cablaj palfoniera solenza
![]() ![]() ![]() |
cablaj palfoniera solenza
sharkky |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Vreau sa fie facute de mine. Ma apuc de facut acest "montaj" mai mult pentru a invata sa lipesc 2-3 fire, sa pun si eu mana pe un led, rezistenta... ca la scoala doar ne vorbesc aiurea despre ele... Asta ar fi motivul principal pentru care imi fac aceasta dambla. Si ma tot tin sa o fac de vreo 3 ani... na ca acum a venit momentul.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Un modul de 3 smd-uri gata de conectat la 12v, costa 5-7 lei. Si asta in diverse culori. Nu te juca cu instalatia de curent pentru ca cel putin la solenza si super nova este una foarte pretentioasa si sensibila, mai ales ca nu a fost facuta pentru a sustine leduri. Eu a trebuit sa las un bec in paralel pentru ca imi stateau semi-aprinse modulele.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca bagi destule leduri, astfel incat sa fie consumul cat al unui bec nu ai probleme. In cazul meu, cu 72 smd in plafoniera si cate 5 in lampile din usile fata, nu am probleme.
This post has been edited by anecula_08: 15 Jun 2012, 14:38 |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu fac neșnăl ărena in masina...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
gen la @maskatu cand e 00:00 si aprinde toate modulele zice ca e dimineata la ibiza cand rasare soarele
![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu-mi spune ca se si bronzeaza daca sta prea mult in masina
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Ming |
![]() ![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
nu stiu cat de pretentioasa e instlatia si bla bla ...
dar stiu ca eu am numa 12 leduri (alb cald cu unghi de 180*) in plafoniera ... daca o aprinzi risti sa faci insolatie (sau mai degraba inplafonieratie) si nu raman semiaprinse ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ce punte redresoare se foloseste pt plafoniera? Am montate 2 module la 12 volti, fiecare modul consumand ~ 0.8W. Am gasit la magazin de 25A si 400 V, is bune astea? Nu-s cam mari cifrele alea de la punte, adica amperaju si voltaju?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
iulica matematica , sa vezi ce te ciufulesc cind o sa te vad
![]() 2w /12v iti da curentu , care este 0,16A adica o punte de 1-2A e buna |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Iulikk |
![]()
|
Asta stiu si eu Legea lu' Ohm... esti om cu mine, sunt om cu tine
![]() ![]() In oras nu am gasit altceva. This post has been edited by Iulikk: 22 Aug 2012, 00:10 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
mariandex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 29 April 08 From: bucuresti ![]() |
Salut , daca e la un pret decent puntea aia , o poti folosi fara nici o problema , e ok .
De ex. una la 1A/400V : http://tor-online.ro/produse/156-semicondu.../2051-w04m.html Si una la 25A/600V : http://tor-online.ro/produse/156-semicondu...2-kbpc2506.html Oricum ele fac acelasi lucru dar la aplicatia data e vorba doar de marimea/gabaritul ei , daca ai loc unde sa o montezi nu e nici o problema . Cu respect Mariandex . |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b 12 yzu nu te lega la cap daca nu te doare ,
preventiv ia-ti o pastila |
|
Iulikk |
![]()
|
Deocamdata sunt prins in niste probleme personale destul de grave. Dupa ce scap, ma voi apuca de terminat plafoniera.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
GabyBandytu! |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 7 April 13 ![]() |
Salut! imi spuneti va rog frumos la si mie cum trag fire la plafoniera dreapta de DSN, n-am firele trase si nu stiu cum sa le trag sau unde sa le gasesc... Multumesc!
7 Apr 2013, 15:23: Salut! imi spuneti va rog frumos si mie cum trag fire la plafoniera dreapta de DSN, n-am firele trase si nu stiu cum sa le trag sau unde sa le gasesc... Multumesc! This post has been edited by GabyBandytu!: 7 Apr 2013, 14:23 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003
- GR-03-FUO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:01 |