Reanimare:), Dacia supernova
![]() ![]() ![]() |
Reanimare:), Dacia supernova
cata82 |
![]()
|
||
![]() MEMBRU RAPIDIST Group: Members Posts: 450 Joined: 12 November 09 From: Bucuresti - sos. Polona ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Totusi, sa nu transformam topicul intr-unul de vanzare, pentru ca exista deja topic la bursa.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tazzSN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 21 February 09 ![]() |
nu stai linistit ca nu mai postez preturi sau alte chestii...problema e ca m-am saturat sa astept atata:( sunt pieton din nov..si daca nu fac ceva o sa mai fiu ceva luni d-acum incolo:))...am o curiozitate,tu maskatule ai geamuri electrice?
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
2002 europa Radem Glumim F.T.M PLATIM
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@ Tazzzz......ce vrei tu e cam greu........
Daca ai 800 de euro,ai cateva variante: 1-mai strangi putin si iti iei una buna. 2-iti iei una cu ceva probleme si mai completezi din aia lovita. 3-o dezmembrezi pe asta,si cu ce mai scoti.......te descurci. 4-o vinzi asa cum e la samsari sau dezmembrari,dar mai mult de 3-400 de euro nu iei pe ea+cei 800......... Daca te ajuta cu ceva,vezi ca pe autovit sunt 2 dsn galbene,foste taxiuri,exact la banii pe care ii ai tu acum. Toate variantele astea sunt fara rate sau alte imprumuturi. Care varianta,ti se pare cea mai buna pt tine acum? Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
tazzSN |
![]()
|
nu ma intelege gresit,banii care ii am eu acum sunt dati imprumut de catre o ruda binevoitoare...mai mult nu cred ca am cum sa fac rost..nu stiu,nu decid eu,sa vb cu tata si o sa vad...inca odata tin sa va multumesc mult de tot pt sfaturi
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
Daca iti pui ambitia in max. 3 wekuri o dai gata! din ce am vazut in poze aripile par a fi ok, asa ca, ca sa schimbi o capota masca, faruri radiator si unu-2 suporti motor nu cred ca tre sa-ti ia o eternitate!pe parte de interior si imbunatatiri las-o pe vara.Repara ce te doare acum.
Eu am avut o nova pe care am lovit-o frontal si in10 ore era ca noua; schimbat aripi, capota, masca, o semi-contra-aripa, faruri,grila,bara+armatura, etc. Am muncit cu fratemiu si un prieten si toate piesele le-am luat de noi! |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
tazzSN |
![]()
|
da...problema e ca si cu manualul de reparatie...tata e foarte tipicar...si vrea totul absolut perfect...la mine...numai scoaterea capotei dureaza cel putin o ora...deci inchipuieti motor...cutie...iti dai seama eu sunt foarte nerabdator:(...si sambata la ora 7 dim as tara-o in garaj pe rampa si as baga tare toata ziua...dar cum tata nu vine vineri ci sambata seara....duminica eu plec...cine face...:(si asa se intampla..mai mereu...oricum..sper din tot sufletul meu s-o fac...ca pt mine era aur masinuta asta...stiti cum se zice...tinea cu casa:(
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
E hai si tu, nu pune raul in fata!nu ai nici un prieten care sa te ajute?macar la demontat ca o parte din piese le gasesti usor.ti-am zis ca de ex. aripi, masca, grila si un far le am eu, si sunt noi!nu am apucat sa ma uit dar de unde esti?daca esti din buc sau de langa m-as fi bagat eu dar nu in wek-ul asta ca am treaba la a mea!! Si capota are 4suruburi, cate 2 pe balama, unde nu merge cheia merge flexul
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Bun sfat, acesta cu unde nu merge cheia baga flexul.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tazzSN |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
Eu Alex |
![]()
|
asta daca nu vrei sa stai cine stie cate ore sa scoti un surub!! si daca ai vreo piesa tensionata sau indoita rau ai sa vezi ca merge perfect!! De exemplu, daca vrei sa schimbi contra-aripile fata cum le dai jos?? acolo cu siguranta nu o sa gasesti suruburi de prindere!
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
|
|
tazzSN |
![]()
|
asta asa e...si oricum in cazul meu....flexul o sa fie unealta de baza...atat cer si eu Doamne:(
![]() ![]() |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
Eu Alex |
![]()
|
daca stateai mai aproape ma bagam si eu cu tine ca imi plac chestiile astea!!! doar ca trebuia sa dai vinul fiert
![]() Oricum iti urez multa bafta,nervi de otel si rabdare! Si...........cine stie poate te trezesti cu mine pe cap!!! |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
|
|
tazzSN |
![]()
|
Chiar mi-ar face placere sa stii...chiar am nevoie de o mana priceputa:X:)
![]() ![]() |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
o sa aiba probleme la motor daca nu are o macara pe lant sau cel putin 3 oameni care sa-l ajute. De desprins mufele le desprinzi rapid mai mult de 20 de minute nu-ti ia mai ramane sa dai jos uleiul din motor ,lichidul de racire.. desfaci scutul motor ,evacuarea , convertorul catalitit , planetarele stanga dreapta , tampoanele , bieleta antibasculare ( cea rasucita) furtunele de apa si cele de benzina. Evident sub motor bagi ceva sa nut-i cada jos de aceea ziceam sa ai o macara cu lant .
