DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages « < 31 32 33 34 35 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Daca va intereseaza preturi, preturi piese auto dsn

Ivdanyel
post 27 Aug 2010, 16:13
Post #961

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Salut,

Pe dreapta am eu Ricambi si momentan se tine bine , vin in cutii portocalii si scrie pe ele world parts.

--------------------
Dacia SuperNova Rapsodie 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cip_2005_ro
post 27 Aug 2010, 16:32
Post #962

Membru incepator

mda,,,nush ce sa zic,,,,falsuri sunt la tot pasul si aici (pe forum) zic eu ca macar le mai eliminam.pana acum,cei care au confirmat ca sunt bune au fost acei ce le-au avut in cutii "albastre"....din cate am inteles cele pe care scrie "ricambi".acum,,,sincer nush ce sa mai zic
e jungla acolo,,,,iti iau banii pe nimic acesti nemernici. ADEVARUL E DINCOLO DE NOI blush.gif

--------------------
dacia supernova 2002 / confort
+
p_alecsu
post 27 Aug 2010, 21:12
Post #963

Alex

From: 25 km de Pitesti

confirm si eu ceea ce zice colegul ivdanyel. cutie portocalie cu scrisul world parts. din pacate nu am aparatul foto cu mine la tara... a ramas in bucuresti ca altfel faceam si niste poze. oricum se tin destul de bine pana acum...

--------------------
Dacia Supenova 2001 Rapsodie - AG 10 WSM
+
uragan
post 28 Aug 2010, 11:36
Post #964

Membru Dacia Club !

Pai cele Ricambi nu vin si nu au venit niciodata in cutie albastra , vin numai in cutie portocalie .

--------------------
Dacia Solenza 2005 E4 , Clima - AG ** DYN
Be the one , Not Anyone !
+
pician90
post 28 Aug 2010, 18:42
Post #965

fost Membru posesor de JumpJet.

From: Din centrul Ardealului

Dispersor lumina far stanga (sticla) ..biggrin.gif ..pret 16 Ron. Turda/CLUJ

--------------------
ex : dacia super nova 2002
am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
+
cip_2005_ro
post 28 Aug 2010, 22:20
Post #966

Membru incepator

daca dati un "search " pe google veti gasi mai multe varinate pt planetare RICAMBI.unele in cutii albastre,altele in cutii pe care se vede scris ricambi de multe ori[....],nu pot pune link-ul ca se considera reclama.cel putin la mine ideea e in felul urmator :
nu ma dau banii afara din casa
am ales varinata RICAMBI deoarece mi se pare cel mai bun raport : calitate / pret (pe spusele de pe forum)
as cumpara "de origine "daca as fi sigur ca ma tin 60 000 km
cum nu ma pot baza ca piesele "de origine " sunt si originale mai bine iau ceva pe care altii le-au incercat (desi pana acum cei de pe forum nu le-au tinut mai mult de 10.000 km sa poata spuna cum sunt ).
o planetara nu o schimbi in fiecare zi
[...],,,daca sunt la jumatate de pret si tin cat jumatate din vechimea celor originale ,,,,merge.
cum am mai spus ...ADEVARUL E DINCOLO DE NOI si atunci o sa-mi iau ,,,,,, wacko.gif ,,,va anunt ce am luat si la ce bani .
multumesc de ajutor si VA STIMEZ!

[nota moderator] atentie la limbaj

This post has been edited by Maskatu: 29 Aug 2010, 10:46

--------------------
+
vallu
post 4 Sep 2010, 12:50
Post #967

Membru incepator

From: Pitesti

sapt asta in pitesti pe str dumbravei
discuri de frana (klaxcar) 60 lei bucata
placute de frane de origine cu senzor 35 lei

--------------------
dacia supernova 2002 clima
+
ady4x4
post 4 Sep 2010, 13:50
Post #968

Membru

QUOTE(uragan @ 28 Aug 2010, 11:36)
Pai cele Ricambi nu vin si nu au venit niciodata in cutie albastra , vin numai in cutie portocalie .
*

uite faimoasa cutie albastra

Attached thumbnail(s)
2363591_1238073950.jpg ( Size: 22.95k ) Number of downloads: 668

--------------------
dacia supernova europa 2002
+
cip_2005_ro
post 4 Sep 2010, 22:58
Post #969

