Kickboxing in Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Kickboxing in Bucuresti
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce te motiveaza? Te-au batut tiganii?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Adica vrei sa dai bani ca sa iei bataie?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
pentru sedentarism, ia si alearga...
pentru bataie nu ma pricep, dar cred ca boxul ar fi mai bun, ala se poate aplica si in spatii restranse unde nu iti poti folosi picioarele |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
mai bine te duci la greco-romane.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci, daca vrei doar balet, puteai f bine alege alt sport sau un stil de arta martiala care se bazeaza mai mult pe katas-uri si teorie, gen shoto-kan.
Daca vrei sa-ti consumi energia si sa inveti putina tehnica cu bratele, o sala de box e mai bine venita... cu toate ca daca te vad aia om in toata firea venind la box, or sa cam rada. Daca te duci ca sa inveti tehnica si pentru antrenamente serioase... naspa. Iti trebuie mobilitate in primul rand. Daca n-o ai, o sa te cam chinui pana o capeti. Daca te risti si la meciuri, o sa ti se cam zdrungine creierii-n cap si organele interne. Kickboxing e o denumire prea generica. Toti care instruiesc la noi in domeniul asta, au venit dintr-o arta martiala, au un anumit stil. Pregatiri specifice la noi, cam greu si cine-o face, o face doar pentru performanta. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
De batranete nu se pune problema , pt ca am 20 de ani ....
Nu am de gand sa particip la concursuri sau tampenii , vreau un sport care sa-mi dezvolte musculatura si care sa ma si ajute in viata ( niciodata nu stii ce se poate intampla ) ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 24 Jan 2010, 23:54) Luptatorii completi mi se par cei care stapanesc foarte bine lupta la sol. Multi provin din lupte sau judo. E la moda jujitsu brazilian, o arta martiala destul de completa si solicitanta. 24 Jan 2010, 23:58: QUOTE(cosmin_2300 @ 24 Jan 2010, 23:56) De batranete nu se pune problema , pt ca am 20 de ani .... Nu am de gand sa particip la concursuri sau tampenii , vreau un sport care sa-mi dezvolte musculatura si care sa ma si ajute in viata ( niciodata nu stii ce se poate intampla ) ![]() Esti batran pentru sportul asta, crede-ma ![]() Musculatura se va dezvolta mai mult la picioare, putin fesele, pieptul si tricepsul. Vei ramana ingust in umeri si cu picioarele butucanoase. This post has been edited by vis-a-vis: 24 Jan 2010, 23:58 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Hai sa-ti mai zic o chestie. In viata e bine sa eviti sa dai cu pumnul, mai bine fugi.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Stai linistit vizule ca nu-s eu bataus .... doar ca analizand sporturile existente , kickboxing-ul mi s-a parut cel mai potrivit
![]() ![]() Nu sunt genul care sa fac sportul asta doar ca sa bat oamenii pe strada ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 25 Jan 2010, 00:07) Stai linistit vizule ca nu-s eu bataus .... doar ca analizand sporturile existente , kickboxing-ul mi s-a parut cel mai potrivit ![]() ![]() Nu sunt genul care sa fac sportul asta doar ca sa bat oamenii pe strada ![]() Hai sa mai incerc un pic... Intradevar, e un sport asta, facut pentru competitie, unde-s reguli. Pe strada nu-s reguli. Cand vei incepe sa practici sportul asta, o sa semnezi o chestie care te obliga sa nu folosesti pe strada ce-nveti acolo. Acest sport nu-ti va dezvolta musculatura, ci doar o va tonifia pe alocuri. Cei care apar in competitiile televizate au sute de ore de antrenamente specifice cu greutati. Ei sunt nevoiti sa faca asta pentru a nu zbura din ring la primul pumn. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Sunt complet deacord cu tine !
