DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

123 Pages « < 28 29 30 31 32 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Noul vehicul de teren Dacia - Duster

minny
post 13 Feb 2010, 00:08
Post #871

Membru porcos

Group: Members

Eu calculasem varianta de baza la 10850 de euro si ei zic ca va fii 12400 deci cu 1550 de euro in plus. In acest context Laureat dci 105 CP 4X4 + ESP + airbaguri laterale + vopsea metalizata va fi cam 16.750 - ce ziceti ? Eu zic ca e cam mult, mai ales ca nici nu e varianta de varf. Pentru Prestige + piele mai puneti vreo 1000 de euro.
Ce ar putea fi oarecum mai accesibila ar fi varianta pe benzina care ar trebui sa fie cu 1950 de euro mai ieftina deci pentru laureatul calculat mai sus dar pe benzina 14800 euro. Hm ....

This post has been edited by minny: 13 Feb 2010, 00:09

--------------------
------ ------ ------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
slider2
post 13 Feb 2010, 00:08
Post #872

doar membru si atat

sa inteleg ca la versiunile 4x2 va exista o gaura in locul selectorului tipului de transmisie a puterii??

--------------------
symboala neagra 2008
mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
+
minny
post 13 Feb 2010, 00:14
Post #873

Membru porcos

probabil un spatiu de stocare ....

--------------------
------ ------ ------
+
membru_DC
post 13 Feb 2010, 00:14
Post #874

-

QUOTE(slider2 @ 13 Feb 2010, 00:08)
sa inteleg ca la versiunile 4x2 va exista o gaura in locul selectorului tipului de transmisie a puterii??
*

loc pentru depozitare se numeste... ca doar n-ai fi vrut sa fie plat in acel loc? wacko.gif

--------------------
- - - - -
+
tag21
post 13 Feb 2010, 01:06
Post #875

Membru

@ minny - Mi-a placut postul tau (# 818) cu toate calculele detaliate ... cool ! worship.gif

pacat ca incet-incet incepe sa se instaleze dezamagirea ... sa speram ca in RO preturile vor fi mai mici decit la dealerii din DE ; Nu ma vad deloc fericit cu un pret de 14,800 - 15,000 euro, sa il dau pe un Duster benzina 4x4 fie el si echipare Laureate ... no way ! nono.gif

La banii astia ma orientez spre Suzuki sau Subaru sh , oferte sunt destule ...

13 Feb 2010, 02:26:
= Off-topic =

Vorbeam de Subaru ceva mai devreme ... ma bate un gand asa 04.gif

iata, doua dintre favoritele mele (clipuri) , sunt facute in Australia se pare si imi place cum prezinta tipul masina ... => citat : " ... Can a stock standard Subaru Forester with Auto transmission go Off Road ? You betcha, almost as good as my Toyota Landcruiser. "

enjoy smile.gif [ma duc la culcare ca e tarziu ... sper sa visez frumos big_wheel.gif ]

&NR=1

ps: Dusterul cum se va comporta oare offroad ?! coffee_spitsk.gif

This post has been edited by tag21: 13 Feb 2010, 02:26

--------------------
Toyota Corolla D4D Excellence
Dacia Duster (again) Duster 1.6 16v 4x4 ... made in "Sparta" :))
+
C@talin
post 13 Feb 2010, 02:55
Post #876

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

uite asa va fi si dusteru wink.gif ,daca aveti chef de offroad sa nu fiti singuri

radmasa.gif
&feature=related

13 Feb 2010, 03:56:
sau asa
&feature=player_embedded

This post has been edited by C@talin: 13 Feb 2010, 02:56

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
aphophis
post 13 Feb 2010, 08:29
Post #877

Membru autentic

oare o sa se descurce mai bine ca crv-ul asta? laugh.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Imparatul
post 13 Feb 2010, 11:14
Post #878

Imparatul

From: Iasi

Cea mai buna masina de off-road din lume.

Pot oare masinile scumpe de teren sa faca asa?
&feature=related

sau asa?
&NR=1

sau asa?
&feature=related

Nu cred.

--------------------
La misto de misto Nhgfbnn Htdcjjj - IS 12345678910
+
asgard1955
post 13 Feb 2010, 11:32
Post #879

membru

From: BH

QUOTE(Imparatul @ 13 Feb 2010, 11:14)
Cea mai buna masina de off-road din lume.

