masini sh, pentru nevasta
![]() ![]() ![]() |
masini sh, pentru nevasta
baranga |
![]()
|
||
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@testike - OK, merci de clarificare.
La masinile romanesti se ia un procent mai mic din valoare drept prima CASCO. La cele straine un procenta mai mare. Am observat si eu asta. Alydor, asteptam sa ne spui pe ce ati pus ochii ![]() Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 30 Jan 2010, 20:34 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
inca nu am gasit ce caut...singura acceptabila era un 206 la 4500, dar a fost lovit puternic in fata, si desi era "reparata" inca se vedea indoitura. drept pentru care am zis pas... urmeaza maine o tura de targ zi dac nu gasesc nimic pe placul meu... mai caut. ziua ei e abia in martie,asa ca am vreme. am vazut si prin ziare anunturi,asa ca daca nu gasesc, pot sa apelez si la acele anunturi. Multumesc tuturor pentru sfaturi. Va tin la curent.Pe cei care ii deranjeaza acest topic ii invit sa il ignore...
Suma respectelor,Alydor This post has been edited by Alydor: 30 Jan 2010, 20:44 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(baranga @ 30 Jan 2010, 20:33) am participat la cumpararea si vanzarea a cateva zeci de masini....crede-ma ca cunosc o masina samsarita pana sa ma sui in ea. Cat despre masina mea...ca oricare alta:masina nelovita si femeie nefutu&a nu gasesti ![]() esti samsar,mecanic,pilot de curse..... ? ca pari sa te pricepi... nu de alta,dar trebuie sa iau un 4x4,vechi dar impecabil din pc de vedere macanic (optez pt un samurai sau o vitara generatie veche) care o sa ia drumuri montane si poate pt o anumita suma de bani ma ajuti sa nu vorbim de masinile sau femeile altora ! |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ia-i un Yaris, nu te gindi la Colt.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce, a deschis vreunu'topic despre gagica-sa la Jurnal de bord?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
argon?
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
La asta se referea cu "proaspat iesit din rodaj"?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Sa ma scuze initiatorul topicului si oricine se mai simte lezat de spusele mele, dar mi se pare aberant sa dai 4500 pe un 206, probabil vechi si de 4-5 ani.
![]() Mai mult de 3000 maxim 3500 n-as da pe una. Precum spuneam, cu 5000 iti cumperi masina. |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
la 3500 am vazut un 206 cu motor de 1.1 de vanzare dar era din 2001 si avea fro 130k km
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si, in plus, si tamponata...
Dar, prost e cine da, nu cine cere, iar Alydor a spus ca i s-a cerut nu ca a si dat... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Departe de mine gandul de a-l cataloga astfel. Mi-am spus doar o parere
![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.108 Joined: 11 February 04 ![]() |
O solutie mai neobisnuita: Da-i doamnei Loganul. Tot e pe numele ei, e rosie si are numarul potrivit. Daca dna Ralu' se plange de dimensiunile masinii, stai linistit ca se va invata, vorbesc din experienta. Prima saptamana e un pic mai greu, da pe urma se invata. La noi a fost la fel, ca-i prea mare Loganul, prea lung, prea lat, ca vreau Tico! Am gasit la un cunoscut un Tico si l-am rugat sa ni-l dea o tura. Dupa tura aia nu a mai vrut Tico sau alta masina mica.
La 17 km dus si 17 intors pe zi e bine sa fie o masina confortabila si sigura, ca se pot intampla destule. Daca ai kinderi e bine sa iei o masina mai spatioasa, mai ales pt concedii si deplasari. De aceea ti-as recomanda sa iei pt tine un break intrucat e mai mare, spatios, modulabil. Dintre breakuri ti-as recomanda Ford Focus, Opel Astra, Opel Zafira, Renault Megane. Cel mai bine te duci tu in strainatate si o cumperi de acolo, faci si o plimbare si stii ce ai luat. Despre 206, ce sa zic, masina frumusica, doamnelor le place tare de tot dar e cam zdranganicioasa, calitate cam slaba, si cam depasita de masinile din zilele noastre Ford Fiesta e o masina ok, cel mai bine il iei cu 1.4 TDCI sau 1.4 benzina. Fereste-te de 1.3 benzina, slab, mancacios dar rezistent. Cel mai bine e sa discuti cu dna, si sa luati o decizie impreuna, practic ea va conduce masina aia, ar fi bine sa-i placa si ei. Da vrei sa vii in targul Autovit din bucuresti, da un semn. This post has been edited by dizzy: 31 Jan 2010, 08:24 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Alydor |
![]()
|
Ieri am achizitionat masinuta. Un ford fiesta 1.4 TDCI din 2006, 65.000 de km, abs, ac, etc, masina luata de la reprezentanta din romania. Pret. 4000 de euro. Acum trebuie sa ma duc sa fac actele si habar nu am ce pasi trebuie sa urmez... As vrea sa inmatriculez masina pe numele lui soacra-mea (e pensionara), insa actul de vanzare-cumparare, e facut intre mine si gogu de la care am luat-o. Trebuie sa fac un alt act de vanzare cumparare intre mine si soacra-mea pentru a o putea inmantricula pe numele ei?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
TheFastOne |
![]()
|
Da, tre' sa fie trecuta ea pe carte, altfel.....
LE. Mult ai dat pe masinuta, da' oricum, s-o folositi sanatosi ![]() This post has been edited by TheFastOne: 8 Mar 2010, 10:16 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Sa o stapaniti sanatosi . Da , trebuie sa faci act de vanzare-cumparare intre tine si soacra ta dar intrucat masina nu e inmatriculata pe numele tau trebuie sa dai la politie si contractul de vanzare-cumparare pe care il ai tu cu proprietarul masinii . Trebuie sa o inmatriculezi in 30 de zile altfel vei fi amendat ca nu ai declarat masina la fisc.
|
--------------------
-
-
-
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Alydor |
![]()
|
pai fu scumpa da; nu fu fauve....
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Eu sunt sigur ca masinile se inmatriculeaza pe numele proprietarilor(din contractul de vanzare cumparare) nu pe numele soacrelor proprietarilor.
![]() Asa ca mai faci un contract de vanzare cumparare sau faci o donatie. |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Alydor |
![]()
|
imi e egal pe ce nume e inmatriculata. Ideea e ca la pensionari sunt taxele mai mici... Si nu are sens sa platesc in plus pentru a avea masina pe numele meu sau al sotiei. Pot sa fac si donatie pe numele ei...
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Pai daca-ti luai o soacra revolutionara nu mai plateai nimic.
![]() |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Alydor |
![]()
|
mai bine o soacra ca a mea decat una revolutionara...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
TheFastOne |
![]()
|
Mai nasol e cand se marita soacra, mai cunosc un caz
![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 31 Jan 2010, 00:03) QUOTE(TheFastOne @ 25 Feb 2010, 00:03) N-ai ce masina sa cumperi noua fara 20.000 de euro. Pe la 15 mii incep ofertele de masini fara optionale. Cu ceva optionale ajungi la 20.000. ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Alydor |
![]()
|
dupa buget...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
TheFastOne |
![]()
|
|
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Dar, n-ai scris nimic de reactia sotiei. A fost
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Iti dai seama ca nu s-a incheiat tranzactia in absenta ei
![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Alydor |
![]()
|
iti dai seama ca a fost happy. Acuma na .... ce sa zica si ea
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 12:34 |