tuning machete, un alt fel de tuning
![]() ![]() ![]() |
tuning machete, un alt fel de tuning
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
Alin, de unde faci tu rost de machete trecute prin razboi??? Eu am cautat si in piata si la vechituri si nu am gasit. Si mi rusine sa intreb copii mai mici. M-am dus odata in fata blocului cand se jucau astia de clasa 1-a cu masini si i-am intrebat daca nu le vand, sau sa facem schimb... bah era sa sara pe mine si parintii si copii ca vreau sa-i fraieresc... Si astia de a 5-a rad de mine da ii intreb de masinute
![]() |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
Foarte Faine, dar domnul cu VW Golf ati uitat sa scrieti pe ele V-O-L-K-S-W-A-G-E-N in spate, si daca nu scrieti bine o sa se enerveze asarban.
![]() |
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
Hai ca stiu ca v-a placut The fast and tha furious si 2 fast 2 furious. Daca am cauta special machete cu masinile din film si sa icnercam sa le tunizam aproape ca cele din film??? Ma refer la spoilere, culoare bla bla. NU la boxe din portbagaj si altceva ce nu se vede
![]() @My Berlina, ala cu V-O-L-K-S-W-A-G-E-N isi permite sa nu scrie V-O-L-K-S-W-A-G-E-N in spate pentru ca are cele mai bine lucrate machete de pe acest topic. This post has been edited by Yva: 30 Oct 2005, 20:44 Attached thumbnail(s) IMG_0062.jpg ( Size: 56.81k ) Number of downloads: 364 IMG_0044.jpg ( Size: 59.51k ) Number of downloads: 397 IMG_0050.jpg ( Size: 65.75k ) Number of downloads: 363 |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
Yva |
![]()
|
Asa-i
![]() Edit1: Some hours later... am reusit sa-mi fac polizor. Am luat un surub cu capul rotund si mai lat si am lipit o banda de hartie abraziva ( smirghel ). ok, acest surub l-am pus in loc de burghiu la o masina de gaurit de 600w. Rezultatul este bun si am reusit sa nivelez spoilerul sa fie la acelasi nivel cu metalul. Voi adauga si poze dupa ce terin si pragurile. Masinuta nu e noua, ci e acel Mercedes care nu mi-a iesit bine prima data. Incepe operatiunea renovarea ![]() This post has been edited by Yva: 1 Nov 2005, 02:18 |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
Yva |
![]()
|
|
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
Yva, Arata bine....dar parerea mea este ca rosul ala nu da prea bine acolo...eventual daca faceai niste vinil-uri...parerea mea...
in rest bine... ps: cu polizorul ala incearca sa-l faci in asa fel incat sa-ti permita sa polizezi si in unghuri mai mici sau mai mari... good job... C-ya |
--------------------
Audi
A 4
2005
- BV-59-CAD far' car-car, ca fac car-poc
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
sfatul meu....Yva, incearca sa polizezi toata macheta...si sa o vopsesti din nou...ideea e ca deja e prea multa vopsea pe macheta...polizez-o toata fara nici o grija ca nu se strica nimic la ea si vopseste-o ...
C-ya |
--------------------
Audi
A 4
2005
|
|
Yva |
![]()
|
Azi mi-am luat capete de polizat mai mici. NU improvizatii. Vad la urmatoarea macheta cum va iesi.
![]() |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa ma mai laud cu o noua achizitie: Lincoln Zephyr Coupe Convertible, 1939. vine sub forma de kit, insa cu caroseria si piesele vopsite deja.
Attached thumbnail(s) lincoln2.JPG ( Size: 68.55k ) Number of downloads: 229 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
ionutzp |
![]()
|
motor, bord, vedere din spate
Attached thumbnail(s) lincoln41.JPG ( Size: 64.96k ) Number of downloads: 135 lincoln51.JPG ( Size: 48.23k ) Number of downloads: 145 lincoln6.JPG ( Size: 61.81k ) Number of downloads: 130 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
Yva |
![]()
|
IO sincer innebunesc atunci cand vad pozele tale. Zi dom'le de unde faci rost de ele ca is betoane
![]() |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
ionutzp |
![]()
|
QUOTE(Yva @ 2 Nov 2005, 19:59) mai cautati si voi pe net... sunt firme exclusiviste (gen CMC) la care nu ma bag pen'ca 2-300 de dolari o macheta dar sunt si firme mai "populare", gen Ricko, Signature, SunStar... Din pacate, la noi in magazine gasesti doar Maisto (destul de slabute) si Bburago (muuult sub maisto si nu prea respecta scara). |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
Yva |
![]()
|
![]() ![]() Attached thumbnail(s) defr.jpg ( Size: 22.6k ) Number of downloads: 208 redr.jpg ( Size: 19.43k ) Number of downloads: 225 |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
Alin Calu |
![]()
|
bravao, Yva....