Pot oare masinile scumpe de teren sa faca asa?

Sigur ca pot daca le remorcheaza una din asta. laugh.gif
Oricum pe sosea cred ca te ia somnul la ce viteza prinde, nemaivorbind pe autostrada.

This post has been edited by asgard1955: 13 Feb 2010, 11:34

--------------------
Dacia Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre 2011
"Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
+
axabrt
post 13 Feb 2010, 11:33
Post #880

Membru autentic

From: Ploiesti

va rog sa nu luati n considerare postul de mai sus. Chestia aia e clasificata ca "military utility vehicles"

--------------------
Ford Focus mk3.5 Ecob00st
.dracnev si boboru’ este viitoru’.
+
asgard1955
post 13 Feb 2010, 12:07
Post #881

membru

Nu stiu daca am calculat bine dar pe baza numaratorii inverse de pe dacia.ro dusterul se va lansa pe 5 martie 2010 ora 12 (ora Romaniei).

--------------------
"Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
+
smailmiami
post 13 Feb 2010, 12:08
Post #882

Membru autentic

Nu mi se pare mare smecherie sa faci o cutie de tabla cu sasiu si roti in extremitati. Ii pui un diesel puturos cu reductor si gata offroad. Discutam aici despre masini moderne care trebuie sa ofere confort, viteze de croaziera sa fie buna si de oras si sa nu te lase intr-o zapada de 20-30 cm ... Asa ne luam ARO, caci sunt exceptionale in offroad si sunt si ieftine. Acu 2 saptamani la mine la tara, ARO varului meu, echipat cu super anvelope de iarna, motor de Brasov, cuplat pe mic din reductor inainta prin zapada care ii ajungea lejer la faruri. Mi s-a parut incredibil. Dar n-ai vrea sa vezi cum merge masina ia pe asfalt ... Asa ca nu mai puneti poze cu ciudatenii d-alea ca nu vorbim de asa ceva ...

Desi din ce in ce mai multa lume si media ia de bune preturile alea de la nemti, eu sper sa fie mai mic macar cu 1500Euro.

This post has been edited by smailmiami: 13 Feb 2010, 12:09

--------------------
Daewoo Leganza 2004 - DJ-10-DKL
+
asgard1955
post 13 Feb 2010, 12:24
Post #883

membru

QUOTE(smailmiami @ 13 Feb 2010, 12:08)
Nu mi se pare mare smecherie sa faci o cutie de tabla cu sasiu si roti in extremitati. Ii pui un diesel puturos cu reductor si gata offroad. Discutam aici despre masini moderne care trebuie sa ofere confort, viteze de croaziera sa fie buna si de oras si sa nu te lase intr-o zapada de 20-30 cm ... Asa ne luam ARO, caci sunt exceptionale in offroad si sunt si ieftine. Acu 2 saptamani la mine la tara, ARO varului meu, echipat cu super anvelope de iarna, motor de Brasov, cuplat pe mic din reductor inainta prin zapada care ii ajungea lejer la faruri. Mi s-a parut incredibil. Dar n-ai vrea sa vezi cum merge masina ia pe asfalt ... Asa ca nu mai puneti poze cu ciudatenii d-alea ca nu vorbim de asa ceva ...

Desi din ce in ce mai multa lume si media ia de bune preturile alea de la nemti, eu sper sa fie mai mic macar cu 1500Euro.
*

Problema este pretul pentru ceea ce ofera, pana la urma este un logan modificat.
De la 9400 eur cat costa un MCV prestige pana la 13000eur cat costa Dusterul "chel" e diferenta 3600 eur.
Problema este unde sunt acesti bani? Probabil diferenta de la jentile de 15" la 16" si anvelopele continental cross contact.

--------------------
+
IRONICK
post 13 Feb 2010, 12:26
Post #884

-

From: Romania

QUOTE(redu @ 12 Feb 2010, 00:13)
Vrei o lista completa?[...]satelitul pt radio de langa volan era pe Renault 19 prin anii 90'. Ala nu e invechit asa-i?
Da, vreau o lista completa. Referitor la satelit, diferenta intre ala de pe Duster si asta nou de pe L3 sau M3 tine de carcasa si numarul de butoane. Exemple de tehnologii uimitoare mai ai?

