Daca va intereseaza preturi, preturi piese auto dsn
![]() ![]() ![]() |
Daca va intereseaza preturi, preturi piese auto dsn
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
avram1987 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 12 October 08 From: Galati ![]() |
http://www.pieseauto.bizoo.ro/vanzare/3135...frana-Supernova ce ziceti de acest pachet
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
- VS-85-XXX Dacia SuperNova .............Culoare Verde JAD
Ai venit la mine intr-o noapte calduroasa de vara, te-ai lipit de mine |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Filtrele sunt ok, insa placutele nu imi dau seama ce marca sunt. Iar uleiul pare sa fie GM?
Pe de alta parte -3 litri ulei elf comp st = 75 lei -filtru de origine renault = 30 lei sau 15 de srl -filtru aer de origine renault = 30 sau 15 de srl -placute frana originale fara senzor =30 ron -filtru de benzina original =20-30 ron, sau 15 de srl Total: aproximativ 185.. sau 150. Asa ca eu unul zic ca nu merita... ![]() This post has been edited by Maskatu: 25 Sep 2010, 10:01 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
avram1987 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 12 October 08 From: Galati ![]() |
transportul e gratuit ia placutele sunt autospeed uleiul GM sau halvoline
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
- VS-85-XXX Dacia SuperNova .............Culoare Verde JAD
Ai venit la mine intr-o noapte calduroasa de vara, te-ai lipit de mine |
|
p_alecsu |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 355 Joined: 11 December 09 From: 25 km de Pitesti ![]() |
Cumparaturi pentru masinuta :discuri frana klaxcar 55lei/buc, placute fermit:30lei (klaxacar nu am gasit),rulment fata skf:60lei ,suruburi centrare disc 1.5lei . tehnodinamic mioveni.
|
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
Maskatu |
![]()
|
Ce ieftine sunt piesele in mioveni. Nu-i de mirare cum se imbogatesc astia din vitan...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
p_alecsu |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 355 Joined: 11 December 09 From: 25 km de Pitesti ![]() |
![]() ![]() . asa ca mare atentie de unde cumparati. ![]() |
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
Maskatu |
![]()
|
Asta am recomandat si eu mereu... cand cumparati piese verificati in cel putin 2-3 magazine, pentru a putea face o comparatie mai buna, si evident atentie mare sa nu cumparati piese "de origine" care defapt sa fie contrafacute sau de srl in cutie de originale, cum a mai fost cazul pe forum. De la magazinele "de cartier" nu merita sa cumperi decat consumabile, gen ulei, filtre, sau chesstii marunte, in nici un caz piese scumpe!
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
ai dreptate cu piesele de origine in cutie de origine......un exemplu am cumparat o bieleta antibasculare la solenza am luat-o de SRL la 55 lei ...acelasi produs era chipurile de uzina la 170 lei...noroc ca o cunosc pe cea de la magazin si mi-a spus pe care sa o cumpar...
pe str.Dumbravei din Pitesti ieri am fost la toate magazinele sa iau pulsul la anvelopele Matador... Matador MP 16 de la 109-120 lei...deci mare atentie la pretul pieselor This post has been edited by ramsen: 29 Sep 2010, 10:13 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
De ce nu iti cumperi niste anvelope decente? Totusi... tine de siguranta ta.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Dar de ce nu ar fi bune cele Matador?Masina a venit din fabrica echipata cu ele si au fost foarte bune.Doar pe zapada am constatat aderenta cam scazuta.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
Maskatu |
![]()
|
Evident ca aderenta este mai scazuta, pentru ca sunt all season sau de vara...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
eu pe masina am in clipa asta Matador MP 12 ...si in primul an nu am avut probleme iarna cu ele...eu sint foarte multumit de marca asta de anvelope si la pret si la calitate...au un material care iarna nu se intareste ci ramane moale...deci eu tot pe Matador merg in continuare
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nu compara anvelopele de vara cu cele de iarna. Chiar si cel mai prost cauciuc de iarna este mult mai bun fata de orice anvelopa de "renume" de vara. Ma refer in special la mers prin zapada.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
p_alecsu |
![]()
|
eu am matador mp 16 pe spate. sunt pereche si nu pot sa ma plang deoarece isi fac treaba super bine chiar si pe ploaie. au canale mai mari pentru scurgerea apei si o super aderenta. sunt chiar multumit de ele. pe zapada nu le.am testat ca nu am avut unde.
iar matador mp 12 sunt si ele bune. un vecin le are de 3 ani pe nova si inca nu sunt foarte uzate. |
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
suchea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 7 March 09 From: Galați ![]() |
in GALATI complex POPESCU
rulment fate nova/SN : 40 ron ax inferior volan SN : 125 ron |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
- GL 61 TES http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=259258&hl=
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nu exista cauciuc de vara ca sa fie "moale" si iarna precum unul de iarna. Cauciucul de vara este de vara, cauciucul de iarna este de iarna. Poate ca din gama producatorilor "mai de sus", sunt unele cauciucuri de vara care se descurca mai bine pe zapada sau la temperaturi negative, comparativ cu alte cauciucuri de vara, mai ieftine, insa tot nu se pot compara cu un cauciuc special de iarna, care are profil special, este confectionat dintr-un cauciuc mai special,etc.
