debica frigo, pareri
![]() ![]() ![]() |
debica frigo, pareri
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Sunt bune, am mers 2 ierni cu ele si s-au comportat excelent.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
doua ierni au rezistat sau ai trecut pe altceva!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Ce rost are sa mai cumperi acum? Oricum vine primavara.
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
81mat |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 16 May 07 From: Iashinton ![]() |
Si eu fac a doua iarna cu ele si sunt multumit.
|
--------------------
dacia
Dacia 1300 1970
1970
- IS70UAP Cocalar si Maimutoi cu Bmw...
|
|
fullfit46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 8 June 08 From: Vaslui ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Benzina Albrecht AE 6110 / Midland ML 145
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
Recomand, fara indoiala raportul calitate- pret ,este unul f. bun.Iarna trecuta am platit pe bucata cam 150 lei.
|
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Adita la ce pret le-ai gasit? de curiozitate.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
fullfit46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 8 June 08 From: Vaslui ![]() |
Adica la ...150 ron
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Benzina Albrecht AE 6110 / Midland ML 145
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
...scump...eu am gasit la 120 lei !...nu pentru mine...pentru altcineva...de curind...pina in zapada...pentru cei care cunosc zona: apromatco, undeva pe bd. timisoara, pina in intersectie, se face un drum la dreapta...
|
--------------------
...
...
...
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
A treia iarna de folosire.Inca este OK.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
am si eu Debia Frigo 2, excelente ... sunt in al 3-a iarna cu ele, si folosesc zilnic masina (cca 1500 KM / luna) ... Loganul incaltat cu ele nu a derapat niciodata in tot acest timp.
In plus .... fata de altele am vazut ca se mentin bine si-n timp .... au 3 sezoane si gradul de uzura este foarte mic. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
In acest segment de pret mi s-au parut ceva ma aderente Sava Eskimo.
Personal am optat pt. AVON Ice Touring. This post has been edited by adiya: 19 Dec 2009, 10:53 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
adită |
![]()
|
par a fi ok!am vz ca preturile variaza mult!
am vaz cu 200 de lei,150,160! |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
eu pot sa va zic ca am pus pe solenza Debica Navigator, sunt all seasons, si nu am avut nicio problema zilele astea cand au fost ninsorile; recunosc, le-am schimbat pe toate 4
This post has been edited by Marian66: 19 Dec 2009, 17:07 |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
adită |
![]()
|
pana la urma mi+am luat NOKIAN doar pe fata!
am cautat debica de am inebunit azi! nimic! sunt cozile imense la vulcanizari! daca vroiam montaj gratuit trabuia sa astept dupa 22 de masini! madneeeessss! |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai mare grija. Ai sanse mai mici sa ramai inzapezit dar, senzatia de aderenta suplimentara sa nu te faca sa abordezi mai in forta curbele; spatele a ramas la fel.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Marian66 @ 19 Dec 2009, 13:50) [...] am pus pe solenza Debica Navigator, sunt all seasons, si nu am avut nicio problema zilele astea cand au fost ninsorile; recunosc, le-am schimbat pe toate 4 Si eu am pus Debica Navigator anul trecut si nu simteam nicio problema. Anul asta in schimb, dupa ce s-au mai tocit un pic, se simte ca nu mai au aceeasi aderenta. Am facut ieri niste derapaje in parcarea (goala) de la serviciu ca sa vad "cat ma tine". Depinde de ce e sub zapada: daca e gheata, adio! Te duci ca pe sanie si nu te opresti decat din inertie sau pleci foarte greu de pe loc (din vreo 10-12 plecari de pe zone cu gheata doar o data am turat-o la 3500). In rest, aderenta e satisfacatoare. La anu' jante de aliaj, gume de vara si jante de tabla, gume de iarna. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
adită |
![]()
|
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
fictiv2004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 3 September 04 ![]() |
Adita, renunta la modul de gandire clasic, si treci la cel occidental: anvelopele de iarna pune-le pe spate -SAFETY FIRST; In Canada, Elvetia Austria..... anvelopele bune pe spate
|
-------------------- |
|
adită |
![]()
|
si sa le pun pe fata de vara a?