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
tag21
post 13 Feb 2010, 14:17
Post #885

Membru

== Din ciclul .... hai ca se poate ! ... Dusterul trebuie sa isi arate 'muschii', sa rupa in teren accidentat tongue.gif ==

copy/paste de pe subaru forum la o patanie petrecuta in 2009 de 1 mai :

--------------
Salutare!Daca aveti rabdare sa cititi romanul asta,mi-as dorii sa va dati o perere....Sa va zic ce-am patit azi.Am fost si eu la padure la gratare,ca de, e 1 mai.Eu neavand stare am incercat sa ma urc undeva sus pe un deal.Cu masina evident.Faza e ca,era o chestie de genu drum drept cca.20 m ,o panta usoara 15-20m-drum drept 10 m,panta abrupta la mijlocul careia erau niste pietre plantate in pamant,destul de usor de depasit.Cu atentie.Am zis initial ca e o provocare,dar cand am vazut un kalos si un logan urcand,mi s0a pus pata.I-am dat si eu,doar ca,in panta fiind,am oprit ca sa trec usor peste acele pietre,iar cand am dat sa plec de pe loc,masina a patinat,eu am turat motorul si a plecat in cele din urma doar ca iesea foarte mult fum de la roata din dreapta fata.Am oprit,s-a dus fumul si am intors,pentru ca oricum era foarte multa lume sus pe drum,si boscheti si masini,si nu vroiam sa cobor cu spatele in caz de blocaj.
Acum,de ce credeti ca aiesit fum de la roata?Mirosea ciudat.Nu ma prea pricep la chestiile astea ca nu prea am patit.Eu cred ca era de la hill-holder care probabil nu s-a dezactivat cand am plecat de pe loc,deoarece tineam masina din abreiaj.
Trebuia sa cuplez reductorul?Aia cu kalos cum au trecut doar cu tractiune fata?Am bagat masina prin multe nasulii,si pante si dealuri,si punti incrucisate am facut cu ea,noroaie chestii,dar ca acum,sa dau inapoi n-am patit nic iodata.
--------------

pina la urma ideea era ca tipul trebuia sa urce cu reductorul activat si fara sa se opreasca ... au precizat mai incolo asta .... dar am ramas impresionat de cuvintele marcate de mine cu 'bold' ....... ==>> deci, SE POATE ! worship.gif

--------------------
Toyota Corolla D4D Excellence
Dacia Duster (again) Duster 1.6 16v 4x4 ... made in "Sparta" :))
+
silviu_79
post 13 Feb 2010, 14:26
Post #886

Membru Autentic

Normal ca se poate daca iti iei avant si dai ca melteanul prin toate hartoapele.

--------------------
mazda 3 2007
...::zoom - zoom::...
+
C@talin
post 13 Feb 2010, 14:54
Post #887

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

exact ,ca daca incercau incet si fara sa loveasca masina de toate hartoapele nu se mai putea wink.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
nick58
post 13 Feb 2010, 16:31
Post #888

Membru autentic

From: BUCURESTI

QUOTE(C@talin @ 13 Feb 2010, 03:55)
uite asa va fi si dusteru wink.gif ,daca aveti chef de offroad sa nu fiti singuri

radmasa.gif
&feature=related

<span class='edit'>13 Feb 2010, 03:56:</span>
sau asa
&feature=player_embedded
*

Rusinica pt.X5 dry.gif

--------------------
Dacia Logan16mpi 2005 - B50ANY
LOGAN/BMW-E-46/
+
asgard1955
post 13 Feb 2010, 18:35
Post #889

membru

Dealeri din Germania dupa ce au speriat pe toata lumea cu preturile afisate pe mobile.de si mobile.ro se pare ca au fost rugati sa stearga anunturile postate.

Pe mobile.ro cat si pe mobile.de a mai ramas un singur anunt cu pretul acela aberant
de 16090 eur pentru duster laureate 1.6 16V. Pe ambele site-uri anuntul ramas apartine aceluiasi dealer (probabil inca nu a apucat sa stearga).

