De 3x rabla, am si eu una...
![]() ![]() ![]() |
De 3x rabla, am si eu una...
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai n-auzi ma ca Gheorghe vrea macar vreo 2000 de lei?
![]() Ai gresit calculul. This post has been edited by tatabobu: 7 Jan 2010, 16:55 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
QUOTE(dizzy @ 7 Jan 2010, 11:07) De cele mai multe ori nea Gheorghe, pensionar si amarat, care are o rabla de 30 ani, nu are bani de o masina noua si nici cu cea veche nu mai merge. Daca o tine inmatriculata, ar palti un impozit substantial si ar duce-o de buna voie la casat. QUOTE(dizzy @ 7 Jan 2010, 11:07) Totusi daca da la Remat troaca veche de 30 ani care nu trece ITP nici pe spaga ca nu ajunge pana acolo ia un bon care valoreaza 3800 RON, si in plus nu mai plateste impozite pe ea. Deci statul da pe o tigaie ruginita 3800Ron, cand valoarea ei la fier vechi e de maxim 400Ron. Cool. Destept Gheroghe; prost statu'. QUOTE(dizzy @ 7 Jan 2010, 11:07) Astfel in loc de trei troace din parcare nefunctionale apare o masina noua functionala. In opinia mea asta e un lucru bun. Deci io de maine nu mai duc gunoiu. Daca o sa inceapa sa miroasa tare, o sa vina vecinii si o sa-mi cumpere pungile de gunoi cu cate 10Ron. Repet chestia asta de cateva ori si il pun pe Jiji sa-mi faca ghetele apoi, nu? PS: Am inteles rationamentul expus de dizzy de la inceput, dar mi se pare ca se rezolva o problema intr-un mod gresit, cu un consum prea mare de resurse din partea statului si cu beneficii minime. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
referitor la ITP, cand am dus eu masina la remat in martie pentru rabla a venit un nene cu ea pe rampa imcompleta,fara sa fie in stare de functionare si fara ITP! masina a fost primita si el a primit bonul pentru a-si lua masina noua prin programul rabla!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Cred ca in situatia actuala nu mai sunt atat de stricti cu privire la starea de functionare a masinii. Mai ales ca nu prea au cheltuit banii prevazuti pentru program.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
nsmoga |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 361 Joined: 27 August 09 From: prahova ![]() |
salut, tare mi-e sa nu se ajunga sa dea omul masina, sa nu gaseasca sa dea bonul si sa ramana cu buza umflata! cat e valabil bonul? adica...din partea statului ce mai conteaza, a facut afacere a scapat strazile de o rabla si a dat o hartie! asa ca sfatul meu ar fi sa gasiti vreun cunoscut care sa vrea masina noua, eventual sa ii luati si banii inainte...asta cu 3 rable tare mi-e ca va fi iar ca pe vremea cuponiadei, si acum mai sunt oameni care au cupoanele alea cu care ar fi trebuit sa isi ia actiuni...si nu si-au luat
|
--------------------
opel agila
daewoo tico
2001&1999 |
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
cred ca a inceput cuponiada,era cineva pe aici care vroia un tico pe un cupon....
(deci presupun ca era nenominal),am si eu nevoie de un cupon daca e cineva interesat sa-l vanda... |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cât oferi?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
sa pare ca ai destul de multe de-ti permiti sa-mi donezi unul !
si nu pari batran ! |
--------------------
solenza
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Vrei sau nu cupon? Aștept oferta de preț...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu vreau 3.....
vreo reducer ????? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Rabla cat de veche trebuie sa fie, minim?
This post has been edited by eXtenSion: 13 Jan 2010, 14:46 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
andreiutzu |
![]()
|
minim 10 ani si daca e straineza trebuie sa fie inscrisa de minim 2 ani in romania.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Thor1983 @ 7 Jan 2010, 18:33) Deci statul da pe o tigaie ruginita 3800Ron, cand valoarea ei la fier vechi e de maxim 400Ron. Cool. Destept Gheroghe; prost statu'. Inseamna ca statul german e mai prost decat statul roman. El s-a intepat si a dat 2500 de euro pe fiecare tigaie care valora incepand de la 100 de euro si care au inceput sa fie prezente tot mai mult pe soselele noastre, in cele mai multe cazuri cu numere bulgaresti. Deci, putem fi fericiti, avem un stat mai destept decat cel german, da mai putin pe fiecare tigaie. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si romani care le cumpara sunt mai destepti decat nemtii care cumpara masini ieftine. O tara plina numai de destepti, pfui ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu ia nimeni la Rabla masini inmatriculate pe cine stie unde. Deci "smenu'" asta pica.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
mercedule, mai citeste inca o data ca sigur ai inteles gresit. nimeni nu cumpara masini sh in germania, mai ales statul ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mea culpa.
