Doctorul asta e sanatos?, Bacalbasa din Galati
![]() ![]() ![]() |
Doctorul asta e sanatos?, Bacalbasa din Galati
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
stefanflorin77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 1 June 04 From: Bucuresti ![]() |
e prea tare omu'
![]() mereu cand il vad la stiri raman captivat de umorul de care da dovada..oare isi scrie replicile de acasa?? ![]() This post has been edited by stefanflorin77: 25 Nov 2009, 23:18 |
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
- B.. SOFERIA E MAI TARFA DECAT VIATA..!
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu zic ca nu-i nevoie sa-si scrie replicile.
Atata timp cat traiesti intr-un oras muncitoresc si ai contact zilnic cu ultimii distrusi de pe lumea asta (si, slava domnului, Galatiul are dintr-astia din plin, doar e plin de alde terchea-berchea care frecau duda la ei la tara si le-a pus Ceausescu mana-n cap de i-a angajat la cocserie), ajungi sa strangi in tine despre prostia omeneasca si iti ies asemenea creatii. |
--------------------
.
.
.
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
Laurentiule, multa ura mai ai pe orasul tau! Nu uita ca, inainte de a fi oras "muncitoresc", Galatiul ca si Braila erau doua mai porturi dunarene, unde se desfasura cel mai mare comert cu grane din Europa. Eu zic sa nu-ti subestimezi orasul ci sa-l apreciezi. Revenind la tema discutiei, sa zicem ca medicul la care faceti referire a vindecat multe suflete pe pamantul braileano-galatean, asa ca nu vad rostul unui topic pe tema asta. Ar fi fost mai cu minte sa se fi initiat un topic pe tema "Am intalnit si medici adevarati"...
This post has been edited by Sp!ke: 26 Nov 2009, 01:09 |
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
QUOTE(Diana @ 25 Nov 2009, 20:37) Urmatorul diagnostic te rog sa mi-l trimiti prin posta! Probabil ca nu-l va citi nimeni, dar la valoarea asta ce ai vrea? Chiar ai avea curaj sa-mi dai adresa?. Daca sunt un Mengele cu lant de aur si VW Passat? A propos, unde naiba s-a vorbit pe acest topic de vreo masina, ca sa aduci tu in discutie tema Passat-ului meu. Eu cred ca ai o problema, de nu poti sa-ti iei gandul de la el si de la faptul ca il am. Obsesie se numeste. Si comportamentul - obsesiv, poate si impulsiv. Da' sa trecem peste... De celelalte ar mai fi de comentat. Da' la posta (PM). "In Serviciul UPU al Spitalului Judetean ..., a fost adus de catre Serviciul de Ambulanta pacientul.... care prezenta traumatism cranio-cerebral acut sever, cu plaga delabranta a scalpului si fractura de baza de craniu, dupa agresiune fizica cu obiect contondent. S-au efectuat manevrele de resuscitare, ulterior s-a instituit terapia de sustinere. Momentan, pacientul este in coma Glasgow 4, internat in Sectia ATI, urmand sa fie supus investigatiilor si interventiilor anestezico-chirurgicale." Ce suna asa de pasionant in astfel de relatare? Chiar ati putea sa fiti atenti la una asemanatoare? De aceea omul nostru povesteste, relateaza, in cuvinte comune si pe intelesul tuturor, faptele sociale si medicale la care se refera. Este clar ca aici intervin si criterii ale televiziunilor, numai ca domnul doctor nu face eforturi in a le indeplini, pentru ca asta e stilul. Asta nu inseamna ca trebuie sa placa la toti. Exista "Nice", Liiceanu, Patapievici. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ouch!
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Sp!ke @ 26 Nov 2009, 02:06) Nu uita ca, inainte de a fi oras "muncitoresc", Galatiul ca si Braila erau doua mai porturi dunarene, unde se desfasura cel mai mare comert cu grane din Europa. Da, dar ce a fost, a fost, acu 50 de ani, pana a trantit nea Nicu' combinatul si a adus drept muncitori toti terchea-berchea care mureau de foame prin satele Vasluiului (oamenii destepti au ramas acolo), le-a dat casa si loc de munca la furnal. Eh, sa vezi tu tarzanime in cartiere, cu taiat porcu' intre blocuri, facut gratar in fata blocului, spart seminte in fata blocului, aruncat punga de gunoi de la geam, soferi neadaptati la trafic (cand le faci semn cu farurile sa intre pe bulevard, ei se mai gandesc 2 secunde daca le-ai facut semn ca le faci loc sau le-ai facut semn sa stea acolo), alde tartea cu Audi SH mari smecheri, si multe altele. Zona e frumoasa, nu zic nu, dar e locuita. ![]() Si nu stiu de ce, dar la fel ca mine cred ca gandeste si dom' doctor Bacalbasa. LE: continuarea aici This post has been edited by Laurentziu83: 26 Nov 2009, 09:49 |
--------------------
.