Pe mobile.de in afara de anuntul de care am spus mai sus au mai ramas cateva anunturi cu dusterul chel de 13090 eur (de asemenea un pret absurd pentru un logan inaltat) probabil tot din cauza ca nu au apucat sa le stearga.

Ce spun eu ca aceste anunturi au facut parte din ultimul sondaj de piata inainte de lansarea oficiala a preturilor.

Domnilor cu putere de decizie de la dacia, aici pe forum a aparut un sondaj cu cei care opteaza pentru Duster 4x2 si care opteaza pentru Duster 4x4. Sigur multi gandesc la fel la nivel national si mondial in cazul in care considerati ca esantionul de pe daciaclub.ro nu este semnificativ.

Va rog sa aruncati o privire peste rezultate si asteptam un Duster 4x4 1.6 16V Laureate sub 14000 eur cu toate taxele incluse sau daca nu se poate, vedem ce mai ofera piata.

Ar mai merge un sondaj aici pe forum cu: Cine ar fi dispus sa plateasca mai mult de 14000 eur pentru un 1.6 16V 4x4 laureate.

This post has been edited by asgard1955: 13 Feb 2010, 19:08

Attached thumbnail(s)
mobile.jpg ( Size: 455.75k ) Number of downloads: 1146

--------------------
+
redu
post 13 Feb 2010, 20:35
Post #890

Membru

@ Ironick Pretene, ai alte informatii, impartaseste-ti vastele cunostinte cu muritorii de rand. Marea majoritate a posturilor tale sunt indreptate spre persoane, nu spre subiect. Pana la urma tu ce faci pe forumul asta si pe altele pe care ai mai avea cont? Te umfli in pene cu capacitatile tale de a despica fraze, a scoate elemente din context si a fi..aaa...ironic.
Ori esti mecanic de dacii, renault, ori ai fost tu sef de Proiectre Dezvoltare pt Toate Renault-urile din 90 incoace, ori esti pe langa subiect. Iar daca esti pe subiect, atunci esti ipocrit deoarece criticai persoanele care posteaza acum si la nevoie, atunci cand ar putea ajuta cu informatii utile, nu posteaza. Te deranjeaza daca imi dau cu presupusu? Ei uite, eu ce ti-am insirat in post stiu ca sunt tehnologii invechite. Nu toate sunt depasite, dar uzate moral sunt marea majoritate. Pt o lista completa documenteaza-ta, sau daca stii tu sigur ca nu e asa hai cu argumente si spune-mi de unde stii.
"Referitor la satelit, diferenta intre ala de pe Duster si asta nou de pe L3 sau M3 tine de carcasa si numarul de butoane. " si diferenta dintre duster si koleos tine de comfort, dotari si calitate. Ti se pare ca altfel sunt asemanatoare? Si apropo, diferenta aia de butoane si carcasa nu e singura: circuitele si integratele sunt altele, chiar daca foarte asemanatoare. Insa diferentele intre satelitul de pe duster si cel de pe 19 sunt mult mai mici decat de pe duster pe L3. Si atunci ce vorbim?
La inceput am crezut ca ai cu ce sa-ti argumentezi ironia. Incep sa cred ca esti complexat. Dar parerile se mai pot schimba...

This post has been edited by redu: 13 Feb 2010, 20:41

--------------------
Renault Scenic 2003, 1.9 dci Expression
+
IRONICK
post 13 Feb 2010, 20:41
Post #891

-

QUOTE(redu @ 13 Feb 2010, 20:35)
Pt o lista completa documenteaza-ta, sau daca stii tu sigur ca nu e asa hai cu argumente si spune-mi de unde stii
Tu esti ala care face pe desteptu, nu eu.

