Sfaturi piese auto pentru super nova, intrebari + recomandari piese
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi piese auto pentru super nova, intrebari + recomandari piese
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
QUOTE(cata82 @ 23 Sep 2012, 10:09) Pe Stefan cel Mare (intersectie cu Barbu Vacarescu), vis-a-vis de stadionul Dinamo, e un magazin Varta, te duci cu cea veche si iti face discount la cea noua. Parerea mea e sa-ti iei o Varta sau Bocsh. Am eu din 2007 pe masina Bosh Silver de 44Ah parca si inca rezista. Singura problema este ca pe la o imbinare din partea superioara uneori se vad urme de lichid/acid uscat prelins. I-am facut un fel de tavita ca protectie pentru a nu se prelinge pe motor. Bateria este fara intretinere, deci nu poti vedea nivelul electrolitului. |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
CrysMM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 11 March 09 From: Braila - Ulmu ![]() |
Telescoape fata de la bonmarc.ro. Marca Record - Franta. 267 ron setul. Ce pot spune, fata de Bilstein sunt mult mai bune. Cand am pus Bilstein, nu era aproape nici o diferenta fata de cele vechi si obosite, aproape nici una. Acum treaba este total diferita. Masina este teapana, silentioasa, nu mai simt orice denivelare. Se simte ca isi fac treaba.
|
--------------------
Dacia
1310 + SuperNova + Ford Focus combi 1,6b
1999 / 2001 / 2010
|
|
ionijhonnie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 314 Joined: 8 July 07 From: Ploiesti - Bucuresti ![]() |
Vrei sa spui ca cei de la Bonmarc ti-au schimbat amortizoarele dupa ce au fost montate pe masina ?
This post has been edited by ionijhonnie: 28 Sep 2012, 16:23 |
--------------------
Actual: Dacia
SuperNova, 2001
îmbunătățită Rapsodie-Confort-Clima, 1.4mpi
- Albastru KatYfea X Ex: R16-1964, R16-1967, D1300-1975, LoganMCV-2007
|
|
CrysMM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 11 March 09 From: Braila - Ulmu ![]() |
Nu am spus asta. Amortizioarele Record le-am cumparat de la Bonmarc. Bilstein le montasem acum 2 ani si nu au fost bune de nimic.
|
--------------------
Dacia
1310 + SuperNova + Ford Focus combi 1,6b
1999 / 2001 / 2010
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Mi s-a rupt de tot furtunul capacului de la filtrul de aer. Cel care ajuta motorul sa traga aer de langa baterie. Gasesc de cumparat asa ceva sau mai bine caut prin dezmembrari?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ra7van |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 22 July 12 From: Bucuresti ![]() |
Salut Maskatu, referitor la furtun, eu iti recomand mai bine sa mergi la un magazin de instalatii sanitare si sa iti iei un furtun spirala (se vinde la metru, au diametrele interioare cuprinse intre 30-160mm) si sa il montezi, e mult mai rezistent decat cele din magazinele de piese auto.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- B xx LDZ
|
|
ionijhonnie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 314 Joined: 8 July 07 From: Ploiesti - Bucuresti ![]() |
bine zis mai sus
am mai vazut pe unele DSN furtun de aspirator, sau pe altele tub de aluminiu, dar acesta nu prea vad cum sa reziste prea mult timp This post has been edited by ionijhonnie: 5 Oct 2012, 10:19 |
--------------------
SuperNova, 2001
|
|
Maskatu |
![]()
|
Am cautat in baumax la burlane de hota dar nu aveau cu diametru asa mic. Va referiti la copex?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
eugen261 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 13 March 07 ![]() |
ptr. mascatu, la dacia diesel papuc este furtun in genul asta, doua bucati rezolva problema, am de cica sase ani
|
--------------------
Clio Symbol
1.4/8V
2008
- br00XXX
|
|
danutz19 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 15 September 10 From: Roman ![]() |
eu unul l`am infasurat cu banda de izoler si nu are nimic
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nu mai am ce sa infasor...
This post has been edited by Maskatu: 7 Oct 2012, 15:44 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
StefanRobert |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 October 12 From: Huneodara ![]() |
Buna ziua! caut sa cumpar oringuri pt injectoare DSN 2001,si nu gasesc deloc nici de le magazinele Dacia, stie cineva vreun magazin online care vinde sau poate se potriveste de la alt model!! nu mai stiu unde sa caut. in speranta ca imi va raspunde cineva multumesc anticipat!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
|
|
gabriel.bv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 4 June 10 From: Brasov ![]() |
@StefanRobert:.zicea cineva pe forum(la topicul legat de curatarea injectoarelor) ca si`a pus el oring`uri de Cielo la injectoare...cica ar fi mai maleabile si ar etansa mai bine...cauta la magazine si fa o comparatie intre ele..
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
- BV xx NIG [B]Never drive faster than your angel can fly ![/B]
|
|
Ryco1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
StefanRobert |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 October 12 From: Huneodara ![]() |
am cautat prin magazine dar imi zic ca nu mai se fabrica si nu mai au de unde sa comande. si de cielo am intrebat dar acelasi raspuns. poate stiti vreun magazin oline sau in jud. Hunedoara cineva care mai are pe stoc!!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
|
|
gabriel.bv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 4 June 10 From: Brasov ![]() |
piese de SuperNova gasesti aici ....mai multi colegi de forum au comandat de pe acel site si au zis ca sunt seriosi..vezi poate gasesti si acele oringuri...de "golan"/SLZ oare nu ar merge??(de pe 1.4 )..O zi buna
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
- BV xx NIG [B]Never drive faster than your angel can fly ![/B]
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
clalexxxx |
![]()
|
![]() Happy and cofee Group: Members Posts: 261 Joined: 27 September 07 From: Craiova ![]() |
In legatura cu O-ringurile de Cielo eu le-am montat, eu am mentionat in posturi mai vechi, costa 4lei buc le-am montat la fiecare injector si le-am uns cu ulei de motor de pe joja ulei, au intrat superb, eram disperat de 2 ori imi bubuise carcasa filtrului de aer din cauza oringurile tragea aer fals si facea un zgomot de aspirator se auzea in special la oprirea motorului (ramasesem cu 2 picioare la carcasa aer).
