DVD / DivX player
![]() ![]() ![]() |
DVD / DivX player
verygood |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 26 September 02 From: Bucuresti, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai
Accent
2007
- B-64-ZCZ Un sofer bun nu semnalizeaza niciodata, unul forte bun nu aprinde nici farurile, profesionistii sunt soferi de TAXI in Bucuresti.
|
|||
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Io am un Eboda 555. Nu e nimic sa nu poata. Are iesiri pt. orice, chiar si monitor. Fac si upgraduri la software pe el, lunar. Si e numa 6 milioane si ceva.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Astor |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 20 Joined: 2 July 04 ![]() |
Assule de problema cu decalajul subtitrarilor ai uitat sa zici?
|
-------------------- |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Asssor, am zis de upgrade la software. Ia incearca.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Vreau neaparat de Craciun un DivX, mai ales pentru desene.
Am fost la Cora, au un daewoo cu 5,5 mil dar cica nu stie subtitrari (?!). Are cineva vre-un DivX player (din cele nu foarte scumpe) si m-ar putea lumina in privinta subtitrarilor? Am auzit pana acum mai multe chestii, dar nu stiu nimic sigur. ca de exemplu: -Playerele nu suporta decat fisiere cu extensia TXT (ori exista si alte axtensii (.sub, .ro,.srt, etc..) - Fisierul text trebuie sa aiba exact acelasi nume cu .avi-ul (chestie pe care am observat-o la MediaPlayer-ul de Windows de exemplu) Mersi |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Subtitrarile se pot converti din orice format in orice format (cu SubRip de ex.)
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Da dar asta ar insemna sa copiez+rescriu peste o suta de cd-uri si nu prea ma incanta ideea.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Da, asta poate fi o problema!
Eu mi-am luat anul trecut de Craciun un Aiwa dar la vremea aia inca nu aparusera DivX -urile si ma cam oftic acum. Solutia pe care am ales-o a fost sa fac VCD-uri. Calitatea este rezonabila iar cu subtitrarea nu am probleme pentru ca este "lipita" pe video. |
--------------------
Renault
2011
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am luat un E-Boda 555x din Carrefour cu 5.7 mil. Din cele circa 30 de filme .avi pe care i le-am aratat a avut probleme numai cu doua, unul la care era decalat sonorul si altul la care nu se auzea . In schimb, a vazut si un film care la mine pe PC nu voia sa mearga de nici o culoare.
In rest, transportul e putin zgomotos, dar are marele avantaj ca are decodoare incluse, si deci poti sa conectezi orice boxe x.1 la el (chiar si cele de PC) si ti-ai facut home theatre ![]() |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
florin.c |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 10 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca a-ti auzit de Techwood 5050S(chipset ESS Vibrato S),atunci stiti ca citeste aproape orice subtitrare ,care nu trebuie sa aibe acelasi nume ca si filmul divx.Costa 3.895.000lei , si-l gasiti la Nest Electronic srl,tel.4341828.
Daca se considera a fi reclama ,rog moderatorii sa stearga numele si telefonul firmei,urmand ca doritorii sa ma contacteze pe PM. |
--------------------
Dacia
Supernova Clima Intotdeauna este ceva de reparat......doar un alt motiv pentru a-ti cumpara o scula noua
|
|
Ake |
![]()
|
@ marius I - eboda 555 - cu subtitrarile cum e?
@florinc - techwood - unde gasesc niste specificatii tehnice? pretul e net in favoarea celui de-al doilea, primul are avantajul marcii mai cunoscute. Alte propuneri? Multumesc! |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Cristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai serios forum pentru astfel de aparate (pe care l-am gasit si consultat) se gaseste la http://forum.surdvd.com/index.php (atentie, e in franceza !), rubrica "Le DivX dans votre salon". Pareri, teste, preturi (Franta) etc.
