...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pacat ca-n Braila nu-i metrou.... sa vezi ce-l injurai pe tov. Ilici pt. greva.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
În toată Moldova nu-i...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dragii mei dragi, va atrag atentia asupra faptului ca aici il votam sau nu pe basexu, pentru gramatica si alta basini d-astea va asteapta bigutza la el pe topic
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
@Marinare: Bine că-i în Ploiești...
@tribune: te credeam mai perspicace, apropos de "ejti"... Da' de unde nu-i, de ce aș cere eu? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Aici decat il votam. Nu-l votam mai hacana.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
"Va implor, votati-l pe Basescu!, topic de dat limbi la presedinte"
Am si eu o rugaminte ! Mi-s mai copt si n-am apucat sa invat modernisme d'astea, cum ar fi hip-hop, manele sau datul limbilor. Imi explica si mie initiatorul cum se procedeaza? Nu mi-as putea inchipui ca a intitulat un topic folosind cuvinte si procedee ce nu-i sint familiare! ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Hai ma, nu mai fii modest, ca am vazut toti cat de priceput esti la treaba asta.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Asta e topic de dat limbi la basex?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
NU! La presedinte.
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(corbex @ 17 Nov 2009, 14:28) Am si eu o rugaminte ! Mi-s mai copt si n-am apucat sa invat modernisme d'astea, cum ar fi hip-hop, manele sau datul limbilor. Imi explica si mie initiatorul cum se procedeaza? Dragul mieu, te asigur ca nu esti intr-atat de copt incat sa nu stii procedeul, care nu e nici pe departe un modernism. Ori poate esti predecesorul lui Adam si al Evei, ceea ce m-ar mira oarecum. ![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 17 Nov 2009, 15:25) ...asta-i un topic al disperarii. ...portocaliilor... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DragosP |
![]()
|
cum este
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
mai este?
|
--------------------
|
Manuel |
![]()
|
Pana de Sfantul Nicolae.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE topic de dat limbi la presedinte ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu Oprescu de Doamne-iarta-ma mai are? in afara de faptul ca a adus in premiera PMB pesedeilor, nu vad sa fie un contracandidat de care sa-i fie frica.
Ce nu inteleg eu, de ce atata circ la fiecare 4/5 ani, ce speram sa obtinem din alegerile astea. Cat poate sa faca un om, singur sau aproape singur, fie el si bine intentionat? ( nu zic c-ar fi basexu asa, vorbesc in general). Eu unul as zice ca daca avea Winston Chruchill parte de colaboratorii lui Baselu, Anglia pierdea cu brio razboiul. Ba mai primea si trofeul fair-play la sectiunea cele mai putine picioare cotonogite. Credeti ca doar un presedinte, indiferent cine ar fi el, ar scoate singur tara din mocirla? (ce-i drept am avut un om care ne-a cam scos din mocirla, si chiar si-a dat enteresu', regele Carol I, dar ala a avut vreo 40 de ani la dispozitie, basca pe Bratianu ca bonus). Baselu are scuza ca va avea la dispozitie maxim 1/4 din timpul asta si pe Elena Udrea la carma (stiti voi care). Macar de ar construi 1/4 din km de cale ferata facuti in aia 40 de ani. This post has been edited by ATM: 19 Nov 2009, 01:25 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
tribunul |
![]()
|
ATM daca tu considere ca este treba presedintelui, oricare ar fi ala, sa construiasca sine de tren, cred ca incurci putin lucrurile.
Si daca tot ai ridicat la fileu problema cu sina de tren, ai idee care este suma pt. care este cercetat Mihai Necolaiciuc, fostul sef de la CFR.... |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:58 |