Doctorul asta e sanatos?, Bacalbasa din Galati
![]() ![]() ![]() |
Doctorul asta e sanatos?, Bacalbasa din Galati
nca |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 29 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
FIAT
BRAVO
2008 Emotion 1,4 T-Jet 120CP
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Este un om jos palaria. Are insa un mare mare "defect". Spune ce gandeste. Uneori si actioneaza. Nu a ezitat sa trosneasca un anestezist care a cerut spaga.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Adevarat? Atunci il iubesc si mai mult
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Daca in locul fiecarui idiot din tara asta ar fi fost unul ca el, atunci eram departeeee.
Singurul lui "defect" e ca are prea mult talent si asa a ajuns Galatiul fruncea la betivi, omoruri, calcati de caruta, dat in cap, etc, toata lumea ne stie. Isi mai aduce cineva aminte de proaspatul mire de 53 de ani care si-a scapat sacul de porumb peste scula sculata si si-a rupt-o? ![]() Sincer, omul are de cine si rade, cat timp mai sunt oameni care regreta comunismul. This post has been edited by Laurentziu83: 24 Nov 2009, 21:14 |
--------------------
.
.
.
|
|
xcss |
![]()
|
Ala a ajuns si pe Darwin Awards
![]() http://darwinawards.com/darwin/darwin2004-27.html This post has been edited by xcss: 24 Nov 2009, 21:16 |
--------------------
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Nu-i asta, asta-i altul care si-a taiat-o direct, la 67 de ani nu cred ca i se mai scula ca sa o rupa. Alt cretin...
![]() Care aveti prieteni medici, sa-i pastrati, nu stiti cat de misto e sa stai cu ei la o bauta, cand incep ei sa povesteasca de pacientii care la 8 dimineata s-au apucat sa bea, la 11 si-au amintit ca au de taiat un copac cu drujba... ![]() ![]() Alta data, povestea de 3 pacienti, unul cazuse din caruta, altul era pe bicicleta si il lovise masina, al treilea cazuse din pod, toti trei aveau un numitor comun: alcoolul. Normal ca te afecteaza sa lucrezi in fiecare zi cu asemenea specimene. This post has been edited by Laurentziu83: 24 Nov 2009, 21:28 |
--------------------
.
.
.
|
|
xcss |
![]()
|
Or fi fost mai multi.
|
--------------------
-
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
De fiecare data cind apare la televizor e o placere sa ascult modul ironic de prezentare , daca nu ma insel a mai fost ceva pus cu el pe forum parca pe la clipuri video
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Am uitat sa spun ca este medic primar, profesor doctor si seful sectiei ati.
PS. Galatiul era oricum fruntea la baut, ce se mai sugea la "distrugatorul", "ultimu' leu", etc. si nu in ultimul rand la garajele dintre blocuri. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu ca braila ar fi prea ingerash
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
aia din braila cica ar avea concentratia de sange in alcool maricica, asa e
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Şuşea
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
In general, doctorii romani nu sunt sanatosi. Sunt niste animale, niste marlani care ar merita cel putin deportati, daca nu linsati, ei si fameliile lor, jigodiile dreacu'!
Cam despre asta e vorba, nu? LE. Sau eu, cel putin asa interpretez acest topic, tinand cont de alte postari si pareri emise de initiatoare. Daca gresesc, imi cer scuze. This post has been edited by mirceateodorescu683: 25 Nov 2009, 07:13 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Pai si te intereseaza parerile emise de initiatoare sau parerile generale pe topic?
Pe mine ma doare ca dl. Bacalbasa are de cine rade, din pacate. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Lasa-l, Victoras, ca el se cunoaste mai bine si e normal sa-si faca autobiografia!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-¤¤-¤¤¤ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
pirvumark |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 472 Joined: 30 September 09 ![]() |
cine nu e din Galati nu stie cum suna sirenele la ambulante toata ziua prin oras. daca ar avea alta abordare ar innebuni omul ala. ca si doctor daca iei in serios toate cazurile pe care le vezi, ajungi tu in locul pacientilor. e super omul. nu e nebun. din contra. e prea stapan pe el. bravo lui.
|
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(Diana @ 24 Nov 2009, 13:32) Il tot vad la stiri cand se mai intampla cate ceva prin Galati. Cica e purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta. Va pare a fi normal la cap? ![]() Nu te mai uita atat la stirile de la ora 5. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.106 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Da voi de Mos Teaca ati auzit?
