DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> probleme mari inchidere cetralizata, nu se mai deschid usile

ghitza
post 4 Mar 2010, 10:21
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: ARAD

da mss panter1,inteleg ce zici dar iti dai seama cata bataie de cap e mai ales ca pe fata am si motorasele de la geamuri si asa nu prea e loc si pozitie dapai sa mai si fac manereli.e buna ideea ta si iti multumesc de sfat dar e prea mult de munca zic eu si nu merita ,pt ca impulsul il primeste din UC-ul ei prin telecomanda ca si cum asa ar fi memorat comanda.itt dai seama ce ar insemna sa ma iau inca odata fiecare usa la puricat.chiar nu are rost sa ma sparg atata dar e bun sfatul tau

This post has been edited by ghitza: 4 Mar 2010, 10:36

--------------------
Dacia/BMW 316i an 99 1310 li 2003 Berlina - Ar-07-GIB/BG
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
panter1
post 4 Mar 2010, 22:48
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti

daca ai tija.. va trebui sa o tai, indoi sa apara ca in desenul meu.. poti pune acuatorul mai sus sau mai jos.. de preferabil mai sus pentru ca mai jos ai motorasul de geam electric.. nu este greu deloc.. nu mai trebuie sa inversezi nici un fir, ai spus ca doar la o usa ai problema ca se deschide cand dai sa se inchida si invers nu? Ai vrut o idee despre cum sa intorci acuatorul si sa rezolvi problema.. eu ti-am dat-o pe cea mai simpla posibila.. este alegerea ta daca o pui in practica sau nu.. Si chiar nu inteleg ce vrei sa zici cu luatul pe fiecare usa in parte.. procedezi asa doar la usa cu problema..

This post has been edited by panter1: 4 Mar 2010, 22:50

--------------------
Dacia 1310 2002
+
mecanick_maverick
post 4 Mar 2010, 23:49
Post #33

Membru autentic

From: Madrid

Salut @panter1 !

Nu era vorba doar de o usa , toate functionau simultan in acelas sens - dar invers specificatiei butoanelor de la telecomandä . Cea mai simpla solutie e biggrin.gif inversarea butoanelor la telecomenzi .
E vorba de comunicarea telecomenzii cu unitatea centrala , ceva inversat la programare .

--------------------
Opel, Seat, MB, Kia Astra F, Ibiza, Vito, Sprinter, Sedona '97, '96, '04, '03, '11 - 47__CFS
Dacä ceva nu functioneazä , undeva s-a strecurat o eroare ...
Respect yourself anytime !
+
ghitza
post 5 Mar 2010, 09:53
Post #34

Membru autentic

From: ARAD

exact panter1:mss de sfaturi dar la mine e la toate usile nu doar la una cum zice mecanick.e ceva din partea de comunicare

--------------------
Dacia/BMW 316i an 99 1310 li 2003 Berlina - Ar-07-GIB/BG
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 19:33
Forum Renault