si eu ma gandeam la un moment dat sa le pun leduri...dar am tot lungit-o... anyway, very good job! c-ya |
--------------------
Audi
A 4
2005
|
|
Yva |
![]()
|
Eeeee, vezi ce spui ca nu sunt LEDURI. E doar un singur led. Stii, ca au aparut acum cateva luni niste brichete cu led. Am adunat vre-o 17 brichete dinalea ( mi le doneaza prietenii si familia ) ca sa-mi fac o veioza cu lumina albastra. Si ete ca nu am mai vrut veioza si le-am folosit la altceva. Acum ma apuc si de focus, il fac alb si mai schimb cate ceva la el. Alin, explica-mi si mie mai exact care parte din capacul de la cutia de margarina folosesti la machete. Daca poti, fa o poza sau un desen ca la prost ca io cred ca nu procedez cum trebuie si folosesc altceva.
|
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
ionutzp |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
Alin Calu |
![]()
|
pt ionutzp: super misto machetele...astea merita sa stea in vitrina...in seif...super...
pt Yva: mai draga...inainte foloseam si eu marginea aia rorunda de la capacul de la cutia de margarina...partea aia cu modele, cu santzuri, ce-or fi alea...inainte...ca am folosit partea aia doar la 2 machete...si cred ca am facut peste 15 machete de cand m-am apucat...nu sunt multe, dar... acum, mai nou folosesc ori partea de la capacul de la cutia de margarina, dar NU aia cu modele, ci partea aia plata, in care ii fac eu modele cum vrea muschii mei, ori folosesc cartele de reincarcare connex (nu fac reclama, dar ca sa se inteleaga mai bine) dinalea pe care le cumperi ca sa-ti incarci cartela connex sim, sau tot cartele de genu asta (de reincarcare de la orange)...pe astea le poti modifica mai usor, poti face modele pe ele mai usor...si sunt si mai rezistente decat capacul de la cutia de margarina... oricum, daca mai ai ceva probleme, poti scrie ori aici, pe daciaclub.ro, ori pe celalalt site, stii tu care, ori pe mess...cum vrei tu... si pt ceilalti care mai au intrebari, nick-ul meu de mess este alinchelu...(sper ca nu iau ban pt chestia asta, nu?) c-ya |
--------------------
Audi
A 4
2005
|
|
Yva |
![]()
|
mda... renovarea a inceput frumos. Am pierdut un far si am rupt un burghiu...
|
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ionutzp @ 2 Nov 2005, 20:08) mai cautati si voi pe net... sunt firme exclusiviste (gen CMC) la care nu ma bag pen'ca 2-300 de dolari o macheta dar sunt si firme mai "populare", gen Ricko, Signature, SunStar... Din pacate, la noi in magazine gasesti doar Maisto (destul de slabute) si Bburago (muuult sub maisto si nu prea respecta scara). Ia vedeti aici: http://www.autoart.ro/ |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
Yva |
![]()
|
eeeeeeeee..... asa ceva as vrea....
![]() Asa, si am probleme... Cum faci partea de jos a spoilerului? Cea paralela cu solul.... faci spoilerul din 2 bucati sau incalzesti cartela la aragaz si o modelezi? Bati plasticul cat e cald ![]() This post has been edited by Yva: 19 Nov 2005, 01:41 Attached thumbnail(s) bnsv0021_2_.jpg ( Size: 27.83k ) Number of downloads: 153 morgan2_1_.jpg ( Size: 24.66k ) Number of downloads: 173 |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
ionutzp |
![]()
|
Din colectia personala, ultma achizitie: Mercedes Benz 770K, 1938 (Signature). Nu e nimeni pasionat de modele de epoca?
