Condus fara numere valabile, am patito si pe asta...
![]() ![]() ![]() |
Condus fara numere valabile, am patito si pe asta...
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
domnule daniel4ro mă bucur extraordinar de mult că a dumneavoastră învățătoare a fost mai inteligentă decât a mea!
uneori nu stau să mai verfic (aici pe forum) considerând că în principiu e ok dacă ceilalți colegi înțeleg ceea ce am scris, etc.! în altă ordine de idei eu am vrut să subliniez faptul că în general femeile politiste sunt mai putin înțelegătoare (inclusiv la șpagă) decât bărbații și că în ciuda faptului că ÎNTRADEVĂR omul nostru a încălcat legea putea să-l înțeleagă avînd anumite circumstanțe (mașina fiind ca și înmatriculată) și că în loc să stea după cei care încalcă în mod flagrant legea putând duce la multe alte lucruri stau după unii mai fraieri! și da, prietene, îmi vine să vărs pentru că au niște grețuri de nici măcar cu tot helasul din lume nu le potolești! nu mi-am luat decât o singură amendă și era un POLIȚIST care a avut dreptate să mă amendeze (eram cu o mașină tot cu numere roșii)! sper să scapi doar cu amenda și să te ferești de Garcea! |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(dandee @ 8 Jan 2010, 22:23) ghinion pur ghinion!!!!! o data pentru ca te a oprit politia cand totul era aproape gata si o data pentru ca te a oprit o politista! mare prostie la politistele astea se cred deja robocop si sunt tare m.... ca de au si ele haina care se potriveste cu ouale! intepate si rag de prstie pai daca omul are gata toata treaba si se duce sa si ridice numele la cde dracu te ami ei de el??? e clar ca omul mergea cu masina ca sa-i fie mai comod! era blonda tipa???? daca da exsita o explicatie! scuzati-mi misoginismul dar numai cat le vad in trafic ce aere au imi vine sa vars! Frumos ne sade cand blamam militienii care isi fac treaba? |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(dandee @ 9 Jan 2010, 21:05) în altă ordine de idei eu am vrut să subliniez faptul că în general femeile politiste sunt mai putin înțelegătoare (inclusiv la șpagă) decât bărbații și că în ciuda faptului că ÎNTRADEVĂR omul nostru a încălcat legea putea să-l înțeleagă avînd anumite circumstanțe (mașina fiind ca și înmatriculată) și că în loc să stea după cei care încalcă în mod flagrant legea putând duce la multe alte lucruri stau după unii mai fraieri! și da, prietene, {mie} îmi vine să vărs pentru că {ele} au niște grețuri de nici măcar cu tot helasul din lume nu le potolești! DAAAAAAA! Pe aia care incalca legea pe ascuns sa-i lase in pace!!!!! Daca n-are RCA...ghinion. Daca n-are certificat de inmatriculare, ghinion. Daca a baut doar o sticla de vodca...ghinion. Daca are numere false...ghinion. Daca n-are permis, ghinion. Ale dracului ghinioanele astea... Realitatea e simpla: daca scrie ca n-ai voie, N-AI VOIE. Te-a prins...suporti consecintele. Politaiul (barbat sau femeie) nu e pus acolo ca sa verse 2 lacrimi la vaicarelile fiecarui flet sau smecher care incalca legea din ignoranta sau prostie. Ai gresit, ai platit. O intrebare... nu mi-e clar... daca ele au greturi de ce-ti vine tie sa versi? Eu stiam ca versi cand tu esti cu greata... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
păi de la grețurile cu care ele sunt înzestrate, provocându-mi și mie greața!
