Incalzirea locuintei, prin pardoseala/clasica cu radiatoare
![]() ![]() ![]() |
Incalzirea locuintei, prin pardoseala/clasica cu radiatoare
romanvs |
![]()
|
||
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
E rau. Cica dupa ce dospeste mai mult timp in instalatie devine " mai inerta " chimic si coroziunea si depunerile sunt diminuate.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Multumesc.
|
--------------------
Hyundai
Elantra
|
|
romanvs |
![]()
|
E ceva timp de cand nu am mai postat...
M-au pus pe ganduri depunerile de calcar(ce am gasit in boiler un dezastru)si de anul urmator as baga antigel.Oare ce oi gasi inauntru,imi si frica sa ma gandesc... Oare oi putea sa curat? Am un filtru cu fosfati inainte de centrala(centrala e cu circuit inchis si am aceeasi apa de cand i-am dat drumul) si de boiler si e frectie... Mai am unul si inainte de masina de spalat,pana in prezent nu am avut probleme,dar ii fac odata pe luna un ciclu cu otet. |
--------------------
Hyundai
Elantra
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pai s-a acis aici de catre mai multa lume ca se baga apa distilata si antigel.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Poasa fie si decat demineralizata.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
romanvs |
![]()
|
Am crezut ca isi va face treaba filtrul cu fosfati,dar se pare ca e frectie,la boiler nu a functionat...
|
--------------------
Hyundai
Elantra
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Incearca o spalare chimica, cei de la firmele specializate stiu ce si kum. "Filtrul" ala cu fosfati e pielea p_lii.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu apa distilata/dedurizata nu mai trebuie sa inlocuiasca nimic. In masina de ce nu pune apa de izvor?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Apa distilata este cea mai indicata.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Se plingea de calorifere. La apa calda/rece debitul e prea mare pentru orice fel de filtru, in absenta unui rezervor tampon in care sa se afle agentul demineralizant.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pai apa distilata sau demineralizata nu e acelasi lucru?
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Ba da,frate..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
corbex |
![]()
|
Apa distilata e demineralizata, apa demineralizata nu e distilata. Demineralizarea se gace chimic, distilarea se face ca tuica. Apa distilata e, teoretic, chimic pura, cea demineralizata, nu. Veti observa deosebirile punind apa demineralizata in baterie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Uite cui ii placu chimia..Bateriile-s pe gel,nene, acu'..
This post has been edited by iulia_boris: 15 Dec 2013, 16:03 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
La voi la metrou, alea de "tracțiune".
Dar astea auto, ordinare, nu-s așa. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Cateva panseuri de "bula"
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
corbex |
![]()
|
Link?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Vezi liumanite.
|
--------------------
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(corbex @ 15 Dec 2013, 16:00) Apa distilata e demineralizata, apa demineralizata nu e distilata. Demineralizarea se gace chimic, distilarea se face ca tuica. Apa distilata e, teoretic, chimic pura, cea demineralizata, nu. Veti observa deosebirile punind apa demineralizata in baterie. la noi se pune demineralizata in baterii ![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
corbex |
![]()
|
Tin mult? Sau aveti un furnizor care trebuie sa vinda mult?
This post has been edited by corbex: 15 Dec 2013, 22:15 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
bateriile? deja au 10 ani unele , s-au schimbat elementi ici colo da nu au fost probleme (NI-CD 200Ah)
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
corbex |
![]()
|
Si in alea se pune ceva? Ma refeream la cele acide, cu plumb.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
pai io de alea vorbeam ca se pune apa demineralizata
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
romanvs |
![]()
|
|
--------------------
Hyundai
Elantra
|
|
dacis |
![]()
|
Parerea mea este ca faci o greseala. Pentru ca, utilizand filtrul ala, nici nu prea protejezi componentele centralei (pe care, atunci cand va fi cazul, tot chimic le vei curata) si, in schimb, tocmai te-ai asigurat ca nu poti utiliza apa calda in activitati de bucatareala.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:41 |