E MOARTA:(, accident
![]() ![]() ![]() |
E MOARTA:(, accident
tazzSN |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 21 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
SUPERNOVA
2002 europa Radem Glumim F.T.M PLATIM
|
|||
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
mda...pare rau pentru tine ... am vorbit noi si pe mess.. sa pui niste poze te rog ... nustiu ce ai de facut cu ia ... insa daca costa asa mult sa o faci ati dai seama ca nu se merita . cu banii aia iei alta ....
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
eu zic sa vinzi piese din ea .. asa iesi mai bine dar o sa iti ia ceva timp , sau poti sa o dai la dezmembrari desi unu iti dau aia mare lucru pe ea . ce culaore e?
imi pare rau de intampalrea ta ![]() This post has been edited by DJMaxx: 10 Nov 2009, 18:49 |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
imi pare rau pt. tine dar bine ca nu ai patit ceva
fieru e fier |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
sorry tazz. totusi nu pot intelege cum politia nu ia facut nimic aluia..daca ai martor..da-l in judecata. nu ma pricep foarte bine dar ceva trebuie facut in privinta asta.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Corect ! Da-l in judecata !
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
il da dar se pune problema ca avea viteza si carosabilul era ud ! Bine ca ai scapat cu viata , la rabla o poti duce si asa ideea e sa ai motorul pe ea .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
ba deci faceti cum zice diasu asta...la rabla o poti duce sigur...doar daca masina e mai batrana de 10 ani
![]() in fine..imi pare rau de patania ta..si mie imi e frica cand circul pe drumuri inguste noaptea, mai ales pe DN-uri cand trec prin sate..unde poate sari un betiv in fata si in imprejurarile favorabile daca mai vine si unu din sens opus..te orbeste ..se poate intampla o tragedie...bine ca nu a fost mai rau! gandeste-te la asta.. masina e un fier..dezmembreaz-o sau cauta un prieten cu rca binevoitor care are masina lovita..reprodu un accident si incearca sa o faci pe rca...dar parerea mea este ca nu mai merita reparata...deoarece reparatia necesita sudura...sudura nu mai confera siguranta unei caroserii in cazul unui alt accident...poate doar sa o faci cat mai ieftin posibil de vanzare... bafta |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Reckno @ 11 Nov 2009, 00:16) ... in fine..imi pare rau de patania ta..si mie imi e frica cand circul pe drumuri inguste noaptea, mai ales pe DN-uri cand trec prin sate..unde poate sari un betiv in fata si in imprejurarile favorabile daca mai vine si unu din sens opus..te orbeste ..se poate intampla o tragedie...bine ca nu a fost mai rau! gandeste-te la asta..... Si ce te impiedica sa mergi INCET? Tuningareala de calitate de pe masina? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 24 September 09 ![]() |
Cauta un loc de depozitare si vinde piese din ea. Spor la dezmembrat.
|
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
2001
- CT-05-NSI "Oamenii nu se schimba, ci devin pe zi ce trece ceea ce sunt de fapt."
|
|
tazzSN |
![]()
|
masina e rosu imperial...tocmai am vorbit cu tata la telefon si mi-a zis ca i-a pus borna la loc si motorul invarte...la rabla mi se pare si mie cea mai buna solutie de exemplu la ford da prima de casare de 7600 lei....nu am ce bani sa scot de la nenorocitu ala...e sarac lipit nici casa nici familie nu cred ca are...in declaratie am dat 50-60 la ora...carosabilu fiind umed nici constatarea nu au putut-o face prea precisa avand in vedere viteza...la rca nu am ce face ...am vorbit cu un prieten care lucreaza la astra si e prea mare riscul..nu-si baga nimeni pielea in saramura pentru asta...plus ca se vede clar ca am intrat in pom,stalp ceva...
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
daca nu o rezolvi la rabla vinzi ce vinzi din ea cumperi o rabla si o duci la dezmembrari ... si asa iti achizitionezi alta rabla noua singura solutie zic eu si care te scoate mai usor din belea.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
Dar la programul Rabla nu exista o conditie?Si anume ca masina trebuie sa aiba cel putin 10 ani.Eu vad in semnatura ca Supernova ta ii din 2002.oricum bafta in continuare si sa nu mai ai parte de asa ceva.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
A zis sa vanda pe bucati masina si cu banii stransi sa ia un cazan din 1900 toamna, si cazanul sa il duca la rabla... focus .
