TESTAMENT, cui ma lasi?
![]() ![]() ![]() |
TESTAMENT, cui ma lasi?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mda. O metoda ar fi sa-i las avocatului un exemplar si inca unul unui prieten. Ideea e cum fac sa nu deschida ala plicul!?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Marty eu zic sa nu il mai tachinezi ca uite ce cadou frumos vrea sa iti faca Victoras...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu-i dau ma nimic lu' ala. Ca nu m-a ascultat si s-a casatorit.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Marty, maica lor de videoclipuri cu manele ca imi cade firefoxu' in draci cand incerc sa dau pe pagina asta
This post has been edited by kog: 25 Dec 2009, 22:28 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Domnul Kog, radem, glumim, dar de doamna Marty nu vorbim!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Lasa-l ma, ca n-a fost cu intentie. Probabil ca-i o exprimare nefericita.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
eu v-am zis sa nu mai dati iama-n crama...
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Marty |
![]()
|
Totusi, io nu-mi aduc aminte sa ma fi exprimat gresit la adresa vreunui parinte a vreunui user de pe aici. Faptul ca ne dam la glume nu ne da dreptu' sa ne luam mortii la bairam si sa ne jignim familiile!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
pai la noi se folooseste des expresia si nu e chiar jignitoare, dar oricum i-am adresat multe (lui, manelistilor si calculatorului care nu ii suporta) Pana am reusit sa postez ce am scris acuma mi-a dat eroare de vreo 10 ori
Imi cer scuze daca am jignit, nu a fost cu intentie. O sa editez, dar sunt foarte foarte nervos This post has been edited by kog: 25 Dec 2009, 22:24 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Marty |
![]()
|
Atunci foloseste-o "la voi"!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Mda. Editeaza-ti postul ala, ca suna cel putin ciudat.
LE. aia-i editare profesionala ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Victoras2001: 25 Dec 2009, 22:28 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kog |
![]()
|
acuma e bine?
![]() imi cer inca odata scuze pentru scaparea de adineaori ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Vei arde in focurile iadului pentru totdeauna...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Voi ati fi in stare sa-i lasati lu' Boc putinul vostru?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kog |
![]()
|
cred ca m-a blestemat ca am luat 3 blue-screenuri in 10 minute si se phutu si antivirusul
![]() This post has been edited by kog: 25 Dec 2009, 22:43 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
radian |
![]()
|
Pe Putin-ul meu l-as lasa totusi lui Base...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Cum sa le las ma, cand colebil imi ureaza sarbatori fericite?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
da-i cu ardei iute
|
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ideal e sa te imprietenesti cu hemoroizii, nu sa ti-i faci dusmani.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 25 Dec 2009, 23:34) Eu chiar cunosc o familie de oameni fara mostenitori, fara copii, el a fost coleg cu taica-meu de facultate si am tot tinut legatura de-a lungu' timpului cu ei, care spun mandrii ca tot ce au adunat o sa ramana statului. Mai exista si oameni d-astia. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
da' contul de pe daciaclub.. cui il lasi? la admini? astia or sa scrie prostii si or sa-ti dea ban.. sunt precis...
frate... fii atent.. te duci la notar, faci actul, iei o copie, il lasi la popa care slujeste in parohia ta (ii dai 100 ron, stie el de ce), si-i zici ca daca se "mai intalneste cu tine", sa se duca la notar sa strige ala testamentul. ce dracu'? n-ai incredere in popa? |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
In schimb am o prietena a familiei ceva mai in varsta, care ar avea niste mostenitori, care mi-a zis intr-o zi vrea sa-mi lase mie casa daca am grija de ea la batranete.
M-a lasat cu gura cascata, eu chiar consider fazele astea de cacao, mai ales ca exista mostenitori, si nu i-am spus decat "Daca o sa mai fiu aici si o sa pot, am grija si fara sa-mi lasi nimic". Mi s-ar fi parut mai "normal" daca mi-ar fi zis aia fara mostenitori ca vor sa-mi lase ceva, decat ea... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu nu m-aș înhăma la îngrijit bătrâni, nici dacă aș fii sigur că moștenesc o vilă.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
Mai era un doctor de prin Anglia care s-a angajat sa-i plateasca unei babe niste bani pe luna pina sare aia gardu'. Faza e ca dupa ce a platit aproape 500 de mii de lire, a mierlit-o doctoru', baba fiind in cea mai buna forma.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mai e varianta în care să cauți să te însori cu o babă înstărită, dar tot cu același risc...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:29 |