probleme mari inchidere cetralizata, nu se mai deschid usile
![]() ![]() ![]() |
probleme mari inchidere cetralizata, nu se mai deschid usile
ghitza |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|||
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
daca ai tija.. va trebui sa o tai, indoi sa apara ca in desenul meu.. poti pune acuatorul mai sus sau mai jos.. de preferabil mai sus pentru ca mai jos ai motorasul de geam electric.. nu este greu deloc.. nu mai trebuie sa inversezi nici un fir, ai spus ca doar la o usa ai problema ca se deschide cand dai sa se inchida si invers nu? Ai vrut o idee despre cum sa intorci acuatorul si sa rezolvi problema.. eu ti-am dat-o pe cea mai simpla posibila.. este alegerea ta daca o pui in practica sau nu.. Si chiar nu inteleg ce vrei sa zici cu luatul pe fiecare usa in parte.. procedezi asa doar la usa cu problema..
This post has been edited by panter1: 4 Mar 2010, 22:50 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
mecanick_maverick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 462 Joined: 10 April 09 From: Madrid ![]() |
Salut @panter1 !
Nu era vorba doar de o usa , toate functionau simultan in acelas sens - dar invers specificatiei butoanelor de la telecomandä . Cea mai simpla solutie e ![]() E vorba de comunicarea telecomenzii cu unitatea centrala , ceva inversat la programare . |
--------------------
Opel, Seat, MB, Kia
Astra F, Ibiza, Vito, Sprinter, Sedona
'97, '96, '04, '03, '11
- 47__CFS Dacä ceva nu functioneazä , undeva s-a strecurat o eroare ...
Respect yourself anytime ! |
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
exact panter1:mss de sfaturi dar la mine e la toate usile nu doar la una cum zice mecanick.e ceva din partea de comunicare
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 19:33 |