Membru incepator

mi-am cumparat azi planetare .cutie portocalie, scrie world parts si pe eticheta ceva fabricat by ricambi italia si apoi da importatorul.le-am luat de la un mag de piese auto de pe str crizantelemelor....care se intersecteaza cu sos antiaeriana.pret:250 ron bucata.de fapt una era 250 si una 275 dar mi le-a lasat tanti aia la pret,,,,fara sa zic eu,,,,poate vroia sa scape de ele ca bunavointa ,,,,
si am mai luat si ulei pt cutia de viteze,,,29 ron litrul dar tot asa mi-a facut discout si mi-a dat 4 litri la pret de 100 ron.garantie 18 luni pe baza bonului,,,,mi-a zis ca nu tb sa merg la service autorizat ca se face garantie pe baza bonului...plm.luni sper sa le schimb (offtopic;mai fusesem cu doua zile inainte si i-am amintit ca am mai intrebat de piesele respective,ca cineva imi recomandase magazinul si ca am luat o mare teapa in primavara cu un magaazin care avea niste preturi exorbitantesi cumparand azi ,,,,mi-a facut un mic discount,,,acum nush ce sa inteleg prin acest discount unsure.gif magazinul mi-a fost recomandat de un prieten si se pare ca au preturi bunicele,,,,ca am tot comparat zilele astea preturile planetarelor,,,iar la mag care mi-a dat teapa in primavara[in apropierea intersectiei luica cu sos giurgiului,langa un mag cu scule de pescuit],,,planetare noname "italienesti " erau la 300 ron iar la alte magazine ,tot aici pe str crizantemelor la 210 ron,,,, :angry:eu zic sa evitati acel magazin ca sunt mari tepari,adica prost nu-i ala care cere atat de mult,,,ci prost e ala care da ).in alta ordine de idei,sa vedem cum se prezinta,,,,va spun peste o sapt si eventual daca pot o sa fac poze planetarelor si mai ales ambalajelor sa va zic exact importatorul,fabricantul etc.
codul pieselor si ce mi-a scris si pe verso la bonul fiscal : 24.09.09-lunga si
11.11.09 -scurta.o fi data fabricatiei ? blush.gif

This post has been edited by cip_2005_ro: 4 Sep 2010, 23:02

--------------------
+
Ivdanyel
post 5 Sep 2010, 14:33
Post #970

Membru

filtru benzina SCT - germany st393 targ vitan 30 lei.
O fi bun pt SN ? pe cutie scrie pt logan solenza SN.

Multumesc

--------------------
+
cip_2005_ro
post 7 Sep 2010, 22:33
Post #971

Membru incepator

am montat azi planetarele si am schimbat uleiul in cutie (120 ron manopera+ca mi-a si completat cu putin lichid de frana smile.gif...e sooper meseriasul meu ).la prima vedere se observa o usoara schimbare in tinuta de drum a masinii(pe langa faptul ca nu mai pare ca se rupe la viraje pare ca trece mai usor,mai lin ,peste limitatoarele de viteze de la trecerile de pietoni).planetarele astea "italienesti" sunt mai subtiri decat cele originale pe care o sa le reconditionez si o sa le tin pt tura viitoare . dupa 8 ore de la inlocuiere nu se vede sa piarda ulei de la cutie planetara stanga si sper sa nu fie probleme.acum ramane testul drumului (peste 8 ore plec la drum lung ~300km si abia astept sa vad cum se comporta pe A1).o sa revin cu amanunte despre comportarea lor.

--------------------
+
DSNistul
post 8 Sep 2010, 00:21
Post #972

Membru incepator

From: Pitesti - AG

are cineva idee cam cat ar costa un set de 4 camasi pt pistoane, de origine sa fie ?si daca se potrivesc cele de solenza ? e cam greu cu cele de origine pt DSN

--------------------
dacia supernova 2002 confort - ag.83.nic
Pitesti-AG-Romania
+
djasu82
post 8 Sep 2010, 11:44
Post #973

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

pai motorul de solenza e la fle ca cel de sn doar cutia de viteza difera .

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
emil_t
post 8 Sep 2010, 12:14
Post #974

Membru autentic

Ulei castrol magnatec 21 lei/litru in kaufland.
Maine-mi cumpar biggrin.gif

--------------------
Dacia Supernova '03
+
djasu82
post 8 Sep 2010, 13:03
Post #975

MEMBRU DACIA CLUB

la tine in cj tongue.gif la noi e scump sad.gif eu il schimb prin noiembrie dupa doi ani si 8000 de km.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
felceru
post 8 Sep 2010, 13:28
Post #976

membru de partid

From: dej-cluj

sal.am nevoie de [text scos de moderator]
[moderator edit] pentru anunturi tip "cumpar" folositi BURSA.