da, așa este: UNDE ESTE LEGE, NU ESTE TOCMEALĂ și NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE (Constituția României, Art. 16, al.2 ) dar într-o (întro, mai nou Academia Română dă voie și la așa ceva) lume idilcă, ideatică a la Eminescu poate dar în Românica de azi în care dacă ai o Dacie (model mai vechi) și mergi regulamentar vine unul mai șmecher cu o mașină străină din spate și-ți face flauri sau trece pe roșu când tu ai verde! să fim înțeleși omori un om pe trecerea de pietoni după care vine poliția și mută trecerea 30 de metri mai încolo că tu ești cineva sau să fi prins cu o mașină îmatriculată cu numere roșii care acum au expirat tu având deja numerele negre, când ești un nimeni! nu spun încălcați legea dar spun ca măcar în scris să fim un pic lucizi și logici și să analizăm un caz după lege, evident, dar și după bun simț care acum a dispărut! altfel te înțelegi cu un polițai și altel cu o polițistă măcar la capitolul șpagă! This post has been edited by dandee: 11 Jan 2010, 20:59 |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
e clar : sa fie cat mai multe politiste pe strada ca ele nu iau spaga
![]() pentru tine e de bine cand reusesti sa te "intelegi" cu unul sa nu te amendeze dar faci crize cand "se muta trecerea de pietoni mai incolo" ![]() apropos de faza cu trecerea... ia sa imi arati tu de cati politisti e nevoie ca sa muti o trecere sau cati politisti ai vazut tu tragand "zebre" pe carosabil sau stergand cu radiera "zebrele" vechi? |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mda. Cobor din bloc, ma urc in masina si plec s-o spal. Am parcurs cam 6 km. Acolo imi dau seama ca nu mai aveam placutele de inmatriculare montate pe masina. Masina era parcata de asa maniera incat nu i-am vazut nici fata nici spatele in momentul in care m-am urcat la volan, deci n-aveam cum sa vad ca nu mai am numere. Va rog sa-mi spuneti care era vina mea daca s-ar fi trezit vreo Ecaterina Teodoroiu sa ma opreasca-n trafic? Si va rog sa-mi mai spuneti ca a rezolvat problemele tarii acea politista, facandu-i omului dosar penal. Stiu, respecta legea. Cine? Politista.
![]() Se vedea de la o posta ca nu era cu intentie. DannyY, iti doresc prieteneste sa ajungi in situatia mea, cu o mica exceptie. Tu sa fii oprit de Ecaterina Teodoroiu in trafic, apoi sa vii aici sa deschizi topic. Cat de categorici sunteti unii... si cum treceti prin viata ca gasca prin apa. This post has been edited by Victoras2001: 11 Jan 2010, 22:02 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Victoras, daca nu te superi, tu cu ce te ocupi? adica, la sfarsitul lunii tu din ce iti iei leafa?
daca vrei raspunzi, daca nu, nu. |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e camatar.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 11 Jan 2010, 22:59) Mda. Cobor din bloc, ma urc in masina si plec s-o spal. Am parcurs cam 6 km. Acolo imi dau seama ca nu mai aveam placutele de inmatriculare montate pe masina. Masina era parcata de asa maniera incat nu i-am vazut nici fata nici spatele in momentul in care m-am urcat la volan, deci n-aveam cum sa vad ca nu mai am numere. Va rog sa-mi spuneti care era vina mea daca s-ar fi trezit vreo Ecaterina Teodoroiu sa ma opreasca-n trafic? Si va rog sa-mi mai spuneti ca a rezolvat problemele tarii acea politista, facandu-i omului dosar penal. 1. Vina ta e ca atunci cand ai iesit in trafic nu te-ai asigurat ca tu si masina ta respectati legea. Stiu, cred ca nu sta nimeni sa faca inspectie vizuala de jur imprejurul masinii de fiecare data cand se urca in ea si pleaca in trafic (curierii fac asta de zeci de ori zilnic) dar asta e pe barba fiecaruia. 2. Ecaterina Teodoroiu n-are de unde sa stie peste cine a dat ... poate fi cineva care a incalcat legea pentru prima data in viata lui (si fara sa vrea, sa-si dea seama etc) sau poate fi altcineva. De sa o judecam noi ca si-a facut datoria? Ca nu ne place ce a facut? etc. etc. Ca nu face cu totii la fel etc. etc. e o alta discutie This post has been edited by crisolro: 12 Jan 2010, 13:14 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
mersi pentru redeschidere.
