Rovinieta electronica din 2010, Acum au aflat astia cum sa ne prinda!!!
![]() ![]() ![]() |
Rovinieta electronica din 2010, Acum au aflat astia cum sa ne prinda!!!
nonic |
![]()
|
||
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Si eu cumpar pe 12 luni... acum cam 1 luna am fost cu treaba pe la Slanic Prahova(pe dn1 mai exact)...eram cu un prieten care s-a gandit sa ma intrebe la intoarcere daca am rovinieta(de ce nu m-o fi intrebat la plecare habar n-am
![]() Sper si eu ca aia sa vada ca am trecut dimineata fara si seara am facut dar in aceeasi zi ![]() Totusi spre norocul meu nu am facut decat drumul ala in cele cateva zile cand era expirata ![]() This post has been edited by sorin1983: 12 Aug 2011, 10:38 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu tocmai din motivul asta am facut in asa fel incat RCA si Rovigneta sa expire la sfarsitul anului. Asa stiu... pe 31 decembrie expira toate... iar pe 22 decembrie 2012 expira ITP.
This post has been edited by Iulikk: 12 Aug 2011, 11:07 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si cum ai facut, ai umblat fara ele pana in data in cre ti-a convenit?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 12 Aug 2011, 11:20) Ideea era alta: vad foarte multi oameni care merg fara rovinieta... la risc. Decat sa mearga asa la risc, iar daca ii opresc politia sa plateasca si amenda, nu mai bina cumpara o rovinieta pe 12 luni si scapa de balamuc? Dar cine ti-a spus tie ca eu imi cumpar pe mai putin? Fix pe 12 luni imi iau si eu. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
si eu fac mereu pe 12 luni si rca-ul si vinieta - si am ramas socat cand m-a sunat unu de la asigurari ca imi expira rca-ul peste o zi - asa ca nu e exclus sa uiti si cu vinieta chiar daca e pe 12 luni- ar trebui un sistem de avertizare pe email
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
În astea mari și mai bătrâne, ai un calendar cu notificări…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Hint: Webmail [Gmail or Ymail].
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere ca mai toti folosim calculatorul nu e mai simplu sa va instalati un progam pentru a va aduce aminte de aceste lucuri?
Asa scapati si de grija zilelor de nastere, aniversari, etc si nu mai intrati in gura lupului. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Squirrel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
Asta inseamna ca trebuie sa le prezint bonul pe care mi l-a dat cand am facut-o? Ca nu e prea clar in articol.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pai si daca nu-l mai am? De ce
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pentru ca ti se spune sa pastrezi bonul pentru a face dovoda achitarii acestei si de obicei se pastreaza bonul, factura, chitanta la fel pentru orice achiti pentru a dovedi acest lucru, este doar un principiu...
![]() This post has been edited by bobo77: 16 Sep 2011, 22:08 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
se verifica cu camerele si la cativa metrii mai in fata te asteapta baietii cu PV
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
cati crezi ca vor pastra chitantele? cati crezi ca vor figura cu lipsa rovigneta dupa 1 an de zile. ca cica o eroare de soft, o neregula la camera, o ceva. la ei in sistem nu figurezi cu rovigneta si esti surprins circuland pe drumurile nationale. vi cu chitanta si ii "lamuresti" ca e greseala in sistem. altfel?! amenda.
la fel este si cu garantiile la electronice. cati isi pastreaza ambalajele originale? cine tine cutii goale de tv, pc, microunde,etc prin casa? si la garantie: sorry, nu aveti toate cele necesare ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
au dat bani garla pe un sistem bun de depistat masinile fara vinieta, si acu mai baga bani aiurea in verificari de bonuri? cat de incompetenti sunt astia?!!! poate pe mine ma taie c*****a si el ma opreste pt vinieta....
