Condus fara numere valabile, am patito si pe asta...
![]() ![]() ![]() |
Condus fara numere valabile, am patito si pe asta...
kog |
![]()
|
||
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
stiu ca am vazut in trafic o faza destul de ciudata:
2 masini cu numere rosii: 1 golf 6 si un opel signum ( parea sh ) dintre cei 2 s-a dus la cel cu opel ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io am vazut o faza si mai tare o domnisoara intr-o masina decapotabila FARA NUMERE se plimba linistita prin Arad, la o intersectie a ajuns in spatele ei o masina de la politia rutiera. Credeti ca i-au avut treaba?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
fetele sunt mai speciale... ele uita
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
QUOTE(sonnic53 @ 6 Jan 2010, 15:30) pai asta poate sa fie singura chestie care sa te "scape" ... din ce stiu, totusi, dosarul penal se poate termina doar cu inchisoare, inchisoare cu suspendare, sau amenda penala. toate 3 inseamna condamnare si implicit cazier. stiu ca ele dispar din cazier dupa un anumit timp, mi se pare dupa ce trece durata dupa care s-ar prescrie. SPER sa gresesc si sa se procedeze altfel la numere expirate |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
wrong again
exemplu: daca o persoana conduce sub influenta bauturilor alcoolice, este surprins de politie, i se face dosar penal iar in timpul cercetarii decedeaza, ce pateste? inchisoare, inchisoare cu suspendare, sau amenda penala? ca doar are dosar penal nu? ![]() ![]() studiaza te rog incetarea urmaririi penale, scoaterea de sub urmarirea penala sau in general capitolul ”Solutii procedurale de netrimitere in judecata” din cam orice carte de procedura penala. ![]() hint: art. 241-->249 Cod Procedura Penala |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
in 2004 am trecut si eu prin chestia asta....
am fost prins conducand pe drumurile publice un atv neinmatriculat.... dosar penal facut pe loc!!! cazul meu sa judecat la judecatoria buftea timp de 18 luni, timp in care am avut voie sa coduc moto(atunci aveam doar cat. A). finalul-amenda administrativa in valoare de 10 milioane vechi+1 milion cheltuieli de judecata!!! eram la prima abatere!! nu am mai avut abateri ulterioare ![]() si inca ceva- cazier curat(dovada permis cat.B dobandit in 2007) This post has been edited by 2xGI: 6 Jan 2010, 19:13 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
aham deci sa inteleg ca trebue sa ma astept la un cazier curat ? sau din 2004 sau mai schimbat legile ? alte abateri nu am ... de obicei nu sunt certat cu legea...hmm...e naspa asteptarea asta . bine macar ca am dovata de circulatie...sa vad cat va dura. sper ca cat mai repede
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca e sa ma intrebati pe mine, pe aici l-as crede pe semit. Parerea mea este ca stie destul de bine ce zice pe domeniu topicului.
Si credeti-ma, am o parere foarte fundamentata in cazul de fata. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
QUOTE(sonnic53 @ 6 Jan 2010, 20:34) sau din 2004 sau mai schimbat legile ? alte abateri nu am ... de obicei nu sunt certat cu legea sa vad cat va dura. sper ca cat mai repede alte abateri nu, doar certat putin cu gramatica daca si conduci cum te exprimi, e clar... mergi si angajeaza-ti un avocat, nu-ti mai da cu presupusul daca s-au schimbat sau nu legile. macar dai un ban, dar stii ca ai pe cine urechea apoi daca nu iti iese pasenta. |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
In 95% din cazuri se aplica doar amenda administrativa. Dar asta nu inseamna sa te culci pe o ureche in ideea asta. Consulta si angajeaza avocat etc.
Nu e chiar atat de "groasa" situatia cum pare, singura chestie nasoala e ca o sa stai fara permis o buna perioada de timp. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
argon stie
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
am fost si am vorbit si cu un avocat ..asa cum mi sa spus. i-am povestit in mare ce sa intamplat. mi-a zis ca nu am ce sa patesc la sfarsit decat o amenda administrativa si o suspendare de permis pe maxim 3 luni . pentru ca nu am alte fapte facute in trecut,am mers cu masina pe o distanta scurta,nu sa intamplat nimica in timp ce conduceam , nu am busit pe nimeni .ma duceam sa ridic numerele definitive care erau deja facute ... in mare asta mia zis.
Ca numi trebue avocat la fapta asta . si ca o sa fie bine . Acum sper si eu sa fie ca el ... mi-a mai zis ceva de Art. ( mai multe) din care rezulta cam ce am zis mai sus ... mersi . acum trebue sa am multa rapdare cica pana or sa ma sune ei ... |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
QUOTE(semit @ 6 Jan 2010, 18:58) wrong again exemplu: daca o persoana conduce sub influenta bauturilor alcoolice, este surprins de politie, i se face dosar penal iar in timpul cercetarii decedeaza, ce pateste? inchisoare, inchisoare cu suspendare, sau amenda penala? ca doar are dosar penal nu? ![]() ![]() iei tu totul gramatical acum, vorbeam din perspectiva in care esti vinovat de fapta pt care esti incriminat si dosarul ajunge in instanta. si si daca moare, daca studezi speta in sinte, finalizarea tot aia e. ce, tu crezi ca poate sa-i dea nup pt asa ceva? |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
wrong again.. ii da Î(ncetarea)UP
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Marian66 |
![]()
|
pai si acum de ce mai sunt wrong?