This post has been edited by Maskatu: 8 Sep 2010, 16:21

--------------------
dacia supernova 2001 confort redus***...fier romanesc - cj 14 prg
statie radio cb [cel mai bun detector la ora actuala]
+
harry
post 8 Sep 2010, 21:41
Post #977

E-TECH tester

QUOTE(cip_2005_ro @ 7 Sep 2010, 22:33)
pare ca trece mai usor,mai lin ,peste limitatoarele de viteze de la trecerile de pietoni)

Ce treaba au planetarele cu trecerea mai usoara peste limitatoare?! huh.gif

"T" benzina (Deasupra rezervorului) 9.7 lei,
Pret in magazin de service (mai scump de obicei)

--------------------
Renault Captur 2 E-TECH plugin hybrid 2021
Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013
+
lupy009
post 10 Sep 2010, 14:32
Post #978

Membru

salut baieti sambata imi expira si mie ITP-ul si miam verificat eu sg masina acasa si trb scimbate urmatoarele,axul volan inferior,pivot dreapta si racordurile de la etriere,in fine nu prea multe doar ca prea scumpe mai ales axul volan.
Am fost prin targ la vitan desi detesc locul ala si am gasit ax volan de origine 280 lei si dala facut de srl intre 110-140 lei. Problema este ca masina asta nu merita o piese de 280 lei,nu ofera un confort atat de bun ca sa zic ca da domne merita sa dau banii astia si acum intrebarea mea este daca imi cumpar dala mai ieftin se potriveste?este bun de cv?tine macar 1 an?

--------------------
Dacia SuperNova Clima 2002
+
Maskatu
post 10 Sep 2010, 14:39
Post #979

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Daca ai de gand sa mai ti masina doar 1-2 ani poti sa pui de srl. Daca vrei sa o ti mai mult, pune original.

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
lupy009
post 10 Sep 2010, 15:55
Post #980

Membru

original nas pune nici daca as mai tine masina 10 ani,nu merita masina asta o piesa atat de scumpa.Renaultul are niste piese f scumpe si calitatea lasa de dorit total.De tinut masina nu o mai tin decat pana la anul in vara maxim ca daca o mai tin mult sar putea sa schimb toate piesele dupa ea. Iar mi-sa pus pata pe SN cnd am vz ce preturi are la piese si mai ales ca am constatat ca trb sa schimb si sabotii de frana si cica costa 230 lei,pai la cielo originali korea am dat 100 lei acum 2ani si la o petarda de dacie sa dau banii astia?

--------------------
+
Maskatu
post 10 Sep 2010, 16:12
Post #981

Logan 0.9 TCE

Iti inteleg oful insa hai sa ne gandim altfel.

Pe un ax de volan de srl dai 150 de lei (rotunjim), si te tine cu putin noroc 15-20 mii km. Pe un ax de origine dai 300 ron (rotunjim iar) si te tine cu putin noroc peste 70.000 km.

Cu alte cuvinte, la fiecare 20 mii km vei pune un ax de srl, si dupa 60 mii km vei fi dat aproape 500 ron, pe cand ai fi putut da doar 300 pe cel original care te-ar fi tinut cat cele 3 axuri de srl. Pe langa asta vei fi umblat inca de 2 ori in plus pentru dezmembrat axul vechi si montat axul nou, deci alti bani alta distractie cu manopera.

Saboti gasesti si de la klaxcar, nu e musai sa fie "de uzina" ca nu au aur pe ei. De multe ori piesele compatibile sunt la fel de bune ca si cele originale.

This post has been edited by Maskatu: 10 Sep 2010, 18:08

--------------------
+
djasu82
post 10 Sep 2010, 17:27
Post #982

MEMBRU DACIA CLUB

Teul din spate de pe rezervor cel cu problema imprastieri mirosului de benzen in masina la supraplin ... 10 lei bucata in targul vitan pe primul culoar de pe partea dreapta cam pe la jumatatea culoarului e si buticul cu pricina restu nu au.

--------------------
+
gigi-muschi
post 10 Sep 2010, 17:55
Post #983

Membru incepator

From: Iasi

QUOTE(lupy009 @ 10 Sep 2010, 17:55)
original nas pune nici daca as mai tine masina 10 ani,nu merita masina asta o piesa atat de scumpa.Renaultul are niste piese f scumpe si calitatea lasa de dorit total.De tinut masina nu o mai tin decat pana la anul in vara maxim ca daca o mai tin mult sar putea sa schimb toate piesele dupa ea. Iar mi-sa pus pata pe SN cnd am vz ce preturi are la piese si mai ales ca am constatat ca trb sa schimb si sabotii de frana si cica costa 230 lei,pai la cielo originali korea am dat 100 lei acum 2ani si la o petarda de dacie sa dau banii astia?
*

NU pune ax de origine si ai toate sansele sa te trezesti ca se rup crucile cardanice de pe el, ca la cum se fac piesele de SRL.....
Eu personal pun pret mai mare pe siguranta mea,decit pe o bucata de fier,chiar daca e dublu la pret.