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
In mod normal nu ar trebui sa te opreasca decat daca in baza de date apari ca neavand vigneta platita. In mod normal, un control de acesta se face cu o camera mobila, conectata la baza de date. Nu figurezi in baza de date, te opreste sa te intrebe de chitanta. Sa te opreasca direct doar pentru a arata chitanta, pe care poate nu o ai la tine, ar fi o imbecilitate. Ce face? Te amendeaza desi tu figurezi bine merci in baza de date, doar pentru ca nu ai chitanta la tine? Mai ales ca porcariile alea se sterg in cateva luni daca le cari impreuna cu alte acte si se freaca prin portofel...
This post has been edited by PaulT: 17 Sep 2011, 11:35 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
pe a2 (cica) sunt camerele puse permanent...si cum trec de 3-4 ori pe luna pe acolo nu risc...dar sunt camerele si atat. n-am vazut vreun echipaj
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 16 Sep 2011, 23:01) Pe hartiutele cumparate scrie foarte clar (de altfel si casierul mi-a atras atentia) ca trebuie pastrata 12 luni dupa expirarea ei, asa ca nu poti sa spui ca n-ai stiut la o adica. Asa ca mare atentie la ce aruncati si totodata si unde la pastrati. Spun asta pentru ca daca bonul de la casa de marcat e din ala termic, la vreo cateva luni dupa achizitie nu se mai cunoaste nimic pe el daca il tineti in portofel!!! Cea mai sfanta e o copie xerox pe care sa o puneti bine in casa acolo unde tineti si alte acte importante. De fapt eu am facut altfel: bonul de la vigneta il tin in casa cu actele, in masina am copie la hartii, iar la o adica o am si scanata in calculator. This post has been edited by clr: 17 Sep 2011, 14:31 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Chiar alalteri m-am uitat si eu prin actele masinii in torpedou si am observat ca rovinieta era cam stearsa,desi o tin in tipla.O porcarie de cerneala si hartie
This post has been edited by vallyyy: 17 Sep 2011, 16:44 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Iulikk |
![]()
|
QUOTE(clr @ 17 Sep 2011, 15:29) Pe hartiutele cumparate scrie foarte clar (de altfel si casierul mi-a atras atentia) ca trebuie pastrata 12 luni dupa expirarea ei, asa ca nu poti sa spui ca n-ai stiut la o adica. Deci, intr-o lume normala... la rovigneta electronica nu trebuie sa patrezi nimic, dar in Romania chitanta trebuie pastrata 2 ani? ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
12 luni = 1 an. Deci o pastrezi 1 an dupa expirare.
Oricum alea sunt imprimate pe hartie termica si nu rezista doi ani. Poate doar bonul de casa, la Rompetrol am vazut ca bonurile nu sunt imprimate tot pe hartie termica si rezista ani de zile. This post has been edited by cristio_79: 17 Sep 2011, 18:45 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Iulikk |
![]()
|
1 an dupa expirare + 1 an in perioada de valabilitate = 2 ani. La asta m-am referit.
Si la posta chitanta este tiparita pe hartie ordinara, dar este in format a4. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bobo77 |
![]()
|
Pai iti spune si vanzatorul de unde cumperi rovinieta sa faci copie, ca este cerneala ecologica si este posibil sa nu mai ramana nimic imprimat pe hartie.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
clr |
![]()
|
Pe de alta parte pe bon nu scrie chestia asta. Ma intreb, daca te duci si contesti in instanta cu un astfel de bon, sub pretextul ca tu l-ai pastrat si nu e vina ta ca vizibilitatea cernelii nu s-a pastrat 2 ani de zile, oare ce sanse de castig ai?
|
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
In principiu sunt niste cretini,la ce dracu' mai imi cere garcea rovinieta in trafic cand vorba aia ne verifica camera in baza de date.Camera poate sa verifice in baza de date,dar ei nu,trebuie sa pastrezi un rahat de chitanta.Sa se hotarasca o data ori garcea,ori camerele.Probabil o sa-mi fac un folder in calculator cu roviniete scanate,ca la felul cum se mentine tusul pe ele nu ma tine pana la anul si o am doar de 4 luni
![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:12 |