Dar una e sa stai in fata unui calc toata ziua si una e sa faci cateva ore de antrenament pe saptamana ![]() P.S. : prin atac , ma refeream ca uneori cea mai buna aparare e .... atacul ! This post has been edited by cosmin_2300: 25 Jan 2010, 00:28 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
fa sala si alergari, eu zic ca e suficicient
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Imi aduc aminte o faza vazuta in film. Un caratist plin de figuri pe el incerca sa-l intimideze pe unu' . Dupa ce priveste putin, acesta scoate pistolul si-l impusca.
![]() |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
o sala de wushu ar fi la Metrorex, in statia de metrou Piata Unirii II, langa McDonald's (diferenta intre wushu si kick-boxing ar fi la reguli, in cazul celui din urma sunt permise loviturile cu cotul si genunchiul). Acolo sunt si antrenamente de box.
Totusi, intrebarea cu "ce te motiveaza?" este foarte buna... ideea e ca daca nu iti place cu adevarat iar motivatia este una de moment (de genul ca ai fost intr-o situatie neplacuta de curand si vrei sa bati pe careva), n-o sa faci decat sa pierzi timp si bani caci o sa ti se ia repede. Ideile cu inotul sau sala de forta (unde poti face alergare sau bicicleta, nu neaparat ridicare greutati) nu-s chiar de lepadat. Inot poti face la Floreasca. Au cam scumpit abonamentul, ultima oara era vreo 200 de roni/luna - 12 intrari, dar s-ar putea sa fie mult mai placut decat sa iei pumni in cap. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu vreau parasutism (nu cu dalea de pe strada) da nu am bani cine vine cu mine?
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Azi-noapte am prins o bataie de toata frumusetea in localul in care am fost: unul dintre ei a primit 2 pumni in gura si a picat pe jos, cand a incercat sa se ridice a mai primit un bocanc in fata si drept urmare a ramas lat. Cand isi ridica capul de pe podea si incerca sa se scoale cel care il batea sarea pe capul lui.
Dupa ce a sarit pe capul lui de vreo 4-5 ori respectivul a primit si el vreo 3 pumni in cap. Altul a fost aruncat pe masa. A venit politia, i-a luat cu duba... e nebunie mare la buzau p-aicea. This post has been edited by SiloS: 25 Jan 2010, 02:08 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Si eu am facut wushu cativa ani dar ma duceam mai mult pentru incalzire care era de 30-45 min depinde in ce toane era senseiu si pt sac. Eu ma duceam mai mult vara ca iarna e crima sa te trantesti pe saltelele alea. Oricum e putin costisitor la inceput deoarece te costa ceva pentru echipanent: manusi, bandaje manusi, sort, si tibiere. Asta e minimul pentru ca sa poti face un antrenament decent. Daca mai vrei sa faci si cateva meciuri amicale ar fi indicat si o protectie dentara si o protectie de ........ intelegi tu ca nu se stie cum ajunge o lovitura din gresala. Oricum eu anu trecut am dat 70 lei pe luna, si la kickboxing tot cam asa intre 70-80 lei. O sala e la Piata Muncii pentru wushu si una la Unirii de kickboxing la un liceu. E super sa te duci dar trebuie sa fi si un pic atent sa nu te accidentezi.
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu consider că sunt multe alte sporturi non-violente pe care le poți practica, cu cel puțin aceleași rezultate, mai puțin sechele spre bătrânețe... Cât despre autoapărare, poți să fii cel mai mare luptător din lume, și să fii surprins cu o lovitură, plus că există pistoale și alte minuni...
Cel mai bine e să eviți astfel de rezolvări pentru neînțelegeri... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Inotul este un sport care iti dezvolta fizicul armonios.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 25 Jan 2010, 10:25) Eu consider că sunt multe alte sporturi non-violente pe care le poți practica, cu cel puțin aceleași rezultate, mai puțin sechele spre bătrânețe... Sport extrem si adrenalina!QUOTE(C a t a l i n @ 25 Jan 2010, 10:25) Cât despre autoapărare, poți să fii cel mai mare luptător din lume, și să fii surprins cu o lovitură, plus că există pistoale și alte minuni... Poti sa fi si vandame ca tot iei batatie de la tigani. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:40 |