DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Idee radio zu

TheFastOne
post 22 Jan 2010, 06:58
Post #31

Membru cu TDI

Group: Members
From: Brasov

Din pacate topicul nu se intituleaza: Ce emisiune matinala preferati ? wink.gif
Btw, -24 de grade la Brasov :|

This post has been edited by TheFastOne: 22 Jan 2010, 06:59

--------------------
VolksWagen Golf Mk4 Variant Highline 2004 1.9 TDI 131 CP - BV 11 WUW
STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
b-73-zdv
post 22 Jan 2010, 08:03
Post #32

doar eu si solnita mea

From: capitala

daca intri pe Forum Dacia,nu-ti mai trebuie zu,21,kiss,etc.aici e umor de calitate si spontan.si asculti si muzica preferata

--------------------
dacia solenza confort 2004 - B-666-RAI
Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
+
FLP
post 22 Jan 2010, 08:39
Post #33

Sef de trib

From: Bucuresti-Titan

QUOTE(TheFastOne @ 22 Jan 2010, 07:58)
Din pacate topicul nu se intituleaza: Ce emisiune matinala preferati ? wink.gif
Btw, -24 de grade la Brasov :|
*

Tu intra in legalitate cumparandu-ti rovignieta si dupa aia sa comentezi....

--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
+
TheFastOne
post 22 Jan 2010, 08:44
Post #34

Membru cu TDI

QUOTE(FLP @ 22 Jan 2010, 08:39)
Tu intra in legalitate cumparandu-ti rovignieta si dupa aia sa comentezi....
*

Oricat de stupida pare ideea unui party cu tema Circul fara rovigneta si oricat marketing s-ar ascunde in spatele acestei idei, eu circul fara rovigneta din principiu. Consider ca platesc destula taxa de drum inglobata in pretul motorinei, n-am de ce sa platesc in plus pentru niste drumuri pe care nu le avem.
Din punctul meu de vedere eu sunt in legalitate, iar rovigneta este ilegala wink.gif

This post has been edited by TheFastOne: 22 Jan 2010, 08:44

--------------------
STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
+
OAP
post 22 Jan 2010, 08:51
Post #35

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(razvan_3asy @ 21 Jan 2010, 19:25)
Imi plac buzdugan si morar , fac emisiuni frumoase, nu stiu cei doi de mai sus de ce nu le plac, sunt curios ce posturi de radio asculta ei.
*

Poate nu ne plac glumele sub limita inteligentei, sau pe care le stiu de 20 de ani, sau pentru ca sunt penibili wink.gif ...de ascultat ascult Guta, vijelie, X de la Craiova, Valcea, Huduboaia.. de astea inteligente

QUOTE(Marty @ 21 Jan 2010, 19:33)
'neata cu Razvan si Dani. Oricum, pe vremea cind ascultam radio dimineata, Dobro si Craio erau de departe numarul 1 in topul meu.
*

Marty nu ma pot abtine radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif ...scuze dar te consider mai inteligent de atat wink.gif

QUOTE(razvan_3asy @ 21 Jan 2010, 22:17)
Spune te rog o emisiune de divertisment care iti place blink.gif .
Gadea?????????????? icon_mrgreen.gif
*

Nu exista in romania wink.gif ...tara te vrea prost, daca intelegi ce vreau sa spun

QUOTE(TheFastOne @ 22 Jan 2010, 09:44)
Din punctul meu de vedere eu sunt in legalitate, iar rovigneta este ilegala wink.gif
*

Parerea politistului care te va gasi fara, va fi alta

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
FLP
post 22 Jan 2010, 09:01
Post #36

Sef de trib

QUOTE(TheFastOne @ 22 Jan 2010, 09:44)
Oricat de stupida pare ideea unui party cu tema Circul fara rovigneta si oricat marketing s-ar ascunde in spatele acestei idei, eu circul fara rovigneta din principiu. Consider ca platesc destula taxa de drum inglobata in pretul motorinei, n-am de ce sa platesc in plus pentru niste drumuri pe care nu le avem.
*

Tu nu poti avea puncte de vedere referitor la constitutionalitatea/neconstitutionalitatea unei legi. La fel si cei doi harap albi de la ZU

--------------------
. . .
+
ageana
post 22 Jan 2010, 09:21
Post #37

->

La capitolul radio, Gaurila-i peste toti ceilalti.
Buzdugan & co fac emisiuni perfecte, in spiritul otevist din minunata tara. 166.gif

--------------------
Ideal Pro Rider 2009
Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner.
Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei.
+
TheFastOne
post 22 Jan 2010, 09:49
Post #38

Membru cu TDI

QUOTE(OAP @ 22 Jan 2010, 08:51)
Parerea politistului care te va gasi fara, va fi alta
*

A si fost dar......sa zicem ca l-am convins sa priveasca problema dintr-un alt unghi tongue.gif