bravo!si sa raman blocat mereu in zapada nu? mai bine ziceai sa imi pun si pe spate cum ar fi normal! dar deh nu mai am inca 440 de lei acum sa imi echipez si spatele! |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.461 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ARe dreptate. Daca nu ai tractiune, nu poti intra in probleme prea mari.
![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
adită |
![]()
|
nu poti intra dar poti ramane!
daca nu le aveam pe astea de iarna pe fata ramaneam blocat cred ca de 20 de ori pana acum!lumea am vazut ca mai nou nu te impinge......stau toti si se holbeaza la tine..eu unul ori de cate ori pot imping pe cineva! ba mai mult am coborat si din masina sa il imping pe cel de langa mine care nu mai reusea sa plece de pe loc! deci ideea cu ele puse pe spate nu o pot impartasii cu voi! imi pare rau! stiti bine ca pe polei cele de iarna scad drastic in eficacitate...asa ca intr-o curba degeaba le pui pe spate!daca ai intrat tare in curba tot iti fuge spatele! |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
fictiv2004 |
![]()
|
QUOTE(adită @ 23 Dec 2009, 16:49) nu poti intra dar poti ramane! daca nu le aveam pe astea de iarna pe fata ramaneam blocat cred ca de 20 de ori pana acum!lumea am vazut ca mai nou nu te impinge......stau toti si se holbeaza la tine..eu unul ori de cate ori pot imping pe cineva! ba mai mult am coborat si din masina sa il imping pe cel de langa mine care nu mai reusea sa plece de pe loc! deci ideea cu ele puse pe spate nu o pot impartasii cu voi! imi pare rau! stiti bine ca pe polei cele de iarna scad drastic in eficacitate...asa ca intr-o curba degeaba le pui pe spate!daca ai intrat tare in curba tot iti fuge spatele! NU VREAU POLEMICA. Pe forum nu i-mi dau cu parerea: Vezi manualul de la Chevo. Impala, si de de la Toiota camry parca . Eu acolo am vazut scrisa situatia asta - decalaj de calitate a anvelopelor - pe punti diferite; daca nu ma crezi cauta... Personal am luat-o in freza in Canada (Alberta) pe subiectul asta; acolo legile sunt respectate , nu comenteaza nimeni asa cum facem noi pe aici, si nimeni nu se destept. Iar in Austria, la accident, politia nici nu a stat la discutie, l-a scos vinovat pe cel cu anvelope de vara; desi cel ce a fost vinovat era cel cu cauciucuri de iarna; exact situatia similara de la noi - cu soferul baut, dar nevinovat - ca n-a provocat el accidentul. Ceea ce e de remarcat e faptul ca am vazut chiar si pe un sait de vanzari anvelope in Rom. ,( la sectiunea sfaturi), indicatia clara; acum cativa ani nu era asa ceva, deci evoluam... nu mai stiu saitul exact, se poate gasi, cauta; apoi surpriza mare, la vulcanizarea unde mai trec din paste in craciun( citeste de doua ori pe an- sa rotesc rimurile cu anvelope de vara, cu cele cu anvelope de iarna, deci surpriza spuneam , in primavara baiatul de acolo recomanda situatia corecta, anvelope bune pe spate, dupa ce in toti anii precedenti tot sustinea folclorul romanesc cu tractiune buna )Imposibil sa nu gasesti in partea ta de bucuresti o vulcanizare dezghetata; deci cauta. Revin , nu incerc sa impun nimic, ai cerut un sfat, l-ai primit, esti liber sa faci cum vrei; daca esti competent- stii despre f. bine subiectul si n-ai nevoie de parere, nu inteleg de ce polemizezi pe subiectul asta, ai nevoie de confirmari ca sa-ti linistesti constiinta?? Vezi ca a luat un amic 2 buc. Frigo 2 cu 350 lei azi- asta-i pretul de dealer Dacia. Stau bine la gheata- nota 2, mai prost stau la umed - nota 2,5 - acceptabil la pretul asta; daca vrei note bune 1.7- 1.9, te cam costa vreo 300 lei/buc. Asta-i sfatul meu; Sanatate. PS: eu folosesc Dunlop SP WINTER SPORT M3; note de 1.4 la zapada, si 1.9 la umed.