Reanimare:), Dacia supernova
![]() ![]() ![]() |
Reanimare:), Dacia supernova
djasu82 |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|||
tazzSN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 21 February 09 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
2002 europa Radem Glumim F.T.M PLATIM
|
|
cata82 |
![]()
|
![]() MEMBRU RAPIDIST Group: Members Posts: 450 Joined: 12 November 09 From: Bucuresti - sos. Polona ![]() |
Ai dreptate Asule.
Pt tazz : masina de la avatar nu e a mea , era bine sa fie , e foarte frumoasa , jos palaria pentru propietarul acestei supernova . A mea e alba . Mai ai mult cu masinuta ? Mai pune si tu o poza , doua , poate te mai ajutam cu cate un sfat . This post has been edited by cata82: 7 Mar 2010, 13:21 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|
tazzSN |
![]()
|
Pai,am fost pana la mecanic...pana acum a dat doar cadru motor jos(e foarte cautat,si prefera sa faca lucruri mai rapide decat ce am eu sa-si ia banu),i-am pus bord de clima,i-am inlocuit comutatorul de semnalizare,plastice la bord,cablu de la capota ca era rupt si i-am indreptat volanul...azi am vopsit scutul motor:)
![]() ![]() |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
tazzSN |
![]()
|
Poze cu ce am facut cum am promis...apropo
![]() ![]() Dan0179.jpg ( Size: 446.97k ) Number of downloads: 1332 Dan0180.jpg ( Size: 343.5k ) Number of downloads: 1308 Dan0182.jpg ( Size: 273.99k ) Number of downloads: 1282 scutu ![]() Dan0189.jpg ( Size: 472.24k ) Number of downloads: 346 acuma :(sper sa-i puna caseta de directie si s-o directioneze spre garaj:))...poate am noroc si e gata pana sambata:X inca de luat...daca stiti dati un ghiont..capota,far dreapta,parbriz..de sonde am facut rost |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
parbriz mi-am luat de 6 luni de la firma pilkington (160 cu tenta verde gen sn si 30 montatu eu am mai facut o izolare cu silicon ca era nevoie sa nu intre apa)
uitate pe net si vezi unde au puncte de lucru http://www.gimarom.ro/ la bucuresti este ca am vazut pe site poate iti livreaza cumva la comanda daca vrei sa-l montezi tu grija mare iarna la distanta fata de cel din fata ca drumarii baga pe langa nisip si sare chiar si pietricele si mi-am tras o ciobitura, adevarat mica si in colt inca o chestie la sticla noua merita si un set de stergatoare, e bine sa fie siliconice, eu am vazut la cineva champion in actiune si mi-am luat si eu, nu zgarie chiar daca e praf si nu dai cu apa din greseala (noaptea pe ploaie aveam belele cu parbrizu si stergatoarele vechi din cauza acelor zgarieturi) This post has been edited by danciusergiu84: 9 Mar 2010, 15:17 |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
tazzSN |
![]()
|
Ms de tip...o sa dau un ochi pe oferta;)
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
tazzSN |
![]()
|
HELP:
ultimele vesti:(...am descoperit ca am cutia un pic sparta la suportul acela de sub baterie,din impact,a iesit un surub al lui prin cutie...noroc ca am luat si acel suport,cu totul(cost 80 de lei +sonda de ulei,l-am luat bine:)) )....poze sapt viitoare cu ce s-a facut...motorul a fost pus inapoi din suportul rupt...dar...a strambat si tabla din spatele lui....prin urmare trebuieste dat bordul inferior jos(cu consola tropedo...etc)...maine ma duc sa il dau jos...si nenea sa indrepte acolo...ce am eu nevoie e de cateva indrumari...cum il dau jos pas cu pas...stiam ca si maskatu l-a dat jos..va rog baieti,niste poze,o explicatie cv:) ![]() |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Eu mi-am schimbat caloriferul singur si mi-a luat cam o zi intreaga. Cauta pe forum ca a fost explicat in detaliu. Se desfac lateralele negre de la consola centrala, cochiliile de la volan, torbedoul, ai grija la mufa din interior, casetofonul, scrumiera, bricheta si restul. Iti faci degetele praf si iti trebuie muuuuulta rabdare. Ai grja sa nu pierzi din suruburi.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
tazzSN |
![]()
|
L-am desfacut,ms de ajutor baieti...azi am sudat botul masinii si am pus cadru motor:)...am grunduit bine sudurile,am pus suportul de la baterie...cat despre bucatica rupta de la cutie,a zis nenea mecanic ca o rezolva cu poxipol si redau "n-are nici pe dracu,ca nu e presiune,si asta rezista la temperatura":))...in viteze,intra exact cum intra si inainte..asta e un lucru fff bun
![]() ![]() oricum e gata...poze,duminica,pt ca nu am cablu de date acilea ![]() |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
jonny_b |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 22 May 07 ![]() |
Care mai e stadiul lucrarilor? Asteptam poze noi .
