Noul vehicul de teren Dacia - Duster
![]() ![]() ![]() |
Noul vehicul de teren Dacia - Duster
smailmiami |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|||
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Cererea si oferta va regla preturile.
Oricum Dacia are pretul lor minim la duster sub care nu va merge niciodata iar acum la inceput e posibil sa speculeze sa obtina un profit mai mare pe unitatea vanduta, au si facut deja un test ca sa vada cat ar fi dispusi potentialii clienti sa plateasca (faza cu dealerii din Germania, 3 dealeri am identificat eu iar pe autoscout24.de exista deja la dacia rubrica duster). Dupa parerea mea daca vine la un pret bun, masina va fi singura in clasa ei si va face sa isi doreasca un suv nou si pe cei care pana acum nu au luat in considerare acest lucru. Ar trebui sa faca eventual si un 4x4 1.6 16 v "chel" la care sa poti adauga ce ai nevoie, in primul rand aerul conditionat. This post has been edited by asgard1955: 14 Feb 2010, 01:16 |
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
tag21 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 4 February 10 ![]() |
QUOTE(asgard1955 @ 14 Feb 2010, 01:13) Dupa parerea mea daca vine la un pret bun, masina va fi singura in clasa ei si va face sa isi doreasca un suv nou si pe cei care pana acum nu au luat in considerare acest lucru. Ar trebui sa faca eventual si un 4x4 1.6 16 v "chel" la care sa poti adauga ce ai nevoie, in primul rand aerul conditionat. ------------------- Pai sa apara cu asa ceva !! E ceea ce caut eu !! (fara lacomie la pret, evident) ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
D4D Excellence Dacia Duster (again) Duster 1.6 16v 4x4 ... made in "Sparta" :))
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Ete mumu .. parca nu stiti cum procedeaza Dacia .. eu m-as multumi sa aibe preturi decente macar in varianta Laureate .... altceva ...
|
--------------------
------
------
------
|
|
asgard1955 |
![]()
|
QUOTE(minny @ 14 Feb 2010, 16:22) Ete mumu .. parca nu stiti cum procedeaza Dacia .. eu m-as multumi sa aibe preturi decente macar in varianta Laureate .... altceva ... 4x2 Laureate si 4x4 Laureate vor fi baza. 4x2 chel am vazut ca exista, sigur va exista si 4x4 clel. 4x4 chel este bun pentru cei care il vor ca a doua masina iar 4x4 Laureate pentru cei care il vor ca si masina principala (cum vreau si eu). <span class='edit'>14 Feb 2010, 18:06:</span> Se pare ca "lemnul acela" pe usi, pe manere, pe volan si pe consola centrala il va avea numai varianta de top, sau in orice caz nu e pe toate echiparile: This post has been edited by asgard1955: 14 Feb 2010, 18:11 Attached thumbnail(s) duster_alb_14.jpg ( Size: 467.14k ) Number of downloads: 1825 image_00000593_1_fbw4eezt5o2ie.jpg ( Size: 59.18k ) Number of downloads: 1881 duster_alb_18.jpg ( Size: 474.97k ) Number of downloads: 1921 |
--------------------
Dacia
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
mmxii |
![]()
|
Membru Daco-Roman Group: Members Posts: 51 Joined: 2 July 09 From: Bruxelles ![]() |
QUOTE Se pare ca "lemnul acela" pe usi, pe manere, pe volan si pe consola centrala il va avea numai varianta de top, sau in orice caz nu e pe toate echiparile: Super. Presimt ca nu vor vinde nici un Privilege din cauza acelei oribilitati :> Bine ca oamenii normali pot beneficia de imitatia de aluminiu si nu de imitatia de mahon. |
--------------------
ACME
Categoria B
MMVIII
- fara numar
|
|
asgard1955 |
![]()
|
http://www.sfin.ro/articol_18955/dacia_dus..._la_geneva.html
14 Feb 2010, 23:16: De unde o fi luat informatiile si poza ca aici in articol nu scrie. ![]() http://www.click.ro/extra/auto/dacia-duste..._902909816.html This post has been edited by asgard1955: 14 Feb 2010, 23:16 |
--------------------
Dacia
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
poza e luata de pe un forum. Nu mai stiu care. Unul din cele citite de mine: reno.ro , softpedia etc.. Stiu ca am mai vazut-o , ieri sau alaltaieri
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
venusake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 280 Joined: 5 March 07 From: ARAD ![]() |
La acel articol .... am pus eu un comentariu !
