DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Baterie Logan, Deh... Rombat

Dic
post 30 Dec 2005, 23:53
Post #61

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Bateriile Rombat sunt o loterie. La una din DSN bateria a cedat dupa 9-10 luni si am inlocuit-o tot cu o Rombat. Aceasta nu da semne de oboseala nici dupa 3 ani si jumatate. La a doua DNS bateria care a murit dupa 3 ani si o luna a fost inlocuita cu o Zap (care are putin peste un an si merge brici).

Va recomand sa va achizitionati o pereche de cabluri de alimentare (costa 10-20 ron). In caz de probleme, pur si simplu rugati pe cineva sa va dea curent sau, in cel mai nefericit caz, platiti o cursa (5 ron) unui taximetrist sa va ajute. Astfel evitati asteptarea timp de o ora a asistentei Dacia sau taxa de tractare (daca masina nu mai este in garantie).

This post has been edited by Dic: 31 Dec 2005, 00:02

--------------------
Dacia DSN Rapsodie x 2 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
jjcage
post 6 Feb 2006, 18:01
Post #62

Membru incepator

La indreptarea si vopsirea unor indoituri si zgarieturi pe aripile fata, spate si usa sofer este vreun motiv sa se deconecteze acumulatorul? Cand am luat masina din service am vazut ca ceasul merge aiurea si ca CD playerul imi cere codul de securitate. Nu mi-am facut probleme pana cand nu am citit un post anterior in care se vorbea de inlocuitul acumulatorilor de catre dealer/service. E drept ca e un pic ciudat in cazul meu pt ca are peste un an vechime, deci n-ar fi normal sa-i trebuiasca cuiva.

--------------------
Clio 1.6 16v 2007 Exception
+
bomicabomic
post 6 Feb 2006, 18:04
Post #63

Ex-membru DaciaClub

Stii cum e in service? exact ca in armata : "nu se fura, se completeaza."

--------------------
x x - x
+
IsNa
post 7 Feb 2006, 15:38
Post #64

Membru autentic

From: Timisoara

QUOTE(diosrl @ 9 Apr 2005, 09:43)
Bateria.. din experienta am vazut ca bateriile de pe Dacie rezista intre 6 luni si 1 an smile.gif La fel ca majoritatea consumabilelor... roti...etc. Sunt proaste cu spume sad.gif Pe mine m-a lasat la Snagov de am chemat pe cineva cu alta baterie smile.gif
*

Care e experienta aia?

Intreb pt. ca eu am avut 3 baterii Rombat pana acuma, din care 2 au tinut cate 4 ani (una pe Oltcit!!, cealalta pe DSN) si a treia e inca buna pe Oltcitul pe care l-am dat ( e in familie, deci stiu).

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd June 2025 - 22:37
Forum Renault