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
Maskatu,uite ce zice domnul djasu82 intr-un post anterior : ''il da dar se pune problema ca avea viteza si carosabilul era ud ! Bine ca ai scapat cu viata , la rabla o poti duce si asa ideea e sa ai motorul pe ea ."
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
tazzSN |
![]()
|
SALUTARE IAR.imi cer scuze ca nu am pus poze pana acum dar proleme cu netu aici...pana la urma m-am decis sa o vand asa cum e...poate doamne juta intereseaza pe cineva..i-am pus 900 euro...e europa dar i-am pus bord complet.
Attached thumbnail(s) Dan0088.jpg ( Size: 410.64k ) Number of downloads: 633 Dan0089.jpg ( Size: 381.99k ) Number of downloads: 729 Dan0090.jpg ( Size: 382.59k ) Number of downloads: 729 Dan0091.jpg ( Size: 369.21k ) Number of downloads: 670 Dan0092.jpg ( Size: 383.74k ) Number of downloads: 641 Dan0093.jpg ( Size: 393k ) Number of downloads: 272 Dan0094.jpg ( Size: 353.6k ) Number of downloads: 281 Dan0095.jpg ( Size: 302.52k ) Number of downloads: 335 |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cu 900 de euro iei una vie (funtionala nelovita)...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
@argon una plina de rugina si cu cel putin 200 mii de km
@tazzSN cred ca ai iesii mai bine daca o vinzi pe piese |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
p_alecsu |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 355 Joined: 11 December 09 From: 25 km de Pitesti ![]() |
@tazzSN Daca o vinzi pe piese anunta-ma si pe mine .
![]() |
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
enice |
![]()
|
![]() membru revenit Group: Members Posts: 82 Joined: 8 February 09 ![]() |
am un prieten care a patit-o in genul tau si a vandut-o pe bucatele pentru ca reparatia era prea scumpa
|
--------------------
dacia
super nova
2003 confort
- ct xx nam JYDT7
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Reparatia ar fi cu siguranta scumpa. La mine devizul pentru o bara + vopsit , o aripa + vopsit, un semnal si un proiector, a fost de 1700 ron, asa ca......
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 2 Jan 2010, 23:08) Reparatia ar fi cu siguranta scumpa. La mine devizul pentru o bara + vopsit , o aripa + vopsit, un semnal si un proiector, a fost de 1700 ron, asa ca...... traiasca dacia service,.... se poate repara nu cred,sa fie mai mult de 1000 de euro reparatia,.... astia trag caroserii,..sa le intrepte ,...si noi, ce facem dam la fier vechi, This post has been edited by ct-03-tvy: 2 Jan 2010, 23:21 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu se pune doar așa problema. O mașină ca aia, reparată, la un al doilea impact nu va mai prelua la fel de bine șocul, iar pasagerii nu vor fi prea bucuroși...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Maskatu |
![]()
|
Tu ai merge cu o masina care a luat un stalp in plin, pana la jumatatea motorului? Crezi ca la un viitor impact similar, va mai rezista asa de bine caroseria? Eu zic ca nu... am mai vazut si eu service-uri unde se taiau masini efectiv in 2, sa scape de jumatea lovita, si sudau la loc alta bucata intreaga... iti dai seama ce minunat este sa mergi cu mai mult de 120 la ora in 2 bucati de caroserie sudate impreuna. Tinichigii de pe acolo spuneau ca ei nu ar merge cu asa ceva, dar daca omu' sare cu banu si e topit dupa masina respectiva si cu banii de care dispunea, prefera sa o repare pe aia in loc sa ia alta la fel, in stare "normala", nelovita.... treaba lor.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tazzSN |
![]()
|
sasiul nu e deplasat/indoit ci doar in fata grila bara...astea se pot inlocui..pe sub ea nu are cine stie ce..capota..daca se indreapta cum spuneti...si anexe prin fata si radiator...oricum o sa ma mai interesez si vad...poate imi convine sa o repar...la motoru care il am pe ea...merge ca nou ...gram de ulei nu-i pun in plus..la fiecare schimb pun in bidon cate 100 de grame ramase...nu mai mult nu mai putin..si la consum..nu mai zic..5,5-6%...eu zic ca e bunicel...eu unu acum daca as dispune de ceva capital...acum as repara-o...pt ca merita...de cand am luat-o o piesa nu am schimbat la ea...doar consumabile..rugina la oale nu are...si nici prin alte parti..imi pare rau rau rau de tot de ea...