.
.
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 26 Nov 2009, 05:48) Chiar ai avea curaj sa-mi dai adresa?. Daca sunt un Mengele cu lant de aur si VW Passat? A propos, unde naiba s-a vorbit pe acest topic de vreo masina, ca sa aduci tu in discutie tema Passat-ului meu. Eu cred ca ai o problema, de nu poti sa-ti iei gandul de la el si de la faptul ca il am. Obsesie se numeste. Si comportamentul - obsesiv, poate si impulsiv. Asa e! Dusmanii iti poarta pica, dar n-are valoarea ta! ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
melqu2002 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 3 May 08 ![]() |
Posibil sa fie ruda cu Anton Bacalbasa? Cam acelasi stil de umor avea in ce am citit eu scris de A Bacalbasa.
|
--------------------
Dacia 1310
Berlina
1999
- B 19 DBK
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Moama ce nervoasa e donsoara Diana.
Duracell ![]() This post has been edited by bion: 26 Nov 2009, 12:05 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Diana |
![]()
|
Nea Bion, nu incepe sa le interpretezi si matale ca felcerasul!
Ca mai sus se lega de ce am scris eu in alt topic cu politica, apoi se dadea invidiat de toata lumea pentru ca unde a scris el in topicul asta despre "pissatul" de care e posedat. ![]() Nici macar nu e in stare sa inteleaga ceea ce citeste. ![]() ![]() Si ii sugeram anonimului medic sa nu se mai asocieze cu Mengele, pentru ca mai degraba are foarte multe in comun cu Theodor Morell. Desi Morell avea si o specializare. era urolog. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Domnul doctor caruia ii este dedicat topicul este ATI-st, din cate stiu. Un psiholog sau, mai bine, un psihiatru, ar trata mai bine nimfomania. Ca vad ca sunt preferati urologii, din motive pe care eu, nu le deslusesc. "Concentrandu-ma" mai bine imi dau seama abia acum de ce este pusa la indoiala sanatatea mentala a dr. Bacalbasa. Nu e Brad Pitt.
Sau motivul real este tot acela ca si domnul doctor este tot din categoria celor cu salarii mici dar cu venituri mari? Ca nu este asa de "aratos" si ca vine cu tramvaiul la spital, este optiunea lui. Dar sa nu-mi spuna mie nimeni ca este sarac sau ca are venituri mici. Imaginea doctorului Queen, care sta langa sura de paie si adopta puradeii din sat este falsa. Niciodata in istoria omenirii doctorul nu a fost ascetul sau misionarul. Sincer, nu stiu de unde a aparut imperativul ca medicul sa aiba coatele halatului roase, rama la ochelari lipita cu leucoplast, sacosa de plastic refolosita pentru a-si cumpara paine si lumanare sau opait pe masa. Cu asa imagine, sunt, cred, spalatorii auto care nu te-ar angaja... Si mai este frustrarea celui care are venit fix, mai bun sau mai putin bun, dar care nu suporta ca altii sa castige mai bine. Nu stiu insa ce frustrant este, ca student la Medicina, sa gasesti la sfarsit de iulie, in sesiune, magazinele si terasele din Regie goale, inchise, pentru ca Politehnica si ASE-ul au terminat de mult. Cand, rupt de oboseala, mai citesti un curs, da' nu poti sa te concentrezi bine, ca individu' ambaleaza motoru' cand se duce in R3 sau la biliard. Eu zic ca noi descoperim, mult mai batrani fiind, gustul vietii, si nici atunci integral. Poate de aia, nu suntem asa de sanatosi ca ceilalti. This post has been edited by mirceateodorescu683: 26 Nov 2009, 16:11 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Diana |
![]()
|
Daca astea sunt concluziile tale din topic, permite-mi sa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
prietene manelist, ai auzit de Albert Schweitzer ??
