Noul vehicul de teren Dacia - Duster
![]() ![]() ![]() |
Noul vehicul de teren Dacia - Duster
sonykel |
![]()
|
||
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
pai judecand logic ar putea fi asa:
- a luat masina in rate, si atat va plati la final, deci nu se poate spune ca loganul e scump, acelasi lucru ar fi fost daca ar fi cumparat orice alt model - a luat mcv prestige 85cp 7 locuri, culoare metalizata, cu airbaguri laterale, garantie prelungita si toate celelalte optiune gen fileu portbagaj, care pe site la dacia este 13825 euro. dar chiar si asa la banii astia un alt break cu aceste dotari, motorizare diesel, si care sa ofere acelasi spatiu, nu cred ca exista. This post has been edited by slider2: 13 Jan 2010, 23:52 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
as adauga si sa fie atat de fiabil
![]() in testul de anduranta realizat de nemti au schimbat un bec si inca ceva neimportant ( chiar nu mai retin ) |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(slider2 @ 13 Jan 2010, 23:34) mai bine o masina corecta pentru banii dati Dacia se cam departeaza de pretul ala corect. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Mda, din pacate ai dreptate. Pret corect mai au doar berlinele si Van-ul raportat la ce ofera desi au sarit calul si pe aici putin nu la pret atat cat la unele solutii. Cred ca si MCV e destul de corect chiar daca nu in aceeasi masura, asa pe la jumatate. Sandero si pick-up-ul insa is niste tepe ca pret. Parerea mea. Sper ca Duster-ul o sa aiba un pret decent, altfel eu imi iau gandul de la el...
|
--------------------
------
------
------
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.963 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
La 15000 iti iei deja New Skoda Octavia,New Opel Astra,New golf 6 cu destule chestii pe ele. E drept ca nu au 4x4 pe ele, dar la cat de des imi trebuie MIE 4x4, sa zicem o data la x ani, pot sa inchiriez un hyunday 4x4 sa imi fac treaba. Si nici atunci ...4x4 s-a dovedit ca mi-a trebuit de 3-4 ori in 10 ani de cand conduc si atunci din cauza prostiei mele. Adica am cautat-o cu tot dinadinsul...
Probabil vor avea succes la firme din astea gen lucrari funciare sau institutii ale statului. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai asta e si ideea. Se adreseaza celor care le trebuie cu adevarat 4x4! Restul pot lua cu incredere octavia
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Din păcate creșterea de preț se datorează (poate) în mare măsură scăderii importanței pieței interne și migrării către export a producătorului autohton. Ăia or fi având putere de cumpărare mai mare decât Bulă.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
bodytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 15 November 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(slider2 @ 13 Jan 2010, 23:51) pai judecand logic ar putea fi asa: - a luat masina in rate, si atat va plati la final, deci nu se poate spune ca loganul e scump, acelasi lucru ar fi fost daca ar fi cumparat orice alt model - a luat mcv prestige 85cp 7 locuri, culoare metalizata, cu airbaguri laterale, garantie prelungita si toate celelalte optiune gen fileu portbagaj, care pe site la dacia este 13825 euro. dar chiar si asa la banii astia un alt break cu aceste dotari, motorizare diesel, si care sa ofere acelasi spatiu, nu cred ca exista. ceea ce vezi pe site mi se pare k e fara tva-ul de 19% si pune si taxele care mai sunt si vezi unde ajungi si daca nu ma crezi k un logan cu tot pe el ajunge la 13 mii si cv...aproape 14 intra pe site,configureaza cu cea mai buna motorizare..pune optiunile si ai sa vezi pretul.cum poti sa spui k nu e scump...mie mi se pare extrem de scump..si sa nu mai vorbesc de piese ca a spart piata in doua si un alt break cam tot la aceasi bani....iti spun eu...skoda octavia tour ![]() This post has been edited by bodytzu: 14 Jan 2010, 12:40 |
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 14 Jan 2010, 09:00) La 15000 iti iei deja New Skoda Octavia,New Opel Astra,New golf 6 cu destule chestii pe ele. E drept ca nu au 4x4 pe ele Este drept ca sunt masini din clase diferite. Mere cu pere rezulta tuica ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bodytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 15 November 09 From: Bucuresti ![]() |
intr-adevar:) This post has been edited by bodytzu: 14 Jan 2010, 13:08 |
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.963 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
ma mie nu imi trebuie 4x4. daca o sa imi trebuiasca vreodata sper sa pot inchiria un duster din asta. Si stiti care sunt cele mai ieftine masini la firmele de inchierieri ? Sa vedem...ghiceste careva ?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pai tu compari ce nu iti trebuie tie cu Duster. Dar sunt si persoane care vor un suv ieftin (ramane de vazut cat de ieftin ....) sa il foloseasca. Sa speram ca nu o sa fie un fel pick-up, ca nici cu ala nu au nimerit-o. Lumea voia ceva sa care, ei au facut ceva cu care sa te plimbi.