![]() |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Îi dă ÎUP sau NUP ?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ashtefan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 10 December 09 From: Iasi ![]() |
NUP-Neinceperea Urmaririi Penale
|
--------------------
Renault
Clio
2003
|
|
Marian66 |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 7 Jan 2010, 18:30) Alo, nene! Vinovatia se dovedeste in instanta, cu dovezi si in urma unei hotarari finale a instantei. definitive, cunoastem. si daca stii ca ai in cotet gaina lipsa a vecinului, tu nu stii ca te faci vinovat de furt? ne pierdem prea mult prin nuante si detalii in loc sa studiem problema. DECI, e cineva care crede ca in situatia de fata se poate decide de catre vreun procuror Neinceperea Urmaririi Penale? daca nu, atunci mai pot exista numai discutii despre cum o sa se termine procesul colegului, pt ca dosarul de cercetare penala intocmit de politista stim deja cum o sa se finalizeze. This post has been edited by Marian66: 7 Jan 2010, 20:17 |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
sonnic53 |
![]()
|
adica ? cum o sa se finalizeze ? e bine de stiu daca stii deja ...
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
Marian66 |
![]()
|
dosarul pe care ti l-a facut politista, se numeste "dosar ce cercetare penala". asta inseamna ca ei fac niste cercetari, si la finalul lor emit o rezolutie: de incepere a urmaririi penale (judecatorie, proces, termene, etc.) sau de neincepere a urmaririi penale (celebrul NUP => scapi, nu mai ai nicio treaba, nu ramane nicaieri).
am spus ca e clar ce finalizare va avea dosarul asta in sensul ca e clar ca o sa iti dea inceperea urmaririi penale, adica o sa ajungi la proces. acolo, insa, nu stie nimeni ce poate sa se intample |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
sonnic53 |
![]()
|
aham . om vedea daca se da IUP . eu sper sa nu .... va anunt pe masura ce aflu mai multe ...
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
dar macar ai inteles ceva din toata tevatura asta?
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
sonnic53 |
![]()
|
da, sincer am inteles . cel mai principal : ca de acuma sa nu mai circul nu numere expirate :| ...
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
ghinion pur ghinion!!!!! o data pentru ca te a oprit politia cand totul era aproape gata si o data pentru ca te a oprit o politista! mare prostie la politistele astea se cred deja robocop si sunt tare m.... ca de au si ele haina care se potriveste cu ouale! intepate si rag de prstie pai daca omul are gata toata treaba si se duce sa si ridice numele la cde dracu te ami ei de el??? e clar ca omul mergea cu masina ca sa-i fie mai comod! era blonda tipa????
daca da exsita o explicatie! scuzati-mi misoginismul dar numai cat le vad in trafic ce aere au imi vine sa vars! |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
daniel4ro |
![]()
|
uite unu complexat care si-a sup... luat-o de la o femeie politist
![]() dupa mintea ta, ce daca merge unul cu Kalasnikovu in spate pe strada fara permis de portarma, pana lui, trebuie sa o aiba pentru autoaparare ce daca trage unul prafuri pe nas, pana lui, trebuie sa se simta bine ce daca merge unul fara permis si fara numere, pana lui, asa ii e mai comod pot sa mai adaug daca mai vrei si daca iti vine sa versi, ia-ti punga la tine sa nu murdaresti bordul ![]() ![]() LE: Luam un pix cu rosu si ne aducem aminte cum facea doamna invatatoare: "ghinion pur ghinion!!!!! o data pentru ca te a oprit politia cand totul era aproape gata si o data pentru ca te a oprit o politista! mare prostie la politistele astea, se cred deja robocop si sunt tare m.... ca de, au si ele haina care se potriveste cu ouale! intepate si rag de prstie , pai daca omul are gata toata treaba si se duce sa si ridice numele la cde dracu te ami ei de el??? e clar ca omul mergea cu masina ca sa-i fie mai comod! era blonda tipa???? daca da exsita o explicatie! scuzati-mi misoginismul dar numai cat le vad in trafic ce aere au imi vine sa vars! " This post has been edited by daniel4ro: 8 Jan 2010, 21:44 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
sonnic53 |
![]()
|
[
LE: Luam un pix cu rosu si ne aducem aminte cum facea doamna invatatoare: buna asta ... pff... insa nu era blonda . era chiar foarte bruneta . insa dupa ce mi a facut dosar si am facut foiile alea pe acolo ba chiar imi explica ce si cum va urma ca sa stau linistit daca nu am alte abateri si nu mai stiu eu ce .... in fine .... dar astia care ne fac noua dosare iau ceva mai multi bani daca fac asa ceva ? sau au aceasi norma ? |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 05:05 |