DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Asociatiile de locatari si puterea lor, derivat de la demolarea garajelor ilegale

os
post 13 Apr 2005, 13:26
Post #61

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

Aberant. Banca trebuie sa-mi garanteze ca viramentul ajunge în contul de destinatie (ceea ce cred ca si face). Dupa aceea, pa si pu', la vara ne mai vedem... Ce-mi pasa mie daca foaia lui de varsamînt e actuala etc. etc. Eu vad lucrurile altfel: daca e nevoie (ex: litigiu), ne uitam. Altfel, vezi mai sus... la vara!

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dyda
post 13 Apr 2005, 13:30
Post #62

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(bomicabomic @ 13 Apr 2005, 12:18)
Ma gindesc cind s-o plati cu cardul cum va fi. biggrin.gif  biggrin.gif
*

Mult nu va mai dura. Cei de la apa rece si termoficare ma-u avertizat ca incepind din 2006 se va trece la contorizare individuala tip gaze sau curent electric si cu montare de apometre la subsol sau o incapere anexa ( unde nu exista subsol ). Totodata se va incheia contract individual cu acesti furnizori de servicii iar plata se va face direct la ei

--------------------
Kox
+
bomicabomic
post 13 Apr 2005, 13:36
Post #63

Ex-membru DaciaClub

Aha, adica ce ziceam eu vreo citeva posturi mai sus. sa dea Domnu sa fie asa.
Si in felul asta se va termina si cu fondul de rulment, alt stress al vietii mele.

This post has been edited by bomicabomic: 13 Apr 2005, 13:38

--------------------
x x - x
+
nairam
post 13 Apr 2005, 13:58
Post #64

Posesor de bebelus...

From: Bucuresti

DECI ca sa incep cu concluzia. Ceea ce am scris eu ramane valabil:
1. Administratorul are voie sa-ti intre in casa
2. Acordul asociatiei de proprietari este cerut de Registrul comertului pentru infiintare firma noua si pt punct de lucru si Administratorii astia nu-l dau in unele cazuri decat cu spaga.... chiar daca nu ai decat sediu social in apartament, FARA ACTIVITATE !!!! adica tot numa eu stau in casa....
3. pentru parcare in fata blocului iti trebe acordul Asoc de proprietari
4. Pentru "sarmele" de Net trebe acodrul lor
si mai adaugam:
5. Violarea constitutiei, dar asta dupa ce a fost violata pe toate partile de nea ILIESCU .... merge si la noi .....odata (cu privire la dreptul la libera asociere) biggrin.gif
6. Daca nu platesti intretinerea iti pot scoate la vanzare apartamentul (am vazut destuel cazuri)
7. Nu prea poti sa le platesti in cont decat daca faci tambalau. Decat sa consemnezi suma la CEC si sa mai dai 2-300.000/luna la executor mai bine il vanezi pe administrator.
8. Ca sa nu mai spun ca majoritatea Administratorilor sunt fosti sau ex de aia care dadeau cu ciocu pe la politie sau secu ..... asta cand eram eu mic..... pe vremea lu impuscatu .........

In ce tara de C***T traim !!!!!!!!!.... 251.gif . ...

This post has been edited by nairam: 13 Apr 2005, 14:02

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
OCEBE
post 13 Apr 2005, 14:11
Post #65

Membru autentic

From: galati

QUOTE(nairam @ 13 Apr 2005, 13:58)

8. Ca sa nu mai spun ca majoritatea Administratorilor sunt fosti sau ex de aia care dadeau cu ciocu pe la politie sau secu ..... asta cand eram eu mic..... pe vremea lu impuscatu .........

*

Cu deosebirea ca inainte erau "alesi" intr-un fel iar acum in alt fel.
Pe de alta parte stiu ca daca vrei s-o faci corect, munca de administrator este nasoala (probabil ca de aia o refuza multi) dar asta nu inseamna ca administratorii trebuie sa se creada buricul pamantului.

--------------------
dacia 1300
Am avut o DACIA 1300
+
Bobo
post 13 Apr 2005, 14:55
Post #66

Membru autentic

mai manca-v-as, voi va agitati ca de ce nu putem plati in contul asociatiei, care de obicei e condusa de niste amarati, dar ce sa mai zic de incredibila RCS, societate de cablu, care iti da si net, si teefonie fixa si care nu incaseaza decat prin casierii?!?!?!

sa nu te doara capul?

--------------------
+
asarban
post 13 Apr 2005, 14:55
Post #67

Membru autentic

Group: Banned

Ba da!
Ca io platesc la RCS prin OP!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
horsewhisperer27
post 13 Apr 2005, 22:08
Post #68

Membru autentic

QUOTE(asarban @ 13 Apr 2005, 16:55)
Ba da!
Ca io platesc la RCS prin OP!
*

corect!
si eu!
deci unii nu le stie chiar pe toate, plus ca durerea de cap de pe acest topic NU este recese-ul, ci ALTA!

--------------------
fan VAG!
+
Watchful snake
post 14 Apr 2005, 00:11
Post #69

Membru

From: București

Să vă povestesc ceva, scurt: la noi, în bloc, administratorul a vrut să montăm contoare de apă caldă și apă rece. Deși, inițial, mulți erau împotriva ideii, (pereți sparți, bani cheltuiți etc. știți cum este) a fost suficient să-și monteze cîțiva... După nici două săptămîni, eu sînt unul dintre ultimii trei din totalul de 30 de apartamente care nu are contoare! Subliniez aici faptul că locuiesc într-un bloc fără restanțieri la întreținere... Dar a apărut, brusc, mentalitatea aceea că "de ce să plătesc eu consumul de apă al celui care face duș de trei ori pe zi, sau își spală un măr cu un metru cub de apă"... Asta este... Sîmbătă îmi instalez și eu contoare...

--------------------
Dacia Solenza Clima 2003
Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
+
chichi
post 14 Apr 2005, 07:49
Post #70

Membru

From: Braila

QUOTE(OCEBE @ 13 Apr 2005, 15:11)
Cu deosebirea ca inainte erau "alesi" intr-un fel iar acum in alt fel.
Pe de alta parte stiu ca daca vrei s-o faci corect, munca de administrator este nasoala (probabil ca de aia o refuza multi) dar asta nu inseamna ca administratorii trebuie  sa se creada buricul  pamantului.
*

M-as face eu administrator, dar faptul ca am un servici ma impiedica, pentru ca nu am suficient timp si pentru administratie...

In schimb, pensionarii senili au tot timpul din lume si mai incaseaza si ceva bani pe langa pensia aia a lor...

Ce super este cand ma gandesc ca eu il platesc ca sa ma calce in picioare... sad.gif Pentru ca locatarii sunt cei care-i platesc lui salariul...

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.2V 2012 - BR
+
Bobo
post 14 Apr 2005, 09:40
Post #71

Membru autentic

cum platiti voi prin op cand mie acum o luna mi-a reconfirmat casiera ca nu se poate; si chiar mai era o persoana la coada care intrebase inaintea mea;

io stau in aviatiei, sa fie diferit in functie de zonele lor?

sigur platiti catre rcs si nu rds? chiar o sa ma enerve daca e asa si o sa ma duc cu scandal peste aia...

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 14:35
Forum Renault