caldura in masina, cald si rece
![]() ![]() ![]() |
caldura in masina, cald si rece
Cosmin.nova |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|||
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
ce lumini ai de sunt asa galbene ?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cu siguranta cele din fabrica. Si din cauza aparatului foto s-au mai ingalbenit.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
arogant |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 10 January 10 ![]() |
QUOTE(Relu_GT @ 13 Jan 2010, 21:26) nu chiar imediat, dar mai incolo tot trebuie dat drumul ca se aburesc geamurile chiar si daca e dat pe aer de afara Eu dupa ce merg putin dau drumul pe treapta 1 deobicei cu maneta pe recirculare ca sa nu vina aer prea rece de afara si incet incepe sa bage si caldura, apoi o dau pe aer de afara, astfel nu mi se abureste nici un geam nici luneta nefiind nevoie sa folosesc degivrarea, o solutie mai este sa fie lasate jos parasolarele pentru a tine caldura in partea de sus a parbrizului, dar asta cand e foarte frig Si caldura abia dupa 8km poate doar in bucuresti unde se sta mai mult in loc, la mn dupa 5 km pe timp de ger pot sta in maieu Ai perfecta dreptate |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Clima
- b02dsn
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
cele din fabrica! adica alea de acu 11 ani. Si vreau sa le schimb ca nu vad nimic noaptea:) ma mai ajuta si proiectoarele dar..
Oricum arata bine masina nu? ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 16 Jan 2010, 09:15) ma gandeam ca o fi pus becuri dinalea cu sticla galbena ce se punea pe vremuri la dacii @Cosmin.nova in 11 ani nu ti s-a ars nici unul ? pe langa becuri mai bune poti sterge si sticla pe interior Scz de off |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
nush daca sunt alea din fabrica..dar sunt destul de vechi..m-am uitat la ele. Sticla e curata; cea din dreapta e schimbata recent. ms de sfat.
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
arogant |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 10 January 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Clima
- b02dsn
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
exact! ma contactezi si-ti dau poze cu "alba" mea :>
pana atunci..du-te si adu-mi o cola din frigider xD |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
BeatMAN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 9 December 07 From: Tarnaveni ![]() |
Vreau sa ii intreb pe cei care au desfacut aeroterma complet daca partea pe care am insemnat-o este fixa sau este o clapeta mobila? Asta pentru a gasi o solutie la aerul rece care vine pe la aeratoarele laterale.
Attached thumbnail(s) aeroterma.jpg ( Size: 332.63k ) Number of downloads: 429 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Rapsodie
- MS 84 MES
|
|
BeatMAN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 9 December 07 From: Tarnaveni ![]() |
Nu-mi poate raspunde nimeni? E prea frig pentru a o desface si eu doar pentru a ma lamuri.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Rapsodie
- MS 84 MES
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
La mine jigodia nu vrea sa bage caldura de loc, nici dupa 100 de km. Nu vrea ea, e smechera. Acul de la temperatura sta putin peste zona de motor rece sa zic asa. Termostatul clar. Ma omoara cu zile masina asta.
|
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Mda, si eu am schimbat termosatul, dar nu am reusit sa parcurg o distanta mai considerabila astfel incat sa imi dau seama daca baga sau nu caldura. Dar acum ajungi cam greu la 89 de grade adica la cat incepe deschiderea termostatului. Eventual baga un carton la radiator ca alte sanse plauzibile nu prea ai ....
![]() Topicul despre termostat si mai multe detalii despre el aici. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Revin la problema cu recircularea: in momentul in care esti pe recirculare aerul din interior se recircula si se incalzeste (ma refer cu caldura data drumul), in momentul cand dai sa bage aer proaspat de afara, e adevarat ca baga dar aerul nu are pe unde sa iasa, iar condens tot ramane inauntru. E aceeasi problema si cu presiunea creata de hayon in momentul inchiderii. La solenza stim ca sa eliminat problema asta prin montarea unei aerisiri in portbaga, iar pe acea aerisire iese si aerul ventilat in habitaclu. Pentru ca aerul sa circule prin habitaclu si sa ventileze eficient este nevoie sa intre pe undeva si sa iasa pe undeva, pe cand la SN numai intra ca de iesit, pe unde
![]() Singura parte buna e ca din cauza aerului proaspat ce vine de afara nu se aburesc geamurile. Acum am si eu o curiozitate care vas ruga sa probati la voi cand mai mergeti cu masina: la mine pe la picioare baga aer mai fierbinte prin stanga si mai putin fierbinte prin dreapta, diferenta nu e mare dar la mana se simte. La voi tot la fel face? Si am mai observat ca la drum cand se incinde bine motorul pe aeratoarele laterale baga rece cum e si in manual, dar in pozitia de aer proaspat, daca dau pe recirculare baga si pe acolo cald (caldut) |
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
La mine pe aeratoarele laterale, la sofer baga aer caldut, iar in dreapta baga aer caldut dar mai rece ca la sofer.Ciudat.
E dacie frate, ce sa ii ceri.. |
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
eu la accent 1.5 crdi mi am facut un buton unde dimintea imi da la 2500 ture ptr a incalzii motorul.
masina o am calda in 10-15 minute ....totusi e diesel. la hilux si navara am buton asemanator din fabrica ![]() This post has been edited by Andyno: 26 Jan 2010, 07:18 |
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
E adevarat ca e dacie dar cand merg cu ea ma simt foarte bine, e placut, chiar daca mai gasim cate ceva mai ciudat
![]() |
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
danimar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 25 February 10 ![]() |
BeatMAN, iti raspund eu la intrebarea ta de mai sus:
Acele doua clapete sunt mobile si fac diferentza intre aerul cald si cel rece. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/Clima
|
|
BeatMAN |
![]()
|
mersi. m-am prins pana la urma care e problema cu aerul rece pe laterale. pentru iarna urmatoare ma ocup de ele.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Rapsodie
- MS 84 MES
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nu prea ai ce sa faci cu aeratoarele laterale pentru ca nu sunt legate la aeroterma.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
capu14rox |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 8 November 09 From: Tirnaveni Jud. Mures ![]() |
Cine imi poate spune ce pot sa pun la intrea aer in compartimentul aerotermei ca sa nu mai intre praf si alte mizerii, dace se poate si ceva poze.stima
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
Poti sa improvizezi un filtru de polen. Colegul nostru catalin a facut si un topic pentru asta. Detalii aici.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:31 |