PS
Maskatu are mare dreptate in ceea ce spune.

PS 2
Nu va jucati cu directia si frinele ca riscati viata voastra si a celor cu care sunteti.

This post has been edited by gigi-muschi: 10 Sep 2010, 18:01

--------------------
DSN Confort 2002
+
Maskatu
post 10 Sep 2010, 18:09
Post #984

Logan 0.9 TCE

Cand vine vorba de directie cele mai bune piese sunt cele de uzina, sau originale, cum voi vreti sa le spuneti. Cand spun directie ma refer la toate piesele si subansamblele, precum bielete de directie, capete de bara, caseta de directie, ax inferior si ax superior volan, bucsi bara stabilizatoare, pivoti bascula, si bucsi bascula.

Din toate experientele personale si din toata "lectura" avuta pe forum... cand vine vorba de directie, cele mai bune piese sunt cele originale !!!

--------------------
+
marcykone
post 10 Sep 2010, 18:35
Post #985

Membru autentic

From: Giurgiu

Haideti ma ca nu e chiar asa..eu am pus ax de volan original si m-a tinut mai putin de un an...acum merg asa cu el tinand cont k nu mai utilizez masina decat inca o luna si apoi ...pa!asa k nici cu astea de origine nu mi-e rusine..

--------------------
Audi/Vw A4/Scirocco 2014/2010 - GR-83-YSA
+
gigi-muschi
post 10 Sep 2010, 18:47
Post #986

Membru incepator

From: Iasi

Nimeni nu a zis ca cele de origine sunt superbune,dar fata de SRL .......
Din ceea ce stiu de pe acest forum si am patit si eu,axul de volan se strica la crucea cardanica de sub masina.Eu am rezolvat cumva problema cu un burduf (de directie de la dacia 1300) si multa vaselina in interior.
Bineinteles ca burduful era de SRL si s-a taiat la mijloc,fapt care a dus la pierderea a 50-60% din vaselina si intrarea mizeriilor.

This post has been edited by gigi-muschi: 10 Sep 2010, 19:26

--------------------
DSN Confort 2002
+
Ivdanyel
post 12 Sep 2010, 08:25
Post #987

Membru

salut

filtru ulei 35 lei auto nesty
manopera pt schimb ulei,bujii,filtru benzina a costat 80 lei auto nesty

din vitan spray lac 20 lei
spray vopsea 40 lei

--------------------
+
emil_t
post 13 Sep 2010, 10:48
Post #988

Membru autentic

bieleta cred ca made in romania cu tot cu capatul de bara 55 lei
placute frana ferodo 49 lei

--------------------
Dacia Supernova '03
+
Maskatu
post 13 Sep 2010, 11:24
Post #989

Logan 0.9 TCE

Bieletele, fie ele de "srl" sau de "uzina" sunt facute tot in romania. Difera insa calitatea produsului. Bieletele "originale" costa 80-90 de lei cu tot cu capat de bara, iar cele de "srl" intr-adevar sunt cele ce costa 50-60 de lei care sunt foarte proaste si nu le recomand. Daca nu ma insel sunt cele de "scornicesti", care cu putin noroc "rezista" 10-20 mii km.

La ce model de placute te referi? Fsl sau Fdb? Daca sunt fsl sunt scumpe la 49... eu am luat FSL114 cu 30 ron din vitan.

--------------------
+
lupy009
post 13 Sep 2010, 11:52
Post #990

Membru

baieti care stie din voi cum sunt rulmentii dupa spate la SN? se strang ca la vechea dacie sau pe astia daca au facut joc numai ai cum sai strangi? ca tocmai astazi inainte sm duc la ITP am constatat chestia asta ca roata dupa dreapta spate are joc din rulment.

--------------------
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni.

SANCTIUNI:
H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata.

În acest topic puteți comunica prețuri ale diverselor piese/repere pe care le-ați cumpărat sau pe care intenționați să le cumpărați și ați aflat prețul lor.

Pentru o informare cât mai corectă este de dorit să precizați :
1. exact piesa în cauză;
2. locul de proveninență al piesei (originală dacia sau srl compatibilă);
3. prețul piesei ;
4. locul unde ați găsit piesa cu prețul respectiv.

--------------------
60 Pages « < 31 32 33 34 35 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th May 2025 - 05:47
Forum Renault