Schimbat scaune Logan
![]() ![]() ![]() |
Schimbat scaune Logan
cookie |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 14 February 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
dacia
LOGAN
2005 AMBITION
- B CC LLL
|
|||
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
orice atelier de confectii metalice,sau un atelier auto care are timp de asa ceva
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
cookie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 14 February 06 From: BUCURESTI ![]() |
Multumesc de informatii, dar eu vreau ceva mai concret. Nenea X cu nr de tel ..... face modificarile de care am eu nevoie.
Astept informatii ! |
--------------------
dacia
LOGAN
2005 AMBITION
- B CC LLL
|
|
adryano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 4 January 06 ![]() |
salut, se pot schimba intre ele scaunele de logan?!
|
--------------------
daCIA
Hygan
Preferance 1.4 petrol
- TM 320d
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
Si intre ele dar, si cu altele...
|
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
alin1111 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 16 January 11 ![]() |
nu inteleg de ce aveti nevoie de suport lateral.in fond la un condus normal nu ai nevoie de suport lateral.daca conduci sport,nu schimba scaunele ca nu te ajuta cu nimic-schimba masina
![]() |
--------------------
renault
megane 1phaze 2
1999/16 16v
- CJ 79 FR@
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mergi cu o masina cu niste scaune cat de cat, cu suport lateral asa, vreo 800 km neintrerupt.
Dupa care mai treci pe aici sa ne spui daca merita sau nu suportul ala... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Ma poate ajuta cineva cu o informatie ?
Se pot schimba scaunele de logan 1 cu cele de la noul model, se potrivesc ? Ieri a cedat reglajul lombar si decat sa stau sa il repar mai bine il schimb ![]() Multumesc |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Tu daca faci pana, schimbi roata?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dragon58 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 February 15 ![]() |
@dl_dr25
Scaunele de la noul model Logan nu mai au reglaj lombar. |
--------------------
Dacia
Logan
2015 / Laureate
- B58YKC
|
|
male |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 289 Joined: 25 April 09 ![]() |
am vazut la chevrolet aveo tetiere(scaune fata) cu reglaj in mai multe pozitii.din pacate nu se potrivesc la logan.
nu as vrea sa schimb scaunele cu totul din cauza altor modificari pe care le-am facut... stie cineva care din tetierele cu reglaj ale altor modele de masini se potrivesc pe scaunele de logan 1 ? aici ma refer la distanta intre tije si diametrul tijelor. multumesc! This post has been edited by male: 14 Nov 2015, 00:11 |
--------------------
dacia
logan 1.4
2006
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa schimb scaunul cu tot.
![]() Am vorbit azi la dezmembrari si au cerut 500lei pe scaune( modelul nou), dar nu stiau daca se potrivesc.. Sunt putin derutat de ce este mai bine sa fac. |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
Marioblue |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 May 16 ![]() |
va salut cu respect, vreau sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. de preferinta ar fi sa stam de vorba live, dar nu stiu unde va vedeti voi, cand... am un kiss de 1,6, si mari modificari nu am facut, decat niste difuzoare mai bune, jbl si infinitty, stopuri led si facelift exterior. si mai am ceva idei...
|
--------------------
dacia
logan
2007 1,6 kiss fm
- B 72 FXH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:19 |