sifon baie, tot la sfaturi practice
![]() ![]() ![]() |
sifon baie, tot la sfaturi practice
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
boon,sa lasam.
iata si cum arata gaurica cu grilajul scos. zilele astea vine sarpele. am scapat ieftin si cu gresia nesparta so far...se pare ca abia "muscase" din marginile grilajului.... 12 Jan 2010, 01:35: boon,sa lasam. iata si cum arata gaurica cu grilajul scos. zilele astea vine sarpele. am scapat ieftin si cu gresia nesparta so far...se pare ca abia "muscase" din marginile grilajului.... This post has been edited by horsewhisperer27: 11 Jan 2010, 23:35 Attached thumbnail(s) 11012010086.jpg ( Size: 185.88k ) Number of downloads: 808 11012010086.jpg ( Size: 185.88k ) Number of downloads: 718 |
-------------------- fan VAG!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(horsewhisperer27 @ 11 Jan 2010, 23:35) iata si cum arata gaurica scîrboasa gaurica ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io zic sa astupi macar provizoriu gaura aia, au sa mai gaseasca doar bacancii din tine daca iese ceva de acolo
This post has been edited by kog: 12 Jan 2010, 00:42 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
auzi, daca iti da prin cap sa bagi sarpele, pregateste-te sufleteste pentru ce ai sa scoti de acolo.
stomac de fier ai? ajuta putin sa-ti imputi baia in prealabil cu ceva deodorant. spor. |
--------------------
-
-
-
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
maine dimineata soseste sarpele.
n am stomac de fier. dar sunt pe baricade.va pun pozeee ![]() |
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
atunci apuca-te de treaba cu stomacul gol
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
PROBLEM SOLVED!!
as fi vrut sa am ceva mai spectaculos de atat de povestit! vine mesteru, baga sarpele ala pe gaurica,il invarte,se scarpina(are 60 ani omu) se suceste, se invarteste.... "domne,n am vazut sifon de asta in viata mea!!e ceva ciudat aici!" iar sta,iar sapa pe langa gaurica aa din poza,...nimic! in fine,scurgerea reala a sifonului era mai in spatre,undeva sub gresia cea mare...ASTUPATA,DA! TOATA CU MOLOZ! a scos omu, cu o lingura,cam 2 borcane(de 800 sa zic) pline cu moloz. ACUMA sifonu susura linistit, nu mai da pe afara. gaurica aia e un soi de preaplin,etc,si a zis sa ii pun un dop, sa nu vina mirosuri de pe coloana pe acolo... NU am pus inca,sta fara deocamdata,cum a stat si pana acum. |
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
bine ca ai scapat intreg, pe conductele alea umbla niste creaturi inspaimantatare
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
medhoci?
![]() |
--------------------
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
kog |
![]()
|
elementele reactionare sunt somate sa se predea!
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:33 |