DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Reanimare:), Dacia supernova

cata82
post 18 Feb 2010, 15:53
Post #31

MEMBRU RAPIDIST

Group: Members
From: Bucuresti - sos. Polona

N-ai pentru ce .

--------------------
Dacia Supernova 2001
REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Maskatu
post 18 Feb 2010, 15:53
Post #32

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Totusi, sa nu transformam topicul intr-unul de vanzare, pentru ca exista deja topic la bursa.

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
tazzSN
post 18 Feb 2010, 16:02
Post #33

Membru autentic

nu stai linistit ca nu mai postez preturi sau alte chestii...problema e ca m-am saturat sa astept atata:( sunt pieton din nov..si daca nu fac ceva o sa mai fiu ceva luni d-acum incolo:))...am o curiozitate,tu maskatule ai geamuri electrice?

--------------------
dacia SUPERNOVA 2002 europa
Radem Glumim F.T.M PLATIM
+
puiu82
post 18 Feb 2010, 17:24
Post #34

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

@ Tazzzz......ce vrei tu e cam greu........
Daca ai 800 de euro,ai cateva variante:
1-mai strangi putin si iti iei una buna.
2-iti iei una cu ceva probleme si mai completezi din aia lovita.
3-o dezmembrezi pe asta,si cu ce mai scoti.......te descurci.
4-o vinzi asa cum e la samsari sau dezmembrari,dar mai mult de 3-400 de euro nu iei pe ea+cei 800.........
Daca te ajuta cu ceva,vezi ca pe autovit sunt 2 dsn galbene,foste taxiuri,exact la banii pe care ii ai tu acum.
Toate variantele astea sunt fara rate sau alte imprumuturi.
Care varianta,ti se pare cea mai buna pt tine acum?
Bafta!

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
tazzSN
post 18 Feb 2010, 18:20
Post #35

Membru autentic

nu ma intelege gresit,banii care ii am eu acum sunt dati imprumut de catre o ruda binevoitoare...mai mult nu cred ca am cum sa fac rost..nu stiu,nu decid eu,sa vb cu tata si o sa vad...inca odata tin sa va multumesc mult de tot pt sfaturi

--------------------
+
Eu Alex
post 18 Feb 2010, 20:29
Post #36

Membru autentic

From: Com. Bucuresti Sat Rahova

Daca iti pui ambitia in max. 3 wekuri o dai gata! din ce am vazut in poze aripile par a fi ok, asa ca, ca sa schimbi o capota masca, faruri radiator si unu-2 suporti motor nu cred ca tre sa-ti ia o eternitate!pe parte de interior si imbunatatiri las-o pe vara.Repara ce te doare acum.

Eu am avut o nova pe care am lovit-o frontal si in10 ore era ca noua; schimbat aripi, capota, masca, o semi-contra-aripa, faruri,grila,bara+armatura, etc. Am muncit cu fratemiu si un prieten si toate piesele le-am luat de noi!

--------------------
Dacia Supernova Confort 2001 - IF22ALE/ B25TUT
Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
+
tazzSN
post 18 Feb 2010, 20:35
Post #37

Membru autentic

da...problema e ca si cu manualul de reparatie...tata e foarte tipicar...si vrea totul absolut perfect...la mine...numai scoaterea capotei dureaza cel putin o ora...deci inchipuieti motor...cutie...iti dai seama eu sunt foarte nerabdator:(...si sambata la ora 7 dim as tara-o in garaj pe rampa si as baga tare toata ziua...dar cum tata nu vine vineri ci sambata seara....duminica eu plec...cine face...:(si asa se intampla..mai mereu...oricum..sper din tot sufletul meu s-o fac...ca pt mine era aur masinuta asta...stiti cum se zice...tinea cu casa:(

--------------------
+
Eu Alex
post 18 Feb 2010, 20:45
Post #38

Membru autentic

E hai si tu, nu pune raul in fata!nu ai nici un prieten care sa te ajute?macar la demontat ca o parte din piese le gasesti usor.ti-am zis ca de ex. aripi, masca, grila si un far le am eu, si sunt noi!nu am apucat sa ma uit dar de unde esti?daca esti din buc sau de langa m-as fi bagat eu dar nu in wek-ul asta ca am treaba la a mea!! Si capota are 4suruburi, cate 2 pe balama, unde nu merge cheia merge flexul

--------------------
Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
+
Maskatu
post 18 Feb 2010, 20:46
Post #39

Logan 0.9 TCE

Bun sfat, acesta cu unde nu merge cheia baga flexul. biggrin.gif

--------------------
+
tazzSN
post 18 Feb 2010, 20:49
Post #40

Membru autentic

smile.gif)))))cica baga flexul:)))))...da sunt de pa langa bucuresti..la vreo 50 km...prin giurgiu mai exact:):)mama...ma faci sa-mi vina inima la loc cu flexu:X:)))

--------------------
+
Eu Alex
post 18 Feb 2010, 20:59
Post #41

Membru autentic

asta daca nu vrei sa stai cine stie cate ore sa scoti un surub!! si daca ai vreo piesa tensionata sau indoita rau ai sa vezi ca merge perfect!! De exemplu, daca vrei sa schimbi contra-aripile fata cum le dai jos?? acolo cu siguranta nu o sa gasesti suruburi de prindere!