Cred ca e justificat si corect! http://www.click.ro/extra/auto/dacia-duste..._902909816.html 14 Feb 2010, 23:39: Stand si cetind pe net despre una si despre alta (toate referitoare la Duster ....) mi-am adus aminte de vremea cand la fostul loc de munca aveam, printre altele, si o Dacia papuc, pe benzina ..... fabricata cam prin 2002 .... ! Cu diverse ocazii, m-am folosit de aceasta masina pe drumuri cu noroi, incarcata, .... pe zapada .... situatii dificile! Am folosit sistemul 4 x 4 si ..... a facut fata foarte fain ! Mai mult decat onorabil si era mai incarcata decat ar fi normal sa incarci un Duster! Acuma .... ma/va intreb: Oare chiar poate sa fie Dusterul mai slab ca papucul ala ? Nu cred! In plus, e o diferenta de anisori si evolutie in tehnologia aplicata pe cele doua modele (da, stiu: pe Duster nu e neaparat tehnica/tehnologie de ultima ora!) Asta e un motiv sa cred ca la capitolul 4x4 o sa fie ok! DA, pretul (mama lor de bani) ramane un argument foarte important in alegerea noastra, dar, paa la proba contrarie, sa speram ca va fi o masina si pentru NOI!' This post has been edited by venusake: 14 Feb 2010, 23:39 |
--------------------
DACIA
DUSTER
2011 - 1,5dci, 2x4 Laureate Black
- AR Rosu ======================
Visele ne ajuta sa pasim INAINTE! ====================== |
|
gxg22 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 10 ![]() |
Intr-adevar a fost o scapare neintentionata....de obicei precizez....a se vedea restul materialelor aparute...tot timpul apare formularea "potrivit DaciaClub"....iar acum....asta apare doar in varianta de print la autorul foto....intr-un colt "Foto:DaciaClub"...Sorry. Pe site nu se vede asta pt ca cei de la web nu trec si autorii foto....si oricum pozele nu apar cu watermark ca si cum ar fi ale noastre
This post has been edited by gxg22: 15 Feb 2010, 01:24 |
--------------------
dacia
logan
2008
- b 55 cib
|
|
venusake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 280 Joined: 5 March 07 From: ARAD ![]() |
QUOTE(gxg22 @ 15 Feb 2010, 01:22) Intr-adevar a fost o scapare neintentionata....de obicei precizez....a se vedea restul materialelor aparute...tot timpul apare formularea "potrivit DaciaClub"....iar acum....asta apare doar in varianta de print la autorul foto....intr-un colt "Foto:DaciaClub"...Sorry. Pe site nu se vede asta pt ca cei de la web nu trec si autorii foto....si oricum pozele nu apar cu watermark ca si cum ar fi ale noastre Esti autorul articolului ? ... E ora tarzie si mi-este mai usor sa intreb decat sa "cercetez"! ![]() |
--------------------
DACIA
DUSTER
|
mihaimgm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 9 March 08 From: Arges ![]() |
Ce ziaristi avem. Stau la birou pe net si fac articole de ziar. Avea dreptate un coleg, cand am postat poza cu TIR-ul incarcat cu Duster zicea ca o sa apara in presa. Nu credeam asa ceva. Si ca sa mai aiba si altii ce scrie hai sa le mai dau niste poze din alte unghiuri sa zica si ei ca le-au vazut pe alt drum
![]() ![]() Attached thumbnail(s) Imag086.jpg ( Size: 8.23k ) Number of downloads: 1500 Imag087.jpg ( Size: 9.23k ) Number of downloads: 1895 Imag089.jpg ( Size: 10.55k ) Number of downloads: 446 |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|
asgard1955 |
![]()
|
