Noul vehicul de teren Dacia - Duster
![]() ![]() ![]() |
Noul vehicul de teren Dacia - Duster
Squirrel |
![]()
|
||
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4×4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|||
nicolaem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 23 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Valman @ 15 Apr 2010, 12:25) Dar oare cum ar fi ca tu sa-ti versi ironiile acide la alta masa ? Chiar asa care e masina aia ruseasca veche ? Iar termenul "englezesc" este folosit total aiurea si intr-adevar necesita o traducere adaptata contextului. |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- B-...
|
|
Valman |
![]()
|
![]() B, C, CE, D Group: Members Posts: 267 Joined: 10 April 09 ![]() |
- Dar oare cum ar fi sa vezi de unde au inceput ironiile ? Ia-l de mana pe celalalt si invatati putina istorie auto.
- Ai facut engleza dupa bloc ? Termenul e corect folosit. In context descriu un obiect, domnu' judecator, profesor de engleza si istoric auto. This post has been edited by Valman: 15 Apr 2010, 10:59 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala Valvoline : "Different engines have different needs."
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE In mare parte comenzile sunt aranjate la fel ca intr-un Sandero Dooohhhh ... dam, dam |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
nicolaem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 23 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Valman @ 15 Apr 2010, 12:59) - Dar oare cum ar fi sa vezi de unde au inceput ironiile ? Ia-l de mana pe celalalt si invatati putina istorie auto. - Ai facut engleza dupa bloc ? Termenul e corect folosit. In context descriu un obiect, domnu' judecator, profesor de engleza si istoric auto. Ce-i drept, nu ma intereseaza ironiile voastre, dar chestia cu rasul la alta masa mi s-a parut total aiurea. La fel si comparatia cu auto rusesc vechi. Se pare ca domnia ta esti deficitar la capitolul istorie auto din moment ce nu ai putut sa dai un exemplu concret de asemenea model rusesc vechi ! Personal am vazut pe strada cateva modele si mi s-au parut OK. In legatura cu bulky si engleza de bloc: la fel ca si la primul punct, nu te-ai milostivit sa dai o traducere pentru a vedea si noi ce ai vrut sa zici exact. Conform Webster "bulky" inseamna maret, corpolent, avand volum mare. Deci sa inteleg ca Dusterul ti s-a parut masiv si urias. Ma mir fiindca altii se plangeau cum ca ar fi prea mic, dar gusturile nu se discuta. Cu stima. |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- B-...
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
Valman |
![]()
|
QUOTE(nicolaem @ 15 Apr 2010, 11:11) - ...chestia cu rasul la alta masa mi s-a parut total aiurea. - La fel si comparatia cu auto rusesc vechi. - Se pare ca domnia ta esti deficitar la capitolul istorie auto din moment ce nu ai putut sa dai un exemplu concret de asemenea model rusesc vechi ! - Personal am vazut pe strada cateva modele si mi s-au parut OK. - In legatura cu bulky si engleza de bloc: la fel ca si la primul punct, nu te-ai milostivit sa dai o traducere pentru a vedea si noi ce ai vrut sa zici exact. - Deci sa inteleg ca Dusterul ti s-a parut masiv si urias. - Si mie mi s-a parut aiurea rasul ignorant din postul caruia i-am raspuns. - Ba de loc. Cauta modele auto vechi de provenienta rusa. - Se pare ca n-am chef sa fac educatie ignorantilor chinuiti de smecherie. - Aberezi. Nu mai sunt in circulatie de zeci de ani. - Nu traduc fleacuri. Cine stie ce inseamna si despre ce era vorba nu intampina dificultati de traducere. - Prin design nu prin dimensiuni. This post has been edited by Valman: 15 Apr 2010, 11:20 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(asgard1955 @ 15 Apr 2010, 12:13) ... Asta-i cucoana care zicea ca masina este de senzatie. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Fiecare cu senzaþia lui.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
nicolaem |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
DSN Confort
- B-...
|
|
Valman |
![]()
|
Ba deloc. Doar ca nu-mi plac smecherii in niciuna din zile.
