DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> E MOARTA:(, accident

tazzSN
post 10 Nov 2009, 18:31
Post #1

Membru autentic

Group: Members

In seara de sambata ma indreptam cu un tovaras la tara spre benzinarie..aveam cam 70-80:(...carosabil umed...tocmai venea un participant la trafic de pe contrasens si am schimbat pe scurta...imediat dupa ce ne intalnim pana sa schimb inapoi pe lunga un betiv nenorocit
alearga si vine in mijlocul drumului...incerc sa franez si iau dreapta:(derapez in sant si dupa un tei imi intra pana la jumate in capota:(eu m-am tinut atat de tare de volan incat l-am strambat la impact...tovarasul meu si-a luxat soldul...masina moarta:(directie cutie...inca nu m-am uitat dar la o prima vedere motorul era rupt din suporti:(....vine domnu' militian...si lu nenorocitu ala nu-i face nimic...:(si mie imi spune ...daca intrai in el..iti repara si masina..el daca mai traia sau familia lui:(....Masina necesita reparatii de peste 100 de milioane...nici valoarea ei nu e atata...imi pare atat de rau de ea:(:(din cauza unui nenorocit ordinar...intrebarea mea e cum pot sa acopar macar o parte din paguba...casco nu aveam...ma gandeam o pila
ceva la rabla...ce ziceti???(poze inca nu am cu ea dar o sa postez)...imi pare atat de rau de ea..:(era o masina atat de buna:(

--------------------
dacia SUPERNOVA 2002 europa
Radem Glumim F.T.M PLATIM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sonnic53
post 10 Nov 2009, 18:45
Post #2

Membru autentic

From: Vrancea

mda...pare rau pentru tine ... am vorbit noi si pe mess.. sa pui niste poze te rog ... nustiu ce ai de facut cu ia ... insa daca costa asa mult sa o faci ati dai seama ca nu se merita . cu banii aia iei alta ....

--------------------
Vw Golf 3 Logan 1.4 2007
+
DJMaxx
post 10 Nov 2009, 18:48
Post #3

Membru autentic

From: BUCURESTI

eu zic sa vinzi piese din ea .. asa iesi mai bine dar o sa iti ia ceva timp , sau poti sa o dai la dezmembrari desi unu iti dau aia mare lucru pe ea . ce culaore e?

imi pare rau de intampalrea ta sad.gif(

This post has been edited by DJMaxx: 10 Nov 2009, 18:49

--------------------
Dacia SuperNova Clima august 2003
+
ionut81
post 10 Nov 2009, 18:51
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti

imi pare rau pt. tine dar bine ca nu ai patit ceva

fieru e fier

--------------------
Nu am SSSjep 1900 toamna
................................................................................
+
turturel
post 10 Nov 2009, 19:43
Post #5

membrisor

From: Braila

sorry tazz. totusi nu pot intelege cum politia nu ia facut nimic aluia..daca ai martor..da-l in judecata. nu ma pricep foarte bine dar ceva trebuie facut in privinta asta.

--------------------
Dacia Supernova 2003 confort
+
GrOzOy
post 10 Nov 2009, 21:09
Post #6

Membru cu Dacie !

From: Ramnicu Sarat,Buzau !

Corect ! Da-l in judecata !

--------------------
Dacia SuperNova 2002 , fara piele :D - BZ 52 MTG
Cazan Romanesc !

Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie !
+
djasu82
post 10 Nov 2009, 23:51
Post #7

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

il da dar se pune problema ca avea viteza si carosabilul era ud ! Bine ca ai scapat cu viata , la rabla o poti duce si asa ideea e sa ai motorul pe ea .

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
Reckno
post 11 Nov 2009, 00:16
Post #8

Adaug tampiti in lista de warn logs!

ba deci faceti cum zice diasu asta...la rabla o poti duce sigur...doar daca masina e mai batrana de 10 ani smile.gif

in fine..imi pare rau de patania ta..si mie imi e frica cand circul pe drumuri inguste noaptea, mai ales pe DN-uri cand trec prin sate..unde poate sari un betiv in fata si in imprejurarile favorabile daca mai vine si unu din sens opus..te orbeste ..se poate intampla o tragedie...bine ca nu a fost mai rau! gandeste-te la asta..
masina e un fier..dezmembreaz-o sau cauta un prieten cu rca binevoitor care are masina lovita..reprodu un accident si incearca sa o faci pe rca...dar parerea mea este ca nu mai merita reparata...deoarece reparatia necesita sudura...sudura nu mai confera siguranta unei caroserii in cazul unui alt accident...poate doar sa o faci cat mai ieftin posibil de vanzare...

