Boxe Supernova
![]() ![]() ![]() |
Boxe Supernova
GrOzOy |
![]()
|
||
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|||
Claudiu T. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 3 November 10 From: Simeria ![]() |
Mi-am facut si eu la boxele din spate, de pe polita, doua cutii din lemn in care am pus boxele..mi-e mi se pare ca se aude mai bine...am apus aluband in interiorul cutiilor..ceva pareri sau efect placebo.
S-au altceva trebuia sa fac? |
--------------------
Dacia
Supernova
2002-Clima.
- HD-72-BMX
|
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
Eu am pe fata boxe de 17 si am ceva probleme cu manerul de deschis geamul atinge putin. Va recomand Alpine. Folosesc un cd player Alpine CDE-100EUB si boxe pe fata Alpine SPG-17C2 de 3 ani si sunt foarte multumit de ele, dupa 3 ani se aud la fel ca in prima zi. Am tot zis ca imi voi pune si pe spate, dar am tot amanat si acum nu isi mai are rostul pentru ca in primavara incerc sa schimb masina.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu recomand HU JVC cu difuzoare pionner. De preferat ovale 6/9 pe spate si minim 13 pe fata.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
coaja_lutoifam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 February 12 From: bucuresti ![]() |
eu nu sunt deloc multumit de muzica de pe dsn-ul meu , am cd Lg +2 boxe magnat de 17 pe fata , si 2*16/9 spate jvc , sa zicem ca alea din polita se aud , dar cele de pe usile din fata ma dispera , nu se aude deloc basul cu toate ca boxele se misca , probate in alte medi sa aud bine . La ce voiam sa ajung , si,a izolat fonic cineva usile , daca da , e vreo diferenta ?
|
--------------------
dacia
Supernova
2001/confort
- b 54 row
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
************************************************************************************************ Ofertele comerciale sunt interzise, fiind permise doar la bursa, iar mesajele ce contin oferte comerciale directe, vor fi sterse imediat fara o notificare in prealabil. ************************************************************************************************* |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 07:19 |