Asociatiile de locatari si puterea lor, derivat de la demolarea garajelor ilegale
![]() ![]() ![]() |
Asociatiile de locatari si puterea lor, derivat de la demolarea garajelor ilegale
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 13 Apr 2005, 12:18) Mult nu va mai dura. Cei de la apa rece si termoficare ma-u avertizat ca incepind din 2006 se va trece la contorizare individuala tip gaze sau curent electric si cu montare de apometre la subsol sau o incapere anexa ( unde nu exista subsol ). Totodata se va incheia contract individual cu acesti furnizori de servicii iar plata se va face direct la ei |
-------------------- Kox
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Aha, adica ce ziceam eu vreo citeva posturi mai sus. sa dea Domnu sa fie asa.
Si in felul asta se va termina si cu fondul de rulment, alt stress al vietii mele. This post has been edited by bomicabomic: 13 Apr 2005, 13:38 |
--------------------
x
x
- x
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
DECI ca sa incep cu concluzia. Ceea ce am scris eu ramane valabil:
1. Administratorul are voie sa-ti intre in casa 2. Acordul asociatiei de proprietari este cerut de Registrul comertului pentru infiintare firma noua si pt punct de lucru si Administratorii astia nu-l dau in unele cazuri decat cu spaga.... chiar daca nu ai decat sediu social in apartament, FARA ACTIVITATE !!!! adica tot numa eu stau in casa.... 3. pentru parcare in fata blocului iti trebe acordul Asoc de proprietari 4. Pentru "sarmele" de Net trebe acodrul lor si mai adaugam: 5. Violarea constitutiei, dar asta dupa ce a fost violata pe toate partile de nea ILIESCU .... merge si la noi .....odata (cu privire la dreptul la libera asociere) ![]() 6. Daca nu platesti intretinerea iti pot scoate la vanzare apartamentul (am vazut destuel cazuri) 7. Nu prea poti sa le platesti in cont decat daca faci tambalau. Decat sa consemnezi suma la CEC si sa mai dai 2-300.000/luna la executor mai bine il vanezi pe administrator. 8. Ca sa nu mai spun ca majoritatea Administratorilor sunt fosti sau ex de aia care dadeau cu ciocu pe la politie sau secu ..... asta cand eram eu mic..... pe vremea lu impuscatu ......... In ce tara de C***T traim !!!!!!!!!.... ![]() This post has been edited by nairam: 13 Apr 2005, 14:02 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
QUOTE(nairam @ 13 Apr 2005, 13:58) 8. Ca sa nu mai spun ca majoritatea Administratorilor sunt fosti sau ex de aia care dadeau cu ciocu pe la politie sau secu ..... asta cand eram eu mic..... pe vremea lu impuscatu ......... Cu deosebirea ca inainte erau "alesi" intr-un fel iar acum in alt fel. Pe de alta parte stiu ca daca vrei s-o faci corect, munca de administrator este nasoala (probabil ca de aia o refuza multi) dar asta nu inseamna ca administratorii trebuie sa se creada buricul pamantului. |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
mai manca-v-as, voi va agitati ca de ce nu putem plati in contul asociatiei, care de obicei e condusa de niste amarati, dar ce sa mai zic de incredibila RCS, societate de cablu, care iti da si net, si teefonie fixa si care nu incaseaza decat prin casierii?!?!?!
sa nu te doara capul? |
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ba da!
Ca io platesc la RCS prin OP! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- fan VAG!
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Să vă povestesc ceva, scurt: la noi, în bloc, administratorul a vrut să montăm contoare de apă caldă și apă rece. Deși, inițial, mulți erau împotriva ideii, (pereți sparți, bani cheltuiți etc. știți cum este) a fost suficient să-și monteze cîțiva... După nici două săptămîni, eu sînt unul dintre ultimii trei din totalul de 30 de apartamente care nu are contoare! Subliniez aici faptul că locuiesc într-un bloc fără restanțieri la întreținere... Dar a apărut, brusc, mentalitatea aceea că "de ce să plătesc eu consumul de apă al celui care face duș de trei ori pe zi, sau își spală un măr cu un metru cub de apă"... Asta este... Sîmbătă îmi instalez și eu contoare...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
QUOTE(OCEBE @ 13 Apr 2005, 15:11) Cu deosebirea ca inainte erau "alesi" intr-un fel iar acum in alt fel. Pe de alta parte stiu ca daca vrei s-o faci corect, munca de administrator este nasoala (probabil ca de aia o refuza multi) dar asta nu inseamna ca administratorii trebuie sa se creada buricul pamantului. M-as face eu administrator, dar faptul ca am un servici ma impiedica, pentru ca nu am suficient timp si pentru administratie... In schimb, pensionarii senili au tot timpul din lume si mai incaseaza si ceva bani pe langa pensia aia a lor... Ce super este cand ma gandesc ca eu il platesc ca sa ma calce in picioare... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
cum platiti voi prin op cand mie acum o luna mi-a reconfirmat casiera ca nu se poate; si chiar mai era o persoana la coada care intrebase inaintea mea;
io stau in aviatiei, sa fie diferit in functie de zonele lor? sigur platiti catre rcs si nu rds? chiar o sa ma enerve daca e asa si o sa ma duc cu scandal peste aia... |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 14:35 |