Sfaturi piese auto pentru super nova, intrebari + recomandari piese
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi piese auto pentru super nova, intrebari + recomandari piese
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
slash21 |
![]()
|
![]() Membru-Hunedorean Group: Members Posts: 376 Joined: 20 January 10 From: Lupeni ![]() |
scuze chiar nu vazusem postarea.
This post has been edited by slash21: 26 Dec 2012, 21:47 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Maskatule, imi pare rau, dar decat klaxcar, mai degraba LPR.
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
slash21 |
![]()
|
![]() Membru-Hunedorean Group: Members Posts: 376 Joined: 20 January 10 From: Lupeni ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Cu un uz nepotrivit poti ovaliza si termina fizic chiar si discuri brembo..
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(MyKe89 @ 26 Dec 2012, 21:47) Am distributie klaxcar si discuri klaxcar si se comporta la fel de bine ca varianta originala. Placute am avut ferodo dar le-am terfelit repede. Acum am originale si crede-ma ca se comporta fix la fel ca ferodo, ce erau laudate de tot forumu dacia club. Klaxcar se vinde bine cam la orice piesa... Distributie, pompa apa, filtre, etc. pentru ca sunt ieftine si bune. Ai auzit tu pe cineva ca a zis "mi-am luat x piesa marca klaxcar si mi s-a stricat"? Nu cred. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ai si tu dreptate, dar eu n-as dormi linistit noaptea daca mi-as pune distributie de la un producator care face de toate, inclusiv becuri si stergatoare.
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 27 Dec 2012, 08:22) Am distributie klaxcar si discuri klaxcar si se comporta la fel de bine ca varianta originala. Placute am avut ferodo dar le-am terfelit repede. Acum am originale si crede-ma ca se comporta fix la fel ca ferodo, ce erau laudate de tot forumu dacia club. Klaxcar se vinde bine cam la orice piesa... Distributie, pompa apa, filtre, etc. pentru ca sunt ieftine si bune. Ai auzit tu pe cineva ca a zis "mi-am luat x piesa marca klaxcar si mi s-a stricat"? Nu cred. Aici cred ca ar fi frumos sa spui toate parerile care le-ai auzit... |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Maskatu |
![]()
|
Anume?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
fuzzzy |
![]()
|
Ce ti-am zis eu de Klaxcar, adica face fix cat platesti... tu nu ai patit nimic cu pompa de apa insa la mine a facut o data "poc" pe la jumatatea vietii.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
|
Maskatu |
![]()
|
Pare rau. Pompa mea este cea originala. Si cea ce urmeaza sa o pun este graf.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
miaghy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 16 January 10 From: bucuresti ![]() |
sunt praf klaxcar mi am pus eu discuri nu am facut 3000 de km si bat ca dracii,asta este daca m am zgircit la bani acum trebuie sa platesc, asa ca nu le mai laudati atata , originale si gata
27 Dec 2012, 18:15: apropo cat mai sunt discurile originale ? This post has been edited by miaghy: 27 Dec 2012, 18:15 |
--------------------
dacia
super nova
2001
|
|
Capitan_marian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 790 Joined: 10 December 12 ![]() |
intrebare . filtru de ulei la supernova e la fel ca la dacie cum e e acelas filet e stas la toate masinile ex solenza logan ?
|
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
QUOTE(Pisleagmarius @ 27 Dec 2012, 18:40) intrebare . filtru de ulei la supernova e la fel ca la dacie cum e e acelas filet e stas la toate masinile ex solenza logan ? POsibil sa fie la fel la filet dar in rest............... sunt fiecare in functie de masina, de ulei de ce presiune face pompa, etc,puii mei!!!!!!!! Auzi?.....................tu esti proaspat proprietar de Supernova? |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
fuzzzy |
![]()
|
Cred ca e proaspat proprietar de autoturism..
|
--------------------
reno
clio hb
'02
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
Daca ai superrnova de ce nu desfaci filtrul tau sa compari??o sa pierzi vreo 200ml de ulei!!! Cauta ca e plin netu' de poze cu filtre!!!!!!!!!!!! Da un search pe goagle
27 Dec 2012, 20:48: QUOTE(fuzzzy @ 27 Dec 2012, 19:07) Sau doar ne ia putin peste picior!!!!! ![]() This post has been edited by Eu Alex: 27 Dec 2012, 20:48 |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
Eu Alex--tu ce crezi??