22 Jan 2010, 09:50:
QUOTE(FLP @ 22 Jan 2010, 09:01)
Tu nu poti avea puncte de vedere referitor la constitutionalitatea/neconstitutionalitatea unei legi. La fel si cei doi harap albi de la ZU
*

Cine-a zis ca nu pot ? blink.gif

This post has been edited by TheFastOne: 22 Jan 2010, 09:50

--------------------
+
OAP
post 22 Jan 2010, 09:52
Post #39

Membru autentic

QUOTE(TheFastOne @ 22 Jan 2010, 10:49)
sa zicem ca l-am convins sa priveasca problema dintr-un alt unghi  tongue.gif

biggrin.gif Vigneta pe un an e 120 RON...din unghiul ala e mai ieftin?

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
TheFastOne
post 22 Jan 2010, 09:53
Post #40

Membru cu TDI

Am zis eu c-am dat spaga ? huh.gif

--------------------
+
FLP
post 22 Jan 2010, 09:56
Post #41

Sef de trib

TFO este romanul adevarat. Bravo!!!

PS: Respectati domle legea, ce de aia ne ducem dracu. Daca stam si ne lamentam nu rezolvam nimic.

This post has been edited by FLP: 22 Jan 2010, 09:57

--------------------
. . .
+
OAP
post 22 Jan 2010, 10:04
Post #42

Membru autentic

QUOTE(TheFastOne @ 22 Jan 2010, 10:53)
Am zis eu c-am dat spaga ?  huh.gif
*

Am zis eu c-ai dat spaga ? huh.gif

--------------------
. . .
+
Marty
post 22 Jan 2010, 10:06
Post #43

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

A zis el c-am zis eu c-ai zis tu c-ai dat spaga?

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
TheFastOne
post 22 Jan 2010, 10:31
Post #44

Membru cu TDI

QUOTE(FLP @ 22 Jan 2010, 09:56)
TFO este romanul adevarat. Bravo!!!
PS: Respectati domle legea, ce de aia ne ducem dracu. Daca stam si ne lamentam nu rezolvam nimic.
*

Legea nu este respectata in primul rand de organele abilitate sa o aplice. Cum poti sa ai pretentii de la cetatenii unei asemenea tari sa respecte legea ? Cate sanctiuni ai vazut tu ca s-au aplicat administratorilor de drumuri sau celor care au executat lucrari la drumurile publice pentru nerespectarea legii ?

"Art. 2 din Ordonanta de urgenta nr.195/2002, astfel cum a fost modificat prin Legea nr.195/2006, difera substantial de forma initiala."
"(2) Administratorul drumului public sau, dupa caz, antreprenorul ori executantul lucrarilor este obligat sa semnalizeze corespunzator, cat mai repede posibil, orice obstacol aflat pe partea carosabila, care stanjeneste sau pune in pericol siguranta circulatiei, si sa ia toate masurile de inlaturare a acestuia.''

Problematica obstacolului in carosabil ca si eventualele urmari ale prezentei acestuia in derularea traficului rutier, au constituit, dintotdeauna, una din marile probleme carora insa nu li sa asigurat o rezolvare corespunzatoare. Asadar, cei trei posibili responsabili ai drumului sau ai unor lucrari desfasurate in partea carosabila ori in imediata apropiere a acesteia (administrator, antreprenor sau executant de lucrari) sunt obligati sa:

1. semnalizeze corespunzator orice obstacol aflat in partea carosabila; 2. cat mai operativ posibil;3. acest obstacol se constituie intr-un element de pericol pentru desfasurarea in conditii de siguranta a traficului;4. sa asigure masuri de indepartare a obstacolului.

Notiunea de obstacol in carosabil are conotatii, sensuri, diferite: de la subrezirea rezistentei drumului ca urmare a actiunii suvoaielor de apa (situatii care impun restrictionarea accesului unor tonaje mai mari de... ''n'' tone sau interzicerea traficului), denivelari accentuate ce pot genera accidente cu consecinte diferite, la prezenta diverselor corpuri de consistenta dura (stanci, pietroaie, craci de copac, copaci, lemne, bidoane, etc) sau a unor balti de ulei provenit in urma spargerii baii, carburant, etc, ce se pot constitui in adevarate capcane ale drumului si care reclama interventia de indata a uneia din cele trei categorii de persoane amintite de lege. "

--------------------
+
garlic_dog
post 22 Jan 2010, 10:33
Post #45

Membru eutectic

From: Clipperton Island

Pe mine mă satisfac Țociu și Palladiumul. Aaaa...și Axinte. Nietzsche, nu alta!!