Dupa ce ai scos motorul ai tot timpul sa iti faci de cap cu fierul iauzi mai ai si garaj ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
tazzSN |
![]()
|
am da e stramt....:-s..am groapa sa ma bag pe sub ea..n-a fost proiectat pentru dat jos motorul:))...mama...sa nu ma lasati la greu...ca ce nevoie o sa am de voi cand incep treaba..cum sunt nedumerit...vin repede la forum....inca odata multumiri baieti si sa nu ma lasati la greu:))
![]() |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Alti intr-o ora nu au ce sa faca cu motorul tau
![]() Ai grije sa nu cada rabla peste tine mai important e viata decat fierul ! This post has been edited by djasu82: 18 Feb 2010, 21:41 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
tazzSN |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(tazzSN @ 18 Feb 2010, 19:20) nu ma intelege gresit,banii care ii am eu acum sunt dati imprumut de catre o ruda binevoitoare...mai mult nu cred ca am cum sa fac rost..nu stiu,nu decid eu,sa vb cu tata si o sa vad...inca odata tin sa va multumesc mult de tot pt sfaturi Am inteles cateva lucruri de aici: 1-Cei 800 euroi sunt imprumutati. 2-Masina nu e a ta,ci a tatalui tau. Uite si cate ceva ce n-am inteles: 1-Cat costa reparatia intr-un service? 2-Lucrezi? 3-Ai facut un calcul cat te duc piesele Noi si cat cele sh? Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
tazzSN |
![]()
|
Masina este a tatalui meu,da.cei 800 sunt imprumutati...nu lucrez..sincer...nu am bani sa duc masina in service..tocmai d-aia vreau s-o repar acasa...pt ca serviceu usuca la bani...asta mi-a spus-o un prieten mecanic...Piesele noi ma duc mult mai scump decat cele Sh asta e clar...cele sh dupa un calcul general vreo 15 iepuroi...cam asa..multumesc pt incurajari
This post has been edited by tazzSN: 18 Feb 2010, 22:07 |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
puiu82 |
![]()
|
Ma gandeam ca poti negocia cu un service de cartier.......fara vopsitorie........
culoarea ta nu e metalizata.......poti merge cu aripile si capota negre ceva timp...... Daca esti hotarat sa mergi pe piese sh........fa-ti un bine si cauta pe net si pe la dezmembrari,poate gasesti aripile si capota la culoare,mai scutesti niste bani. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Daca iti place asa mult masina si crezi ca ti-ar place sa o si repari, poate e cazul e cazul sa nu mai stai dupa coorul lu' tata si sa te apuci sa o faci tu si sa nu te mai schimbi ca vremea. Bine, lipsa de experienta te va incurca, poate o sa fie momente cand ai nevoie de ajutorul lui, dar e un inceput. Pana la urma poate te va ajuta mai mult decat crezi acest proiect. Sa faci ceva, poate te va maturiza putin putin. Ca imi pari asa putin picat din nori. No offence. E doar o parere personala, pot sa ma insel.
DECI, daca chiar iubesti masina aia. Tot vorbeai de idei frumoase de scos una alta, chiar bord. Uite, imparte-ti proiectul asta in pasi mai mici, ca altfel te doboara doar idea cat ai de lucru. Daca esti in stare sa dezmembrezi botul, sa dai jos bord si ce mai vrei FARA sa belesti mai rau masina, sa fie montabila inapoi, deja ai facut un pas mare. Poate asa si tatal tau se va angaja sa te ajute cum poate, atunci cand va fi nevoie. Deci, tu de vreme ceva mai faina si de vointa ai nevoie. Nu de tata. Prieteni nu ai care sa te ajute cu o mana si o idee doua? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tazzSN |
![]()
|
aripile nu au nimic...capota trebuie...si daca nu gasesc...stau cu ea si alta culoare pana sunt bani de vopsit...la spate trebuie indreptata..in rest nu trebuie carpeala.ms de sfat
18 Feb 2010, 22:19: eu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by tazzSN: 18 Feb 2010, 22:19 |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
Maskatu |
![]()
|
Pai nu te supara, dar tu vrei si cu dânsa-ntrânsa, si cu sufletu-n rai.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tazzSN |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
puiu82 |
![]()
|
da...cu siguranta daca o repar masina nu va mai fi in veci cum a fost...motorul sa stii ca si pe mine m-a uimit...saracu invarte:)...tata are un prieten care lucreaza la dacia..si a spus ca poate sa o faca pentru cat 5-600 de euro...dar cum am o gaura neagra in buget...si multe alte probleme pe cap...vreau s-o dau cat mai repede si in primavara..un avans..cu ce mai strang pana in primavara..
Astea sunt cuvintele tale de acum o luna si jumatate.........acum ca ai si bani,care mai e problema??? Bafta! @ Maskatu.... ![]() ![]() This post has been edited by puiu82: 18 Feb 2010, 22:35 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
tazzSN |
![]()
|
mda...astea erau pt ca asa era...o repara la el acasa...dar cum omu a sarit atunci ca face...acu..nu prea se mai baga...ca e ocupat mereu..as putea doar s-o duc la el la garaj pt ca are macara cu lant sa scot motorul...
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
djasu82 |
![]()
|
Durerea cea mai mare pentru tine e sa scoti motorul
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Daca iti pui mintea, in cateva ore, cu ajutorul a 2-3 prieteni, cred ca il scoti pe "monstru". Da-l in masa ca nu e motor de bugatti veyron.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
pai sa faca rost de 3 curele care invartea pompa de apa si alternatorul de la vechile dacii 1300-1310 , daca erai in bucuresti te ajutam noi evident cand aveam timp ...
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 17:26 |