RECLAME PESTE RECLAME, In toate partile forumului
![]() ![]() ![]() |
RECLAME PESTE RECLAME, In toate partile forumului
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Asta de la sfarsitul fiecarui thread nu imi place nici mie. Macar de erau diferite una de cealalta.... de obicei mai dau un click pe cate o reclama care mi se pare interesanta....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Noroc ca sunt multi useri inregistrati si e activitate... cred ca reclama e cea mai infloritoare afacere
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Bun, care e problema?
Platesti ceva ca sa poti intra pe forum? Un ban in plus pentru intretinerea serverelor nu cred ca strica. Un mesaj in plus la sfarsitul forumului nu e chiar o problema peste care sa nu poti trece, iar pentru restul reclamelor exista adblock. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
La mine nici asta ultima nu apare. E un spatiu gol. Cred ca tot Adblock-u', saracu'...
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, zici ca-i un user prostalau, care nu stie ce sa scrie
![]() Si intotdeauna are ultimul cuvant. Unora s-ar putea sa le placa, altii insa... vor fi privati de placerea asta ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 19 Jun 2009, 08:18 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ei lasa...ca o sa insoare si ei, si renunta repede la "ultimul cuvant"
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Pe mine nu ma deranjeaza atata timp cat bannerele sunt discrete si nu enerveaza, gen popup-uri sacaitoare. La cat mai multi bani forumului!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 19 Jun 2009, 01:35) Bun, care e problema? Platesti ceva ca sa poti intra pe forum? Un ban in plus pentru intretinerea serverelor nu cred ca strica. Un mesaj in plus la sfarsitul forumului nu e chiar o problema peste care sa nu poti trece, iar pentru restul reclamelor exista adblock. Adblock nu mai este actualizat și nu mai poate fi folosit pe versiunile recente de Firefox. Iar partea cu ultima postare nu ai cum s-o blochezi cu niciun addon. |
--------------------
.
.
.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(koldun @ 19 Jun 2009, 02:27) io credeam ca s-a facut doar spatiul si acum e alb, se asteapta clientii ![]() cand intru cu IE, ce sa vad, minunatie de reclama ![]() 'las asa, foarte bine, poate ne mai maresc si noua salariile ca nu ne-au mai dat nimic in plus de vre-o 2 ani ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
apropo', pe reno nu e
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
inca. O fi scumpa o reclama din asta (retoric) ca parca as face si eu reclama firmei mele, uite asa sa nu scapati de mine.
![]() As putea sa cumpar spatiu cu ""logan1.5dci e cel mai bun"? ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Ov @ 19 Jun 2009, 10:25) 'las asa, foarte bine, poate ne mai maresc si noua salariile ca nu ne-au mai dat nimic in plus de vre-o 2 ani ![]() În schimb, când ți-a dat laguna aia n-ai comentat! Vezi? Așa-s românașii ăștia! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Oau, ceva nou , va dau si masini de firma, pardon de forum.
![]() Dulce viata asta de moderator, dai cu banu si primesti si masina . This post has been edited by logan1.5dci: 19 Jun 2009, 09:45 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
moderatorii fac si glume?!...
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca n-am masina cu doua rezervoare ce fac, ma duc sa mi-l umple de doua ori pe acelasi?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu știu. Laguna primită de noi avea numai unul, da' ne-au dat și câte doo caniștre.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 19 Jun 2009, 09:25) Adblock nu mai este actualizat și nu mai poate fi folosit pe versiunile recente de Firefox. Iar partea cu ultima postare nu ai cum s-o blochezi cu niciun addon. Eu am ultimul Firefox ( se actualizeaza mereu ) si merge Adblock ! Eu nu vad decat un spatiu gol.... si la fel ca Ov , credeam ca asteapta clientii sa puna reclame ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Lasa-l ma, ca el e mai pierdut asa, de fel
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 19 Jun 2009, 11:12) Eu am ultimul Firefox ( se actualizeaza mereu ) si merge Adblock ! Eu nu vad decat un spatiu gol.... si la fel ca Ov , credeam ca asteapta clientii sa puna reclame ![]() Dacă ai o versiune mai veche de Firefox pe care ai ”apucat” să instalezi Addblock , va funcționa fără nicio problemă. Dacă încerci acum o instalare ”fresh” o să ai surpriza să nu poți instala suplimentul. Sau, mai este posibilitatea de a instala Addblock plus - ăsta e funcțional, numai că nu-mi place. ![]() QUOTE(vis-a-vis @ 19 Jun 2009, 11:21) ”Limineaza-mi calea JAJA pana o intalnesc Lumineaza-mi calea de acum inainte ...” ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 19 Jun 2009, 09:38) inca. O fi scumpa o reclama din asta (retoric) ca parca as face si eu reclama firmei mele, uite asa sa nu scapati de mine. ![]() As putea sa cumpar spatiu cu ""logan1.5dci e cel mai bun"? ![]() Da` de ce sa mai dai bani pe reclama cand asta e un lucru stiut: "logan1.5dci e cel mai bun". ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Pe mine ma enerveaza.Oricum...ii multumesc lui fratzica pentru faptul ca nu trebuie sa platesc ceva cand intru pe forum.
![]() |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ar mai intra sulea
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Lostboy |
![]()
|
E user nou Sulea ăsta?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ar putea sa se introduca ceva de genul "Cont DC plus". Adica pentru o suma de bani platita anual sa "beneficiezi" de forum fara nicio reclama.
Oricum nu cred ca se castiga o suma foarte mare de bani / user din reclame, asa ca abonamentul nu ar fi foarte scump. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
sorin1983 |
![]()
|
QUOTE(Arhimede @ 19 Jun 2009, 12:45) Pe mine ma enerveaza.Oricum...ii multumesc lui fratzica pentru faptul ca nu trebuie sa platesc ceva cand intru pe forum. ![]() ![]() Asta ca sa nu vezi si partea cealalta a paharului...ca daca nu ar fi userii nu ar fi reclame deoarece nimeni nu ar da bani sa isi puna reclama pe un forum gol ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
De acum n-o sa mai aibe vreo unu ultimul cuvant............
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
ba da... domnul "Reclama"
![]() edit: sau e gagica? ![]() This post has been edited by SSilent: 19 Jun 2009, 12:06 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 04:41 |