Fara a face publicitate negativa celorlalte tipuri amintite mai sus, vreau amintesc un singur tip mai serios, care este disponibil in Romania: Yamada 6600 (evident, sub rezerva unei "tepe" ![]() Nu l-am cumparat, astfel ca nu ma pot pronunta, dar e... programat ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza / Logan
- B
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Despre e-boda si e-boda vs. alte modele exista un topic destul de cuprinzator aici http://www.hi-fi.ro/phpBB2/viewtopic.php?t=1102 si inca unul aici http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=36446 , plus un grup pe yahoo.
In ceea ce priveste subtitrarile, a citit cam tot ce i-am aruncat, cu cateva exceptii (sincer nu prea m-au interesat formatele de subtitrari, asa ca nu pot sa spun pe care le citeste si pe care nu) Oricum, daca iti iei, iti sugerez un model cu chip Mediatek 1389 (cum sunt 555x si yamada 6600), pentru ca e cel mai avansat chip de decodare existent la ora asta. |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
Cristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Exact si eu ma luam dupa Mediatek 1389. Misto link-urile; o sa le studiez.
|
--------------------
Dacia
Solenza / Logan
- B
|
|
MariusI |
![]()
|
Daca dai o cautare dupa 'yamada' pe hi-fi sunt unii care spun ca nu prea s-ar mai gasi..oricum, daca vrei sa ma intrebi ceva despre 555x stii unde ma gasesti
![]() |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
Ake |
![]()
|
Mersi.
M-am uitat prin link-urile pe care le-am postat, si cum toata lumea sustine ca E-Boda 555x e cel mai bun DivX din lume, am dat fuga si am cumparat cu 6,5 mil din Carrefour. Nu l-am desfacut inca, pentru ca vreau sa creada ala micu ca la adus Mosu' Misto ca am mai convins (pe neve) vreo cativa sa-si cumpere, pe unii chiar in magazin in timp ce-i povesteam sotiei de review-urile de pe net. Sper sa nu ma dezamageasca si sa primesc reprosuri. QUOTE(MariusI @ 3 Dec 2004, 12:36) daca vrei sa ma intrebi ceva despre 555x stii unde ma gasesti ![]() Ce vrei sa spui cu asta? Ca sigur o sa am nelamuriri cu el, pentru ca manualul e cam subtirel si nu cred ca acopera tot dce stie aparatul sa faca. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
aici un DVD/Divx chinezesc (Yamada, Tchnoxxx etc cu iesiri normale Scart, RCA si digital coaxial) costa in jur de 55 de euros= 2 milioane....in timp ce acum 6 luni cota in jur de 100+. Yamada 6600 conectica completa (echivalent eboda de 6.3 mil=165 euros) e doar 73 de euros in Fr!
Parerea mea e sa nu va aruncati de craciunul asta (stati linistiti ca aveti pe calculator tot ce va trebuie, inclusiv iesire de TV). Altfel prevad ca o sa plangeti 100 de euros prin pirimavara. This post has been edited by mil: 7 Dec 2004, 14:00 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
MariusI |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 7 Dec 2004, 13:27) Ce vrei sa spui cu asta? Ca sigur o sa am nelamuriri cu el, pentru ca manualul e cam subtirel si nu cred ca acopera tot dce stie aparatul sa faca. Sorry, Ake, ultima remarca era pentru Cristi ![]() Daca pot sa te ajut cu ceva informatii despre player, da un PM. |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
ashu |
![]()
|
Ia uitati bre ce ni se pregateste. Apar devede plaiere de forme ciudate, m-am cracanat cand l-am vazut p-asta.
http://www.emania.ro/Produs.php?SesiuneId=...gorieIdLista=6& |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Arată ca porcu', dar îi înțeleg și pe ei, inventează orice ca să vîndă...
Și cînd mă gîndesc ce forme pure (fără glumă) scot ăia de la Bang & Olufsen... Later edit: ca să revenim la topic, aveam și eu de gînd să achiziționez E-Boda ăsta nou, dar văzînd ce spune Mil despre prețurile din Franța, mai aștept să se mai ieftinească nițel... Mai ales că am deja E-Boda cel vechi de tip FL-EB81, dar care nu știe DivX, din păcate. This post has been edited by Watchful snake: 7 Dec 2004, 23:52 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Eu nu stiu de ce tot insista astia pe DiVX cand deja DVD-RWurile au devenit super ieftine ...
