Scartait ambreiaj
![]() ![]() ![]() |
Scartait ambreiaj
Marius_Jay |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 8 February 10 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003-Scala Renault Megane 3 Privilege 1.4 Tce
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
o intrebare asa fara suparare
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marius_Jay |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 8 February 10 From: Galati ![]() |
La muzica dau drumul, pentru ca altfel nu isi avea rost investitia in audio facuta acum 4 luni. dar problema e ca simt ambreiajul sacadat... si in acel moment daca opresc muzica se aude, si se aude TARE. Si te rog nu ma lua cu: DACIE-> asa face.
O intrebare: se poate unge in vreun fel FURCA de debraiere? nu supar nimic daca incerc asta? |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-Scala Renault Megane 3 Privilege 1.4 Tce
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
eu am uns furca de debraiere cu vaselina, mi-am bagat degetul cum am putut, am dat mai ales pe arc care cam paraia dar nu stiu daca e chiar ok eu am facut pe propria piele, de sticat n-are ce sa strice si daca ajunge pe disc se curata oricum
in privinta tipului tau de ambreiaj aici nu stiu cat ajutor poti primi deoarece sn are ambreiaj hidraulic si tu ai pe cablu: http://www.daciaclub.ro/cutie-viteze-solen...t81266-s30.html incearca la sectiunea logan sunt care au pe cablu: http://www.daciaclub.ro/Ambreiaj-hidraulic-logan-t98584.html poate seamana cutia si cablu sau la nova clasic: http://www.daciaclub.ro/Dacia-Nova-f124.html deoarece avem acelasi pedalier cred caroseria fiind identica ca structura vezi la piese auto cumpara un cablu nou si intreaba cu ce modele de masina mai e compatibil asa poate gasesti mai usor ajutor This post has been edited by danciusergiu84: 30 Mar 2010, 10:10 |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Ai grija sa nu tragi de furca aia inspre afara ca iese si nu o mai pui la loc decat daca dai motorul jos sau cutia de viteze, mare grija. Schimba cablul de ambreiaj, sau da-l jos si misca pedala, daca merge usor nu e de la ea, apoi misca de cablu cu mana sa culiseze pe camasa, daca merge greu nu e neaparat sa il schimbi, il dai afara si cu o seringa bagi diluant tinandu-l in pozitie verticala, apoi ii bagi niste ulei hidraulic daca ai ca e subtire si se duce bine pe camasa, astepti sa patrunda bine uleiul pe camasa apoi il misti, dar exista riscul sa se intoarca uleiul pe camasa si sa pice prin masina murdarind-o. Ce bine ca SN are ambreiaj hidraulic, merge pedala foarte usor, diametrul discului mare, dupa parerea mea ambreiajul e facut ca la carte, nota 10 pentru asta.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu am uns azi cu un spray arculetul de la ambreiaj si nu mai scartaie deloc.am dat 18 lei pe spray .poate fi folosit si la balamale sa mearga mai usor
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Degripant?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
deruginol scrie pe el.e un spray negru
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:52 |