![]() Mi-am exprimat o opinie subiectiva iar un neica nimeni (nu tu) s-a gasit sa ma ia la rost. Si l-am ars. Atat. ![]() This post has been edited by Valman: 15 Apr 2010, 11:47 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Uiteeee...D-na de la Auto Bara a copiat "maniera" de prezentare de la Conventie, si in special microfonul. Un micut Fabrice Cambolive... Mai lipsea sa spuna "take-off"...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
QUOTE(Valman @ 15 Apr 2010, 12:46) Ba deloc. Doar ca nu-mi plac smecherii in niciuna din zile. ![]() Mi-am exprimat o opinie subiectiva iar un neica nimeni (nu tu) s-a gasit sa ma ia la rost. Si l-am ars. Atat. ![]() Mai ai si alte remarci la adresa mea?Ma cunosti de undeva sa afirmi cele scrise mai sus? Eu doar ti-am cerut sa imi arati masina ruseasca cu care compari Dusterul si cu asta am incheiat discutia. O zi buna. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
QUOTE(Valman @ 15 Apr 2010, 12:18) ...... - Ba de loc. Cauta modele auto vechi de provenienta rusa. ...... - Aberezi. Nu mai sunt in circulatie de zeci de ani. ...... Personal cu care ti se pare ca seamana mai mult, cu uaziku' sau cu vaziku'? Si te inseli, 4x4 rusesti ai sa mai gasesti destule, inclusiv in tarile vestice, multe ex. CA. |
--------------------
Renault
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
TAW |
![]()
|
Nu am putut ca sa imi permit...
![]() |
--------------------
Renault
|
bradone |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 5 March 07 ![]() |
Am observat ca in portbagaj, in dreapta jos, plasticul nu se imbina cu chederul. Chestia e ca am vazut la doua masini. Sa fie o "problema" din ciclul asa face toate?
Poza mai tarziu... |
--------------------
skoda
octavia II
2008
|
|
nicolaem |
![]()
|
Cam liniste pe aici !
O fi lumea in showroom-uri la portile deschise. Asteptam pareri ! |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- B-...
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Interesant ce zic francezii de la Turbo:
Dacia Duster 1.6 16V 105 ch A l'instar de Rémy, le petit rat vedette du dessin animé Ratatouille, le Dacia Duster apporte la preuve que l'excellence peut surgir de n'importe où… y compris d'un élément aux origines plus que modestes. Au point qu'à Turbo.fr, nous en avons déjà fait notre favori pour le titre de Voiture de l'Année 2011 ! This post has been edited by minny: 15 Apr 2010, 14:33 |
--------------------
------
------
------
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pana la urma motorul asta 1,616v e de megan I sau de megan II (cu fulie)
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Squirrel |
![]()
|
Dacã zic francezii cã este aºa de bunã varianta pe benzinã…sunt ca ºi convins
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
TAW |
![]()
|
E fara fudulie defazoare...
![]() |
--------------------
Renault
|
IRONICK |
![]()
|
japonezii merg pe acealasi principiu, dar la aia nu se defazeaza fudulia la fel ca la reno ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
redu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 10 February 10 ![]() |
As vrea sa aduc o completare (cred ca nu am fost clar) la un post de ieri ref la roata de rezerva pe haion: dispozitivul ala suplimentar nu s-ar prinde de haion, pt ca ala se ridica, nu se deschide si telescoapele nu ar face fata daca ar fi montat direct pe haion. Dispozitivul cu roata cu tot trebuie deschis ca o usa normala si apoi s-ar putea deschide si haionul in sus. Iar dispozitivul se prinde de bara de protectie, aripa, etc.
