Boxe Supernova
![]() ![]() ![]() |
Boxe Supernova
DJMaxx |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|||
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
am pe masina un dvd din care pleaca restul de difuzoare . in fine . ideea este ca intro zi am pus niste video pe card si toata ziua am ascultat doar videoclipuri dupa acel card. seara mam hotarat sa bag un cd cu muzica insa nu mai citea . de atunci nu mai citeste nici un fel de cd. de oare ? pana sa ascult de pe card mai mult timp totul mergea ok ...
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
pai vezi din setari si deconecteazal de la baterie ca sa-si revina la setarile initiale.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
asta sa fie ? hai ca asta nu mia dat prin cap . o sa incerc si asta . mersi
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
guvide pana la urma ai pus?pe casetofonul original?
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
Guvide |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 31 January 10 ![]() |
Nu mi-am pus nimic ink
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Clima
|
|
sonnic53 |
![]()
|
am incercat si faza cu bornele la baterie ? sau resetat comenzile la dvd insa tot nu citeste cd . cand bag cd in el se aude 2 sec , insa dupa aia se opreste . si imi arat cd error . la orice tip de cd bag ... ce sa fie oare ?
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
probleme la lentila laser sau ceva blocat .. o curea sarita ca si asta e comandata prin curea din cate stiu ca multe au asa ceva mai ales la cd. Vezi daca iti citeste un DVD.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
dai fata jos ....sau sub fatza are un buton ascuns ... sau ar putea avea ... e o gaurica ceva unde bagi o scobitoare sau ceva ce intra pe gaura aia si asa se da reset incerca si asta ... eu am un cd sony si pateam si eu asa ca imi dadea eroare de citere pe cd ... ce model e ? poate ma uit pe net si iti zic
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
sonnic53 |
![]()
|
nu citeste nici un fel de cd. nici dvd nici normal nici original nimic. insa pana sa bag cardul cu videoclipuri mergea totul ok . insa acum cand bag cd se aude 2 sec atat sidiul ca si cum ar invarti. doar la bagare , apoi se opreste si sta asa panami apare " disc error " nu are nici o gaurica nimica
23 Feb 2010, 22:54: vreo 2 poze cu el . scuzati claritatea . firma ? nu scrie asa ceva pe el ![]() This post has been edited by sonnic53: 23 Feb 2010, 22:54 Attached thumbnail(s) IMG0014A.jpg ( Size: 209.15k ) Number of downloads: 426 IMG0015A.jpg ( Size: 252.53k ) Number of downloads: 482 IMG0017A.jpg ( Size: 197.79k ) Number of downloads: 464 IMG0018A.jpg ( Size: 201.12k ) Number of downloads: 443 |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
DJMaxx |
![]()
|
aia e fata ... pe aparat in partea frontala vezi daca are ce am zis eu ... un buton de reset .....
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
sonnic53 |
![]()
|
scuze atunci. o sa ma uit maine . sa vad daca gasesc ceva pe el .
25 Feb 2010, 19:18: mam uitat . am gasit acel buton. am reusit sal apas cu ceva ascutit si subtire. cand al tin apasat se aprinde un beculet rosu . dupa ce pun fata si dau drumu setarile sunt Resetate.la 0 toate . insa tot nu citesc cd . de ce oare ? ce sa fac ? This post has been edited by sonnic53: 25 Feb 2010, 19:18 |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
j00hn |
![]()
|
![]() די פאלגענד Group: Members Posts: 268 Joined: 21 August 08 From: beijing ![]() |
schimbal...
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Clima
- B-XX-XXX bah esti nebun la cap ??? :O:O:O:O incredibil
|
|
sonnic53 |
![]()
|
da la tine gata daca nu mai citeste cd trebue schimbat.. raman celelalte accesorii , card,usb,RADIO . insa as vrea si cd sa mearga . are si ala rolu lui acolo .. mersi oricum de idee
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Baieti,am si eu o mica problema cu mp3-ul meu...functioneza,dar nu se mai aprinde fata si nu pot modifica nici o setare.........nici volum,nici melodii,nici radio......ce sa aiba oare?