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- GR 03 LWJ
|
|
tazzSN |
![]()
|
POZE:...mii de scuze baieti....pt intarziereDan0206.jpg ( Size: 367.41k )
Number of downloads: 345
Dan0213.jpg ( Size: 345.36k ) Number of downloads: 381 Dan0214.jpg ( Size: 365.17k ) Number of downloads: 375 Dan0211.jpg ( Size: 384.64k ) Number of downloads: 336 Dan0210.jpg ( Size: 399.27k ) Number of downloads: 341 Dan0212.jpg ( Size: 305.87k ) Number of downloads: 337 Pozele nu sunt in ordine...le pun in mare graba... Problema noua... ![]() This post has been edited by tazzSN: 26 Mar 2010, 20:14 |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
pai parca ai spus ca motorul e in regula ... bafta in continoare fiindca ai nevoie .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
jonny_b |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 22 May 07 ![]() |
Pai cu motorul ce s-a intamplat ?
Ce avarii a suferit in timpul coliziunii? Spor la munca! |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- GR 03 LWJ
|
|
tazzSN |
![]()
|
da,motorul invartea,dar doar vibrochenul,nu si axa cu came si restul...ii schimba pinionul mecanicul azi...si daca sunt supapele strambe am pus-o de alti bani...sper sa nu fie:(....vin cu o poza cu botul vopsit,alte poze maine sperDan0244.jpg ( Size: 394.81k )
Number of downloads: 427
PS,pentru asu:cand a dat sa invarta,parea a fi in regula,pentru ca invartea...eu sper acum daca schimb ala sa fie in regula...sa nu fie supapele strambe...ca daca sunt...alti bani X( <span class='edit'>27 Mar 2010, 19:54:</span> Dan0247.jpg ( Size: 189.22k ) Number of downloads: 344 ![]() I-am dat la automat azi...si... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Azi i-a indreptat putin si spatele...mi-a dat lista cu ce trebuie(kit,chestii..etc)Dan0245.jpg ( Size: 319.84k ) Number of downloads: 303 This post has been edited by tazzSN: 27 Mar 2010, 19:57 |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
djasu82 |
![]()
|
garnitura de chiuloasa e pana 60 de le cea metalica parca era si la magazinele dacia de pe pantelimon.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
Garnitura de chiuloasa mi-am cumparat si eu,prin februarie.Pret: 115 de lei originala.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
Fishy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Arata din ce in ce mai bine. Multa bafta in continuare.
|
--------------------
Dacia
SuperNova Rapsoide
2001
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
95 de lei garnitura de chiulasa victor reinz is cele mai bune in materie de garnituri, si cele mai recomandate.
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Si eu am luat garnitura capac culbutori de la victor reinz cu 40 de lei. Inca nu am montat-o. Dar am inteles ca este calitativa. Sunt facute in germania.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
exact, si mecanici adevarati nu lucreaza numai cu 2 marci victor reinz si elbacher diferenta intre ele este de 10 lei, adica victor reinz este mai scumpa in cazul supernovei.
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
Svendrix |
![]()
|
A Who's who Group: Members Posts: 95 Joined: 29 August 09 ![]() |
Nu stiu unde ati vazut voi garnitura de chiuloasa asa de scupa.. 140 lei
![]() Eu la 120.000 de km am schimbat la motor tot ce am putut.. Ceea ce a necesitat si o garnitura de chiuloasa noua.. pe care am dat 35 de lei.. Luata de la un magazin numai cu piese de origine Dacia.. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Se referea la axul de distributie, nu la garnitura de la chiulasa. Cea mai scumpa garnitura de chiulasa, se pare ca este cea de la victor reinz. Acum depinde si de unde cumparati, pentru ca magazinele practica adaosuri comerciale diferite.
QUOTE(tazzSN @ 26 Mar 2010, 21:10) axul de la distributie...am cumparat azi unul nou..140 de ursi..sa-l puna si a zis ca mare minune daca nu sunt si supapele strambe.... |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tazzSN |
![]()
|
Dan0251.jpg ( Size: 286.64k )
Number of downloads: 313
Azi am facut poza...saptamana asta nu prea a facut nimic... ![]() |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
tazzSN |
![]()
|
SALUT BAIETII,noutati,am gasit capota...mi-a trimis-o sonnic 53 prin posta,maine trebuie sa o ridic,dar inca odata va cer,celor care sunt din bucuresti,unde gasesc si eu supape mai ieftine,si garnitura de chiuloasa??zice-ti-mi si mie un magaz mai ieftinutz ceva...mai am nevoie de parbriz,si un far de dreapta.cu reparatia...tot problema medicala ramane
![]() |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
Maskatu |
![]()
|
In Bucuresti supape evacuare chiuloasa ... 45 ron/buc, garnitura chiuloasa ... 100 ron ( la Nesty ), far original 100 ron.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tazzSN |
![]()
|
Garnitura mai ieftina nu se gaseste:(???
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
daca vrei sa faci de calitate lucrarea, ma referla motor, nu cumpara piese de fermit, asam, claxcar si marci din astea de mana a 2-a, eu cel putin stiu un lucru garmitura de chiulasa victor reinz fiindca is cele mai bune, iar supape la 43 de lei buc mi se par exagerat de scumpe, un prieten de a meu stiu ca a luat toate supapele cu 200 de ron la un logan de 1,4. de asta am zis k sunt sumpe la 43 de ron
|
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
tazzSN |
![]()
|
da...asa e:(sunt foarte scumpe
PS: o garnitura de chiuloasa de la victor reinz cat este :-? This post has been edited by tazzSN: 9 Apr 2010, 22:59 |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
sunt 2 tipuri de garnituri victor reinz una la 50 ron si una la 90 ron preturi de la autonet, sincer nu stiu care ii diferenta intre cele doua.
|
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th June 2025 - 02:12 |