Metroul, în grevă generală, de marți, pe termen nelimitat
![]() ![]() ![]() |
Metroul, în grevă generală, de marți, pe termen nelimitat
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 16 Nov 2009, 13:55) sunt si eu curios, cati din astia 'revoltati' folositi metroul? sau va e ca incep si altii sa foloseasca masinile si nu mai aveti loc de ei? v-ati tras strada proprie? ![]() Merg in fiecare zi cu metroul, de ajuns la munca pot ajunge si cu un tramvai care face 1h jumate pe traseu (cel putin) intr-o zi normala, d-apai cand e greva la metrou. (nici nu stiu daca o sa te poti urca in el dimineata) Plus ca o sa iasa f multi cu masina pe strada ca si mine de altfel pt ca alta alternativa nu am in cazul asta. o sa fie rupere!!! nu mai zambi asa mult, cum ar fi ca la tine in oras sa nu mai circule transportul in comun cateva zile? ![]() This post has been edited by Cocojambo: 16 Nov 2009, 14:25 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Cocojambo @ 16 Nov 2009, 14:24) nu mai zambi asa mult, cum ar fi ca la tine in oras sa nu mai circule transportul in comun cateva zile? ![]() Care transport în comun în Deva? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 16 Nov 2009, 13:47) prietene esti paralel pardaf si ce mai vrei tu ![]() ![]() ps:stati linistiti nu o sa fie greva decat foarte de dimineata cred.. ![]() This post has been edited by Rafi: 16 Nov 2009, 14:46 |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Puteau sa isi continue munca si fara sa semneze contracte cu uti. Degaba muncesc unii pe rupte, daca sefii lor isi trag partea. Poate va schimbati si sefii cu ocazia asta.
This post has been edited by IRONICK: 16 Nov 2009, 14:47 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
|
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pai daca intodeauna gandim asa, cum o sa evoluam?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(DragosP @ 16 Nov 2009, 15:20) Cand o sa recitesti CU ATENTIE tot ce am scris si cand o sa existe in Romania o alternativa viabila, atunci poti sa aduci in discutie si politica!!! Pana una-alta, vad ca de la PSD ni se trag toate nenorocirile: vezi legea salarizarii profesorilor, vezi cine e liderul de sindicat METROREX, asa ca te rog mai scuteste-ne cu politica! ![]() 16 Nov 2009, 16:06: QUOTE(Rafi @ 16 Nov 2009, 15:42) prietene esti paralel pardaf si ce mai vrei tu ![]() ![]() ps:stati linistiti nu o sa fie greva decat foarte de dimineata cred.. ![]() Ti-am raspuns inainte de a comenta tu ceva! Reciteste tot topicul! QUOTE(MadHawk1 @ 16 Nov 2009, 14:55) Bai, mizerie-nemizerie, nu le plang eu de mila pt ca au salarii cu mult peste medie! Si daca nu le convine, ia sa vedem unde isi mai gasesc de lucru in alta parte, in conditii de criza? In mediul privat mai au tupeul sa faca greva???? Scarbele dracului!!!!! ![]() Sa ii ia dracu'! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by MadHawk1: 16 Nov 2009, 15:06 |
--------------------
.
.
.
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu le dau dreptate... Pai acum e momentul sa-si mai traga si ei ceva banuti ca dupa alegeri gata ... nu mai baga nimeni pe nimeni in seama.... Acu ca i-au prins la inghesuiala.... Nu asa au facut toti ? ei de ce sa nu faca...
Ahhh abia astept sa se termine cu alegerile astea si sa inceapa sa dea afara din bugetarii care "suge sangele poporului" ... Nu mai stiu pe unde citisem ca in RO sunt cam 400.000 de bugetari in plus .... macar jumate sa dea afara si tot as fi incantat.... |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@MadHawk1: In continuare imi permit, cu respect, sa-ti recomand un calmant.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(DragosP @ 16 Nov 2009, 16:20) Nu te puteai abtine, nu? Du-te si te culca "tonomatule" cu "traiti bine"! ![]() 16 Nov 2009, 16:25: QUOTE(nairam @ 16 Nov 2009, 16:19) ... Nu mai stiu pe unde citisem ca in RO sunt cam 400.000 de bugetari in plus .... macar jumate sa dea afara si tot as fi incantat.... Vise, taica! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 16 Nov 2009, 15:25 |
--------------------
.
.
.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(MadHawk1 @ 16 Nov 2009, 15:24) Du-te si te culca "tonomatule" cu "traiti bine"! ![]() Vezi că e o întrebare, nu o afirmație. Sper că știi diferența, nu? În altă ordine de idei, ți-am mai spus-o pe aia cu vulturii, nu? Râmâne cum am stabilit, vezi că la urgențe îți face și o marmeladă-n jugulară pentru calmare, să știi! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OAP |
![]()
|
off topic: care-i treaba cu avatarele astea negre cu scris alb in ele ??? e o moda?
|
--------------------
.