--------------------
+
redu
post 13 Feb 2010, 20:49
Post #892

Membru

QUOTE(IRONICK @ 13 Feb 2010, 20:41)
Tu esti ala care face pe desteptu, nu eu.
*

Ba pretene, te contrazic. Tu nu prea faci altceva decat sa faci pe desteptu. Uite, recunosc, mecanicul care mi-a spus cele postate de mine (si tamburii si satelitul mi i-a si aratat) n-o fi cel mai destept de pe lume sau cel mai sincer, dar ce mi-a spus el confirma suspiciunile multora. Poate fac pe desteptu degeaba asa cum zici tu si pe tine te deranjeaza asta la toti cei care o fac. De aceea majoritatea posturior tale sunt atacuri la persoane. Dar si pe mine ma deranjeaza cand altii o fac si mai sunt si ipocriti si ma critica pe mine pt asta. Deci, tu ce esti pana la urma? Destept sau numai faci pe desteptu? De unde stii tu informatiile despre satelit de exemplu? Si de unde stii tu ca toate tehnologiile de pe Dacia sunt noi si toate piesele sunt de ultima generatie?
Hai da-mi un raspuns ca-s chiar curios. Si daca s-ar putea obiectiv si argumentat si fara atacuri la persoane

--------------------
+
IRONICK
post 13 Feb 2010, 21:30
Post #893

-

Esti sigur ca ti-a aratat un satelit de L3 sau de alta masina? Majoritatea producatorilor il leaga la sistemul audio direct prin can-bus. La Renault este legat ori direct la sistemul audio, ori se duce la afisajul central (cazul L3 fara navigatie, sau daca are navigatie duce la o interfata de multiplexare care se termina in CANH-CANL). Satelitul are 7 fire, 6 sunt legate intr-o matrice de contacte. De unde stiu? Sunt trei ani de cand mi-am construit un adaptor de satelit renault la un player Pioneer.

sat.jpg ( Size: 249.78k ) Number of downloads: 1128

Si un exemplu de comenzi:

1: Remote commutate pin (logic 1)
2: Remote commutate pin (logic 1)
3: Remote commutate pin (logic 1)
4: Remote commutate pin (logic 0)
5: Remote commutate pin (logic 0)
6: Remote commutate pin (logic 0)

pin 1 + pin 4 = buttons "VOLUME+"
pin 1 + pin 6 = button "<"
pin 1 + pin 5 = button "SRC"
pin 3 + pin 4 = buttons "TUNER"
pin 3 + pin 6 = button "<" or button ">"
pin 3 + pin 5 = button "SRC"
pin 2 + pin 4 = buttons "VOLUME -"
pin 2 + pin 6 = button ">"
pin 2 + pin 5 = button "PAUSE"

Si apropo de integrate, de ce nu aduci in discutie diferentele la comanda climatizarii? Aia de Logan are 3 rezistoare si o dioda? Alta comanda de ac manual cate piese are?

This post has been edited by IRONICK: 13 Feb 2010, 21:51

--------------------
+
redu
post 13 Feb 2010, 22:14
Post #894

Membru

Parerile se pot schimba
Mi-a aratat satelitul de pe renault 19 si seamana izbitor de mult cu cel de pe Duster. La asta ma refeream cand ziceam ca tehnologiile sunt invechite. Pe de alta parte, ar putea fi carcasa identica, dar in interior sa fie alta poveste. Nu am demontat satelit la Duster, deci fac pe desteptul.
Referitor la celelalte elemente pe care eu le consider fie invechite, fie depasite fie uzate moral, speculez doar punand cap la cap diverse informatii si facand analogii. Deci fac pe desteptul.
Acum sincer, tu ce crezi, chiar sa fie toate elementele de intrare (piese, tehnologii, aparatura, etc.) de pe Duster de ultima generatie? Mie imi vine greu sa cred ca o masina low cost (asa cum zic ei) sa foloseasca asa ceva in conditiile in care intre Renaul si Nissan se schimba tehnologii, platforme, etc. si preturile sunt mai apropiate intre ele decat intre ele si Dacia. Deci speculez.
Nu iti adresez tie intrebarea, dar sunt curios oare cat am eu dreptate si cat ai tu?
Ca sa fiu clar, nu m-ar deraja sa umple Dacia, ori care model ar fi, cu aceste piese si tehnologii invechite, dar fiindca sunt amortizate 100% (eu asa cred) de ce costa atat de mult produsul finit? Sau ma insel eu si totul este de ultima generatie?

