Sfat prietenesc pentru soferii din Bucuresti, si nu numai
![]() ![]() ![]() |
Sfat prietenesc pentru soferii din Bucuresti, si nu numai
nairam |
![]()
|
||
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|||
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
aaaaaaaaaaaaaaaa ce frumos e cand avem zapada pe jos
![]() |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
noroc ca am munca aproape de casa si strabat doar un colt mic al orasului , nu prind aglomeratie , asa ca ma duc cu masina
![]() ![]() This post has been edited by bygy007: 18 Dec 2009, 12:54 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 18 Dec 2009, 12:32) In Voluntari, la urcarea pe podul de la Europa, sunt echipaje de politie care nu lasa soferii cu numere de moldova sa paraseasca Bucurestiul. e clar, nu mai scapam de astia.. soarta de rahat ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Bai nene, sa explice cineva pietonilor ca ei tre sa se fereasca de masini pe strada, nu sa ii feresc eu.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
dati-le drumu!!!!!!!!!urgent
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(vijelie @ 18 Dec 2009, 13:33) Sa vezi ce cool e sa iei zapada din lopata nu pe capota, ci direct in mecla (in calitate de pieton), de la un flacau inimos. ![]() ![]() ![]() QUOTE(Victoras2001 @ 18 Dec 2009, 13:38) Da sa vezi ce cul e sa treaca animalu' cu tramvaiu de deszapezire pe linga tine. M-a inzapezit la volan. M-am trezit c-o tona de zapada pe obraz, in ureche, in ochi. Nu mai spun ce aveam in brate si pe bord. ![]() ![]() ![]() ![]() Eu sunt fericit, sunt acasa cu un pahar de vin fiert in mana.... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da nene. Am scris ca nu vreau sa mai vad femeie la volan, cel putin pe zapada. Dar cu aia care a incercat sa sara de pe trotuar peste maldarul de zapada facut de plug si-a aterizat exact in fata mea, ce sa ma fac? N-am vazut in viata mea asa ceva. E adevarat ca pe trotuar nu se poate merge, dar femeioe astea-s exact precum gainile. Daca lasi pe o strada gainile din ferma libere, circula exact ca femeile pe zapada. In toate sensurile si pe unde te astepti mai putin. Bine, nici cu barbatii nu mi-e rusine, dar femeile-i bat de la distanta.
Ce-o fi-n capul oamenilor (barbatilor ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci da! Daca-i asa drumu' pin' la Azuga, pe la 5 o tai incolo.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pe unu la inpins un matiz, pe un pieton.si tot pietonu cu gura mare ca nu opreste.A coborat ala din matiz si a inceput sa-si bage si sa-si scoata mai sal bata pe pieton
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pe vremea asta se aplica cel mai bine panseul "în frîne si în femei sa nu ai încredere!"
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 18 Dec 2009, 12:32) ATENTIE MARE. In Voluntari, la urcarea pe podul de la Europa, sunt echipaje de politie care nu lasa soferii cu numere de moldova sa paraseasca Bucurestiul. Manuele, daca esti prin Bucuresti si nu te lasa militia sa pleci, da-mi o sirma (niciun apropos, parol!) ca stiu eu un hotel pe linga gara. ![]() P.S.: Da' pa moldovenii aia care au numere de riesling eliberate-n Bucuresti, cum ii detecteaza? Sau p-aia intentionat ii lasa, ca sa avem noi la ce sa ne uitam la televizor? ![]() This post has been edited by Marty: 18 Dec 2009, 14:18 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Norocul mare e ca si-au lasat majoritatea masinile acasa. Fara sa exagerez, cred ca mai bine de 50% din cei care circulau zilnic cu masinile au renuntat la ele.
Io n-as fi iesit nici in ruptul capului cu masina, dar n-am fost in stare sa refuz 30 l de vin bun si-un curcan, aduse din moldova. Traiasca moldovenii. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.977 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Eu n-am renuntat, dar nici nu ies in afara localitatii...sunt curios daca pe DN1 se circula bine.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Markos |
![]()
|
Ti'a adus un curcan vin din moldova?
Da' acu ai unde sa'l cazezi? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.802 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 18 Dec 2009, 14:36) ce i-ai facut politistului ![]() ![]() mai usor cu vinul ![]() ![]() acum on topic eu am iesit cu masina, din bul basarabia (acasa) pana in bul mircea voda (servici) am facut 20 min dimineata. in mod normal faceam 10 min. This post has been edited by wolfin: 18 Dec 2009, 15:53 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ce gheatza e prin sectoru 5 pe sub troienele de zapada
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
incalzesc lopata, in 15 min o scot la actiune
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Da' ce-aveți voi cu moldoveni uăi?
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
am drum in fiecare zi mih sebastian-piata veterani!
se circula bine! azi daca nu aveam lanturi imi era imposibil sa ies de pe straduta mea! ![]() p.s. am si lopata in masina! un sfat bun ar fi sa aveti o lopata la voi! cand am ajuns la munca am ochit un loc dar nu puteam intra deoarece loveam cu spatele de un damb de zapada...am coborat cu lopata si am rezolvat treaba! lopata rulzzzz! ![]() This post has been edited by adită: 18 Dec 2009, 17:09 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 18 Dec 2009, 14:26) QUOTE(razvanamza @ 18 Dec 2009, 16:45) Bine frate, scuza-ma. Poti sa folosesti functia report. ![]() Da. Lopata e la putere. Mi-am luat zilele trecute o lopatica demontabila din carrefour, la 23 de lei. E mama lor. Am dat zapada din fata cauciucurilor DE VARA ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(Ov @ 18 Dec 2009, 16:17) Pe autostrazi si DN-euri sunt de acord ca este responsabilitatea autoritatilor sa se ocupe de zapada dar in localitati am putea face fiecare un pic de munca patriotica macar pe raza imobilului unde locuim.A si nu trebuie aruncata zapada inapoi pe drum ci pe spatiile verzi ca sta foarte bine acolo. |
--------------------
a
b
c
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Si daca n-aveti spatii verzi, o strangeti in saci si-o carati cu carca pana la primul spatiu verde, lua-r-ar foc in primarie toti primarii.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
eu am dezapezit aproape 50 m de drum, pana la intersectie. Mi-a luat cateva ore, dar a meritat. Pe baza primariei sau a autoritatilor inghetam in zapada.
Era un banc cu moldoveni, ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
La crâșmă?
EDIT: sau nu se ține, că-s tot moldovean. This post has been edited by BlaueCorsa: 18 Dec 2009, 18:21 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu s-au intersectat niciodata ca erau cam serpuite. Dar ei erau consecventi si sapau. Cand s-a topit neaua au vazut ca au ajuns la Bucuresti si la Timisoara
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Greșit. Voi în Banat o ardeți numa' cu bere, nu știți ce-i o samagoană adevărată.
![]() Oricum, mă gândesc cu groază cum era dacă începea vremea asta superbă de duminică... atunci când subsemnatu' era pe E85. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Noi avem rachie curata de pruna nu pufoiaca fiarta. Vino toamna la Herkulesbad la festivalu producatorilor de rachie
![]() ![]() ![]() Definition: Samagon is moonshine or bootleg alcohol in Russian language. The word "samogon" means "self-distilled," and can often refer to vodka that has been made by either typical ingredients, like grain or potatoes, or dangerous ingredients, like shoe polish. While not all samogon is inherently dangerous, like any moonshine alcohol, it does have the potential to kill ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Oricum nu ma pricep, puteti s-aveti si whisky...
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:29 |