Noul vehicul de teren Dacia - Duster
![]() ![]() ![]() |
Noul vehicul de teren Dacia - Duster
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
need_alex |
![]()
|
![]() sunt aici din placere Group: Members Posts: 60 Joined: 14 December 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, ABS +, 1.6 MPI
- B- XX-XXX STOP ACCIDENTELOR! VIATA ARE PRIORITATE!
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Daca sunt reale preturile la noi ar putea sa fie in jur de 12000 de euro , eventual ar putea sa fie si o varianta cheala gen Logan ceva mai ieftina.
|
--------------------
-
-
-
|
|
tag21 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 4 February 10 ![]() |
@ IRONICK => ok, este un punct de vedere, multumesc de raspuns .
2) tocmai am vazut pe mobile.de ceea ce a scris asgaard1955 , thanks again buddy ![]() well .... => in primul rand nu cred in tot ceea ce se posteaza pe mobile.de ; si totusi vad NUMAI varianta 4x2 !! unde e 4x4 ?? Daca insa astia "BAGA" preturile astea NESIMTITE si in Romania .... pe mine e clar m-au pierdut de client. Oricum nu mai panichez inca ![]() LE: vad si Duster la peste Un milion trei sute de mii de Euro ! Wow !!! ![]() This post has been edited by tag21: 11 Feb 2010, 13:08 |
--------------------
Toyota
Corolla
D4D Excellence Dacia Duster (again) Duster 1.6 16v 4x4 ... made in "Sparta" :))
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Pe mobile.de mai bat astia campii, parca am vazut odata un mcv la 17000 eur.
Daca astea vor fi si preturi de Romania o sa aiba vanzari de stepway. 15600 eur laureate 4x2 1.6 16v, sunt nebuni. |
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
O fi varianta pentru Dubai, Emirate…cu linie de design celebrã…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4×4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Nu-i problema, ca ei se asteapta la super succes dar isi vor reveni repede dupa ce o sa vada ca nu le cumpara nimeni, o sa aiba un soc puternic, cum am avut si eu cand am vazut preturile. Bine ca stateam jos si nu am cazut sub masa.
![]() 11 Feb 2010, 13:18: Aceasi poveste si pe mobile.ro dar datele sunt in romana. Dacia si la model se selecteaza "altele" This post has been edited by asgard1955: 11 Feb 2010, 13:18 |
--------------------
Dacia
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
danutzu22 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 September 08 ![]() |
" Pe site-ul de vanzari auto mobile.ro au aparut anunturi care ofera spre vanzare modelul Dacia Duster 4X2 la preturi cuprinse intre 13.
040 euro si 16.630 de euro, in functie de versiuni si motorizari, iar firma care a postat ofertele este un dealer Renault-Dacia din Germania, scrie Mediafax Business. Cel mai ieftin Duster este un model 4X2 cu motor pe benzina de 1,6 litri, 105 CP, care costa 13.040 de euro, disponibil pe mobile.ro Versiunea Dacia Duster Ambiance cu motor pe benzina de 1,6 litri, 105 CP si dotari precum aer conditionat manual, inchidere centralizata si geamuri electrice figureaza cu pretul de 15.130 de euro. Totodata, un Duster Ambiance cu motor diesel de 1,5 litri, 86 CP costa 16.630 euro. Versiunea Duster Laureate 1.6 litri, 105 CP este mentionat pe site-uri cu pretul de 16.150 de euro." http://www.zf.ro/zf-24/dacia-duster-a-apar...0-euro-5498653/ E foarte posibil ca un dealer Dacia din Germania care momentan duce lipsa de comenzi sa fi scapat "porumbelul" Asa cum am banuit la prima varianta de echipare(cea mai ieftina) aerul conditionat va fi oferit ca optional. Partea cea mai intersanta va fi ca mult visatul 4x4 full dci la 14000 de euro va fi in jur de 19000 de euro + alte optionale. Mai ramane speranta preturilor din Romania. Dar sa fie clar, nu de ieri sau de azi si alta "calitate" + malusuri pentru clientul din Romania. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- B-00-XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
11 Vizitatori ... din lipsa de material
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mmxii @ 11 Feb 2010, 12:00) Iar pt. 13800 euro TVA inclus, motor 1.6 benzina EURO5, primesti: Aer Conditionat Automat 4x4 Airbag cortina fata si spate Airbaguri laterale ESP Jante aliaj Cheie inteligenta Comenzi audio pe volan Radio CD MP3+ 8 boxe Scaune fata incalzite V vezi ca ai incurcat echiparile... pretul ala este pt un model mai slab dotat... http://www.suzuki.ro/autoturisme/modele/no...x4-1-6-glx-4wd/ |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
tag21 |
![]()
|
Amuzanta rau de tot faza asta cu Dusterul ... nimeni nu a vazut masina decit in poze, la volan nu a stat nimeni, nimeni nu a facut un test cu ea (drivetest) , nimeni nu stie ce si cum cu fiabilitatea ei ... dar masina are deja pret (maaare !) si are nevoie de cumparatori ... LOL
![]() ps: nimeni = cumparatorul de rand ... doar nu tehnicienii/inginerii care au testat-o pina acum ; |
--------------------
Toyota
Corolla
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4×4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nimeni nu trebuia sa stea in ea pentru a evalua pretul masinii. Poti evalua masina si cunoscand platforma tehnica si solutiile tehnice adoptate.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
mmxii |
![]()
|
Membru Daco-Roman Group: Members Posts: 51 Joined: 2 July 09 From: Bruxelles ![]() |
@b76bgaarh
http://suzuki.royalmotors.ro/ 1.6 AWD GS (echiparea de top) = 13.800 TVA inclus Unii mai fac si reduceri, spre deosebire de dacia. |
--------------------
ACME
Categoria B
MMVIII
- fara numar
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
la masini stoc 2009.
