Noul vehicul de teren Dacia - Duster
![]() ![]() ![]() |
Noul vehicul de teren Dacia - Duster
minny |
![]()
|
||
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
http://www.autoevolution.com/news/dacia-du...otos-16110.html
Cateva prelucrari de pe forumul dacia francez: This post has been edited by asgard1955: 1 Feb 2010, 19:43 Attached thumbnail(s) Dacia_Duster_006_DubBBS.jpg ( Size: 36.73k ) Number of downloads: 1892 Duster_203_20portes.jpg ( Size: 59.32k ) Number of downloads: 1978 Duster_204X4_20by_20Zig_Zag.jpg ( Size: 73.87k ) Number of downloads: 1947 |
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
kork |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 August 06 ![]() |
Cam ze horror prelucrarile alea.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 - Confort
- b12ujv
|
|
IS-05-CJU |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 30 March 09 ![]() |
eu cred ca va fi cautata Dacia Duster... mai ales la dezmembrari
![]() Nu acum serios vorbind... se simtea nevoia sa apara pe piata un suv 4x4 cat de cat ok. Legenda ARO se incheie aici ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort
- IS-05-CJU
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Poate vrei sa spui ca ARO este renascut.....Duster este Aro10 de Anglia
![]() |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(asgard1955 @ 1 Feb 2010, 14:30) Pe un alt forum un user zice: "Viteza maxima a unui duster echipat cu motor 1.5dci 85hp este de 180km/h, surse sigure " ![]() PS: nici in garaj cu fata suspendata nu atinge acul vitezometrului 180km/h (in penultima treapta) QUOTE(Squirrel @ 1 Feb 2010, 15:57) pai ce tu n-ai da un 2000RON pe Kit-ul offroad la concesiune in momentul cand ridici masina? |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
de atata timp aceeasi problema cu cativa useri...intru pe forum ca sa citesc asa ceva ?...
mai e unu pe aici care vrea lumini galbene...nu albe, plus ca el compara daciile cu bmw-urile...incredibile exemplare |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
![]() Btw, ar fi interesant sa scoata un duster coupe, ceva in genul terano-ului in 3u.. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
asgard1955 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
stormbringer |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 30 January 08 ![]() |
QUOTE(Squirrel @ 1 Feb 2010, 15:13) Later edit: Nu cred în prețul ăla de mai sus. Prețurile sunt astea. Eu unul nu am văzut preț la integrală sub 19.000€ cu TVA (TTC). QUOTE(IRONICK @ 1 Feb 2010, 16:19) Credeti-ma, in momentul in care am postat, chiar exista acea oferta. Ca dovada, modelul Tucson GLS 4WD Style Plus nici nu mai exista in configurator. Eu chiar speram sa tina mult timp oferta aceea, ca sa-i determine pe francezi sa nu sara calu' cu pretul. ![]() |
--------------------
DACIA/VW
LOGAN /GOLFVII
2005 LAUREATE 1.4Mpi/2013 HIGHLINE 1.2 TSI
|
|
asgard1955 |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 1 Feb 2010, 22:58) ![]() Btw, ar fi interesant sa scoata un duster coupe, ceva in genul terano-ului in 3u.. Ar fi interesant si poate si util sa scoata o masina gen navara pe platforma duster. |
--------------------
Dacia
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(minny @ 1 Feb 2010, 17:38) O alta treaba a naibii de importanta in off-road sunt cauciucurile. Imi aduc aminte de un test in Top Gear al BMW-ului X5 care s-a descurcat pana a dat de iarba uda si putin mocirloasa si acolo a ramas. L-au scos un un land rover si concluzia era ca e bun pe sosea dar pe off-road limitat. Uitand-ma insa la cauciucurile land-roverului si la cele a lui X5 cred ca concluzia e adevarata dar injusta. asta e clipu ? |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
mmxii |
![]()
|
Membru Daco-Roman Group: Members Posts: 51 Joined: 2 July 09 From: Bruxelles ![]() |
Minutul 4:25 spune totul. Ia aminte RTR.
|
--------------------
ACME
Categoria B
MMVIII
- fara numar
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Reiese foarte clar din film ca masinile de offroad au reductor si cauciucuri speciale.
|
--------------------
Dacia
|
|
fansuv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 28 March 09 ![]() |
DUSTER va avea calitati off-road superioare multor modele de pe piata- modele soft pentru drumuri impecabile. A SPUS-O STROE!!!