Attached thumbnail(s) Grosser01web.jpg ( Size: 80.63k ) Number of downloads: 25 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(ionutzp @ 22 Jan 2006, 04:00) Din colectia personala, ultma achizitie: Mercedes Benz 770K, 1938 (Signature). Nu e nimeni pasionat de modele de epoca? Eu. Dar nu prea am bani acu'. Sper sa-mi achizitionez si eu fie Mercedes Benz 770K, fie Lincoln-ul Zephyr. Deocamdata am primit un Morgan Plus 8 Convertible, 1/43. This post has been edited by Illusi0n: 22 Jan 2006, 17:57 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
catalin_tm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 22 Joined: 3 January 06 From: Timisoara ![]() |
ok...observat ca ati realizat cu totii machete deosebite. in ultimul post, insa se pomenea lipsa de bani. am luat o groaza de colectii de genul de pe net, dar cele mai detaliate mi se par motocicletele. aceste machete sunt realizate din hartie.
m-am oprit deocamdata la motociclete, pentru ca mi se par mai detaliate. voi posta prima mea "opera", care a fost printata alb-negru, deoarece ma gandeam ca nu va iesi nimic, si nu am vrut sa stric tusul degeaba. acum lucrez insa, la un subaru impreza, si am vreo2 poze si cu el. nivelul de detaliu, poate sa mearga pana la construirea pedalelor si a scaunelor... deci.. va ocupa ceva timp. oricum, nu va mai retin... iata pozele cu primul scuter realizat de mine. http://img451.imageshack.us/img451/1208/image221pm.png[/img]http://img451.imageshack.us/img451/3024/image188fp.png[/url]image193xl.png l-am modificat de 1000 de ori, si tot nu a iesit cum trebuie, ma dau batut. sper sa intelegeti unde bat... sorry This post has been edited by catalin_tm: 23 Jan 2006, 20:41 |
--------------------
dacia
1300
- - daca joci lfs, da un pm mie sau lui silos, sa-ti dam un link, cu liga romana de lfs
|
|
Alin Calu |
![]()
|
catalin_tm...foarte buna ideea...imi place...
ai putea totusi sa dai mai multe detalii in legatura cu colectii? de unde anume le iei? ca sa nu faci reclama la alte linkuri, te rog sa imi trimiti un pm cu linkurile respective... idea de a face machete din hartie pare interesanta, insa, zic eu, in timp e posibil sa se deerioreze, pe cand o macheta din metal sau plastic se deterioreaza mai greu...acum fiecare le face din ce ii place... oricum, idee incurajata de mine...continua, eventual pune mai multe poze cu machete din hatie facute de tine... si ca sa nu raman in urma, imediat e gata un audi a4 model 1998...trebuie sa ii vopsesc caroseria si sa-l asamblez...in rest totul e facut, interior, jenti, bord... pun aici o poza cu audi inainte de a-l modifica...sper ca veti intelege ceva.... sper ca maine sa fie gata... |
--------------------
Audi
A 4
2005
|
|
Alin Calu |
![]()
|
catalin_tm...foarte buna ideea...imi place...
ai putea totusi sa dai mai multe detalii in legatura cu colectii? de unde anume le iei? ca sa nu faci reclama la alte linkuri, te rog sa imi trimiti un pm cu linkurile respective... idea de a face machete din hartie pare interesanta, insa, zic eu, in timp e posibil sa se deerioreze, pe cand o macheta din metal sau plastic se deterioreaza mai greu...acum fiecare le face din ce ii place... oricum, idee incurajata de mine...continua, eventual pune mai multe poze cu machete din hatie facute de tine... si ca sa nu raman in urma, imediat e gata un audi a4 model 1998...trebuie sa ii vopsesc caroseria si sa-l asamblez...in rest totul e facut, interior, jenti, bord... pun aici o poza cu audi inainte de a-l modifica...sper ca veti intelege ceva.... sper ca maine sa fie gata... Attached thumbnail(s) P1010042.JPG ( Size: 769.85k ) Number of downloads: 22 P1010042.JPG ( Size: 609.88k ) Number of downloads: 5 |
--------------------
Audi
A 4
2005
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Luneta noua de unde comanzi?
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Alin Calu |
![]()
|
driverx, asteapta pana maine...cand sper ca va fi gata macheta...si ai sa vezi ce luneta noua imi trag...
c-ya |
--------------------
Audi
A 4
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 17:50 |