Metroul, în grevă generală, de marți, pe termen nelimitat
![]() ![]() ![]() |
Metroul, în grevă generală, de marți, pe termen nelimitat
B-64-MVP |
![]()
|
||
![]() ::: M V P ::: Group: Members Posts: 183 Joined: 14 May 09 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 / AMBITION
- B 64 M V P
|
|||
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Altii nu mai comenteaza la 1500 de RON iar voua va pute cu cate 2000. Ia zi tati, daca pleci de la metrorex ce sanse ai sa te angajezi in alta parte? A, e mai usor sa stai cu mana intinsa....
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
asta-i din ciclu' 'valea ca 20 stau la poarta'?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg de ce sunteti asa fustrati?
Daca nu va convine salariul pe care il aveti iesiti in strada, faceti greva. Faceti pe voi atat, aveti sange in instalatie iesiti in strada si cereti-va dreptul la o viata mai buna. Oamenii astia stiu ca nu pot fi inlocuiti de azi pe maine, tocmai de aceea isi permit sa faca greva. Parerea mea e ca toti ar trebui sa iasa in strada acum, mai ales medicii si profesorii ca dupa alegeri o as le dea la papa toti. Criza nu mai e si pt guvernanti cand i-au spagi imense si cand dispar bani din bugetul tarii pt campanii electorale si tot felul de chermeze si scene de 75.000 euro sau anzari anterioare. Criza e numa pt prostii care lucreaza la stat si la privat pe salarii de kkt. Cui nu-i convine stie unde e guvernul si parlamentul, sa mearga acolo si sa le rupa capu alora |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Cand ceva nu iti convine (salariul) il schimbi (pleci in alta parte). Nu te apuci sa cersesti. Sa faci greva, etc ...
De ce sunt frustrat? Ca e criza in toata lumea asta si in alte parti e mult mai grav ca la noi. Aia nu mai fac greva. Daca au salarii mici inseamna ca sunt ineficienti ca si companie. This post has been edited by FLP: 17 Nov 2009, 08:27 |
--------------------
.
.
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
greva face parte dintr-o societate moderna si civilizata, bine ca suntem noi destepti si americanii, italienii, ungurii etc prosti ca fac greve de cand lumea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
Sunt curios prin cate audite financiare a trecut metrorexul (de la firme private). Argon, cum am spus si mai devreme intru in contact f des cu forta de munca internationala... N-o mai arde aiurea ca acolo nu se face greva ca la noi ca sunt salariile mici, ca nu au conditii de munca, etc.
This post has been edited by FLP: 17 Nov 2009, 08:31 |
--------------------
.
.
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pai acolo nu sunt salarii mici si au si conditii de munca. Daca voi va complaceti sa traiti in saracie, nu-i tarati si pe ceilalti in mocirla (nu ca n-ar fi deja). Tot ii dati cu demisia, voi daca aveti salarii mici la patroni, de ce nu plecati? Sau de ce nu va angajati la metrorex unde curge lapte si miere prin tunele?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
FLP |
![]()
|
Eu castig f bine in mediul privat, chiar f bine. In pauza de masa ma duc si joc foosball, tenis de masa si biliard. In fiecare luna daca muncesc si imi fac treaba mai bine ca restul primesc premii, diplome, etc. In fiecare vineri compania ne cumpara mere ptr a ne asigura un trai sanatos. Stiu suna ca in poveste ce zic eu aici. Dar e adevarul, mereu se poate gasi un job mai bun. Momentan e criza, a inceput sa se simta si la noi, dar ne-a prins pregatiti, eficienti, etc
This post has been edited by FLP: 17 Nov 2009, 08:41 |
--------------------
.
.
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ce sa zic... fericitule!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
FLP |
![]()
|
Chiar nu am vrut sa ma laud, nu vreau. Nu asta a fost scopul.
Ca tot vb de situatia internationala: si la ei nu s-au mai dat mariri, si la ei se dau oameni afara in dracii aia mari, si acolo e greu. Dar nu face nimeni greva ptr ca lumea intelege situatia. |
--------------------
.
.
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FLP @ 17 Nov 2009, 08:25) Cand ceva nu iti convine (salariul) il schimbi (pleci in alta parte). Nu te apuci sa cersesti. Sa faci greva, etc ... Sa te vad pe tine cum iti cauti de munca atunci cand ai o specializare de nisa, daca pot spune asa. Adica sa spunem ca tie de mic ti-a placut sa conduci metroul sau sa verifci noaptea instalatia electrica sau calea de rulare de la metrou. Sa te vad atunci unde iti cauti de munca. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
FLP |
![]()
|
Aaaaa, aici voiam sa ajung, asta e diferenta.
|
--------------------
.