EXPLICATIA: nu sunt drumuri in germania, in JAPONIA ca in Romania!!! CITITI AICI: "In Europa majoritatea SUV-urilor sunt mai degraba soft-road, fiind incapabile de un comportament optim in off-road pentru ca majoritatea publicului opteaza pentru versiunile cu tractiune 4x2, din motive financiare. Pe de alta parte insa, Duster va da peste cap aceasta tendinta, pentru ca va costa mai putin si va fi capabil sa treaca peste stanci, noroaie si zapada." Tot americanii sustin ca garda la sol si unghiurile de atac si de degajare ale noului Duster "amintesc de vechile modele Jeep Cherokee. Desi nu dispune de trepte atat de scurte ca vechiul Cherokee, Duster vine cu o tractiune 4x4 Nissan si cu un cuplu motor bun". This post has been edited by fansuv: 2 Feb 2010, 13:47 |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Daca se va dovedi asa bun in offroad pot face si o versiune cu reductor daca exista cerere pe piata.
Sper sa aiba suspensiile reglate corespunzator pentru drumurile noastre. Cu masina actuala daca prind o groapa parca toata se rupe din cauza suspensiei rigide. Nu e de nici o culoare pentru drumurile noastre. E mult mai bun un logan si sper ca dusterul va fi si mai bun. This post has been edited by asgard1955: 2 Feb 2010, 14:03 |
--------------------
Dacia
|
|
fansuv |
![]()
|
Baza rulantă ranforsată a modelului Dacia Duster este adaptată pentru o utilizare atât în afara drumurilor amenajate cât și pentru o utilizare off-road datorită unei
gărzi la sol înalte (de peste 200 mm) și a unor unghiuri de trecere importante (30° pentru unghiul de atac și de peste 35° pentru unghiul de degajare). HYUNDAI TUCSON caroserie: 5 uși perioada de fabricație: 2005 - prezent . Garda la sol (mm): 195 Unghi de atac (grade): 28,2 Unghi degajare (grade): 31,9 TOYOTA RAV 4 - unghi de atatc 28 de grade - unghi de rampa 20 de grade garda la sol 191 mm This post has been edited by fansuv: 2 Feb 2010, 14:08 |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
asgard1955 |
![]()
|
QUOTE(fansuv @ 2 Feb 2010, 14:02) Baza rulantă ranforsată a modelului Dacia Duster este adaptată pentru o utilizare atât în afara drumurilor amenajate cât și pentru o utilizare off-road datorită unei gărzi la sol înalte (de peste 200 mm) și a unor unghiuri de trecere importante (30° pentru unghiul de atac și de peste 35° pentru unghiul de degajare). ADEVARATA MASINA DE TEREN. Made for Romania. Sa vedem niste teste de torsiune ale sasiului si teste in offroad, abia dupa vom vedea ce poate masina. Sper sa aiba permisiunea revistele auto care il vor testa primele sa faca astfel de teste pe trasee amenajate. |
--------------------
Dacia
|
|
fansuv |
![]()
|
A fost testat si de ALAIN PROST. E facuta pentru drumuri grele ca si loganul.
This post has been edited by fansuv: 2 Feb 2010, 14:09 |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Mai sunt doar 28 de zile. Nu cred că este cazul să ne luăm câmpii de pe acum. Mult a fost, puțin a mai rămas…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
asgard1955 |
![]()
|
QUOTE(Squirrel @ 2 Feb 2010, 14:14) Mai sunt doar 28 de zile. Nu cred că este cazul să ne luăm câmpii de pe acum. Mult a fost, puțin a mai rămas… 30 de zile. Merge numaratoarea inversa pe dacia.ro, dacia.fr etc. Poza aparuta pe site la "stiri pe scurt" : This post has been edited by asgard1955: 2 Feb 2010, 14:28 Attached thumbnail(s) duster_linie_fabricatie.jpg ( Size: 73.11k ) Number of downloads: 1889 |
--------------------
Dacia
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
cred ca or sa le faca maro pe toate, pana la urma e o culoare frumoasa. imi place garda la sol, sper ca se pot pune niste BF Goodrich all terrain pe ea[attachmentid=1627589483] ![]() This post has been edited by axabrt: 2 Feb 2010, 15:00 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu se faca de maro...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
ce naiba klaus, tocmai tu ai aparut gica-contra acu...aveam pretentii de la tine. Cred ca i-ar sta bine cu asa gume...
This post has been edited by axabrt: 2 Feb 2010, 15:01 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
asgard1955 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
nu se spune nimic de 7 locuri. la mcv s-a cam spus din prima ca va fi si cu 7 locuri.
era interesant si mcv 4x4. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
asgard1955 |
![]()
|
La lungimea care o are acum nu incap 7 locuri si qashqai-ul +2 are lungimea mai mare cu 211mm decat cel cu 5.
|
--------------------
Dacia
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
am visat eu sau versiunea cu 7 locuri va exista si se va numi kanjara?? parca asa se spunea in momentul in care s-a stiut sigur ca duster se va numi suv-ul.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Pai acum se vorbeste de extinderea gamei cu inca doau modele pana in 2012:
- un element e sigur o berlina mai mare, probabil viitorul logan - al doilea element e sau o masina mica de oras sau un monovolum. Daca al doilea model e un monovolum ne putem astepta la orice struto-camila de la Dacia. |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:43 |