Rio 2016, olimpiada
![]() ![]() ![]() |
Rio 2016, olimpiada
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Pe vremuri le voiam pe toate...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
7 luam într-o zi..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pe de alta parte, mi se pare asa slaba mediatizarea in Romania a acestei editii...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Apropos, unde se poate vedea programul transmisiilor/program tv?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Tvr1/TvrHD
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bine. De mere.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
La spadă am înfrânt.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ne făcurăm de ras la handbal.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Început fulminant la handbal, 19-23 cu Angola. Portărița angoleză - mare fan KFC și Rosa.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Poate mai interesează pe cineva orarul transmisiilor: http://m.fanatik.ro/programul-tv-complet-d...portului-778611
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE TVR3 23.00 Rugby feminin – sferturi de finală Interesant ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.511 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 6 Aug 2016, 21:29) "Televiziunea Română, official broadcaster Rio 2016, asigură, în acest an, cea mai mare acoperire din istoria transmisiunilor de la Jocurile Olimpice. Peste 700 de ore de transmisii, difuzate 90% în direct, pe patru posturi tv – TVR 1, TVR 2, TVR 3 și TVR HD, precum și online, pe TVR+, sunt o premieră pentru televiziunile din România." De la tenis din meciurile românilor de ieri (Begu, Niculescu, Tecău/Mergea) n-au dat nimic. Azi Begu-Hibino( Japonia) la simplu, ora 20.30 Mitu/Olaru-Babos/Jani (Ungaria) mutat la ora 23.15 Irina Begu/Monica Niculescu-Chan X/ChanY, ora 23 Oare dau ceva, că din programul transmisiilor se înțelege că tot nimic. This post has been edited by nasty: 7 Aug 2016, 17:56 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
DragosP |
![]()
|
Nimic, aparent, și de la ciclism.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Dau toate mizeriile, dar tenis oha,ciclism oha șamd
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ciclismul poate fi vazut undeva?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
La Rio.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Cam 500 de spectatori la meciul de fotbal Mexic-Fiji. Un real succes, olimpiada asta.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Plm, daca-mi ziceau le-o organizam deodata cu Raliul Aradului, aici la noi... 10.000 de spectatori garantat.
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 7 Aug 2016, 18:31 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Markos |
![]()
|
Tenis e acum, pe 2.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Spectatorii aratau de parca fusesera adusi cu arcanul
![]() Iar comentatorii au adormit-o pe Begu... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Eu nu prea vad de unde ar veni alea 7 medalii de care zice Markos, pana acum romanii s-au cam facut de ras.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 23 May 10 ![]() |
De la Catalina Ponor, la 29 de ani in gimnastica...
|
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Intre timp, echipamentul oficial Kappa branduit Team Romania se pare ca e fake. Curg atele si se dezlipesc literele. Zice Tolontan.
This post has been edited by Diac: 8 Aug 2016, 10:36 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.511 Joined: 3 January 05 ![]() |
Speranța la o medalie, Tecău/Mergea 6-3 în primul set.
TVR nimic? Poate dau bulgarii, ne remontăm antenele? Și 7-6, deci 2-0. Vor juca cu învingătorii dintre: Melo M./Soares B. (3) Djokovic N./Zimonic This post has been edited by nasty: 8 Aug 2016, 17:40 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
bion |
![]()
|
Poate lumea vre sa vada si alte sporturi nu numai tenis de vacanta.
![]() Cand are semifinale caprioara noastra la judo? La canotaj cat am apucat io sa vad suntem in grafic.Cat s-a terminat RU-F la handbal . |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
Incredibile finalele la înot (TVR2), până acum. 3 curse - 3 recorduri mondiale.
Foarte tare și puștiul nostru de 19 ani Robert, calificat în finala de azi! This post has been edited by Markos: 8 Aug 2016, 18:32 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:18 |