DaciaClub MANGALIA, Intilnire
![]() ![]() ![]() |
DaciaClub MANGALIA, Intilnire
IAIA |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 24 September 07 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2.1
2005 1.5 dci
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu unul zic ca este bine ora 12, sunt de acord.
Multumesc iaia. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Decat sambata , e mai buna orice ora din ziua de duminica .
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
- CT------
1,6/2005 Forza Steaua
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Deci, ramane duminica la 12. Cel mai probabil pe data de 10 octombrie.
This post has been edited by Iulikk: 28 Sep 2010, 19:05 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Tocmai anu' viitor?
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Oooopss. Am editat, 10 octombrie. Sunt muult prea obosit pentru chestii d-astea
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
IAIA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 24 September 07 From: Mangalia ![]() |
bobo iti raspund aici ca pe tel nu mai am credit ... se pare ca o sa ajung si eu maine in cta ... sper ca nu e o problema daca vin si cu junioru'
![]() |
--------------------
renault
megane 2.1
2005 1.5 dci
|
|
Iulikk |
![]()
|
Duminica... ceva, ceva? Se anunta cineva?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai facem sau nu facem? daca facem eu vin.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ok, atunci facem, duminica la ora 12, in locul bine stabilit.
Incepem listele: 1. Iulikk si Mihaela, 2. ..... |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
1. Iulikk si Mihaela, 2.bobo
Restul, nu mai vine nimeni? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu mai facem nimic, eu trebuie sa ajung in seara asta la tara... pe la 5 plec. Lasam pe alta data. Imi cer scuze.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Emy_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 12 May 09 From: Mangalia ![]() |
Unii dintre noi ne-am stabilit in Constanta deoarece am inceput facultatile.Eu unul abia reusesc sa urmaresc forumul deoarece n-am un Laptop/Calculator ceva in locul unde sunt cazat.Cei care ne-am mutat am fi:Emy_ , Iulikk si Mihaela , Marian(Jessy).Urmeaza sa se stabileasca si DeadAngel in Ct si tot asa.Eu voi face tot posibilul sa ajung la cate intalniri pot in Mangalia,daca se mai tine vreuna.Poate voi ajunge si la cele din CT(daca vreti sa facem cu ei),asta depinzand mult de cursuri.E o aiureala totala cu orarul,pauza de 1 ora,2 ore intre cursuri.Va salut!
|
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Este acelasi club ....DaciaClub ... deci nu e nimic separat doar ca voi faceati in Mangalia ceva local si noi alta intalnire in Constanta deoarece va/ne desparte drumul......Din moment ce esti in Constanta tot la intalnire DaciaClub vii. iulikk,bobo si inca 2-3 au venit duminica la Constanta ...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bobo77 |
![]()
|
Ok o lasam pe alta data si asa timpul este urat si lumea nu se inghesuie.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
bobo77 |
![]()
|
Domnule iulikk noi cand mai facem intalnire? ai legatura
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu stiu... sa vedem... eu nu prea am timp nici sa intru pe forum... de facut intalniri nici nu prea poate fi vorba, mai ales duminica....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
tanase.petrebogdan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 31 January 10 From: Mangalia ![]() |
Vezi mai Iulikk, aici erai piatra de temelie....ai plecat tu....gata si cu intalnirile...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
- CT
2004 Scala
|
|
bobo77 |
![]()
|
Sa stea lumea linistita, ca se va face intalnire cat de curand cu sau fara iulikk, ca nu are el chef sa faca sau nu poate sa vina asta este...
This post has been edited by bobo77: 7 Nov 2010, 11:49 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu e treaba ca nu am chef. E treaba ca nu am timp si sa moara Gigi spaniolu' daca va mint
![]() PS (fara suparare): O data s-a intamplat sa stau si duminica acasa si stii bine ca am anuntat, dar nu s-a putut. This post has been edited by Iulikk: 7 Nov 2010, 22:28 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
tanase.petrebogdan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 31 January 10 From: Mangalia ![]() |
Mai bine sa nu moara nimeni, stai linistit Iulikk, te crede lumea...pune mana si invata bine ca primul an si ultimul conteaza cel mai mult.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
- CT
2004 Scala
|
|
Iulikk |
![]()
|
Duminica, 21 noiembrie, ora 14:00 facem intalnire in parcare in portul turistic, exact ca si inainte.
Incepem listele: 1. Iulikk si Mihaela, 2. ...... |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
1. Iulikk si Mihaela, 2. bobo, 3.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
tanase.petrebogdan |
![]()
|
1. Iulikk si Mihaela, 2. bobo, 3. tanase.petrebogdan, 4.
|
--------------------
Dacia
Solenza
- CT
2004 Scala
|
|
IAIA |
![]()
|
1. Iulikk si Mihaela, 2. bobo, 3. tanase.petrebogdan, 4. iaia, 5.
|
--------------------
renault
megane 2.1
2005 1.5 dci
|
|
bobo77 |
![]()
|
Mai vine un coleg de-al meu vivi84.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
Iulikk |
![]()
|
In cazul asta actualizam lista:
1. Iulikk si Mihaela, 2. bobo, 3. tanase.petrebogdan, 4. iaia, 5. vivi84. Am sa vorbesc eu cu restul trupei zilele astea, sa-i prind pe mess... sau daca nu, la telefon, dar dupa ziua de luni ca nu mai am bani de credit si ii astept pe ai mei sa vina duminica ![]() ![]() This post has been edited by Iulikk: 13 Nov 2010, 13:57 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Marian_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 12 May 10 ![]() |
1. Iulikk si Mihaela, 2. bobo, 3. tanase.petrebogdan, 4. iaia, 5. vivi84. 6. Marian_
|
--------------------
hyundai
i30
2010
|
|
bobo77 |
![]()
|
Maine vorbesc si cu weryx, cred ca o sa vina si el.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 23:36 |