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
M-ar interesa si pe mine un dvd, dar portabil, daca stiti adrese sau ceva mag in romania postati aici ca eu n-am gasit inca ...
![]() Attached thumbnail(s) 190.jpg ( Size: 23.15k ) Number of downloads: 298 A644_1102_callout4.jpg ( Size: 22.16k ) Number of downloads: 268 A644_1102_witb.jpg ( Size: 20.06k ) Number of downloads: 286 |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
LucVer |
![]()
|
In oferta anterioara de la Metro (sau Selgros
![]() |
--------------------
Renault
2011
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
mil, eu am luat asta-vara din FR un SigmaTek ....cu 70 euroi... DVD/DivX etc.... adica stie cam de toate, dar ceva mai putine decat EBoda .... nu stie insa caractere romanesti/diacritice.... comanda am facut-o prin email si mi-a fost livrat cat am stat in FR...
www.rueducomerce.fr DVD-urile portabile, din pacate, nu stiu (inca) sa citeasca si DivX etc... adica formate de computer.... in Andorra, cel mai ieftin era in jur de 150-170 euroi.... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Ake |
![]()
|
DVD portabile sunt si la Carrefour (2 modele dintre care unul First-Austria) si la Cora (1 model). Nu imi amintesc exact preturile, dar stiu ca erau destul de scumpe, ~ 20 ± 5 milioane, Iar eu nu prea le vad rostul, dat fiind ca au ecrane foarte mici.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(Ake @ 8 Dec 2004, 10:45) DVD portabile sunt si la Carrefour (2 modele dintre care unul First-Austria) si la Cora (1 model). Nu imi amintesc exact preturile, dar stiu ca erau destul de scumpe, ~ 20 ± 5 milioane, Iar eu nu prea le vad rostul, dat fiind ca au ecrane foarte mici. Evident ca n-au nici un rost. Mai bine iti iei un laptop, sau un Sony Ericsson P910 si te uiti la filme ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
BX_master |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
In Franta cel mai ieftin player din ala portabil de DVD-uri e la Carrefour acum, de sarbatori, pe la vreo 170 de euro. E no name, no game, dar pe la 250 de euro deja iti poti permite un Sony destul de bun.
BTW: eu nu inteleg de ce supermarketurile pun in Romania preturi asa de mari avind in vedere ca e puterea de cumparare muuuuuuult mai mica ca in Franta. Deja si Franta e super scumpa la electronice in raport cu Elvetia. De Andora (tara duty free) nici nu mai vorbesc... ![]() |
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Al, eu nu reusesc sa vad nici pe calculator diacriticele se vad tot felul de minuni in locul sh si tz...am bsplayer...ii trebuie un plug-in?
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mil @ 9 Dec 2004, 03:12) Al, eu nu reusesc sa vad nici pe calculator diacriticele se vad tot felul de minuni in locul sh si tz...am bsplayer...ii trebuie un plug-in? sorry dar nu ma pricep la asa ceva...adica nu stiu cauza.... te sfatuiesc sa-l intrebi pe MP pe Liviu.... el cred ca ar putea sa stie cum sa rezolvi... in cazul nostru, pe laptopul luat din FR de prietena mea a mers din prima... probabil ca depinde si de tipul de caractere/fonturi instalate si folosite de cel care a facut traducerea.... daca nu ma insel, la inceputul fisierelor de subtitrare (sub sau srt) se face setarea fonturilor.... vezi poate rezolvi asa.... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
LucVer |
![]()
|
Da, si pe mine m-ar intresa rezolvarea problemei asteia! Pana acum eu editam subtitrarile inlocuind diacriticele cu litere simple.
|
--------------------
Renault
2011
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 16:31 |