dupa aproape o luna am fost sunat de un domn sa ma duc la politie sa mai dau o declaratie . am fost acolo.miam sustinut prima declaratie si ma mai intrebat niste lucruri . cum ar fi ora exacta la care ma prins si unde ma duceam mai exact . zicandui ca ma duceam sami scot numerele negre,definitive , mia zis daca pot dovedii cu ceva ca leam scos in aceasi zi cu care ma prins doamna politista . iamzis ca da.ca mi sa dat si certificatul de inmatriculare,si am facut si asigurare in aceasi zi . mi sa zis sai aduc uregent copii dupa ele . am fost am adus copii dupa ce mi sa cerut. le-a pus si pe alea la dosar . si mia zis ca sar putea sa ma scoata nevinovat ( nustiu cum si de ce ) ceva legat de acele copii . desii mia zis ca sunt sanse minime , a zis ca incearca . dar daca nu cel mai naspa a zis ca pot lua o amenda administrativa si incearca sa fie una cat mai mica , si permisul daca am inteles eu bine . plus ca numi va ramane fapta la cazier ci doar in vizorul politiei. cam asta pana acuma ... mi sa zis sal sun marti dimineata sami zica ce sa hotarat . ... |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bafta
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai da-i naibii, acum pe bune ... a avut omul o problema, a dovedit ca nu e shmenar sau hot de masini, se mai intampla, na, prins in valtoarea treburilor cotidiene sa mai faci cate-o mica greseala si politia reactioneaza de parca au prins cel mai mare infractor cautat prin Interpol.
Nu pot decat sa ma indignez atunci cand, in alte cazuri (si sunt destule) idiotii care s-au suit bauti la volan si au omorat oameni pe trecerea de pietoni sau chiar pe trotuar (ultimul caz e al boului de la Timisoara) au scapat cu NUP sau nici macar cu ala. Halal siguranta si incredere la politia romana, ca la vanatoare de spagi sunt primii, si apoi tot ei ca cica "prevenirea" bla bla. "Prevenire" my ass ... |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
in mare cam de aceasi parere sunt si eu... ma opreste azi un nene copoi simi zice ca de ce merg cu muzica asa tare ? ca nu ma doare capu ? si caa de ce i deranjez pe ceilalati participanti la trafic :| ? aveam toate geamurile inchise insa muzik da, era tare ... in timp cemi zicea astea la geamu masinii avea statia in mana :| ori vroia sa ma inregistreze sau ce ? iam zis ca nu , nu am recunoscut ca am avut muzica tare si ma lua cu alte povesti , ca cica daca ma mai prinde o data nu ma mai iarta ... in fine ..trecem peste....
sper sa se rezolve mai repede cu cazu asta al meu , ca mam saturat sa merg cu foaie alba in loc de permis :| |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu se mai cere macar un certificat de absolvire a minim 4 clase atunci cand se da examenul de permis?
|
--------------------
.
.
.
|
|
sonnic53 |
![]()
|
care e treaba cu clasele pentru permis ? alea 4 ? ca nustiu cine are mai multe
![]() nu prea stau sa corectez cand scriu ... daca te referi la asta ... dar crede-ma ca nu stau sa te corectez pe tine ...ca mas plictisii ![]() si faza cu muzica cu numele sonnic... da.... ideea e ca imi place muzica tare... si asta e... cum la alti le place viteza mie imi place muzica .... ce sa zic .. asta,s eu |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Tu o stii p-aia cu betivu caruia i se spune ca-i beat da' nu crede?