This post has been edited by IRONICK: 14 Jan 2010, 14:23 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
mare dreptate ai, oricum se vedea si din poze ca pick-up ul avea bena mica si arcuri proaste...
Din poze dusterul arata promitator, pa partea de caroserie. Insa nu cred ca motoarele alea vor fi pentru off road. 1.5 Dci pt off road ? Da sigur... Pentru off singura masina adecvata imi pare Patrol-ul. Aia are motoare de 3000 diesel, deci cam de 2 ori mai mari. Si are si alte chestii la care dusterul poate doar sa viseze. Si pretul de 5 ori mai mare.... Pentru cei carora le va trebui vom vedea ce va fi...intr-o zi ma voi urca si eu intr-una. Cu nissan Patrol am mers si masina mai puturoasa decat aia n-am vazut, pana accelera trecea baba cu colacii, dar pun pariu ca putea sa traga un autobuz dupa ea... ![]() This post has been edited by axabrt: 14 Jan 2010, 14:22 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bodytzu |
![]()
|
are cuplul mare trage in situatii de "criza"..tocmai aia e,ca nu sunt facute pentru viteza..am mers si eu cu un patrol ceva mai vechi si intr-adevar,demaraj nema viteza la fel,n-am avut ocazia sa intru pe drum accidentat sa pot sa-mi spun parerea dar cred k se descurca destul de bine.
P.S eu auzisem de un motor de 2 L ![]() sa speram ca nu vor fi aceleasi motoare ![]() |
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
QUOTE(axabrt @ 14 Jan 2010, 14:21) Din poze dusterul arata promitator, pa partea de caroserie. Insa nu cred ca motoarele alea vor fi pentru off road. 1.5 Dci pt off road ? Da sigur... Pentru off singura masina adecvata imi pare Patrol-ul. Aia are motoare de 3000 diesel, deci cam de 2 ori mai mari. Si are si alte chestii la care dusterul poate doar sa viseze. Si pretul de 5 ori mai mare.... Pentru cei carora le va trebui vom vedea ce va fi...intr-o zi ma voi urca si eu intr-una. Cu nissan Patrol am mers si masina mai puturoasa decat aia n-am vazut, pana accelera trecea baba cu colacii, dar pun pariu ca putea sa traga un autobuz dupa ea... ![]() Nissanul Patrol 3.0 are 380Nm la aproximativ 2365 kg iar dusterul 1.5 dCi 110CP 240 N.m la 1280 kg, asadar din punctul asta de vedere apare mai tare dusterul, iar la motorul 1.5 dci de 85 cp de 200Nm e cam la acelasi nivel cu patrolul la raport cuplu pe greutate. |
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
axabrt |
![]()
|
e pana nu apare pe aci ca l-a cumparat cineva, degeaba. Macar un drive test. Am condus si eu un dci, cred ca ala de 65 CP. Da nu m-a impresionat.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bodytzu |
![]()
|
vrei sa spui k duster-ul nu depaseste 1300 kg?
![]() are loganul 1085 kg...nu prea imi vine a crede k duster nu o sa depaseasca 1300..pare destul de masiva... This post has been edited by bodytzu: 14 Jan 2010, 16:03 |
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(bodytzu @ 14 Jan 2010, 16:01) vrei sa spui k duster-ul nu depaseste 1300 kg? Nu si nici nu trebuie. Ce mare avantaj are greutatea????![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bodytzu |
![]()
|
pai... daca de exemplu ar avea 2 tone chiar crezi k ar trage un motor de 1.5 atat dupa el?
