DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Vânzare Solenza la suprapreț..., motive...

dragOn
post 9 Apr 2005, 21:29
Post #31

Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza)

Group: Members
From: Bucuresti

bogdane, scuză-mă dar ori nu ai avut răbdare să citești tot topicul ori nu prea te ajută motorașul.....
Dacă ai vrea neapărat o Solenza 2005 (efectiv nu vrei Logan) ce variantă ai???
Am impresia ca la român a rămas în sânge ai cu "să moară capra vecinului", parcă vă aud pe unii ce gândiți: "da de ce s-o vândă ăla la banii ăia că și eu am dat o grămadă de bani pe a mea, ce ăla e mai deștept ca mine????? Nu cred!!!!".
Ce draq bă nene nu vă mai iese comunismul ăsta din cap??? Atâta timp cât cererea depășește oferta, prețurile cresc (se învață la liceu). Eu am avut bunul simț și am detaliat prețul pentru a se vedea că nu vreau să fac afaceri ci doar să-mi recuperez banii investiți, dar unii nu pot să înțeleagă și MOR DE CIUDĂ!!!!!!! radmasa.gif

--------------------
VOLKSWAGEN PASSAT TDi 131CP/2002 - B xx UEX
Never drive faster then your angel can fly !!!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan_o
post 10 Apr 2005, 01:26
Post #32

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Dragoane, stai putin, ca nu trebuie s-o iei personal. Am citit topic-ul dar daca nu forjez eu masina nu inseamna ca fac acelasi lucru si cu creierul. Poate uneori prea mult si intra limitare, dar asta e altceva.

Ideea e ca, asa cum am spus si la finalul post-ului meu, fiecare e liber sa faca ce vrea pe banii lui si sa dispuna cum vrea de bunurile lui. Deci din partea mea, tu poti sa iti vinzi masina cu cat vrei, ca nu castig sau pierd nimic daca tu iei 6200 sau 10000 eur pe masina. E treaba ta si a eventualului cumparator. Daca il vei gasi sau nu, asta pana la urma o dicteaza economia de piata.

Ideea e insa alta si chiar si tu ai spus ca daca ai fi tinut neaparat s-o vinzi pretul ar fi fost altul.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
Bogdan_F
post 10 Apr 2005, 10:18
Post #33

Membru autentic

Bai, pana la urma toata lumea are dreptate:
1. Masina in mod realist nu face banii (sincer vorbind)
2. Totusi, avand in vedere ca exista suficienta cerere, e normal din punct de vedere economic sa incerce sa o vanda la bani mai multi...si chiar are sanse sa primeasca acesti bani.

sincer, sunt o gramada de produse pe piata care nu isi fac banii (realist vorbind) si cu toate astea lumea le cumpara.

la urma urmei, cine suntem noi sa judecam alegerea clientului?..

--------------------
Ford Fiesta 1.4 TDCi 2006
+
steph
post 10 Apr 2005, 15:05
Post #34

Membru autentic

pfa pai la banii la care au ajuns solnitele la sh imi iau un executive de 1 an 2 si am masina smile.gif

si economia de liceu cand cererea e mare pretul creste cand cererea e mica pretul scade

--------------------
Toyota Yaris TS - Bucuresti
+
bolt
post 14 Apr 2005, 09:25
Post #35

Membru

From: Tulcea

Am mai gasit o SLZ Scala din 2004 (aprilie) 22000 km la 5700 Euro. I-am recomandat-o unui prieten care a si cumparat-o.

--------------------
Dacia Solenza Clima - .......
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th June 2025 - 03:37
Forum Renault