QUOTE(asgard1955 @ 12 Feb 2010, 18:29) QUOTE(mihaimgm @ 15 Feb 2010, 02:26) Ce ziaristi avem. Stau la birou pe net si fac articole de ziar. Avea dreptate un coleg, cand am postat poza cu TIR-ul incarcat cu Duster zicea ca o sa apara in presa. Nu credeam asa ceva. Si ca sa mai aiba si altii ce scrie hai sa le mai dau niste poze din alte unghiuri sa zica si ei ca le-au vazut pe alt drum ![]() ![]() Eu am zis ca o sa apara in presa, acum de dimineata am auzit si la Infopro. E bine ca stirea a ajuns in presa sa fie lumea informata. Oricum e greu pentru un ziarist sa fie mai vigilent ca si noi la capitolul duster. |
--------------------
Dacia
|
|
redu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 10 February 10 ![]() |
va fi lansat cel mai important concurent pentru duster http://www.sotto.ro/articol/Modele-noi/346...san-Patrol.html
Nu m-am putut abtine, scuze. Acuma serios. @ Venusake: Eu cred ca va fi mai capabil in offroad decat un papuc 4x4. Si eu am vazut un papuc din asta pe un drum forestier, incarcat la max si am ramas uimit de cat de bine s-a descurcat. Cred ca se va descurca mai bine pt ca, din cate stiu eu, sistemul 4x4 e de pe vechiul x-trail, sau ceva adaptare a acestuia, care, pt un SUV (nu pt un offroader) se descurca, imi spun toti cei pe care ii cunosc si au unul sau au condus unul in sit de offroad, admirabil. Singurul motiv pt care sistemul 4x4 de pe papuc sa fie mai bun decat cel de pe Duster, cred ca ar fi scopul sistemului: pe 4x4 de papuc, daca proiectantii si inginerii au tinut cont de asta, ar trebui sa fie unul mai performant si mai dur decat pt un usvulet oarecare pt ca masina aia e facuta sa care ceva greutate in conditii care necesita 4x4. Dar aici deja nu stiu, numai speculez si eu. Om trai s-om vedea cand se va lansa si va fi testata de posesori. |
--------------------
Renault
Scenic
2003, 1.9 dci Expression
|
|
venusake |
![]()
|
De acord cu tine!
De fapt .... era tarziu si nu ma exprimam prea coerent ..... eu voiam sa subliniez ca in necunostinta de cauza (la modul practic vorbind) , vorbim si, mai ales, criticam anumite aspecte tehnice ale Prafosului in discutie, asta in conditiile in care nu am vazut, nu am condus si nu cunoastem "utilajul" cu pricina si, cu atat mai mult cu cat Dacia, uneori, chiar a dat dovada ca poate face unele lucruri bune (nu toate) si, pana la proba contrarie, haideti sa-i acordam o marja de credit decenta. Da, nu face rachete, nici macar avioane, dar "planoarele" dacia au scopul lor, clientii/piata proprie si, sa nu uitam, este un bussines! Sa fim seriosi si realisti: ORICARE DINTRE NOI, daca avem un bussines si vedem ca putem cere mai mult pentru prastia produsa, o vom face, chiar daca pe piata exista si rachete intercontinentale! |
--------------------
DACIA
DUSTER
|
gxg22 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 10 ![]() |
Atat timp cat subiectul Duster este unul de interes national, iar informatiile despre ele nu se pot obtine pe cai oficiale, iar diferitele surse din interiorul companiei se feresc sa vorbeasca prea multe, noi, "asa-zisii" ziaristi care "stam la birou pe net si facem articole in ziar" incercam sa-i informam pe oameni prin orice metode. Iar, atat timp cat este citata sursa...nu vad care este problema.