--------------------
+
tazzSN
post 18 Feb 2010, 21:11
Post #42

Membru autentic

asta asa e...si oricum in cazul meu....flexul o sa fie unealta de baza...atat cer si eu Doamne:(sad.gif timp smile.gif)...atat....

--------------------
+
Eu Alex
post 18 Feb 2010, 21:18
Post #43

Membru autentic

daca stateai mai aproape ma bagam si eu cu tine ca imi plac chestiile astea!!! doar ca trebuia sa dai vinul fiert wink.gif
Oricum iti urez multa bafta,nervi de otel si rabdare! Si...........cine stie poate te trezesti cu mine pe cap!!!

--------------------
+
tazzSN
post 18 Feb 2010, 21:19
Post #44

Membru autentic

Chiar mi-ar face placere sa stii...chiar am nevoie de o mana priceputa:X:)smile.gifsmile.gif

--------------------
+
djasu82
post 18 Feb 2010, 21:25
Post #45

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

o sa aiba probleme la motor daca nu are o macara pe lant sau cel putin 3 oameni care sa-l ajute. De desprins mufele le desprinzi rapid mai mult de 20 de minute nu-ti ia mai ramane sa dai jos uleiul din motor ,lichidul de racire.. desfaci scutul motor ,evacuarea , convertorul catalitit , planetarele stanga dreapta , tampoanele , bieleta antibasculare ( cea rasucita) furtunele de apa si cele de benzina. Evident sub motor bagi ceva sa nut-i cada jos de aceea ziceam sa ai o macara cu lant .
Dupa ce ai scos motorul ai tot timpul sa iti faci de cap cu fierul iauzi mai ai si garaj biggrin.gif

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
tazzSN
post 18 Feb 2010, 21:30
Post #46

Membru autentic

am da e stramt....:-s..am groapa sa ma bag pe sub ea..n-a fost proiectat pentru dat jos motorul:))...mama...sa nu ma lasati la greu...ca ce nevoie o sa am de voi cand incep treaba..cum sunt nedumerit...vin repede la forum....inca odata multumiri baieti si sa nu ma lasati la greu:)) wub.gif

--------------------
+
djasu82
post 18 Feb 2010, 21:41
Post #47

MEMBRU DACIA CLUB

Alti intr-o ora nu au ce sa faca cu motorul tau biggrin.gif ideea e sa ai chei , tubulare ,inelare , ciocan astea sunt de baza si manualul .
Ai grije sa nu cada rabla peste tine mai important e viata decat fierul !

This post has been edited by djasu82: 18 Feb 2010, 21:41

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
tazzSN
post 18 Feb 2010, 21:46
Post #48

Membru autentic

smile.gif)...daca as fi singur sa incerc s-o fac probabil ar cadea....smile.gif)...odata am avut probleme cu burduful de la planetara,burduful de langa cutie(curgea ulei)..m-a mancat un C.r sa trag ca nu stiam mecanismul si a curs tot uleiul din cutie pe mine:)))...m-am facut ca porcu in ziua aia ...dar cum i-am pus ulei nou parca avea cutie iesita atunci din fabrica rolleyes.gif

--------------------
+
puiu82
post 18 Feb 2010, 22:02
Post #49

MOTANU'RAPIDIST!

QUOTE(tazzSN @ 18 Feb 2010, 19:20)
nu ma intelege gresit,banii care ii am eu acum sunt dati imprumut de catre o ruda binevoitoare...mai mult nu cred ca am cum sa fac rost..nu stiu,nu decid eu,sa vb cu tata si o sa vad...inca odata tin sa va multumesc mult de tot pt sfaturi
*

Am inteles cateva lucruri de aici:
1-Cei 800 euroi sunt imprumutati.
2-Masina nu e a ta,ci a tatalui tau.

Uite si cate ceva ce n-am inteles:
1-Cat costa reparatia intr-un service?
2-Lucrezi?
3-Ai facut un calcul cat te duc piesele Noi si cat cele sh?
Bafta!

--------------------
Ex-clima verde jad.
+
tazzSN
post 18 Feb 2010, 22:05
Post #50

Membru autentic

Masina este a tatalui meu,da.cei 800 sunt imprumutati...nu lucrez..sincer...nu am bani sa duc masina in service..tocmai d-aia vreau s-o repar acasa...pt ca serviceu usuca la bani...asta mi-a spus-o un prieten mecanic...Piesele noi ma duc mult mai scump decat cele Sh asta e clar...cele sh dupa un calcul general vreo 15 iepuroi...cam asa..multumesc pt incurajari

This post has been edited by tazzSN: 18 Feb 2010, 22:07

--------------------
+
puiu82
post 18 Feb 2010, 22:13
Post #51

MOTANU'RAPIDIST!