Bafta , Grig |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg sã tacã"
Nelson Mandela |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 24 Nov 2009, 21:13) Singurul lui "defect" e ca are prea mult talent si asa a ajuns Galatiul fruncea la betivi, omoruri, calcati de caruta, dat in cap, etc, toata lumea ne stie. Isi mai aduce cineva aminte de proaspatul mire de 53 de ani care si-a scapat sacul de porumb peste scula sculata si si-a rupt-o? ![]() QUOTE(vi_escu @ 24 Nov 2009, 21:51) Galatiul era oricum fruntea la baut, ce se mai sugea la "distrugatorul", "ultimu' leu", etc. si nu in ultimul rand la garajele dintre blocuri. QUOTE(pirvumark @ 25 Nov 2009, 09:56) cine nu e din Galati nu stie cum suna sirenele la ambulante toata ziua prin oras. daca ar avea alta abordare ar innebuni omul ala. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Super tare, de mult n-am mai ras ca bou de unu singur in fata monitorului.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
QUOTE(slaiciprian @ 25 Nov 2009, 09:59) Aici ai dreptate. Pe de alta parte, observ ca am si eu avut dreptate. Intoleranta, vezi topicurile in legatura cu campania electorala, si ignoranta, pentru nu's'cand mi-am facut eu autobiografia sau am vorbit de biografia cuiva pe acest forum. Da' oricum, suna bine: autobiografia ![]() Bait mi! This post has been edited by mirceateodorescu683: 25 Nov 2009, 16:03 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Si mie imi place de el. Sper doar sa nu prinda vreo ruda de pacient/pacienta care sa ii aplice corectii. Unii nu doar ca nu au simtul umorului, dar si sar instantaneu la bataie.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Saritul la bataie si agresivitatea verbala rezulta tot din aceeasi campanie de denigrare, la care sunt supusi nu numai medicii ci si alte categorii socio-profesionale. Si cum in mintea gibonului nu exista altceva decat urletul, onomatopeea si bataia, ca solutie la orice, asta se intampla.
La mine in oras, in Spitalul Judetean, nu mai exista cardiologi. Nu exista decat un ORL-ist, un Oftalmolog si, cel mai grav, doi ATI-sti. Medicii de la urgente pleaca si ei. De ce? Nu din cauza varstei, a salariilor/veniturilor/bolilor, ci pentru ca le-a ajuns, s-au saturat de mojici. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
sanatos sau nu este simpatic cand apare la tv.
|
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Cum dracu' sa nu fie sanatos Bacalbasa?
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Revenind la titlu, subscriu. Omu' este sanatos si sarcastic.
Iar la chestia cu prevalenta cazutilor in freza dupa bautura, nu cred ca Galati-ul are intaietate, din experienta proprie. Cred ca situatia este generalizata la nivelul populatiei din Romania. Din cauza beuturii si a lipsei de dorinta de activitate. This post has been edited by mirceateodorescu683: 25 Nov 2009, 16:36 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Si eu cred ca drul Bacalbasa e un tip trasnet. O fi avand ceva in comun cu Bacalbasa, autorul lui Mos Teaca?... Nu de alta, dar stilul e cam acelasi.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 25 Nov 2009, 15:14) Sau iar te simti frustrata! Sau iar ai gasit aforisme gata servite pe net, d-alea, ca de sarbatori, da' nu prea te descurci cu sms-urile, ca e mai multe butoane de apasat!? De ce m-as simti frustrata, mai draga doctore? Ca tu faci pe psihanalistul pe net? Scuza-ma, dar daca asa se pronunta diagnosticele tale... ![]() QUOTE(mirceateodorescu683 @ 25 Nov 2009, 15:14) Pe de alta parte, observ ca am si eu avut dreptate. Intoleranta, vezi topicurile in legatura cu campania electorala, si ignoranta, pentru nu's'cand mi-am facut eu autobiografia sau am vorbit de biografia cuiva pe acest forum. Da' oricum, suna bine: autobiografia ![]() Te inteleg perfect ca suferi de lipsa de atentie. Te exprimi peiorativ la adresa clasei socio-profesionale din care faci parte, la fel ca si despre masina ta si astepti ca ceilalti sa sara si sa iti spuna: "Vai, doctore, da' se poate? Cum asa? Toti medicii sunt niste ingerasi, iar tu esti ciresica. Iar masina aia nu este pentru manelisti cum zici tu, ci pentru intelectuali rasati!" ![]() ![]() ![]() Nevoia asta de atentie nu e surprinzatoare la un licean, dar la un adult nu e deloc magulitoare. Urmatorul diagnostic te rog sa mi-l trimiti prin posta! Probabil ca nu-l va citi nimeni, dar la valoarea asta ce ai vrea? |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-¤¤-¤¤¤ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
What?!?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE Iar masina aia nu este pentru manelisti cum zici tu, ci pentru intelectuali rasati VW Passat nu mi se pare o masina de manelari/cocalari. Daca avea BMW se schimbau lucrurile; se stie ca BMW are o imagine foarte proasta. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 21:14 |