This post has been edited by gxg22: 15 Feb 2010, 11:11 |
--------------------
dacia
logan
2008
- b 55 cib
|
|
redu |
![]()
|
O mica poveste.
In link-ul urmator (nu stiu cum sa pun filmul direct pe forum) apare un x-trail modelul vechi si un drum forestier. Drumul pe care eu il parcurg periodic este cam la fel de plin de hartoape, dar mult mai pietros cu stanci care ies din drum si pot taia cauciucurile. Este si mult mai abrupt in unele locuri. Totusi, vazand cat de bine se descurca si facand o analogie si o speculatie, mie cred ca mi-ar ajunge Duster-ul pt ce am eu nevoie de 4x4, daca intr-adevar sistemul 4x4 este cel putin la fel de performant cu cel de pe x-trail-ul vechi. Daca cineva mai are nevoi similare, poate va ajuta filmuletul. Oricum de abia astept sa iasa o data si sa fie testat. <span class='edit'>15 Feb 2010, 11:30:</span> uite ca am stiut cum sa pun filmuletul ![]() ![]() 15 Feb 2010, 11:39: Nu prea am timp sa caut, dar nu are cineva ceva filmulete cu Qasquai in offroad. Eu ce am gasit nu arata foarte clar ce poate in offroad, numai un pic pe niste hartoape. (bine nici filmuletul de sus nu e in offroad adevarat, dar macar ceva de genul ala cu Qasquai-ul daca aveti). Asa, daca vedem ce poate gama de suv-uri de la nissan (si de ce nu si koleos-ul) ne-am putea face o imagine despre ce ar putea face duster-ul. Posibil sa fie mai slab, da am sti de unde sa mai taiem din asteptari. This post has been edited by redu: 15 Feb 2010, 11:39 |
--------------------
Renault
Scenic
2003, 1.9 dci Expression
|
|
asgard1955 |
![]()
|
QUOTE(gxg22 @ 15 Feb 2010, 11:10) Atat timp cat subiectul Duster este unul de interes national, iar informatiile despre ele nu se pot obtine pe cai oficiale, iar diferitele surse din interiorul companiei se feresc sa vorbeasca prea multe, noi, "asa-zisii" ziaristi care "stam la birou pe net si facem articole in ziar" incercam sa-i informam pe oameni prin orice metode. Iar, atat timp cat este citata sursa...nu vad care este problema. Eu personal nu am nimic impotriva ci chiar imi pare bine ca informati lumea la nivel national (cat timp precizati sursa bineinteles). Intradevar despre duster se obtin informatii destul de greu. A trecut ceva timp de cand am modificat in paint una din primele trei poze aparute si care ulterior a aparut pe : promotor, topgear, etc. Attached thumbnail(s) 02072009.jpg ( Size: 228.56k ) Number of downloads: 413 Dacia_SUV.jpg ( Size: 226.35k ) Number of downloads: 483 |
--------------------
Dacia
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(redu @ 15 Feb 2010, 11:29) Xtrail-ul ala e mult mai bine echipat pt offroad decat un Duster. Daca te uiti pe lateral, se vede logo-ul ARB. ARB este un producator de diferentiale blocabile, deci banuiesc ca Nissan-ul ala e un pic modificat fata de varianta de fabrica. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
redu |
![]()
|
@ Fratzica. Mersi fain. Nici nu am observat. Scuze ca am postat filmuletul si duc la dezinformare.
Ai ceva informatii, filmulete cu SUV-uri nissan stock in offroad? |
--------------------
Renault
Scenic
2003, 1.9 dci Expression
|
|
tag21 |
![]()
|
@ redu - l-ai ratat tocmai pe asta , care e mai interesant parca ... =>
totusi vorba colegului 'Fratzica' sa nu fie si ala modificat putin pt a face fata mai bine cerintelor de offroad. Un avantaj mare la modelele Suzuki GV si Jimny, Subaru Forester benzina este reductorul care ajuta foarte mult in offroad. Din ce am citit eu pina acum Xtrail este trecut ca fiind pt offroad/ teren mediu ca dificultate iar Qashqai pt teren usor . Voi ce stiti de asta ?! This post has been edited by tag21: 15 Feb 2010, 12:55 |
--------------------
Toyota
Corolla
|
|
redu |
![]()
|
@tag21 Foarte bun exemplul, dar cum zici tu sa nu fie modificat si asta.
