Vânzare Solenza la suprapreț..., motive...
![]() ![]() ![]() |
Vânzare Solenza la suprapreț..., motive...
dragOn |
![]()
|
||
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Dragoane, stai putin, ca nu trebuie s-o iei personal. Am citit topic-ul dar daca nu forjez eu masina nu inseamna ca fac acelasi lucru si cu creierul. Poate uneori prea mult si intra limitare, dar asta e altceva.
Ideea e ca, asa cum am spus si la finalul post-ului meu, fiecare e liber sa faca ce vrea pe banii lui si sa dispuna cum vrea de bunurile lui. Deci din partea mea, tu poti sa iti vinzi masina cu cat vrei, ca nu castig sau pierd nimic daca tu iei 6200 sau 10000 eur pe masina. E treaba ta si a eventualului cumparator. Daca il vei gasi sau nu, asta pana la urma o dicteaza economia de piata. Ideea e insa alta si chiar si tu ai spus ca daca ai fi tinut neaparat s-o vinzi pretul ar fi fost altul. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Bai, pana la urma toata lumea are dreptate:
1. Masina in mod realist nu face banii (sincer vorbind) 2. Totusi, avand in vedere ca exista suficienta cerere, e normal din punct de vedere economic sa incerce sa o vanda la bani mai multi...si chiar are sanse sa primeasca acesti bani. sincer, sunt o gramada de produse pe piata care nu isi fac banii (realist vorbind) si cu toate astea lumea le cumpara. la urma urmei, cine suntem noi sa judecam alegerea clientului?.. |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
pfa pai la banii la care au ajuns solnitele la sh imi iau un executive de 1 an 2 si am masina
![]() si economia de liceu cand cererea e mare pretul creste cand cererea e mica pretul scade |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
bolt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
Am mai gasit o SLZ Scala din 2004 (aprilie) 22000 km la 5700 Euro. I-am recomandat-o unui prieten care a si cumparat-o.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 03:37 |