This post has been edited by Maskatu: 1 Oct 2010, 15:39 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
cumparaturi pentru schimb ulei:
ulei elf competiton st 10w40 - 23 lei/litru filtru ulei original purflux - 24 lei magazin strada muntii carpati. |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
Maskatu |
![]()
|
Purflux nu este original, ci compatibil. Pe cel original scrie
QUOTE piece d'origine, renault, UV1/ 77 00 274 177 Si este ambalat intr-o cutie alba cu scris galben + acel sticker cu holograma... Link filtre compatibile This post has been edited by Maskatu: 3 Oct 2010, 11:42 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
dar ce parere aveti despre el(filtru ulei purflux)? este cat de cat bun?
|
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
Maskatu |
![]()
|
Este bun, dar nu inteleg cum de tu mereu iei piese compatibile (srl) pe post de originale... piesele originale au pe ele un sticker ce contine codul piesei, holograma renault si fabricantul. De obicei se gasesc in cutii albastre sau cum este filtrul de ulei, si parca si de aer, in cutie alba cu scris galben.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ramsen |
![]()
|
eu numai acest filtru de ulei folosesc...Renault-purflux cu inel nichel pe margine...sint foarte multumit de el...si inca ceva de ce pe filtrul de ulei scrie Renault - Purflux...mie unul mi se pare foarte bun acest filtru de ulei...si la bani si calitativ
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
tr04www |
![]()
|
asa scrie pe el renault-purflux.inelul despre care zice ramsen nu am observat cum este.filtru este albastru
|
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
Maskatu |
![]()
|
Inseamna ca este original.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
lupy009 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 2 February 10 From: Bucuresti ![]() |
Va salut baieti,ia spunetimi si mie ce saboti mai bunicei sami iau? ca ai mei trb schimbati si am gasit la niste preturi de ma cam ia capul, de la 50 lei pana la 240 lei. Dar prob e ca nu prea dispun de multi bani,desi e vb de frane,dar totusi nici 240 lei nu dau iar aia la 50 lei cred ca sunt slabi rau,ori se sparg la o frana mai brusca ori sunt dintrun material slab care nu are aderenta pe tambur.
Voi ce ati pus pe masini? o marca,un pret ceva?! Mai trebuie schimbat si un rulment pe dreapta spate si ala costa 79 lei sau 35 dar e dala de srl si nu stiu de care sa aleg dar in fine hai ca rulmentul nu este chiar asa de imp cum sunt sabotii. |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
Setul de saboti originali ( care sunt fermit ) costa 200-230 ron. Ai putea incerca klaxcar... care probabil sunt la jumatate. Iti dau pe privat nr lui ovidiu din vitan, sa il suni sa ii faci o intrebare, sa vezi ce are pe stoc.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Cat costa un termostat? De fabrica nu de srl, mersi.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
Maskatu |
![]()
|
20-30 de lei, parca fara garnitura... din cate imi aduc aminte nici klaxcar-ul nu are garnitura, asa ca atentie mare cand scoateti termostatul vechi, sa nu rupeti garnitura.
This post has been edited by Maskatu: 4 Oct 2010, 13:01 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
lupy009 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 2 February 10 From: Bucuresti ![]() |
Maskatu-- lam sunat pe ovidiu,a zis ca are saboti de origine 220 lei si after market 80 lei de la autospid,dar cica nu sunt prea calitativi,iar rulmentul e prea scump pe pantelimon de origine costa 79 lei iar la el in targ costa 100 lei.
MS oricum pt ajutor dar mai caut ca sincer mi-se par cam mari preturile pt o SN |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2002
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. În acest topic puteți comunica prețuri ale diverselor piese/repere pe care le-ați cumpărat sau pe care intenționați să le cumpărați și ați aflat prețul lor. Pentru o informare cât mai corectă este de dorit să precizați : 1. exact piesa în cauză; 2. locul de proveninență al piesei (originală dacia sau srl compatibilă); 3. prețul piesei ; 4. locul unde ați găsit piesa cu prețul respectiv. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:51 |