leduri bord dacia, diode si leduri
![]() ![]() ![]() |
leduri bord dacia, diode si leduri
pirvumark |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 472 Joined: 30 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|||
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
Vezi ca tiam dat pm cu adresa de unde sa il iei
![]() Incearca si cu diodele alea de 9volri ca este posibil sa mearga ![]() This post has been edited by iuliano_smile: 5 Jan 2010, 11:59 |
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
pirvumark |
![]()
|
m-am jucat un pic cu programul. e tare de tot. e mai greu la inceput pana gasesc componentele, trb sa am rabdare sa caut, dar le gasesc pana la urma. am incercat cu diode zenner o simulare si ar merge cu diode de 2,1 V. dar tot nu mergea bine. nu prea am avut nici timp mult de joaca.
multumesc pentru program. e foarte bun pentru ca nu mai pierd timp si piese sa le lipesc si sa vad ca nu merge circuitul si ma apuc iar de modoficari! prin simulari e simplu ! multumesc inca o data! |
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(pirvumark @ 11 Jan 2010, 17:40) m-am jucat un pic cu programul. e tare de tot. e mai greu la inceput pana gasesc componentele, trb sa am rabdare sa caut, dar le gasesc pana la urma. am incercat cu diode zenner o simulare si ar merge cu diode de 2,1 V. dar tot nu mergea bine. nu prea am avut nici timp mult de joaca. multumesc pentru program. e foarte bun pentru ca nu mai pierd timp si piese sa le lipesc si sa vad ca nu merge circuitul si ma apuc iar de modoficari! prin simulari e simplu ! multumesc inca o data! Dai 2 beri ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
pirvumark |
![]()
|
cum m-am asteptat. nu merge nici la simulare. nu am ce-i face. asta e. am incercat cu toate tipurile de diode si tot felul de scheme si combinatii si nu merge.
|
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
La ce te referi?
|
--------------------
Dacia
|
|
pirvumark |
![]()
|
adica am facut simulari peste simulari si tot 4 leduri sunt aprinse, indiferent de treapta pe care ma aflu.
|
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
Fa o poza saupune fisierul de simulare aici.
|
--------------------
Dacia
|
|
Marisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 5 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Pune un desen fara legaturi facute, adica schematic, separate, comutatorul, ledurile, tensiunile de care dispui si modul cum vrei sa se aprinda ledurile, adica tr 1 led 1, tr 2 led 2 sau led 1 si 2, s.a.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2008
|
|
pirvumark |
![]()
|
uitati ce vreau
nush ce are nu-mi ia pozele le vede negre complet dupa ce le-am incarcat stiti de ce? hai ca le-am facut gif-uri si vad ca merge sa le pun. uitati-va pe aici This post has been edited by pirvumark: 17 Jan 2010, 10:32 Attached thumbnail(s) treapta1.GIF ( Size: 11.3k ) Number of downloads: 139 treapta2.GIF ( Size: 11.88k ) Number of downloads: 131 |
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|
Marisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 5 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul as merge pe ceva asemanator vu-metrelor, adica in functie de tensiunea aplicata se aprind 1, 2, 3,.......leduri, montat intre rezistenta si motor.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2008
|
|
pirvumark |
![]()
|
pai eu asta am incercat sa alimin" umblatul in aeroterma"
asta inseamna dat aeroterma jos si alte chestii. cand am gandit montajul nu am tinut cont de rezistenta aerotermei. am facut proba cu butonul deconectat si mergea perfect. cand am conectat mufa care duce la motor, surpriza, se aprindeau toate. m-am prins repede ca e de la rezistenta dar am zis ca poate reusesc sa-i fac ceva. o las moarta. |
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
|
|
pirvumark |
![]()
|
si asa si cu alte diode, si in mai toate felurile. am ramas in pana de idei. si asta inseamna ca nu prea mai exista alternativa. noroc cu programul asta de simulare ca altfel stricam un magazin de componente elctronice pana ma convingeam ca nu merge.
daca voi reusiti, dau o naveta de bere nu o bere. dar mai mult ca sigur nu o sa am ocazia sa cheltuiesc banii, ca nu mere. |
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 06:32 |