.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Ahaaaa... in toata lumea e criza si toti strang din buci ca sa mearga biznisu iar la noi se face greva, cu toate ca am inteles ca au primit deja in cursul anulului acesta o marire salariala de 23 % (antenele au zis-o). Pai bine bre, 14 mil e salariul mediu.... ceea ce mi se pare mai mult decat ok. Iar ptr domnul afectat ca lucreaza si sambata si duminica: domnule, si in mediul privat se lucreaza si sambata si duminica ba chiar si noaptea (iti dai seama ca sunt niste oameni care muncesc in loc sa doarma?)
This post has been edited by FLP: 16 Nov 2009, 15:57 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca le-or fi dat marire precum profesorilor....
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Sper sa nu supar pe nimeni, daca spun si eu doua vorbe aici.
Momentul grevei mi se pare ales ciudat, pentru ca e clar, cu premeditare a fost pusa greva inaintea alegerilor. In rest e dreptul lor, sa faca greva, sa ceara, toti sunt indreptatiti sa iasa in strada si sa ceara atunci cand nu le convine ceva. Mie imi pare rau ca privatizatii nu sunt uniti si nu ies in strada, in paralel cu o greva fiscala. Asa ca problema nu o vad la niste manifestanti care isi cer niste drepturi. Ca o duce tara greu? Pai o duce din cauza guvernarilor proaste, economia duduia (cica), dar banii, profitul/castigul unde-i ? Si pregatiti-va ca din ianuarie, mai strangeti o gaura la cureaua de la pantaloni, e clar ca astia s-au strofocat sa tina pe linia de plutire multe lucruri. ![]() Judecatorilor nu le-a pasat de nimic, de ce le-ar pasa medicilor, metrorexilor, profesorilor sau altora? This post has been edited by fost membru: 16 Nov 2009, 16:47 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
zeus-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 16 August 05 ![]() |
fostmembru ai zis-o foarte bine aici: "Mie imi pare rau ca privatizatii nu sunt uniti si nu ies in strada, in paralel cu o greva fiscala. "
Chiar ma bucur pentru aceasta greva care va avea si un efect benefic pentru cei care au inaintat-o. Cei din agricultura au facut greva in fata guvernului , si-au cerut drepturile , au zbierat ore intregi in fata guvernului si pe toti ( si guvernanti si oameni normali) i-a durut in .....dos. Nu lucrez la metrorex, nu sunt PSD-ist , nu sunt bugetar sa le iau apararea. Asa ceva ne trebuie ca sa ne dam si noi seama sau mai bine zis sa luam o atitudine si sa trecem fapte cand suntem luati in deradere si muncim ca sclavii. Bravo lor si la cat mai multe greve importante pe termen nelimitat: ratb,educatie si mai stiu eu ce alte departamente care ne afecteaza pe toti. |
--------------------
daewoo/dacia
ex cielo/Logan 1.6 MPI
95/2004
- B-85-ZEU
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu greve trebuie sa faceti, ci altceva ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
"Asa ca problema nu o vad la niste manifestanti care isi cer niste drepturi. Ca o duce tara greu? Pai o duce din cauza guvernarilor proaste..."
Ba baieti, toata lumea e in criza (tot globul).... Voi stiti ce e in statele unite? This post has been edited by FLP: 16 Nov 2009, 18:24 |
--------------------
.
.
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce e, bre, in US?
Ce tot ne dam ciumeci ca stim ce e pe-afara? In ce tara civilizata liderul de sindicat este simultan si parlamentar? Suntem in Romania si cu asta basta. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FLP |
![]()
|
Romania depinde de economia globala vijelie. Daca pe glob situatia economica pute, si la noi mai mult ca sigur ajunge mirosul. Lumea pe glob trage sa isi pastreze locurile de munca, nu vrea mariri salariale. Sunt vremuri grele
|
--------------------
.
.
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(MadHawk1 @ 16 Nov 2009, 15:54) ![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
Las ca si la Botosani un sfert din bugetul CJ se duce la protectia copilului pe salarii si tot aia au facut vre-o 5 greve anul asta si au deschis zeci de procese ca vor bani.
Astia's bugetarii. Toti au senzatia ca fara ei nu merge tara. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca-i scoate tov. ministru toate chioscurile din statiile de motrou lu' liderul asta de sindicat, atunci sa vezi plingere ! Adio omerta, adio onore, adio amici degli amici !
Sa vezi turnatorie ca la usa cortului despre cum devine de se potriveste greva cu sezonul datului la gioale. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
mi-e teama de ce o sa fie maine.. n-am alternativa RATB.. o sa folosesc masina... o sa fie tangaj mare...
![]() PS: spirit civic: o sa folosim 3 persoane o masina (in loc de 2)... sper sa se gandeasca lumea la solutia asta... Eu ii inteleg pe cei de la Metrorex.. ca fura, ca nu fura, "sobolanii" sarmanii tot merita salarii mai mari.. sunt ca minerii... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 12:13 |