Zgomot motor, zgomot motor fara ac cuplat
![]() ![]() ![]() |
Zgomot motor, zgomot motor fara ac cuplat
tmalecu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 16 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007-Laureate 1.5 dci
|
|||
dan supernova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
salut pai innainte sa schimbi compresoru de ac il poti testa adika ii scoti cureau de la ac si atunci ac numa iare nic io legatura cu motoru
![]() |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
Supernova (2002) & Clio (2005)
- B-902-DAN
|
|
juann |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 3 August 08 ![]() |
Am sesizat ca am si eu o problema asemanatoare insa cind scot masina din viteza si calc firna... se aude un trancanit la motor... aceasi problema o am si cind stau la semafor scoasa din viteza am senzatia ca trancane ceva pe la motor. In rest se comporta bine.. Aveti idee ce poate fi?
Am mai cautat pe forum si am gasit acest subiect http://www.daciaclub.ro/Zgomot-dinspre-mot...-33-t97774.html problema la mie este exact cam la fel numai ca eu am 15.000 km. Poate sa apara acesta problema asa de devreme sau e posibil sa-mi fi schimbat piesa pe la reprezentanta ca am mai fost masina pe la ei prin service si am o banuiala. This post has been edited by juann: 16 Feb 2010, 23:36 |
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|
tmalecu |
![]()
|
Cei de la Cobalcescu au zis ca au dat cureaua de la accesorii jos si nu se mai auzea zgomotul. Problema e ca pe acea curea de accesorii se mai afla alternatorul si un intinzator de curea. Ma gandeasc sa nu fie de la intinzator. Ideea e ca daca pui ac-ul in functiune ia si ala o parte de putere si tensioneaza mai mult cureaua. Ma gandesc sa merg la un alt service si sa compar rezultatele.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007-Laureate 1.5 dci
|
|
dan supernova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
da mai incearca si la un alt service ...meridian misau parut ok acolo am schimbat eu distributia ,ax volan si cateva bucsi si nu am avut probleme cu ei din privinta mea sunt ok
|
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
Supernova (2002) & Clio (2005)
- B-902-DAN
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 3 January 09 ![]() |
eu unu as banui rulmentul de la compresorul de AC,fiindca in rest ar face probleme tot timpul
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
tmalecu |
![]()
|
Stie cineva un service care sa remedieze problema mai subtireanu la pret?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007-Laureate 1.5 dci
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
e pe strada Maica Domnului,sector 2,un magazin care cred ca si repara compresoare.intre alexandru cel bun si Maica Domnului,pe dreapta cum vi de la Lizeanu.poate te ajuta ei.chiar vis a vis de ei e un service specializat in a.c.incearca acolo
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
tmalecu |
![]()
|
Stii cumva daca au program si sambata? Ai cumva un nr de telefon de acolo?
This post has been edited by tmalecu: 23 Feb 2010, 11:48 |
--------------------
Dacia
Logan
2007-Laureate 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 15:31 |