Nu ti se pare ca ii cam atragi pe militieni? Sau au ei ceva in mod special cu tine? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
sonnic53 |
![]()
|
poi in mare asa ...cam aveau ceva cu fosta masina cred...sau fostul proprietar.... ca inainte sa iau masina asta ... eram oprit din 2 in 2 zile :| . cu intrebari banale . ca ba ca am auzit ca umblati fara permis ... aveam :| / ca ba ca va rog sa prezentati trusa,extintor si toate alea. ca cica control de rutina ..noroc ca aveam ..abia imi luasem extintor... etc etc ..de cand am masina asta lalta... sa intamplat atunci ...si o data cu muzica .. in rest .. chiar nu intorc capul dupa mine ... si nu am fost oprit fara motiv nici o data .
This post has been edited by sonnic53: 6 Feb 2010, 22:35 |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
Marisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 5 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Ai ghinion, in ultimii 3 ani am fost oprit o singura data cand au fost furate armele de la Ciorogarla si atunci de un comunitar. Cunosc un caz asemanator, cu numere expirate, a luat amenda administrativa, 3 luni permisul, fara cazier. Cam greu sa ``discuti`` cu o femeie politist dar totusi incercarea moarte n-are, sau n-avea
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2008
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu trebuie sa uiti nici o secunda ca te afli intr-o comunitate si, pentru a primi raspunsuri pertinente, trebuie sa impui cat de cat respect. Nu te astepta sa primesti raspunsuri la obiect atata timp cat nu scrii cat de cat corect. Daca ai fi lucrat pe un post ce implica comunicarea cu clientii si prin intermediul e-mail-ului, ai fi aflat imediat ce inseamna sa nu iti citesti mesajele, si, mai rau, ai fi aflat prin "the hard way".
Cat timp nu scrii corect, impresia tuturor este ca esti doar inca un ... (nu vreau warn, inca), care si-a adus inca o rabla din afara ca sa umple soselele romanesti de harburi. Mai si adaugi si ca esti oprit de politie cu orice ocazie ca si cum ar avea ceva cu tine, in plus mai si spui ca te-au oprit ca ai muzica tare. Spre stiinta ta, conduc cam 20 de mii de km anual, dar de 7 ani de cand am permis nu stiu daca am fost oprit de politie de mai mult de 2-3 ori din alt motiv decat viteza excesiva. Si am condus tot felul de masini, de la dacie de 100 de euro pana la Mercedes R de 60 de mii de euro. In speranta ca mi-am facut o parere gresita, iti doresc mult succes in rezolvarea problemei. Daca am dreptate, atunci permisul tau sta bine unde e. This post has been edited by Laurentziu83: 6 Feb 2010, 23:06 |
--------------------
.
.
.
|
|
sonnic53 |
![]()
|
stiti ce am observat eu aici ...
