DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> CITATIE!

mark``
post 5 Apr 2010, 12:39
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: Tg.Mures

Ok, au trecut cateva zile de la infatisarea din 1 aprilie si am uitat cu sarbatorile astea de forum. Deci, asadar si prin urmare, am fost si totul a decurs ok. Trebuie sa precizez un singur lucru care este foarte important si poate ajuta pe multa lume care s-ar putea afla in locul meu: daca una din parti contesta procesul verbal si urmeaza ca si cealalta parte sa fie citata, o rog pe cea din urma sa nu-si faca nici o grija cum mi-am facut eu. Aceasta pt ca intr-o plangere contraventionala de contestare a PV nu se pot face probe de vinovatie a celeilalte parti deoarece nu acesta este obiectul contestatiei. In acest caz se stabileste gradul de vinovatie al petentului. Desi nea caisa a tot incercat sa ma incrimineze cu una si alta n-a mers pt ca judele ii tot reprosa: aici nu stabilim vinovatia domnului ci a dumneavoastra. Anularea provesului verbal sau schimbarea sanctiunii contraventionale stabilita prin PV se poate face stabilind gradul dvs de vinovatie. Intr-un final judele l-a intrebat pe petent daca vrea defapt sa-si salveze carnetul sau nu? Acesta a raspuns afirmativ, acesta fiind scopul principal pt care inaintase plangerea contraventionala.
Totusi, cred ca in tara asta nu se respecta nimic. Am sa va explic de ce. La sfarsitul "audierii" sau cum ii spune, judele ne-a intrebat pe fiecare in parte daca suntem de acord sa schimbam sanctiunea de suspendare a carnetului pe 2 luni de zile in avertisment. Aici puteam, la cat m-o frecat omu asta, sa-l taxez raspunzand negativ. Insa asta e, sunt un prost si am raspuns afirmativ. Judele a facut niste mentiuni iar atmosfera generala ce a ramas la sfarsitul "audierii" a fost ca va da curs acestei situatii de ai da carnetul inapoi pt ca nimeni nu poate trece peste hotararea judecatorului. Cu alte cuvinte la noi in tara, daca ai pile la judecatori sau reusesti sa le cazi in gratii de fiecare data cand o "comiti" poti sa faci cam ce vrei tu in tara asta. L-a intrebat la un moment dat daca a mai avut probleme de genu asta si bineinteles a raspuns ca nu, desi in fata politistului a recunoscut ca a mai incalcat si alte reguli de circulatie fiind surprins de politie pt ca nu are rabdare sa stea la rand cu masina, depaseste coloana pe linie continua etc... De asta mi se pare ca nu se respecta nimic in tara asta. Ai bani si putin noroc, faci ce vrei in The Land of Choise. Trebuia sa-l arda pe musteriu sa se mai potoleasca cu BMW-u lui, alta data sa mai respecte circulatia nu sa faca ce vrea muschiu lui. In fine, judele va delibera pe 8 aprilie iar sentinta ne va parveni amandurora. Vom vedea, insa presimt ca e ce am expus mai sus. Asta e Romania si ne ocupa tot timpul.

--------------------
Dacia Spring 2023
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CRY 79
post 5 Apr 2010, 13:25
Post #62

Membru autentic

From: Sibiu

Eu sunt de parere ca nu va avea castig de cauza pentru ca judecatorul nu face chiar asa cum pledeaza contravenientul sau cum spui tu. Asta pentru ca stiu si asist la foarte multe cauze de acest gen. Judele este obligat sa intrebe chestii dinastea la sfarsitul procesului, insa se rezuma la probele din dosar. Si mai mult, daca tu ai depus marturie si ai spus exact ce s-a intamplat nu are cum sa ii dea castig de cauza.

--------------------
Renault Trafic Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi - SB 10 KXF
With under cover face.
+
mark``
post 5 Apr 2010, 13:46
Post #63

Membru autentic

From: Tg.Mures

Mda sunt curios si eu sa vad sentinta.

--------------------
Dacia Spring 2023
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 12:44
Forum Renault