Ref la prime impresii Duster: nu am fost personal, dar din povestite parerile sunt cam la fel: in general un pas in plus fata de gama actuala, dar unele lucruri de bun simt puteau fi mai bine facute. Exemple au cam fost si pe aici gen imbinari plastice, gaura intre plastice si caroserie, pozitionare incomoda la diferite butoane si alte chestii de genul: la varianta de top jantele de aluminiu sunt optionale, lucru care mie mi se pare un pic cam aiurea. Oricum fiecare cu parerea lui. Poate viitori posesori vor lamuri mai bine situatia. Si un test-drive personal bineinteles. |
--------------------
Renault
Scenic
2003, 1.9 dci Expression
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
mmxii |
![]()
|
Membru Daco-Roman Group: Members Posts: 51 Joined: 2 July 09 From: Bruxelles ![]() |
Pana la urma ce pompa are dCi110 de pe Duster ?
Furnizorul a reproiectat-o pentru a putea functiona cu rombiodiesel85 (85% diesel / 15% apa)? This post has been edited by mmxii: 15 Apr 2010, 16:10 |
--------------------
ACME
Categoria B
MMVIII
- fara numar
|
|
dorinescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 18 September 05 ![]() |
salutare .am fost la tet drive astazi am condus un duster 1.5 dci 85cp 4x2 ,parearea personala este ca masina nu isi merita banii si in afara de pozitia mai inalta fata de logan nu mi sa parut cu nimik diferita, am fost foarte incantat la lansarea acestui nou model dar doar din cele auzite,calitate proasta la imbinari ce am vazut in showroom pe undeva la plasticul din portbagaj pe partea dreapta o lipitura cu un mastic foarte prost facuta si foarte vizibila, aripa fata stanga cu usa fata stanga distanta inegala si multe altele. masina vazuta la simpotrans bucuresti brun cajou.
This post has been edited by dorinescu: 15 Apr 2010, 17:37 |
--------------------
logan
ambition dci
2006
- b-..-uca
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Un punct, o virgula, ceva?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
dorinescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 18 September 05 ![]() |
scuze dar eram putin grabit am vrut doar sa imi exprim parerea despre test drive-ul pe care l-am facut cu dacia duster si nu m-am gandit ca se tine cont de orice chestie aici pe forum, ma gandeam ca se discuta strict despre masina in sine si nu despre ortografie.
This post has been edited by dorinescu: 15 Apr 2010, 17:35 |
--------------------
logan
ambition dci
2006
- b-..-uca
|
|
iepure79 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 20 February 10 ![]() |
He he ! am facut si eu marele test drive ! mai exact am mers 1,5 km cu ambiance 1,5 dci 85 cp ca daca vreau 110 si 4x4 sa ma duc duminica. test pe sosea! super buna fara macar o groapa! ce noroc! daca ar fi sa va spun ce mi-a placut ? nu stiu ca nu m-am lamurit ! sigur au avut si ei mai mare grija la plasticele de pe bord! dar chestia aia care imita lemnul este de cenzurat ca si culoare si calitate. mie nu-mi place. dealerul a spus ca numai mie mi se pare asa!in schimb cheia de deschidere din interior a usi este dintr-un plastic super ieftin !haion spate imbracat in plastic doar 2/3 din el ! ca sa fie ieftin! trebuie sa recunosc ca este mai bine finisat decat orice produs dacia pana acum! am plecat in test drive--confort mai bun ca in logan ? da ceva ,ceva! cutie de viteze INEXACTA !!!! rau de tot !daca ati facut test ati vazut si voi ! motor mult mai silentios . Manevrabilitate nu stiu ce sa zic ca in 1,5 km nu imi pot da seama!
Am terminat testul si delerul ma pus sa completez chestionarul ! per total de la 1 la 4 eu ii dau 3 cu indulgenta! Dealerul a incercat sa ma faca sa inteleg ca masina asta nu SUV este chiar un 4x4 adevarat! ![]() ca si concluzie trebuie sa va spun ce mi-a placut intr-adevar la duster! pozitia inalta de condus , vizibilitatea in oglinzile laterale si de ce nu design-ul mult mai reusit a martorilor de bord ! dar asta nu trebuie sa fie factorul decisiv in a va face sa-l cumparati ! dacia da ieftin masina si totusi asta nu e! dar la piese te termina! |
--------------------
dacia
logan
2006 uite s-a flatulat mireasa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 13:13 |