bafta

--------------------
Renault Megane Coupe 2011 - MAG
+
driverx
post 11 Nov 2009, 08:14
Post #9

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(Reckno @ 11 Nov 2009, 00:16)
...
in fine..imi pare rau de patania ta..si mie imi e frica cand circul pe drumuri inguste noaptea, mai ales pe DN-uri cand trec prin sate..unde poate sari un betiv in fata si in imprejurarile favorabile daca mai vine si unu din sens opus..te orbeste ..se poate intampla o tragedie...bine ca nu a fost mai rau! gandeste-te la asta.....

*

Si ce te impiedica sa mergi INCET? Tuningareala de calitate de pe masina?

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Ionut_Nedelcu
post 11 Nov 2009, 08:46
Post #10

Membru autentic

Cauta un loc de depozitare si vinde piese din ea. Spor la dezmembrat.

--------------------
Ex. dacia 1300/1310 Opel Vectra 1.8 16V 2001 - CT-05-NSI
"Oamenii nu se schimba, ci devin pe zi ce trece ceea ce sunt de fapt."
+
tazzSN
post 11 Nov 2009, 12:17
Post #11

Membru autentic

masina e rosu imperial...tocmai am vorbit cu tata la telefon si mi-a zis ca i-a pus borna la loc si motorul invarte...la rabla mi se pare si mie cea mai buna solutie de exemplu la ford da prima de casare de 7600 lei....nu am ce bani sa scot de la nenorocitu ala...e sarac lipit nici casa nici familie nu cred ca are...in declaratie am dat 50-60 la ora...carosabilu fiind umed nici constatarea nu au putut-o face prea precisa avand in vedere viteza...la rca nu am ce face ...am vorbit cu un prieten care lucreaza la astra si e prea mare riscul..nu-si baga nimeni pielea in saramura pentru asta...plus ca se vede clar ca am intrat in pom,stalp ceva...

--------------------
+
djasu82
post 11 Nov 2009, 17:04
Post #12

MEMBRU DACIA CLUB

daca nu o rezolvi la rabla vinzi ce vinzi din ea cumperi o rabla si o duci la dezmembrari ... si asa iti achizitionezi alta rabla noua singura solutie zic eu si care te scoate mai usor din belea.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
sergiu-iulian
post 11 Nov 2009, 17:16
Post #13

Membru autentic

Dar la programul Rabla nu exista o conditie?Si anume ca masina trebuie sa aiba cel putin 10 ani.Eu vad in semnatura ca Supernova ta ii din 2002.oricum bafta in continuare si sa nu mai ai parte de asa ceva.

--------------------
Dacia SuperNova 2003 Confort - Ms 64 GVS
DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
+
Maskatu
post 11 Nov 2009, 17:19
Post #14

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

A zis sa vanda pe bucati masina si cu banii stransi sa ia un cazan din 1900 toamna, si cazanul sa il duca la rabla... focus .

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
sergiu-iulian
post 11 Nov 2009, 18:43
Post #15

Membru autentic

Maskatu,uite ce zice domnul djasu82 intr-un post anterior : ''il da dar se pune problema ca avea viteza si carosabilul era ud ! Bine ca ai scapat cu viata , la rabla o poti duce si asa ideea e sa ai motorul pe ea ."

--------------------
Dacia SuperNova 2003 Confort - Ms 64 GVS
DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
+
tazzSN
post 2 Jan 2010, 16:31
Post #16

Membru autentic

SALUTARE IAR.imi cer scuze ca nu am pus poze pana acum dar proleme cu netu aici...pana la urma m-am decis sa o vand asa cum e...poate doamne juta intereseaza pe cineva..i-am pus 900 euro...e europa dar i-am pus bord complet.

Attached thumbnail(s)
Dan0088.jpg ( Size: 410.64k ) Number of downloads: 633
Dan0089.jpg ( Size: 381.99k ) Number of downloads: 729
Dan0090.jpg ( Size: 382.59k ) Number of downloads: 729
Dan0091.jpg ( Size: 369.21k ) Number of downloads: 670
Dan0092.jpg ( Size: 383.74k ) Number of downloads: 641
Dan0093.jpg ( Size: 393k ) Number of downloads: 272
Dan0094.jpg ( Size: 353.6k ) Number of downloads: 281
Dan0095.jpg ( Size: 302.52k ) Number of downloads: 335

--------------------
+
argon
post 2 Jan 2010, 16:50
Post #17

Mesaj semiautomat

cu 900 de euro iei una vie (funtionala nelovita)...