aaa..am cautat acum..cica versiunea 4x4 are 1280 kg..e bine..dar 1.5 tot e mic ptr off road...si chiar si pentru sosea... This post has been edited by bodytzu: 14 Jan 2010, 16:08 |
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca aia e vehicul de teren, eu sunt acrobat pe sarma
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bozzo |
![]()
|
![]() Membru amarat...cu statie CB Group: Members Posts: 554 Joined: 17 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Azi anuntau la radio ca pretul la Duster va fi intre 16.000 si 20.000 de euro
![]() Mi se pare enorm, in conditiile in care Toyota Hilux are oferta la double cab cu 23.500 de euro. Si nu poate nimeni compara Hilux cu Duster ![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.4
2007
- B-XX-HAM Intek M-760 + Sirio ML 145 Wouxun KG-UVD1P
Dacia - aventura continua...in fiecare zi!!! [B]YO3IIX 233-SP-45[/B] |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(bodytzu @ 14 Jan 2010, 12:36) ceea ce vezi pe site mi se pare k e fara tva-ul de 19% si pune si taxele care mai sunt si vezi unde ajungi si daca nu ma crezi k un logan cu tot pe el ajunge la 13 mii si cv...aproape 14 intra pe site,configureaza cu cea mai buna motorizare..pune optiunile si ai sa vezi pretul.cum poti sa spui k nu e scump...mie mi se pare extrem de scump..si sa nu mai vorbesc de piese ca a spart piata in doua si un alt break cam tot la aceasi bani....iti spun eu...skoda octavia tour ![]() 1. pe site la ei, scrie clar ca preturile sunt cu tot cu tva si la pretul afisat se mai adauga trusa de primul ajutor si triunghiul reflectorizant. la ce alte taxe te referi?? ca altele care se mai platesc gen de prima inmatriculare, de inscriere, etc; sunt aceleasi pentru orice masina. 2. am facut deja chestia asta, cel mai scump logan berlina este 11365euro. singurul care se apropria de suma vehiculata de tine e logan mcv prestige 85cp, 7 locuri, vopsea metalizata, airbag-uri laterale, garantie supraextinsa, tot felul de maruntisuri gen plasa portbagaj si ajungea la 13825euro. 3. bineinteles talentul numarul unu al romanului: facutul tuicii (cum bine spunea ironick). cum poti sa compari skoda octavia tour cu logan?? in primul sunt in alte clase, in al doilea rand in skoda nu poti pune 7 persoane, in al treilea tour break nu are capacitatea portbagajului la fel de mare ca un fiat doblo, cum are mcv in 5 locuri. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai tu nu vezi ca bodytzu ii tot pe langa subiect?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
IRONICK |
![]()
|
Niciodata nu termina ca incepe.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bozzo @ 14 Jan 2010, 18:58) era postat la stiri pe scurt http://www.capital.ro/articol/dupa-duster-...tm_campaign=rss "Pe de altă parte, directorul comercial al Dacia, a subliniat că Duster nu va canibaliza celelalte modele ale companiei, ci scopul său este a atinge un nou segment de piață, acolo unde Dacia nu este prezentă încă." deci da 15.000 - 20.000.... din partea mea sper sa ramana cu masinile pana la faliment ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
QUOTE(bozzo @ 14 Jan 2010, 17:58) Azi anuntau la radio ca pretul la Duster va fi intre 16.000 si 20.000 de euro ![]() Mi se pare enorm, in conditiile in care Toyota Hilux are oferta la double cab cu 23.500 de euro. Si nu poate nimeni compara Hilux cu Duster ![]() La care radio ca am cazut sub masa ? Sigur nu a zis cumva 1+1 gratis la 20000 eur? |
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
noi sa fim sanatosi ... exista o jungala de masini ..... ai de unde alege daca este timpul acela!
Din punctul meu de vedere arata bine dar cred ca motorizarea este cam mica pentru un suv .... asteptam ceva oficial si palpabil nu zvonuri |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Iote na!
La banii ăia se iau două bucăți Logan … Cei de la marketing să strângă greblele din sediu… ori … Oare nu cumva scumpesc toată gama? Oferta de acum a anulat avantaj client și plătesc doar taxa de primă înmatriculare la celelalte modele din gamă… Da, cu așa strategie sigur 2010 va fi un an cumplit pentru Dacia… This post has been edited by Squirrel: 14 Jan 2010, 19:46 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
rtBK |
![]()
|
eu zic sa va tineti banii, ca daca le baga la 15.000 - 20.000... nu le cumpara nimeni ( garantat ).
dupa aia baga reduceri cum a fost si cu Koleos... deci vreo 12.000 la un 4x4 o sa sune bine la oferta |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 02:49 |