.
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FLP @ 16 Nov 2009, 22:25) Iar 1700 RON este un venit mai mult decat OK. Nu e bre deloc Ok QUOTE(BlaueCorsa @ 16 Nov 2009, 23:19) Apropo de asta, in Olanda am prins o greva la Eindhoven. Autobuzele circulau normal, dar soferii refuzau sa incaseze contravaloarea biletelor. Am prins in Nov 2008 greva la metroul din Paris. Trenurile circulau rar si nu se taxau biletele. Pe peron erau mii de oameni....civilizati, nu injura nimeni "metrorexul" parizian QUOTE(B-64-MVP @ 17 Nov 2009, 06:31) Imi pare rau si ma scuz in fata calatorilor, dar nu o sa lasam niciodata capul jos in fata unor politicieni ingamfati si mincinosi ! ! ! las-o mai moale cu vorbele mari si cu scuzele in fata calatorilor. Nu tu ai luat hotararea asta. In general grevele se inscriu in "sectiunea" manipulari. Liderii de sindicat in general isi vad interesul. Marea masa e de manevrea |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(FLP @ 16 Nov 2009, 21:25) QUOTE(FLP @ 17 Nov 2009, 08:40) se pare ca avem idei diferite referitor la ce inseamna un venit OK, si tu doar ai impresia cacastigi f bine. Ma intreb cat iti ramane dupa ce platesti rata la masina si chiria in Bucuresti, dar din 1700 ron o persoana traieste o luna cam la limita tragand de bani mai cu spor la gandul ca ce fac aia cu 500 ron salar. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Dar sa nu deviem prea mult, venitul mediu la metrou este ~ 2.500 lei.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
argon |
![]()
|
scuza-ma, dar din gura unui ministru pedelist nu cred o iota. Ce te face sa-l crezi pe idiotu ala si nu pe liderul de sindicat care afirma ca e 1400 ron?!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Un coleg a fost in weekend la Paris. Metroul si RER in greva, a facut 7 ore de la aterizare la Roisy pana in capatul celalalt al parisului.
Astia se inspira unii pe altii? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Argon e foarte simplu.
1.500 lei este salariul tarifar minim, fara sporuri. 2.500 lei este venitul mediul NET. Se poate verifica, se ia fondul de salarii si se imparte la nr. de angajati. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FLP @ 17 Nov 2009, 09:40) In fiecare luna daca muncesc si imi fac treaba mai bine ca restul primesc premii, diplome, etc. In fiecare vineri compania ne cumpara mere ptr a ne asigura un trai sanatos. Stiu suna ca in poveste ce zic eu aici. Asta e de bula rau de tot. 1. La voi in firma criteriul de performanta este: depaseste-ti colegul si umfla diploma ![]() ![]() 2. Cat despre mere...si Adam a fost pacalit in timpurile biblice...povestea se repeta ai grija 3. nu suna deloc de poveste...sunt bulshit-uri corporatiste ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Pentru o societate de stat, cu monopol, ce fac ei nu se numeste greva.
|
--------------------
-
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(argon @ 17 Nov 2009, 09:23) Ii ramane bre, ca face economii, nu vazusi ca la sfarsit de saptamana primeste diplome si mere? Nu mai are nevoie sa faca "piata"... This post has been edited by radian: 17 Nov 2009, 09:45 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tribunul |
![]()
|
OAP, faza cu merele se practica.
Sunt anumite firme care asigura angajatilor niste conditii mai decente, le dau fructe, cafea, sucuri...etc. Dar ca sa zici ca le da mere ca sa le asigure un trai sanatos...e aiurea rau de tot. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Cocojambo @ 17 Nov 2009, 08:52) Adica sa spunem ca tie de mic ti-a placut sa conduci metroul sau sa verifci noaptea instalatia electrica sau calea de rulare de la metrou Insemna ca trebuie sa te duci sa te verifici la cap, nu sa faci greva. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 17 Nov 2009, 10:45) OAP, faza cu merele se practica. ![]() |
--------------------
.
.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Daca nu-ti da si o diploma tot degeaba, nu-i firma serioasa...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 18:51 |