si sper sa nu supar pe nimeni . : nu ma refer la persoane anume .. ci de cand sunt pe acest forum in mare : -persoanele sunt pe diferite " grade " unu se crede mai sus ca altul /// - insa unii au uitat de unde au plecat ... miar fi placut aici sa fie o relatie mai stransa... chiar daca multi nu ne cunoasteam intre noi ... ceva de ajutor .. cum sa iasa totul bine ... fara alte treburi rautacioase...dar nu se poate ... :| pare rau sincer ... si nu mai zic nimic de asta.. ca apoi iar se deviaza de la subiect si nu are rost...daca aveti alti ideei ceva ... si daca am vreo sansa sa ies nevinovat .... pot sa ascult orice ... asa mi sa zic ..ca am sanse pentru ca certificatul si asigurarea sunt pe data in care mi sa luat permisu ... .si incearca , insa daca nu se poate, spera doar cu o amenda cat mai mica.... This post has been edited by sonnic53: 6 Feb 2010, 23:27 |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
Marisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 5 January 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 6 Feb 2010, 23:04) Mii de scuze dar nu vad ce facultati iti trebuie pentru un amarat de permis, cunosc TIR-isti fara cine stie ce scoala care se descurca foarte bine in toata Europa, sau oameni cu ceva scoala care conduc ca vai de ei. Scuze dar cu riscul de a-mi face inca un dusman pe forum, nu este corect ceea ce faceti, asta este un forum auto si nu al Academiei Romane. |
--------------------
Dacia
Sandero
2008
|
|
sonnic53 |
![]()
|
eu nu ma mai leg de nimeni si de nimic din ce se zice ... nici ca conduci tu 20.000 pe an . sau ca conduc eu mai mult ca tine ... traieste cu impresia ca esti mai presus. eu cu impresia ca am vazut multi ca tine . in mare asa ... orice idee e bun venita . si buna si rea . insa cand ti se da peste nas asa .. parca nu te poti abtine .. .dar nah incerc .. ca doar suntem oameni . si numi zi ca tu nu ai trecut pe rosu,ca tu nu ai intrat pe interzis,ca tu,ca tu,ca tu ... ca nu te cred . o data in viata si tot ai facut una din fiecare
![]() |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 11 Jan 2010, 21:59) Mda. Cobor din bloc, ma urc in masina si plec s-o spal. Am parcurs cam 6 km. Acolo imi dau seama ca nu mai aveam placutele de inmatriculare montate pe masina. Masina era parcata de asa maniera incat nu i-am vazut nici fata nici spatele in momentul in care m-am urcat la volan, deci n-aveam cum sa vad ca nu mai am numere. Va rog sa-mi spuneti care era vina mea daca s-ar fi trezit vreo Ecaterina Teodoroiu sa ma opreasca-n trafic? Si va rog sa-mi mai spuneti ca a rezolvat problemele tarii acea politista, facandu-i omului dosar penal. Stiu, respecta legea. Cine? Politista. ![]() Se vedea de la o posta ca nu era cu intentie. DannyY, iti doresc prieteneste sa ajungi in situatia mea, cu o mica exceptie. Tu sa fii oprit de Ecaterina Teodoroiu in trafic, apoi sa vii aici sa deschizi topic. Cat de categorici sunteti unii... si cum treceti prin viata ca gasca prin apa. Sa inteleg ca daca ai fi politai ai sta la taclale cu toti aia care jura ca n-au stiut ca incalca legea? ![]() Politaii nu sunt angajati sa educe omul, pentru asta exista cadrele didactice... Multumesc de urari, prietenesti sau doar amicale, cum or fi ele. Doar ca nu prea cred ca voi ajunge acolo. Dupa ce mi-am gasit bara fata lovita de 2 ori, oglinda dreapta sparta o data, ce stanga rupta (aici l-am identificat pe individ), antena furata, m-am obisnuit sa vin spre masina dinspre stanga spate si sa ii dau un ocol rapid inainte de a ma urca la volan. Cred (dar nu bag mana-n foc) ca mi-ar sari in ochi lipsa numerelor. Dar...nu are legatura cu subiectul. Una e sa circuli fara numere (din motive de furt) - e contraventie - si alta e sa circuli cu numere false (daca au expirat, nu mai exista, deci daca le ai pe masina sunt de fapt false) - e infractiune. Amicul sonnic53 a calcat stramb CU BUNA STIINTA si e normal sa traga ponoasele. Aaaaaa...si inca ceva.... Poate sa ma opreasca si Ioana