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Chiar se simțea lipsa lui Pilif pe forum. Noroc că s-a ridicat Pilif2.
|
--------------------
-
-
|
|
Diana |
![]()
|
Catalin, eu cred ca exagerezi! Nu cred ca Filip ar fi capabil de atata marlanie incat sa sugereze ca interlocutoarea lui e nimfomana, doar pentru ca el nu are argumente logice in discutie! Pot spune ca Filip chiar are mult bun simt daca nu ii zici nimic de biserica.
This post has been edited by Diana: 26 Nov 2009, 16:10 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Păi tocmai, acum e Pilif cu îmbunătățiri, v2.0, MkII.
![]() -------------------------------------------------------------- Dacă vede cineva cărțile acestui domn doctor, de vânzare, pe undeva, rog PM. This post has been edited by C a t a l i n: 26 Nov 2009, 16:11 |
--------------------
-
-
|
|
Diana |
![]()
|
Marlania e imbunatatire?
![]() 26 Nov 2009, 16:13: QUOTE(C a t a l i n @ 26 Nov 2009, 16:10) La care doctor te referi? Daca e vorba de cel din titlul topicului, cred ca ar merita citite. Insa daca e vorba de cel care scrie pe aici, mai bine lasa! This post has been edited by Diana: 26 Nov 2009, 16:13 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Mă refer la singurul doctor despre care se vorbește aici, nu la individul care înjură pe PM.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Din cate stiu nu te-am injurat.
Si, doi, ca sa citez un alt prieten bun, cat ati intelege dvs. din cartile doctorului Bacalbasa? Sau faceti ca Base si aprofundati caracteristicile numerelor de pagina ale Levantului? This post has been edited by mirceateodorescu683: 26 Nov 2009, 16:23 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE Si mai este frustrarea celui care are venit fix, mai bun sau mai putin bun, dar care nu suporta ca altii sa castige mai bine. Nu stiu insa ce frustrant este, ca student la Medicina.... Poate de aia, nu suntem asa de sanatosi ca ceilalti. I-ai recomanda copilului tau sa dea la Medicina ? QUOTE Daca astea sunt concluziile tale din topic, permite-mi sa... Nu inteleg care e motivul de cearta. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
Dom'le, atitea idei de-a gata pe centimetru patrat n-am mai vazut de pe vremea lui moneytalks. Aforisme din gura unora pe care i-au mincati viermii de mult la subsolul paginii, fraze ca-n carti, eliptica de trei lei parechea, demonstratia teoremei de tranzitivitate a faimei, mamo Diano tu ai un viitor fluorescent in fata. Eu zic c-ar trebui totusi sa intri in politica, desigur scirbita si impotriva vointei tale. O sa-ti treaca, nu e greu.
|
--------------------
*
*
*
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' tu clona cui esti? Ca te-ai inscris in august 09 iar moneytalk ne-a parasit fara vointa lui de ani buni de zile ....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Probabil e chiar celebrul pilot nipon Yasuziro Hattori.
Cumva facuse el rost de net inca din '43. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.741 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(driverx @ 26 Nov 2009, 16:32) Da' tu clona cui esti? Ca te-ai inscris in august 09 iar moneytalk ne-a parasit fara vointa lui de ani buni de zile .... Taci si sapa, ca nu-i de rau. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Diana |
![]()
|
Lasa ca sunt destui amatori sa intre in politica, ba chiar politica ii caracterizeaza!
![]() QUOTE(mirceateodorescu683 @ 26 Nov 2009, 16:21) Si, doi, ca sa citez un alt prieten bun, cat ati intelege dvs. din cartile doctorului Bacalbasa? Sau faceti ca Base si aprofundati caracteristicile numerelor de pagina ale Levantului? Va rugam sa scuzati umilele noastre persoane cu intelect redus care nu pot intelege lecturile cu care dumneavoastra va delectati avand intiparita pe fata satisfactia rasei superioare! |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
omul asta,doctoru asta din galati a ajuns sa fie etichetat de unu si altu...care nau treaba cu medicina.daca nu era sanatos la cap,nu cred ca era doctor.are niste studii,are experienta,are un limbaj mai aparte si vin niste 'inspectori' sal testeze...asa e romanul,se pricepe la toate si la nimic...
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cum e pe la dumneata in Tulcea, dar la noi in capitala, la pediatrie, cam stam cu hartia de 50 (sau, care e mai avut, de 100) in mana cu orele pana cand apucam un doctor.
O zi de consultatii = 1 salariu minim la negru. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 21:23 |