--------------------
Tesla electrică 2015 - B05NWV
Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
+
FLP
post 22 Jan 2010, 10:38
Post #46

Sef de trib

Tu stii cati se omoara in tara asta de la alcool? Cum isi permit aia sa se omoare? Tu stii cati militieni iau spaga? Cum isi permit aia sa ia spaga? Bag picioarele, m-ai convins, de azi ma apuc de baut, de violat babe, de nerespectat legile. Ca doar oricum nici tu nu le respecti, la fel ca si altii.

This post has been edited by FLP: 22 Jan 2010, 10:39

--------------------
. . .
+
Marius97fer
post 22 Jan 2010, 10:38
Post #47

Membru cu IQ :)

QUOTE(vis-a-vis @ 21 Jan 2010, 23:16)
Detaliaza 04.gif
*

Daniel Buzdugan - Farsa regele Lear

sunt inca 3 sau 4 farse la care participa acelasi tip. vocea este identica. mai are cativa prieteni si prietene care mai incarca cateva sute de lei pentru a "juca" in farse. prefer o farsa pe saptamana, una pe bune, naturala si nu alea trucate sau editate.

Parerea mea.

This post has been edited by Marius97fer: 22 Jan 2010, 10:39

--------------------
Opel / Rover Astra / 25 2000 / 2001 hecibec
nu sunt inteligent
+
Marty
post 22 Jan 2010, 10:45
Post #48

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Sa nu mai amintim de farsa cu sexul anal, facuta de un post american de radio. Dupa 3 zile, coincidenta, acelasi lucru se-ntimpla si la buzdugan.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
TheFastOne
post 22 Jan 2010, 10:49
Post #49

Membru cu TDI

QUOTE(FLP @ 22 Jan 2010, 09:56)
Respectati domle legea, ce de aia ne ducem dracu. Daca stam si ne lamentam nu rezolvam nimic.
*

Ne ducem dracu' din cauza indolentei, nesimtirii si a nepasarii. Prefer ca acei 120 de ron sa-i tin in buzunar si sa-i platesc la vulcanizare, reglaj unghiuri directie, s.a.m.d..
Poate n-ai observat, dar putin sub 50% din populatia care s-a prezentat la vot a votat cu un prostanac care n-are in cap decat flacari violet si atacuri energetice. Asta e alta discutie insa smile.gif
Sunt foarte curios si astept cu interes instituirea taxei pe respirat. Vei fi primul care o plateste nu-i asa ? huh.gif

--------------------
+
FLP
post 22 Jan 2010, 10:55
Post #50

Sef de trib

Atata vreme cat sunt catetean care locuieste in aceasta tara respect legile ei. Cand nu o sa imi mai placa legile, tara, etc, o sa plec in alta parte. Acelasi lucru il poti aplica si tu. Daca nu iti convin legile incearca sa le schimbi prin adunat de semnaturi, propuneri de proiecte legislative (ca vad ca stii tu mai bine ce e de facut cu banii) iar daca nu reusesti pleaca. Eu unu nu imi place sa te am concetatean.

--------------------
. . .
+
Marius97fer
post 22 Jan 2010, 11:06
Post #51

Membru cu IQ :)

QUOTE(Marty @ 22 Jan 2010, 11:45)
Sa nu mai amintim de farsa cu sexul anal, facuta de un post american de radio. Dupa 3 zile, coincidenta, acelasi lucru se-ntimpla si la buzdugan.
*

plus aia care a copiat-o aproape 1 la 1 de la dobro. pacat de el, e un baiat istet.

--------------------
Opel / Rover Astra / 25 2000 / 2001 hecibec
nu sunt inteligent
+
TheFastOne
post 22 Jan 2010, 11:27
Post #52

Membru cu TDI

QUOTE(FLP @ 22 Jan 2010, 10:55)
Eu unu nu imi place sa te am concetatean.
*

Valabila si reciproca. mad.gif
Tocmai pentru ca nu-mi place taxa asta de drum care trebuie platita degeaba, o sa ma duc diseara sa ma distrez la lehliu. Marketing sau nu, idee cretina sau nu, prosteala pe fata sau nu, ca-s idioti buzdugan si morar sau nu, ca-s penibili sau nu, ca-i bruneta aia de la razvan si dani buna sau nu, party-ul asta se va constitui totusi intr-un mic protesc impotriva acestei taxe.

--------------------
+
zax
post 22 Jan 2010, 12:07
Post #53

Membru autentic

acum... si daca protestati ce se rezolva? Chiar presupunand prin absurd ca se va tine cont si se va renunta la taxa numita rovigneta, chiar crezi (sau credeti, toti cei dispusi sa faceti reclama pe moca unui post de radio) ca se va renunta si la bani? N-o sa se mai numesca rovigneta si o sa se numesca acciza sau taxa pe rca sau mai stiu eu ce, dar banii tot or sa-i ia.
Pana nu vine vreunu' c-o metoda prin care sa nu se mai fure cu atata nesimtire, toate protestele astea sunt frectii la picior de lemn... in ceea ce ne priveste pe noi, pentru ca organizatorii lor au evident de castigat.