De reductor pe suzuki nu stiu, dar pe subaru forester, pe cele de 2 litri modelele vechi este. cred ca pe ala turbo nu este si pe cele de 2.5 litri. Reductor, vorba aia, separa baietii de barbati, in ceea ce priveste abilitatile de a iesi din situatii alunecoase (iarba uda, namol, zapada) si/sau a urca pante foarte abrupte. Desigur, sunt si altele care conteaza, mergand pana la cauciucuri, dar un offroader adevarat va avea tot timpul reductor. Ciudat este ca forester-ul nu e un offroader adevarat, multi zic ca un break mai inalt si totusi are reductor. Nu stiu multe despre sistemul 4x4 de pe nissan, dar multi il lauda pe cel de pe x-trail. Chiar daca un sef de la Dacia-Renaul (nu mai stiu care dintre ei) a spus ca sistemul 4x4 e de productie proprie si nu e luat de la nissan, faptul ca imparte aceeasi solutie de distribuire a cuplului si puterii intre punti ca SUV-urile nissan (cel putin x-trail modelul vechi), conduce la ideea ca si daca nu e tot sistemul luat, o mare parte este, sau e o adaptare a celui existent. Pentru nevoile mele, daca Duster va fi intre x-trail si qashqai in off road, cred ca imi va fi suficient. De aceea as vrea sa le vad pe amandoua duse la limita. Dar as vrea sa vad x-trail-ul vechi, nu pe cel nou, care are, din cate am auzit, un sistem 4x4 mult imbunatatit. Daca numai pt mine sunt importante comparatii astea, nu va obositi, daca mai sunt doritori insa, cine are informatii va rog sa ni la impartasiti This post has been edited by redu: 15 Feb 2010, 13:13 |
--------------------
Renault
Scenic
2003, 1.9 dci Expression
|
|
tag21 |
![]()
|
Am mai gasit 2 filmulete asa mai interesante cu Xtrail Classic :
Eu zic ca daca si Dusterul va reusi sa faca ceea ce face Xtrail Classic in astea 2 clipuri => e foarte bine ! ![]() sincer sa fiu nu as chinui masina mai mult de atit ![]() ps: faza cu inundatia aia in UK mi se pare ca lumea ... adica caz concret cind masina te poate scoate din belea. pps: nu stiu de ce dar din primul clip am ramas (iar) cu impresia ca Lada aia Niva rupe in teren accidentat .... hehehe ... Niva, tata, Niva ![]() ppps: scuze , dar in primul clip e Xtrail nou ... acum am vazut ... in fine las filmuletul ... sa zicem ca Duster avand aceeasi garda la sol dar unghiuri mai bune poate reusi la fel ![]() This post has been edited by tag21: 15 Feb 2010, 13:41 |
--------------------
Toyota
Corolla
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Intre cutia de viteze si cardan se gaseste o cutie de transfer in care din cate am citit eu se poate pune reductorul. Nu e exclus ca pe viitor sa apara si la duster daca va fi cerere.
Niva face ce face din cauza reductorului. This post has been edited by asgard1955: 15 Feb 2010, 14:58 |
--------------------
Dacia
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
adica se poate pune reductor la masini care nu au reductor din fabrica?
Renault RX4 poate primi reductor? apropo, e posibil ca sitemul 4x4 de pe RX4 sa apara pe duster? |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
redu |
![]()
|
mersi tag21. nici eu nu as impinge un duster mai mult. daca ar fi vorba de un offroader sau de o niva insa mai mult ca sigur ca le-as duce pana la limita.