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 3 Jan 2010, 00:23) Nu se pune doar așa problema. O mașină ca aia, reparată, la un al doilea impact nu va mai prelua la fel de bine șocul, iar pasagerii nu vor fi prea bucuroși... Subscriu. QUOTE(Maskatu @ 3 Jan 2010, 00:32) Tu ai merge cu o masina care a luat un stalp in plin, pana la jumatatea motorului? Crezi ca la un viitor impact similar, va mai rezista asa de bine caroseria? Eu zic ca nu... am mai vazut si eu service-uri unde se taiau masini efectiv in 2, sa scape de jumatea lovita, si sudau la loc alta bucata intreaga... iti dai seama ce minunat este sa mergi cu mai mult de 120 la ora in 2 bucati de caroserie sudate impreuna. Tinichigii de pe acolo spuneau ca ei nu ar merge cu asa ceva, dar daca omu' sare cu banu si e topit dupa masina respectiva si cu banii de care dispunea, prefera sa o repare pe aia in loc sa ia alta la fel, in stare "normala", nelovita.... treaba lor. Citeste bine mesajul asta........Tazz.........si alege cum te duce mintea. QUOTE(tazzSN @ 3 Jan 2010, 03:00) sasiul nu e deplasat/indoit ci doar in fata grila bara...astea se pot inlocui..pe sub ea nu are cine stie ce..capota..daca se indreapta cum spuneti...si anexe prin fata si radiator...oricum o sa ma mai interesez si vad...poate imi convine sa o repar...la motoru care il am pe ea...merge ca nou ...gram de ulei nu-i pun in plus..la fiecare schimb pun in bidon cate 100 de grame ramase...nu mai mult nu mai putin..si la consum..nu mai zic..5,5-6%...eu zic ca e bunicel...eu unu acum daca as dispune de ceva capital...acum as repara-o...pt ca merita...de cand am luat-o o piesa nu am schimbat la ea...doar consumabile..rugina la oale nu are...si nici prin alte parti..imi pare rau rau rau de tot de ea... Parerea mea.......900 de euro,nu o sa iei in veci pe ea in starea asta........poate daca era clima,luai. Ca sa iti faci un bine si tie,si altora...........dezmembreaza-o. O sa ai un pic de asteptat pana se strang banutii pe piese,dar ai un mare avantaj......ai unde sa o tii(sau cel putin asa am vazut din pozele tale). Alegerea e a ta.......... Nu o sa mai fie niciodata ca inainte de accident,iti spun din experienta proprie.......si cazanul meu a fost lovit mult mai usor decat masina ta si inca ma chinui cu el. Bafta! This post has been edited by puiu82: 3 Jan 2010, 04:35 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Corect Puiule.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
djasu82 |
![]()
|
ne dam toti cu parerea doar un tinichigiu poate da verdict nici mie nu-mi pare asa de avariata , daca era pleznita pana in parbriz inclusiv motorul aruncat atunci cu siguranta nu mai aveai ce sa-i faci. Intradevar cine ar mai mere cu o masina la care i s-a sudat puntea fata ? doar sa fi nebun nici eu nu recomand riscul e mult prea mare si nu se merita sa iti pierzi viataq pentru un fier.
Oricum s-au ieftinit si astea straine... This post has been edited by djasu82: 3 Jan 2010, 08:50 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
sau eftinit tare ... daca ai unde sa o ti sa o dai la piese ... asta teas sfatui sa faci . si daca mai si un ban pus deo parte ar fii super
![]() |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
conan brb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 18 December 09 ![]() |
pun si eu o problema ,ce se afla la jumate unde este urma de copac...cumva cadru motor,piesa care se schimba..si sa vedeti masini taiate in doua si facute la loc,nu se vad urme ca ar fi patit ceva..doar traiasca tinichigiu,deci nu-i bagati pe toti in aceasi oala
|
--------------------
nova
dacia
cei ce vor sa ne inchida gura nu vor reusi
- ai si tu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 14:48 |