Reanimare:), Dacia supernova
![]() ![]() ![]() |
Reanimare:), Dacia supernova
tazzSN |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 21 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
SUPERNOVA
2002 europa Radem Glumim F.T.M PLATIM
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pentru bara s-ar putea sa ajungi la flex.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tazzSN |
![]()
|
aia se stie:))..e clara...deci ce am vazut pana acum imi trebuie
- Ansamblu fata(faruri,bara,grila,armatura)+capota -Parbriz -Posibil caseta de directie -radiator+GmV -suporti motor -Posibil cadru motor -baterie ![]() -Interior- plasticul de sub volan,fata consola centrala,usita torpedou -Spate indreptata,chit,vopsea.. +proiectul meu pentru la vara,dat tot jos din din ea si bord inclusiv,dat cu vopsea cauciugata +retusat daca sunt probleme dar nu cred,la fel si interior usi+un burete pus peste vopsea ma gandesc daca adera adunci cand e proaspata. This post has been edited by tazzSN: 20 Feb 2010, 12:54 |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Daca arunci bara zi-mi daca dai plasticele alea din loc de proiectoare... Astept PM cu pretul si daca e ok iti las adresa sa le pui la posta.
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
tazzSN |
![]()
|
ok...dar sa ma apuc de ea mai intai sa stiu ca o repar
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tazzSN |
![]()
|
da:X:)pt insonorizare..si-au facut si alti colegi de aici:)
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Poate cauciucată. Cred ca de aceea se stramba.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tazzSN |
![]()
|
aaaaa...da:))..sunt si eu un pic analfabet:)))
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
daca te pui pe treaba am eu bara, un far nou cu tot cu semnal grila(masca) noua si cred ca si baterie! si nu mai dai banii pe ele de noi ca sunt si "ieftine" rau!!!
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
tazzSN |
![]()
|
:)ms mult de tot...pai da...am stabilit ca daca nu o dau pana vineri...sambata dimineata la 7:00 ma apuc de ea:X
<span class='edit'>21 Feb 2010, 16:46:</span> Baieti,o veste multumitoare pana la Dumnezeu pentru mine:)a venit azi nenea tinichigiu mecanic pana la mine),a zis ca nu e rau deloc,e chiar usor lovita,sambata dimineata o duc la el,sta foarte aproape de mine,a zis ca manopera in niciun caz nu costa mai mult de 10 milioane:):)cu vopsit cu indreptat cu tot(la indreptat are aparat:X)..deci tot ce trebuie sa iau sunt piese:),a zis ca nici nu da motorul jos:si tata il cunoaste si stie ca face treaba buna,deci sambata dimineata o duc,dupa fug la bucuresti pentru table si piese:)si peste 2 saptamani posibil pun poze cu vrabiuta iesita din spital:) ![]() ![]() Moderator edit: Este interzisa folosirea in exces a pictogramelor (emoticoane). |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
eugenionutz |
![]()
|
![]() S.E.I Group: Members Posts: 20 Joined: 24 February 09 ![]() |
tazz dak vrei te rog trimite-mi si mie manualul de reparatii el_diablo02006@yahoo.com
|
--------------------
dacia citroen
supernova C5
2002 2005
|
|
tazzSN |
![]()
|
Ok:D
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
bravoo..spor la treaba..ai pm!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
eugenionutz |
![]()
|
![]() S.E.I Group: Members Posts: 20 Joined: 24 February 09 ![]() |
ms si dak te pot ajuta cu ceva sa-mi spui ca si eu sunt tot din giurgiu
![]() |
--------------------
dacia citroen
supernova C5
2002 2005
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
tazzSN trimite-mi si mie pls manualul de reparatii la balint.robert2001@gmail.com
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
tazzSN |
![]()
|
ms mult baieti,eu am nevoie de bafta la gasitul pieselor.daca stiti ceva postati-mi si mie aici de urmatoarele:
-ansamblu fata(capota,tabla aia cu grila din fata,cu tot ce e pe ea,faruri,bara+armatura,proiectoare daca ai) -radiator -cadru motor,dar sa fie neatins -suport motor ala de sus din dreapta -parbriz -consola centrala(am un stalp rupt) -plasticele de sub volan -capacul care tine panoul de sigurante -frana de mana -caseta de directie Si slavita fie mana lu' vasile(tinichigiu,mecanic,om de nota 10 care lucreaza perfect:D) Ti-l trimit imediat! ![]() |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Te pot ajuta cu suportul din dreapta de sus, suna-ma la 0763174884 sa discutam !
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
tazzSN |
![]()
|
Ok:)
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
cata82 |
![]()
|
![]() MEMBRU RAPIDIST Group: Members Posts: 450 Joined: 12 November 09 From: Bucuresti - sos. Polona ![]() |
Salut Robert , Ai primit manualul ? Ti l-am trimis pe gmail . |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
da! ms!
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
tazzSN |
![]()
|
Baieti,am o nedumerire,am facut rost de un suport de motor,cel de deasupra vasului de expansiune...dar e de solenza.Se potriveste cumva la superova?:-?Dan0089.JPG ( Size: 353.04k )
Number of downloads: 467
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
pai e la fel si poate vrei sa spui de tampon ca vad ca ti-a sarit tamponul . Pana mea bagaflexul taie bara stanga dreapta si toata indoietura aia ... Nu o iei chiar din margine .
In spate la motor - filtru de aer e tabla indoita ? a atins motorul ? This post has been edited by djasu82: 22 Feb 2010, 18:20 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Daca aruncam un ochi in cataloagele de piese SN si SLZ piesele par a avea coduri diferite, dar se pare ca e doatr o greseala de tipar...
![]() Ai grija la suportul ala de la cutie (mai exact surubul care face legatura intre suport cutie si suport baterie, are o pozitie ciudata), sigur nu e rupt si ala? Attached thumbnail(s) Suporti_motor_si_cutie.JPG ( Size: 150k ) Number of downloads: 520 Suporti_motor_SLZ.JPG ( Size: 109.32k ) Number of downloads: 428 |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
tazzSN |
![]()
|
nu ASULE:) e chiar la limita,nu a indoit tabla,dar problema e ca nu am inteles rasp la intrebare, se potriveste sau nu??suportul nu e sarit din tampon,e rupt se vede clar
PS pentru ala de la cutie:mecanicul a zis ca nu are nimic:D This post has been edited by tazzSN: 22 Feb 2010, 19:05 |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
se potriveste ca si solenza are motorul identic suportul la fel pana si cel de logan se potriveste is la prindere model 1.6 si 1.4.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
tazzSN |
![]()
|
Ms ASULE:)
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
djasu82 |
![]()
|
mai bine mi-ar schimba operatorul id-ul din djasu82 in adi82
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
tazzSN |
![]()
|
Stie cineva unde pot gasi si eu niste presuri pe spate pt supernova si unu pt stanga fata?:-?pe spate nu le am de sn si cel din st fata e rupt de mult:)
![]() |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
Bogyciu |
![]()
|
Man, rezolva intai problemele grave, ca ai destule... Lasa deocamdata preusletele... Parerea mea.
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 22:10 |