P.S.Scuze Sonic,pt ca am intervenit in topicul tau...... Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
DJMaxx |
![]()
|
easa dintr-o data sa stins? sau ai scapato pe jos cum am facut yo ...
![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Poti sa cureti contactele dintre fata mp3-ului si mp3 cu o guma de sters creionul, sau dai cu spray de contacte pe o carpa, apoi stergi contactele. Spor!
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
sal baieti!
am facut rost de bani si vreau sa achizitionez un mp3 player! DSN mea e clima! trebuiesc modificari majore pt a conecta de ex dvd player-ul din poza de mai jos? cam cat este in service sau la electrician pt montarea unui mp3 player? This post has been edited by robert1991: 27 Feb 2010, 08:36 Attached thumbnail(s) dvd_3_inch.jpg ( Size: 665.86k ) Number of downloads: 390 |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
sonnic53 |
![]()
|
daca este mai mare doar fata playerului , iar carcasa lui este ca un player original nu faci nicio modificare . vad ca are mufe la el . daca ai si tu mufele ( 2 ) la masina e ok
![]() |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
robert1991 |
![]()
|
da , am cele 2 mufe:)
dimensiunile player-ului original le stie cineva? |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
robert dar ce tu nu poti trage firul de plus pentru siguranta de 10A sau si pentru cea de 5A plus un minus si restu sa le conectezi la difuzoare sau e asa de grea operatiunea ?
![]() Cauta pe google dimensiunile eu zic ca intra perfect iar fata o sa fie in afara oricum o sa te uiti cam casi la el ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
sonnic53 |
![]()
|
in principiu o sati intre. daca el este mai mic ca fata iti intra sigur.
la al meu ce pot sai fac / sal desfac sa vad cei inauntru ? complicate treburile astea ? |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
coco_blondu |
![]()
|
![]() Blondu' Group: Members Posts: 816 Joined: 6 September 09 ![]() |
ia zice-ti baieti merge sa bag boxe de 13 sony explod pe spate..in locasurile alea??...
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu mai bine cobori pana jos si verifici, fizic vorbind? Ti-am spus ca din fabrica super nova are pe fata difuzoare de 10" ce sunt incastrare in acel suport special din plastic, iar pe spate de 13". Problema consta insa in prinderi, pentru ca difuzoarele din fabrica nu au aceeasi forma precum cele "after-market", cel putin asa imi aduc eu aminte.
succese. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
coco_blondu |
![]()
|
![]() Blondu' Group: Members Posts: 816 Joined: 6 September 09 ![]() |
eu ceream si alte pareri ma...alte altor persoane care poate din alte chestii si-au pus ei:D:))...pe a ta o stiam:D
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
intrebare ...ce diametru trebuie sa aibe boxele de pe spate..? am citit undeva pe aici ca 13 ..si vreau sa fiu sigur..eu stiam de 10
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
Maskatu |
![]()
|
10" pe fata si 13" pe spate. Pe fata poti insa sa pui si de 17", fara modificari consistente. Pe fata exista un suport de plastic pentru difuzoarele de 10", iar pe spate cele de 13" intra direct pe pozitie.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
pe fata am de 16,5 ..nu am avut acei suporti ..insa nu stiam pe spate ..de cat sunt ..si vreau sa imi pun .. ok mersi Maskatu'
|
--------------------
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
robert1991 |
![]()
|
eu am pe fata de 13 si atinge geamul cand il dau jos de tot! dar vad ca altii au de 16,17!
pician90 tie nu iti atinge? |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
pician90 |
![]()
|
nu ..pentru ca nu au magnetu asa de mare ...sunt numai bune. ..insa da umpic maneru de la geamuri ..
|
--------------------
super nova
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
************************************************************************************************ Ofertele comerciale sunt interzise, fiind permise doar la bursa, iar mesajele ce contin oferte comerciale directe, vor fi sterse imediat fara o notificare in prealabil. ************************************************************************************************* |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 07:12 |