( 5 stele la ADAC). PS2: stii unde i-ti dau dreptate: decat sa-ti cumperi cauciucuri proaste de iarna - care nu controleaza masina , si arunca spatele cum ai zis tu, mai bine mergi cu taxiu... This post has been edited by fictiv2004: 24 Dec 2009, 00:57 |
-------------------- |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
E perfect adevărat faptul că e de preferat ca anvelopele spate să fie cel puțin la fel de aderente precum cele de pe puntea față. Dar e greu să convingi lumea că ai dreptate.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
fictiv2004 |
![]()
|
Multumesc Catalin ; La experienta mea, am renuntat sa mai incerc sa conving lumea; Eu "curat pusca si spun prostii" , daca citeste macar o persoana si foloseste sfatul meu, sunt multumit...
This post has been edited by fictiv2004: 24 Dec 2009, 01:05 |
-------------------- |
|
JJY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 3 May 07 From: IASI ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 24 Dec 2009, 00:52) E perfect adevărat faptul că e de preferat ca anvelopele spate să fie cel puțin la fel de aderente precum cele de pe puntea față. Dar e greu să convingi lumea că ai dreptate. ![]() probabil asa este, pe spate trebuie sa ai anvelopele cele mai bune. dar asta nu cumva este valabil pentru drumuri lungi? pentru drumuri in oras, cand trebuie sa iesi din mocirla si nametii de pe strazile noastre nu e de preferat sa am pe fata cauciucuri de iarna, spatele contand mai putin? cu ce ma ajuta spatele super incaltat, cand fata imi patineaza si nu pot pleca de pe loc? |
--------------------
DACIA
LOGAN ABS+
2007 / 1,6
- IS-ZZ-YYY
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ideal e să ai anvelope de iarnă pe toate roțile. Și asta indiferent că mergi prin sat, oraș, metropolă, megalopolis, autostradă, route 66...
Cu ce te ajută că pleci de pe loc, dacă la un viraj îți fuge spatele pe contrasens și ajungi precum acel Logan izbit de tir? Sau poftim, în oraș, derapezi și omori niște oameni pe refugiul de tramvai? Știu, ție nu ți se poate întâmpla... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Valman |
![]()
|
![]() B, C, CE, D Group: Members Posts: 267 Joined: 10 April 09 ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 24 Dec 2009, 00:52) Dar e greu să convingi lumea că ai dreptate. Dreptatea lui e contextuala. Depinde despre ce vorbim : (a.) tractiune sau (b.) stabilitate spate. a. Daca ai nevoie de tractiune (sa iesi din nameti, sa urci un deal etc), ale bune/noi se pun pe puntea fata (cea motrice). b. Daca drumul nu pune probleme de tractiune si se circula cu viteze relativ mari, atunci le pui pe alea bune/noi pe spate. QUOTE Cu ce te ajută că pleci de pe loc, dacă la un viraj îți fuge spatele... Pt o astfel de situatie mergi incet. Degeaba iti pui problema stabilitatii in curbe daca nu esti in stare sa pleci de pe loc si sa mergi/urci pe drum drept. This post has been edited by Valman: 24 Dec 2009, 10:32 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala Valvoline : "Different engines have different needs."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 00:58 |