Baterie Logan, Deh... Rombat
![]() ![]() ![]() |
Baterie Logan, Deh... Rombat
Dic |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|||
jjcage |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 23 February 05 ![]() |
La indreptarea si vopsirea unor indoituri si zgarieturi pe aripile fata, spate si usa sofer este vreun motiv sa se deconecteze acumulatorul? Cand am luat masina din service am vazut ca ceasul merge aiurea si ca CD playerul imi cere codul de securitate. Nu mi-am facut probleme pana cand nu am citit un post anterior in care se vorbea de inlocuitul acumulatorilor de catre dealer/service. E drept ca e un pic ciudat in cazul meu pt ca are peste un an vechime, deci n-ar fi normal sa-i trebuiasca cuiva.
|
--------------------
Clio
1.6 16v
2007 Exception
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Stii cum e in service? exact ca in armata : "nu se fura, se completeaza."
|
--------------------
x
x
- x
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(diosrl @ 9 Apr 2005, 09:43) Bateria.. din experienta am vazut ca bateriile de pe Dacie rezista intre 6 luni si 1 an ![]() ![]() ![]() Care e experienta aia? Intreb pt. ca eu am avut 3 baterii Rombat pana acuma, din care 2 au tinut cate 4 ani (una pe Oltcit!!, cealalta pe DSN) si a treia e inca buna pe Oltcitul pe care l-am dat ( e in familie, deci stiu). |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 22:37 |