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Relu_GTT
post 2 Jan 2010, 18:07
Post #18

Membru autentic

From: BRASOV

@argon una plina de rugina si cu cel putin 200 mii de km

@tazzSN cred ca ai iesii mai bine daca o vinzi pe piese

--------------------
Dacia SuperNova 2002 Confort - BV 27 GTT
BMW e46 FL 2.0i
+
p_alecsu
post 2 Jan 2010, 18:36
Post #19

Alex

From: 25 km de Pitesti

@tazzSN Daca o vinzi pe piese anunta-ma si pe mine . biggrin.gif

--------------------
Dacia Supenova 2001 Rapsodie - AG 10 WSM
+
enice
post 2 Jan 2010, 22:53
Post #20

membru revenit

am un prieten care a patit-o in genul tau si a vandut-o pe bucatele pentru ca reparatia era prea scumpa

--------------------
dacia super nova 2003 confort - ct xx nam
JYDT7
+
Maskatu
post 2 Jan 2010, 23:08
Post #21

Logan 0.9 TCE

Reparatia ar fi cu siguranta scumpa. La mine devizul pentru o bara + vopsit , o aripa + vopsit, un semnal si un proiector, a fost de 1700 ron, asa ca......

--------------------
+
ct-03-tvy
post 2 Jan 2010, 23:20
Post #22

ct_010

QUOTE(Maskatu @ 2 Jan 2010, 23:08)
Reparatia ar fi cu siguranta scumpa. La mine devizul pentru o bara + vopsit , o aripa + vopsit, un semnal si un proiector, a fost de 1700 ron, asa ca......
*

traiasca dacia service,.... se poate repara nu cred,sa fie mai mult de 1000 de euro reparatia,....

astia trag caroserii,..sa le intrepte ,...si noi, ce facem dam la fier vechi,

This post has been edited by ct-03-tvy: 2 Jan 2010, 23:21

--------------------
aro 10.4 1.6 D 1993
+
C a t a l i n
post 2 Jan 2010, 23:23
Post #23

Nu se pune doar așa problema. O mașină ca aia, reparată, la un al doilea impact nu va mai prelua la fel de bine șocul, iar pasagerii nu vor fi prea bucuroși...

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
Maskatu
post 2 Jan 2010, 23:32
Post #24

Logan 0.9 TCE

Tu ai merge cu o masina care a luat un stalp in plin, pana la jumatatea motorului? Crezi ca la un viitor impact similar, va mai rezista asa de bine caroseria? Eu zic ca nu... am mai vazut si eu service-uri unde se taiau masini efectiv in 2, sa scape de jumatea lovita, si sudau la loc alta bucata intreaga... iti dai seama ce minunat este sa mergi cu mai mult de 120 la ora in 2 bucati de caroserie sudate impreuna. Tinichigii de pe acolo spuneau ca ei nu ar merge cu asa ceva, dar daca omu' sare cu banu si e topit dupa masina respectiva si cu banii de care dispunea, prefera sa o repare pe aia in loc sa ia alta la fel, in stare "normala", nelovita.... treaba lor.

--------------------
+
tazzSN
post 3 Jan 2010, 02:00
Post #25

Membru autentic

sasiul nu e deplasat/indoit ci doar in fata grila bara...astea se pot inlocui..pe sub ea nu are cine stie ce..capota..daca se indreapta cum spuneti...si anexe prin fata si radiator...oricum o sa ma mai interesez si vad...poate imi convine sa o repar...la motoru care il am pe ea...merge ca nou ...gram de ulei nu-i pun in plus..la fiecare schimb pun in bidon cate 100 de grame ramase...nu mai mult nu mai putin..si la consum..nu mai zic..5,5-6%...eu zic ca e bunicel...eu unu acum daca as dispune de ceva capital...acum as repara-o...pt ca merita...de cand am luat-o o piesa nu am schimbat la ea...doar consumabile..rugina la oale nu are...si nici prin alte parti..imi pare rau rau rau de tot de ea...