![]() Romanii ca romanii, da' bulgarii-s "importatori" multi mai seriosi de masini nemtesti facute acum cel putin 10 ani, si evident, abia iesite din rodaj. Chiar sunt curios, in Bulgaria exista un program gen RABLA? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
cel mult RUBLA.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 13 Jan 2010, 22:35) Mea culpa. ![]() Romanii ca romanii, da' bulgarii-s "importatori" multi mai seriosi de masini nemtesti facute acum cel putin 10 ani, si evident, abia iesite din rodaj. Chiar sunt curios, in Bulgaria exista un program gen RABLA? ![]() ![]() ca ei n-au "masina nationala" ca noi si nici retarzi de la rar sa ia taloanele la pensionarii cu daciile vechi... bulgaria e plina de nemtesti 1990si ceva.. nu sufera ca noi sa-i vada vecinii, eventual sa-si imagineze ca se urca vreo pipitza la ei in masina daca au o masina tare.. |
--------------------
solenza
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Problema e ca majoritatea celor care au masini vechi , rable cum le place unora sa spuna , nu au bani sa-si ia una noua pentru a putea da masina la program asa ca o sa mearga cu ele in continuare .
|
--------------------
-
-
-
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cam asa e. Eu nici daca asa putea obtine 3 cupoane de rabla nu prea mi-as putea permite un logan nou (cu dotari de bun simt) nici macar in rate pe 10 ani. Asa ca decat sa mananc paine cu margarina dar sa am masina noua la scara prefer sa mai folosesc rabla cat timp merge bine.
|
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
Merced |
![]()
|
In aceeasi situatie sunt si eu. Sunt multi care strang din buci sa cumpere masina noua ori mai grav, vreun SH penal cu motor de 3000cmc inmatriculat pe la vecinii din sud, care apoi baga de 10 lei benzina sa dea o tura prin cartier, ori o tin in parcare si se mai uita din cand in cand la ea.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
andreiutzu |
![]()
|
daca nu sunt bani de rablament nou macar cel pe care il are in dotare romanasu sa fie in stare buna de functionare. aici nu vb de cei cu masini autohtone vechi ci si de cei care sufera de sindromu straineze! nu vreau sa stau in spatele unuia si sa fiu nevoit mereu sa ii anticipez miscarile din cauza ca lui nu ii se aprind stopurile cand calca frana sau nu are semnalizare cand schimba directia de mers! recunosc faptul ca daca vechea berlineza n-ar fi facut figuri nu as fi dat-o la programul rabla sa-mi iau o masina noua si cel mai probabil si acum aveam in dotare o berlina pe carburatie.
nu am fost si nu sunt de acord cu scosul din uz al masinilor ca trebuie scoase din uz doar pentru a prospera un dealer auto sau o fabrica de masini! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(magelan_explorer @ 14 Jan 2010, 00:12) ![]() ca ei n-au "masina nationala" ca noi si nici retarzi de la rar sa ia taloanele la pensionarii cu daciile vechi... bulgaria e plina de nemtesti 1990si ceva.. nu sufera ca noi sa-i vada vecinii, eventual sa-si imagineze ca se urca vreo pipitza la ei in masina daca au o masina tare.. Ai mai fost in BG in ultimul timp? Au inceput sa aibe masini bune la greu, mai ales cu numere de C. ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(CGDBZ @ 14 Jan 2010, 00:18) Problema e ca majoritatea celor care au masini vechi , rable cum le place unora sa spuna , nu au bani sa-si ia una noua pentru a putea da masina la program asa ca o sa mearga cu ele in continuare . Asa e, dar ar putea sa le tina intr-o stare tehnica buna. Dar cei mai multi merg pe premisa ca "merge si asa", le leaga cu sarma sau le ies picioarele prin podea. De cazurile in care franarea se face pe o roata sau cel mult doua, cand rotile mai au putin si o iau inaintea masinii, nu mai discutam. Asa ca cine nu-si permite macar sa-si intretina masina veche si sa nu puna in pericol pe altii, daca de el si familia lui il doare-n cot, ar fi bine sa renunte la ea sau la a mai circula cu ea pe drumurile publice. Si vorbesc aici din postura de posesor si al unei masini mai vechi pe care ma gandesc sa o dau la "rabla", dar careia ii fac reviziile si toate verificarile ca in carte pana imi voi putea permite sa ma inham la noi rate. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu mi-as permite Logan nou, maine, dar chiar asa batut in cap nu-s, deci relaxativa ca nu e conditionata neaparat de bani alegerea masinii.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
inseamna ca suntem mai evoluati, la noi e Golf3.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:55 |