13 Feb 2010, 22:23:
QUOTE(IRONICK @ 13 Feb 2010, 21:30)

Si apropo de integrate, de ce nu aduci in discutie diferentele la comanda climatizarii? Aia de Logan are 3 rezistoare si o dioda? Alta comanda de ac manual cate piese are?
*

Despre asta nu stiu absolut nimic si nici nu vreau sa speculez pt ca sunt clar in afara subiectului. Cred ca am lasat sa se inteleaga ca stiu totul despre Dacia si Renault si acest lucru nu este adevarat.
Dar daca ai adus-o in discutie, si mi se pare ca stii destul de multe despre asta, te intreb: comanda climatizarii la Logan/Sandero s-a mai regasit pe undeva prin gama Renault? Pt ca eu, repet, la asta m-am referit: fiind amortizate costurile pt o parte din componente, pretul produsului finit mi se pare prea mare. Asta pt ca cercetarea si dezvoltareat reprezinta, sau cel putin asa stiu eu, procentul cel mai mare din costurile prentru un produs, comparativ cu celelalte costuri.

This post has been edited by redu: 13 Feb 2010, 22:23

--------------------
+
IRONICK
post 13 Feb 2010, 22:31
Post #895

-

Referitor la satelit, daca te uitai in poza pusa de mine vedeai ca acelasi satelit a mai fost montat pe Clio, Laguna, Trafic, VelSatis, Scenic, etc. Oare si ele au avut piese de tehnologie veche? Din ce am observat eu, majoritatea persoanelor au o parere subiectiva, se uita la forma si culori. Dar la el conteaza cel mai mult pozitionarea si modul cum executa comanda. Face click sau nu? Adica iti ofera un feedback de executie a comenzii? Se apasa tare? Este pozitionat bine astfel incat se poate actiona usor cu degetele? Oare are in el microswitch-uri sau lamele? Chiar conteaza ca are forma de acum 15 ani? Conteaza ce simte "clientul" sau ce vede?
Sunt indeajuns de obiectiv si argumentat?

LE. Cand a fost cumparat satelitul meu, baiatul de la magazin a intrebat pe ce il monteaza. Evident, raspunsul a fost un player Pioneer. Ce intrebare crezi ca a urmat? Pai nu se potriveste la mufa. Trebuie sa vezi dincolo de suprafata ...

This post has been edited by IRONICK: 13 Feb 2010, 22:54

--------------------
+
redu
post 13 Feb 2010, 23:15
Post #896

Membru

Credeam ca am trecut de faza asta. Nu te mai consideara atacat, prefer si optez pt discutii rationale.
Acum, eu am scenic si am satelit si am vazut satelitul de renault 19 cu care cel de pe duster seamana perfect. Cu al meu nu seamana in afara de faptul ca ambele au butoane.
Si da, conteaza forma pt ca si aia a fost amortizata si aia a costat ceva candva.
Nu stiu daca eu nu ma fac suficient de clar sau tu nu intelegi ce vreau sa spun.
Si nu, cele de pe Clio, Laguna, Trafic, VelSatis, Scenic, etc. nu aveau tehnologie veche si asta s-a vazut in pret. Si acelea nu seamana cu cel de pe Duster, dar cel de pe Renault 19 seamana leit.
Si inca nu m-ai convins daca ai cu adevarat cunostinte suficiente in tot ce inseamna automobil. Cu partea electrica, da, esti mult mai bine informat decat mine. Si chiar daca ai fi atat de "scolit", inca nu mi-ai demonstrat ca ai informatii despre tot ce inseamna Dacia-Renault si de ce nu Nissan. Asta pt a putea critica pe altii care isi dau cu parerea. Eu imi dau cu parerea primul, dar si tu iti dai cu parerea cand ma contrazici satiric. Asta daca nu ai cunostinte 100% precise.
In final, daca polemica asta va continua in acest mod, nu va duce nicaieri. (in acest mod adica eu vorbesc de un lucru, tu scoti din context si interpretezi, sau eu nu ma exprim suficient de clar si iti las loc de critica bine meritata). Iar forumul asta nu este facut pentru polemici personale, asa ca eu ma retrag.
Cu toate acestea, daca vrei sa-ti confirmi suprematia de cunostinte si inteligenta fata de mine in continuare, sunt disponibil, in limita resursei de timp pe care o am la dispozitie. Poate deschidem un topic nou, asa numai pt noi doi, sau putem continua pe acesta.
LE. Da, ai dreptate, trebuie sa vad dincolo de suprafata. Hai sa vedem pe viu ce e vechi si ce e nou si daca unul dintre noi (sau amandoi) poate sa aduca informatii utile in acest sens, le va aduce

This post has been edited by redu: 13 Feb 2010, 23:17

--------------------
+
venusake
post 13 Feb 2010, 23:23
Post #897

Membru autentic

From: ARAD

Ma fratilor! Calmati-va! E unspe jumate noaptea!