@asgard1955 ce fain ar fi sa fie asa. daca se va vinde si in anglia avem o speranta in plus ca vom avea ceva reductoare, macar aftermarket. ca astia au tot felul de piese de genul, ce-i drept majoritatea pt defender-uri, dar cine stie, poate si pt al Dusterul nostru. Apropo de niva, asta l-ati vazut: <span class='edit'>15 Feb 2010, 14:43:</span> QUOTE("BandiT" @ 15 Feb 2010, 14:37) adica se poate pune reductor la masini care nu au reductor din fabrica? Renault RX4 poate primi reductor? apropo, e posibil ca sitemul 4x4 de pe RX4 sa apara pe duster? Si asta ar putea fi o varianta, dar m-as mira sa fie. Poate anumite componente. pe RX4 nu poti alege manual unde se distribuie puterea asa-i? ca daca nu poti, atunci nu cred ca e acelasi. Apropo, ai RX4? Ca sunt curios daca ai avut probleme cu cardanul. Bine, asta depinde si cat de des il fortezi. Este o firma care are RX4-uri in flota si cam trag de ele prin offroad. Au zis ca sunt masini bune dar la 70% din ele a cedat cardanul. 15 Feb 2010, 14:50: dupa ce iese duster-ul si daca cineva are nevoie de mai mult de la el, sau vrea un "tuning" poate apelam la baietii astia http://www.fourwheeler.com/techarticles/60...rade/index.html . Mai ales daca renault va intra intr-adevar si pe piata din america cu Duster. dar site-uri din astea gasim si pe batranul continent numai tre sa mai caut This post has been edited by redu: 15 Feb 2010, 14:50 |
--------------------
Renault
Scenic
2003, 1.9 dci Expression
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Reductor se poate pune daca vine din fabrica cutia de transfer special facuta cu reductor altfel nu stiu.
Si eu zic ca e fake filmuletul cu niva, o masina reala nu se comporta asa. This post has been edited by asgard1955: 15 Feb 2010, 15:04 |
--------------------
Dacia
|
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
Si ce vi se pare fake in filmuletul ala ? Tipu' a scapat ca prin urechile acului.
|
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
tag21 |
![]()
|
@ redu - da, stiam clipul
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
|
|
bradone |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 5 March 07 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 10 Feb 2010, 23:55) si o continuare a ceea ce era spus mai sus: "Nu vreau sa ma dau a tot stiutor si sa mentin o impresie de mister fata de acest subiect. Insa persoana care mi-a pus la dispozitie niste inregistrari video si foto cu masina la testele din munti, lucreaza ( conduce ) inca la testele acestei masini. Din aceasta cauza nu pot sa va dau mai multe detalii, l-as pune pe el si pe colegii lui intr-o pozitie delicata fata de slujbele pe care le ocupa la Dacia. Pot sa va asigur insa ca aceasta masina este in teste prin munti, pe niste sleauri de groaza, din luna noiembrie. Toate testele s-au desfasurat cu o singura masina si nu a patit nimic dpdv mecanic, nu pot spune acelasi lucru despre bari. Cum va spuneam masina am vazut-o in ipostaze foarte ciudate, gen depasit maluri de pamant pe 3 roti ( masina abordandu-le pe diagonala ), iar primele care au cedat au fost barile deoarece atingeau malurile la coborare. A mai existat si o a doua masina care a fost trimisa la aceleasi teste dar din pacate nu a apucat sa faca decat aprox. 2000 km pentru ca s-a daramat un mal de pamant cu ea si a ajuns intr-un parau. Ca a ajuns in parau nu-i o problema, necazul este ca in alunecare a atins un copac si a ajuns in parau pe pavilion, fiind destul de grav avariata. Am sa ma opresc aici cu dezvaluirile si, sper, ca la un moment dat, cu acordul prietenului meu, sa pot sa va pun la dispozitie aceste inregistrari. Acum din pacate nu pot sa va spun mai multe si chiar imi pare rau, merita sa vedeti aceste inregistrari" |
--------------------
skoda
octavia II
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 09:10 |