![]() asta daca stocaj inseamna ca ma gandesc eu, adica masini ramase pe stoc |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
mmxii |
![]()
|
Membru Daco-Roman Group: Members Posts: 51 Joined: 2 July 09 From: Bruxelles ![]() |
Vreau si eu un Duster la oferta speciala din stoc.
|
--------------------
ACME
Categoria B
MMVIII
- fara numar
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
de la o diferenta intre DE si RO de 1300 eur la o masina de ~7000 (compara cineva mai sus preturile la logan ambiance sau logan), voi ati ajuns la concluzia ca la o masina de ~14000 eur diferenta e 0 ... inteligent ...
Chiar nu am vazut pe nimeni sa faca un calcul simplu si sa calculeze niste preturi posibile pentru RO pe baza celui din DE. Asta, desigur, daca acele preturi sunt reale. Dupa parerea mea preturile vor incepe pe undeva pe la 10500-11000 |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
tag21 |
![]()
|
QUOTE(Squirrel @ 11 Feb 2010, 13:52) ---------------------- Eu cred ca anul asta o sa fie mai rau pt populatie in general ... locuri de munca taiate, someri mai multi, salarii/prime inghetate, oameni cu restante la banci, acum se mai adauga si taxa asta jegoasa de prima inmatriculare si dealerii vor sa scumpeasca masinile ... wtf ?! ![]() Asa sa faca ! si ...... faliment placut ! no further comments ... |
--------------------
Toyota
Corolla
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 11 Feb 2010, 13:58) asta daca stocaj inseamna ca ma gandesc eu, adica masini ramase pe stoc Trebuie sa si prelucrezi informatia dupa ce o citesti. Daca pui cap la cap faptul ca acolo scrie relatii in reteaua Dacia si cand treci pe langa un dealer vezi gramada de masini, nu te gandesti oare ca dealerul a facut stoc de masini? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
asgard1955 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 11 Feb 2010, 14:24) Trebuie sa si prelucrezi informatia dupa ce o citesti. Daca pui cap la cap faptul ca acolo scrie relatii in reteaua Dacia si cand treci pe langa un dealer vezi gramada de masini, nu te gandesti oare ca dealerul a facut stoc de masini? adica masini de pe stoc. De aia am zis ca nu sunt sigur, pt ca nu eram sigur ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
IRONICK |
![]()
|
Da, dar cred ca este o diferenta intre a face Dacia stoc de masini la Pitesti si a face dealerul.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
aphophis |
![]()
|
pai nici suzuki nu cred ca vinde in romania masini ramase pe stoc in fabrica lor din ungaria
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
pana in prezent am tot criticat dacia pentru modelele ei scumpe ce s-au indepartat mult de tot de 5000 de euro
acum dupa ce am aflat pretul Dusterului ma declar extraordinar de multumit, nu ma asteptam sa-l dea sub 30 000 de euro, doar Dacia este o marca prestigioasa menita sa satisfaca exigentele aristrocratiei mondiale...sau ma insel? ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
aphophis |
![]()
|
intr-adevar, in mod sigur il dadeau la peste 30.000 de euro
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Cica are cardanul din platina ca si masinile de cusut Zinger (sau din nanotuburi de carbon), de aia e asa scump si caroseria din fibra de carbon
![]() <span class='edit'>11 Feb 2010, 15:24:</span> http://www.gandul.info/news/dacia-duster-a...de-euro-5499158 Scrie in partea de jos ca dacia nu a confirmat preturile. Pagina dealerului care a lansat "bomba": http://www.autogeimer.de/go.to/modix/now/startseite.html This post has been edited by asgard1955: 11 Feb 2010, 15:31 |
--------------------
Dacia
|
|
aquula |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 4 February 10 ![]() |
![]() Cred ca ar mai fi o varianta de luat in calcul pentru cei care doresc achizitionarea unui SUV, compania Great Wall are un produs interesant si la capitolul Pick-Up.. http://gwm.com.ro/produse/hover/hover-specificatii-tehnice/ |
--------------------
toyota corola 2006,
ford scorpio 1991,
dacia 1300 1977
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
13.000 este un pret foarte MARE !!! solutiile tehnice nu justifica pretul sub nici o forma...
http://promotii.renault.ro/promos/megane-sedan stiu nu-i mini SUV... |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
redu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 10 February 10 ![]() |
@Ironick Ziceai ieri ca dupa lansare trece febra si nu mai posteaza nimeni pe forum. Daca astea vor fi preturile, toti cei de pe acest forum, sau marea majoritate, inclusiv eu, nu isi vor lua Duster si prin urmare nu vor avea de ce sa posteze. Cum ziceam, e trist, dar acum parca din alte motive. Cred ca multi s-au gandit la aceasta masina ca urmatoarea si poate toti aceia vor renunta pana la urma.
Nu cunosc preturi, dar oare un Sportage nou, chel, 4x4, nu va fi la fel de bine echipat ca un Duster full? Fie Duster-ul diesel si Tucsonul, ma rog, iX35 sau cum i-o zice, benzina. Si ala nu incepe de pe la 17-18k? Sunt foarte curios de preturi si de pareri dupa achizitie a celor care vor face asta. |
--------------------
Renault
Scenic
2003, 1.9 dci Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 07:21 |