Cand am intrat ma gandeam ca, virgula, careva o fi aflat informatii noi despre marele Duster! In lipsa de informatii sau stiinta profunda in domeniu, ma limitez la cetit!

Dar, rogu-va , nu va certati ca nu e sanatos!

--------------------
DACIA DUSTER 2011 - 1,5dci, 2x4 Laureate Black - AR Rosu
======================
Visele ne ajuta sa pasim INAINTE!
======================
+
redu
post 13 Feb 2010, 23:31
Post #898

Membru

Nu pentru ca vreau sa imi gasesc aliat intre cei sanataosi la minte (nu ca eu m-as considera unul dintre ei), dar ai dreptate. Cu cearta asta nu rezolvam nimic.
Cu unele afirmatii am speculat cu altele nu, dar ar fi mai bine sa ne ajutam pe forumul asta decat sa ne certam.
Si Ironick, daca ai informatii pe care noi nu le avem si care ne pot fi de folos, te rog sa ni le impartasesti asa cum ai facut in seara asta, sa ne ajuti sa luam decizii mai bune.
Imi recunosc partea de vina si mi-o asum. Voi incerca sa fiu mai concret, informat si clar.
Noapte buna.

La toti

This post has been edited by redu: 13 Feb 2010, 23:32

--------------------
+
smailmiami
post 13 Feb 2010, 23:50
Post #899

Membru autentic

Voi va certati ca satelitul si sabotii sunt tehnologii invechite, iar astia de la Dacia clar au spus clar ca folosesc PLATFORMA Logan, care orice numai noua nu este si nu era nici cand a scos Loganul capul in lume. Deci, voila ici destula tehnologie veche si amortizata care ar trebui sa ne dea un Logan 4x4 ieftin. Sa lasam asadar in pace satelitul si sabotii smile.gif

Desi sper sa fie mai ieftin decat se vorbeste am o vaga impresie ca nu va fi asa. Cred ca Dacia mizeaza sa vanda modelul asta firmelor romanesti, unde chiar este necesara o astfel de masina si clientilor vesteuropeni pe care nu-i doare asa rau la buzunar. Pentru noi romanii, ramane varianta sh, iar pana in 13k sunt cateva optiuni atractive, printre care as enumera Hyundai SantaFe 2007, iar pentru cine are nevoie de 4x4 adevarat ii recomand favoritul meu, Jeep Cherokee '95, care e maxim 4k in stare buna.

This post has been edited by smailmiami: 13 Feb 2010, 23:52

--------------------
Daewoo Leganza 2004 - DJ-10-DKL
+
bossake
post 14 Feb 2010, 00:45
Post #900

Membru autentic

From: Bucuresti

Eu as fi vazut ideal un sandero stepway 4x4 care sa plece de la 11.000 pana spre 13.000(1.6 16v si dci 85) cu 1-2 variante de echipare (si asa dacia nu are multe optionale cu adevarat serioase, deci nu ar fi fost problema de nivele de echipare) si un duster care sa plece de la 15,000 pana spre 19.000(cu dotari serioase);

in felul asta ar fi acaparat si piata celor care isi doresc un 4x4 ieftin, cat si piata celor care isi doresc un 4x4 la nivelul anului 2010.
Prin un duster care probabil va pleca de la 11-12.000 nu o sa rezolve nimic, o sa fie prea scump pt cei care isi doresc un 4x4 ieftin si o sa aiba dotari prea putine pt cei care isi doresc un 4x4 dotat decent pt anul 2010(care ar fi platit totusi si mai mult)

This post has been edited by bossake: 14 Feb 2010, 00:46

--------------------
Dacia Logan 2007 Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
+
123 Pages « < 28 29 30 31 32 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 15:58
Forum Renault