--------------------
+
puiu82
post 3 Jan 2010, 04:33
Post #26

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

QUOTE(C a t a l i n @ 3 Jan 2010, 00:23)
Nu se pune doar așa problema. O mașină ca aia, reparată, la un al doilea impact nu va mai prelua la fel de bine șocul, iar pasagerii nu vor fi prea bucuroși...
*

Subscriu.
QUOTE(Maskatu @ 3 Jan 2010, 00:32)
Tu ai merge cu o masina care a luat un stalp in plin, pana la jumatatea motorului? Crezi ca la un viitor impact similar, va mai rezista asa de bine caroseria? Eu zic ca nu... am mai vazut si eu service-uri unde se taiau masini efectiv in 2, sa scape de jumatea lovita, si sudau la loc alta bucata intreaga... iti dai seama ce minunat este sa mergi cu mai mult de 120 la ora in 2 bucati de caroserie sudate impreuna. Tinichigii de pe acolo spuneau ca ei nu ar merge cu asa ceva, dar daca omu' sare cu banu si e topit dupa masina respectiva si cu banii de care dispunea, prefera sa o repare pe aia in loc sa ia alta la fel, in stare "normala", nelovita.... treaba lor.
*

Citeste bine mesajul asta........Tazz.........si alege cum te duce mintea.
QUOTE(tazzSN @ 3 Jan 2010, 03:00)
sasiul nu e deplasat/indoit ci doar in fata grila bara...astea se pot inlocui..pe sub ea nu are cine stie ce..capota..daca se indreapta cum spuneti...si anexe prin fata si radiator...oricum o sa ma mai interesez si vad...poate imi convine sa o repar...la motoru care il am pe ea...merge ca nou ...gram de ulei nu-i pun in plus..la fiecare schimb pun in bidon cate 100 de grame ramase...nu mai mult nu mai putin..si la consum..nu mai zic..5,5-6%...eu zic ca e bunicel...eu unu acum daca as dispune de ceva capital...acum as repara-o...pt ca merita...de cand am luat-o o piesa nu am schimbat la ea...doar consumabile..rugina la oale nu are...si nici prin alte parti..imi pare rau rau rau de tot de ea...
*

Parerea mea.......900 de euro,nu o sa iei in veci pe ea in starea asta........poate daca era clima,luai.
Ca sa iti faci un bine si tie,si altora...........dezmembreaza-o.
O sa ai un pic de asteptat pana se strang banutii pe piese,dar ai un mare avantaj......ai unde sa o tii(sau cel putin asa am vazut din pozele tale).
Alegerea e a ta..........
Nu o sa mai fie niciodata ca inainte de accident,iti spun din experienta proprie.......si cazanul meu a fost lovit mult mai usor decat masina ta si inca ma chinui cu el.
Bafta!

This post has been edited by puiu82: 3 Jan 2010, 04:35

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
tataiedaciotul
post 3 Jan 2010, 08:24
Post #27

Membru autentic

From: Bucuresti

Corect Puiule.

--------------------
Dacia Solenza Scala - B-31-PGD
Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
+
djasu82
post 3 Jan 2010, 08:47
Post #28

MEMBRU DACIA CLUB

ne dam toti cu parerea doar un tinichigiu poate da verdict nici mie nu-mi pare asa de avariata , daca era pleznita pana in parbriz inclusiv motorul aruncat atunci cu siguranta nu mai aveai ce sa-i faci. Intradevar cine ar mai mere cu o masina la care i s-a sudat puntea fata ? doar sa fi nebun nici eu nu recomand riscul e mult prea mare si nu se merita sa iti pierzi viataq pentru un fier.
Oricum s-au ieftinit si astea straine...

This post has been edited by djasu82: 3 Jan 2010, 08:50

--------------------
+
sonnic53
post 3 Jan 2010, 09:20
Post #29

Membru autentic

From: Vrancea

sau eftinit tare ... daca ai unde sa o ti sa o dai la piese ... asta teas sfatui sa faci . si daca mai si un ban pus deo parte ar fii super wink.gif succes in alegerea facuta .

--------------------
Vw Golf 3 Logan 1.4 2007
+
conan brb
post 3 Jan 2010, 09:25
Post #30

Membru incepator

pun si eu o problema ,ce se afla la jumate unde este urma de copac...cumva cadru motor,piesa care se schimba..si sa vedeti masini taiate in doua si facute la loc,nu se vad urme ca ar fi patit ceva..doar traiasca tinichigiu,deci nu-i bagati pe toti in aceasi oala

--------------------
nova dacia cei ce vor sa ne inchida gura nu vor reusi - ai si tu
+
2 Pages  1 2 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 14:48
Forum Renault