D'Arc, nu numai Ecaterina Teodoroiu, eu nu ma rog pentru indurare, cum fac multi... Daca ma simt nedreptatit, exista metoda contestatiei in instanta... Eu te felicit pentru modul tau de a trece prin viata majestuos ca rapidul prin halta, imi cer scuze ca eu nu stiu decat "ca gasca prin apa". QUOTE(sonnic53 @ 5 Feb 2010, 23:19) ma opreste azi un nene copoi simi zice ca de ce merg cu muzica asa tare ? ca nu ma doare capu ? si caa de ce i deranjez pe ceilalati participanti la trafic :| ? aveam toate geamurile inchise insa muzik da, era tare ... in timp cemi zicea astea la geamu masinii avea statia in mana :| ori vroia sa ma inregistreze sau ce ? iam zis ca nu , nu am recunoscut ca am avut muzica tare si ma lua cu alte povesti , ca cica daca ma mai prinde o data nu ma mai iarta ... in fine ..trecem peste.... sper sa se rezolve mai repede cu cazu asta al meu , ca mam saturat sa merg cu foaie alba in loc de permis :| Macar ai un pic de demnitate si admite-ti greselile, ca nu are cineva ceva special impotriva ta. Daca iti urla Guta in urechi, cum dracu' ai sa auzi sirena ambulantei? QUOTE(sonnic53 @ 7 Feb 2010, 00:15) eu nu ma mai leg de nimeni si de nimic din ce se zice ... nici ca conduci tu 20.000 pe an . sau ca conduc eu mai mult ca tine ... traieste cu impresia ca esti mai presus. eu cu impresia ca am vazut multi ca tine . in mare asa ... orice idee e bun venita . si buna si rea . insa cand ti se da peste nas asa .. parca nu te poti abtine .. .dar nah incerc .. ca doar suntem oameni . si numi zi ca tu nu ai trecut pe rosu,ca tu nu ai intrat pe interzis,ca tu,ca tu,ca tu ... ca nu te cred . o data in viata si tot ai facut una din fiecare ![]() Omu', nu te supara, dar tu compari infractiunile (adica faptele pentru care ai putea sa intri la parnaie) cu contraventiile (doar amenda contraventionala si, poate, stat pe dreapta, dar la caldura)? Iar cu gramatica, ideea e ca prin gogomaniile scrise agresezi ochii si neuronii unora si altora. Macar nu te mai lauda ca scrii prost si nu iti pasa ("nu prea stau sa corectez cand scriu")... @marisan E adevarat ca nu iti trebuie decat vreo 2 clase pentru permis, cat sa stii sa buchisesti. Dar daca vrei sa te dai pe net si sa fii 'cool', iti trebuie mai mult. Ce vina am eu ca ma doare pupila cand citesc bazaconii? Poate ar trebui sa bat din palme si sa strig "Bravo Patratel!"? ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Marisan |
![]()
|
Toti gresim, inclusiv tu.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2008
|
|
DannyY |
![]()
|
Evident. Dar eu incerc sa-mi corectez greselile, nu incerc sa spun ca sunt normale, aducand explicatii copilaresti.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
sonnic53 |
![]()
|
dupa ceva timp de asteptare mia venit o citatie in posta . in care trebuie sa ma prezint la Finante sa platesc o amenda de 200 roni . Plus ca mai scria ca sunt scos de sub urmarire penala pentru ca "eu" nu prezint un pericol si ca nu am alte antecedente penale , plus multe altele. apoi dupa ce am platit alea mia zis sa fac copii si sa ma duc cu toate la politie sa iau permisu ca in citatia aia nu scrie ca o sa am permisul suspendat. ci doar ca mam ales cu o amenda si atat.mam dus la politie acolo mia zis ca trebuie sa ma prezint vinerea viitoare la 8:30 sa dau un test . despre ce test este vorba ? ce va mai fi de acuma ? mersi mult
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
Nicu2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 14 March 09 ![]() |
Poate un test de gramatica!?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1994
|
|
sonnic53 |
![]()
|
hahaha. daca mai sunt multi ca tine o sa ajungem sa "suferim" cu totii. intre timp am aflat ca ar fi vorba despre un test cu cateva intrebari. am intrebat aici, ca ma gandeam, ca va fi acelasi ca cand am dat de permis. in fine . oricum mersi de raspunsuri
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.347 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 05:18 |