--------------------
Hyundai/ex Renault I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp aprilie 2022/iunie 2006
"Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
+
TheFastOne
post 22 Jan 2010, 14:03
Post #54

Membru cu TDI

Daca te ghidezi dupa principii de genul: Las' ca fac altii........
Poate n-ai auzit/vazut in buletinele de stiri dar devin din ce in ce mai nesimtiti........rovigneta electronica.......baza de date........vrajeli......
Pe de alta parte n-am auzit de nici o sanctiune aplicata vreunui administrator de drum, masuri care vor fi luate impotriva celor vinovati de starea drumurilor, s.a.m.d..
Precum spuneam. Astept cu interes taxa pe respiratie. Poate atunci se vor trezi mai multi romani "din somnul cel de moarte" tongue.gif

P.S. Ti-am spus ca nu ma intereseaza cine castiga bani din party-ul asta. Ma duc sa ma distrez banana_bailando.gif banana_bailando.gif banana_bailando.gif

This post has been edited by TheFastOne: 22 Jan 2010, 14:05

--------------------
+
FLP
post 22 Jan 2010, 14:07
Post #55

Sef de trib

TFO: adica tu esti ala mai smecher ca nu platesti taxa, iar eu sunt ala mai fraier. Din banii de la mine se repara o groapa (teoretic). Tu nu te bucuri si tu tot de drumu ala ca nu mai are groapa?

Pe de alta parte cand te opreste militia te declari pilos si arunci cu spaga. Sau mai lipseste putin si il pupi si-n element pe nenea politaiu sa nu te amendeze. Haiducule, razvratitule impotriva sistemului.

--------------------
. . .
+
TheFastOne
post 22 Jan 2010, 14:15
Post #56

Membru cu TDI

Tocmai asta e. Doar teoretic se repara o groapa din banii tai. Practic se intampla asa.
X cu functie mare in stat ia spaga de la Y care este antreprenor (hotz cu acte). Mai departe Y se face ca asfalteaza un drum, si cu banii platiti de stat isi cumpara vile, piscine, etc. Si-asa toata lumea e multumita. X isi ia si el o vila cu piscina din spaga, Y si-a scos si spaga si vila si piscina din banii tai (generic vorbind ai tai). smile.gif
Have I made myself understood ? huh.gif

PS. E alegerea mea sa nu platesc rovigneta. Nu e treaba ta de ce n-o platesc si nici ce-i fac si ce nu-i fac organului daca si cand sunt oprit in trafic si intrebat de rovigneta. wink.gif

This post has been edited by TheFastOne: 22 Jan 2010, 14:17

--------------------
+
FLP
post 22 Jan 2010, 14:18
Post #57

Sef de trib

Bine. Ramai la parerile tale.

Eu cand te vad o sa iti sparg o roata. Pentru ca X din fata blocului acu 2 ani mi-a spart si mie o roata ca parcasem aiurea si il blocasem. Daca ala face de ce sa nu fac si eu?

Ramai la radio21, radiozu, otv, whatever.

--------------------
. . .
+
TheFastOne
post 22 Jan 2010, 14:23
Post #58

Membru cu TDI

Esti pornit pe scandal ? Ce legatura are rovigneta aia cu X din fata blocului tau ?

--------------------
+
FLP
post 22 Jan 2010, 14:28
Post #59

Sef de trib

Incet incet te aduc unde vreau eu, ca se pare ca doar cu din astea incepi sa intelegi(cand vine vb de scandal)

Nimeni in tara asta nu face ce vrea. Toti ne ghidam dupa niste reguli(legi). Conform legii trebuie sa platim mizeria asta de taxa de 120 de ron daca circulam cu masina in afara localitatii.

Daca tu alegi sa nu respecti o lege (sa platesti statului suma de 120) este alegerea ta. Alegerea mea sa nu respect o lege e sa iti tai tie o roata, eventual sa ma joc cu masina ta cu o bata. Si stii de ce prefer sa fac lucru asta? Pentru ca am auzit ca tie nu iti place sa respecti legea(sa platesti taxa aia de 120 de ron) -> la fel cum ai auzit si tu ca ministrul x isi baga banii in buzunar.

This post has been edited by FLP: 22 Jan 2010, 14:29

--------------------
. . .
+
TheFastOne
post 22 Jan 2010, 14:36
Post #60

Membru cu TDI

Cand vei reusi sa-mi explici cine sunt aia "toti" despre care vorbesti tu vom continua discutia wink.gif Pana atunci, daca intelectul tau te conduce la astfel de analogie, neplata unei taxe - distrugerea unui bun, te las sa-ti continui monologul wink.gif
Have a nice day !

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 00:03
Forum Renault