Ma gandeam ca poti negocia cu un service de cartier.......fara vopsitorie........
culoarea ta nu e metalizata.......poti merge cu aripile si capota negre ceva timp......
Daca esti hotarat sa mergi pe piese sh........fa-ti un bine si cauta pe net si pe la dezmembrari,poate gasesti aripile si capota la culoare,mai scutesti niste bani.
Bafta!

--------------------
Ex-clima verde jad.
+
driverx
post 18 Feb 2010, 22:14
Post #52

--- Membru cu ralanti ---

Daca iti place asa mult masina si crezi ca ti-ar place sa o si repari, poate e cazul e cazul sa nu mai stai dupa coorul lu' tata si sa te apuci sa o faci tu si sa nu te mai schimbi ca vremea. Bine, lipsa de experienta te va incurca, poate o sa fie momente cand ai nevoie de ajutorul lui, dar e un inceput. Pana la urma poate te va ajuta mai mult decat crezi acest proiect. Sa faci ceva, poate te va maturiza putin putin. Ca imi pari asa putin picat din nori. No offence. E doar o parere personala, pot sa ma insel.

DECI, daca chiar iubesti masina aia. Tot vorbeai de idei frumoase de scos una alta, chiar bord. Uite, imparte-ti proiectul asta in pasi mai mici, ca altfel te doboara doar idea cat ai de lucru. Daca esti in stare sa dezmembrezi botul, sa dai jos bord si ce mai vrei FARA sa belesti mai rau masina, sa fie montabila inapoi, deja ai facut un pas mare. Poate asa si tatal tau se va angaja sa te ajute cum poate, atunci cand va fi nevoie.

Deci, tu de vreme ceva mai faina si de vointa ai nevoie. Nu de tata. Prieteni nu ai care sa te ajute cu o mana si o idee doua?

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
tazzSN
post 18 Feb 2010, 22:14
Post #53

Membru autentic

aripile nu au nimic...capota trebuie...si daca nu gasesc...stau cu ea si alta culoare pana sunt bani de vopsit...la spate trebuie indreptata..in rest nu trebuie carpeala.ms de sfat

18 Feb 2010, 22:19:
eu...smile.gif)sa zicem ca nu sunt prea "fin" de manute si mai stric lucruri:))....asta e unu la mana...2 la mana...sunt cu bacu...sad.gif...bata-l vina...3 la mana...nu am pe cine sa ma ajute...decat vreun vecin "priceput" mai bine ba...dar asa este....daca fac pas cu pas totul si nu ma grabesc...cu grija...reusesc...ms de incurajari smile.gifsmile.gifsmile.gif...picat din nori?da normal..am 19 ani:)))

This post has been edited by tazzSN: 18 Feb 2010, 22:19

--------------------
+
Maskatu
post 18 Feb 2010, 22:31
Post #54

Logan 0.9 TCE

Pai nu te supara, dar tu vrei si cu dânsa-ntrânsa, si cu sufletu-n rai. biggrin.gif

--------------------
+
tazzSN
post 18 Feb 2010, 22:32
Post #55

Membru autentic

smile.gif))...pai acu tot ce se poate si eu:)) icon_mrgreen.gif blush.gif

--------------------
+
puiu82
post 18 Feb 2010, 22:34
Post #56

MOTANU'RAPIDIST!

da...cu siguranta daca o repar masina nu va mai fi in veci cum a fost...motorul sa stii ca si pe mine m-a uimit...saracu invarte:)...tata are un prieten care lucreaza la dacia..si a spus ca poate sa o faca pentru cat 5-600 de euro...dar cum am o gaura neagra in buget...si multe alte probleme pe cap...vreau s-o dau cat mai repede si in primavara..un avans..cu ce mai strang pana in primavara..

Astea sunt cuvintele tale de acum o luna si jumatate.........acum ca ai si bani,care mai e problema???
Bafta!

@ Maskatu.... radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by puiu82: 18 Feb 2010, 22:35

--------------------
Ex-clima verde jad.
+
tazzSN
post 18 Feb 2010, 22:37
Post #57

Membru autentic

mda...astea erau pt ca asa era...o repara la el acasa...dar cum omu a sarit atunci ca face...acu..nu prea se mai baga...ca e ocupat mereu..as putea doar s-o duc la el la garaj pt ca are macara cu lant sa scot motorul...

--------------------
+
djasu82
post 19 Feb 2010, 14:49
Post #58

MEMBRU DACIA CLUB

Durerea cea mai mare pentru tine e sa scoti motorul biggrin.gif ca restu de batut, indreptat ,taiat cu flexul o rezolvi .

--------------------
+
Maskatu
post 19 Feb 2010, 14:58
Post #59

Logan 0.9 TCE

Daca iti pui mintea, in cateva ore, cu ajutorul a 2-3 prieteni, cred ca il scoti pe "monstru". Da-l in masa ca nu e motor de bugatti veyron. biggrin.gif

--------------------
+
djasu82
post 19 Feb 2010, 15:17
Post #60

MEMBRU DACIA CLUB

pai sa faca rost de 3 curele care invartea pompa de apa si alternatorul de la vechile dacii 1300-1310 , daca erai in bucuresti te ajutam noi evident cand aveam timp ...

--------------------
+
10 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th June 2025 - 17:26
Forum Renault