Injectoarele pe cielo tot siemens deka sunt va garantez cu propria masina, nu gasesc postul stiu ca discutam cu userul ady23 acum 1 an si ceva despre oringuri. Cumparati cu incredere daca nu ma credeti luati un oring de supernova si comparati cu cel de cielo, eu m-am documentat foarte mult inainte de a cumpara eram gata sa comand kit oringuri 100 lei parca nu stiu de pe ce sit si apoi m-a lovit ideea sa caut injectoare similare, sa vad unde pot gasii si BINGO. Am cumparat si oringuri de la firma PARKER din viton dar nu au corespuns perfect dimensional si tot intra aer. Cu respect. |
--------------------
Dacia
Logan
oct 2007,1.4L Laureate
- DJ-AKP
|
|
ionijhonnie |
![]()
|
Mulțumesc pentru informație.
Foarte bună! |
--------------------
SuperNova, 2001
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Am luat o pompa de benzina Klaxcar, care un mecanic mi-a zis ca este poloneza si nu tine ???
Ce pqrere aveti ??? Adrian ![]() |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
2004 -1.9 DIESEL , 2004 1.6 16V BENZINA ;
- B Nu poti face supa de PUI, daca pui numai gainat de pui
|
|
Maskatu |
![]()
|
Roaga-te sa tina...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Problema este ca pe cutie scria Klaxcar made in france pentru Solenta, pe ea scrie Klaxcar, am inlocuit-o deja - este cu cca 8mm mai mica decat cea de pe masina si intrebarea mea ramane: ESTE POLONEZA SAU FRANTUZEASCA ????
Cred ca am luat-o de la Ovidiu din Vitan cu 95 lei. Ca preturi : era o pompa zis poloneza neinscriptionata dar era frumos lucrata -90 lei, alta era din tabla galben aurie noname neinscriptionata 100lei si la pret bomba de ASAM in cutie frumoasa pe care scria firma la 110 lei ( pe care am zis ca nu o iau nici gratis ). Ca pret Klaxcar este sub Bosch ( de patru ori ), as vrea sa cred ca daca cea originala a tinut 10 ani asta sa tina macar 5 ani. Stie cineva unde sunt facute aceste pompe de benzina Klaxcar ???? Pana acum aveam impresie buna despre firma Klaxcar, ramane de vazut cum se va comporta . Adrian ![]() This post has been edited by adrian.petrov: 19 Oct 2012, 15:41 |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
ionijhonnie |
![]()
|
cea originală Bosch, nu mai merge deloc?
este bobinajul întrerupt, ars? sau nu mai ”bagă”? în mod normal cea orginală nu ar trebui să se ardă bobinajul. |
--------------------
SuperNova, 2001
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
adrian.petrov |
![]()
|
Pentru ionijhonnie, cea originala ( neagra ), cred ca Bosch - nu am vazut nici o inscriptie, este blocata nu se mai invarte.
Oricum a tinut 10 ani si cred ca-i ajunge, poate s-a blocat cu ceva mizerii ;dar ...... Ai idee, este capsulata ?? se poate desface, daca as faceo sa se invarta, macar as tine-o de rezerva. Adrian ![]() This post has been edited by adrian.petrov: 22 Oct 2012, 15:32 |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
ionijhonnie |
![]()
|
Da, exact cum ai spus: este blocată de particule metalice ruginite ce s-au depus între rotor și magneții statorului. Electropompa este sertizată și se poate desface cu grijă, se curăță și se poate monta (sertiza) la loc. Ai șanse mari să funcționeze din nou. Să-i pui filtru nou la sorb.
|
--------------------
SuperNova, 2001
|
|
MyKe89 |
![]()
|
A incercat cineva sa toarne o bucsa plina in bieleta anti-balans / anti-rasturnare? Bucsa in sine e buna la mine, dar s-a desprins de pe metal si se plimba aiurea acolo.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
adrian.petrov |
![]()
|
Pentru 50 lei cat costa una "bieleta (suport) inferioara dacia supernova" de noua, iar montajul este super usor - cine crezi ca sta sa faca experiente pe timpul si masina lui ???
Adrian ![]() |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
MyKe89 |
![]()
|
E 170 lei una Lemforder, dar nu de una noua imi pun problema, ci de modul de turnare al bucsei mari din bascula. De aceea ma gandeam la bucsa plina, ar tine de 3 ori mai mult.
![]() This post has been edited by MyKe89: 23 Oct 2012, 21:47 |
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Acest topic a fost creat pentru a veni in sprijinul posesorilor de dsn. Mai exact... puteti cere detalii despre o anumita piesa, pe care doriti sa o achizitionati, si alti colegi va pot spune, " da, cumpara de la x producator, si vezi ca are un pret in jur de y roni". Si tot asa.
Sau, feedback-uri (pareri despre x piesa), spre exemplu "am luat x piesa de la y producator si acum am z km cu masina si inca se tine bine" , sau " nu luati x piesa de la y producator pentru ca este foarte proasta". Ofertele comerciale sunt interzise, fiind permise doar la bursa, iar mesajele ce contin oferte comerciale directe, vor fi sterse imediat fara o notificare in prealabil. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 22:35 |