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Eu Alex |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
|
|
Capitan_marian |
![]()
|
asta este Netu doamnelor si Domnilor era de asteptat . da chiar asa prea de tot
![]() |
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
Pisleagmarius--colegu,tu le vrei toate la,,nas,,.cam 95% din forumisti folosesc functia din dreapta(search) si cand nu gasesc atunci intreaba.
Tu faci parte din aia 5% care nu stiu sau nu vor?? si mai este un motor de cautare foarte folosit de 100% din populatia lumii se numeste <Google> folosestel si tu,vei ramane uimit cate vei gasii(inclusiv filtru tau) This post has been edited by nikuniku: 27 Dec 2012, 21:17 |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Capitan_marian |
![]()
|
imi cer scuze nu prea le am cu netu nu ma pasioneaza asa mult mam inscris gratis aici fara nicio problema in speranta ca voi primi si eu raspunsuri la intrebarile mele
|
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
nikuniku |
![]()
|
e lasa ca inveti tu
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
MyKe89 |
![]()
|
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(miaghy @ 27 Dec 2012, 18:14) sunt praf klaxcar mi am pus eu discuri nu am facut 3000 de km si bat ca dracii,asta este daca m am zgircit la bani acum trebuie sa platesc, asa ca nu le mai laudati atata , originale si gata Si daca eu am 20 mii cu ele si nu am avut probleme, ce vrei sa fac? Sa mint si sa zic ca nu sunt bune? Realitatea m-ar contrazice. Sunt la al doilea set de placute pe ele. Si merg ca in prima zi. Acum depinde si cum mergi cu masina, cum folosesti frana, daca o combini cu frana de motor, etc. Depinde si de piesa dintre volan si scaun. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
fuzzzy |
![]()
|
Pai la cum conduci tu te-ar fi tinut distributia o viata, daramite pompa de apa sau discurile..
|
--------------------
reno
clio hb
'02
|
Maskatu |
![]()
|
Nu stiu cum sa iti raspund la afirmatia ta fara sa te jignesc asa ca ma abtin.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
fuzzzy |
![]()
|
Ma scuzi, nu am vrut sa para ca o jignire, si vorbesc foarte serios.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
|
Axinte |
![]()
|
![]() Membru ghinionist Group: Members Posts: 268 Joined: 27 March 11 From: Oltenita ![]() |
Nu faceti prostia sa va luati discuri originale! Am patit-o pe pielea mea.. Am mers 2-3 mii cu ele si au inceput sa bata, dupa care le-am rectificat la strung, si surpriza, au inceput sa bata iar... Material prost cred. Acum am trecut pe klaxcar si am 5 mii cu ele, ma declar multumit momentan. Dupa ce ca sunt vai mama lor mai e si 150 lei buc. Despre cilindrii spate ce stiti, pe la ce preturi se gasesc si ce marca? Am intrebat in vitan si au la 50 de lei marca asam. Mi se pare cam mult fata de ce vazusem pe net..
|
--------------------
DACIA
Super Nova
2002 clima
- CL ?? xxx Ai nevoie de multi ani de studiu pentru a ajunge sa taci neintrebat.
Cap ai, minte ce-ti mai trebuie? |
|
MyKe89 |
![]()
|
M-am chinuit degeaba să găsesc echivalențe, dacă te uitai puțin inapoi găseai asta:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3658647 ![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
Axinte |
![]()
|
![]() Membru ghinionist Group: Members Posts: 268 Joined: 27 March 11 From: Oltenita ![]() |
Apreciez efortul, am citit tot ce ai postat inainte sa pun intrebarea, doar ca nu ai mentionat niciun pret...
|
--------------------
DACIA
Super Nova
2002 clima
- CL ?? xxx Ai nevoie de multi ani de studiu pentru a ajunge sa taci neintrebat.
Cap ai, minte ce-ti mai trebuie? |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Acest topic a fost creat pentru a veni in sprijinul posesorilor de dsn. Mai exact... puteti cere detalii despre o anumita piesa, pe care doriti sa o achizitionati, si alti colegi va pot spune, " da, cumpara de la x producator, si vezi ca are un pret in jur de y roni". Si tot asa.
Sau, feedback-uri (pareri despre x piesa), spre exemplu "am luat x piesa de la y producator si acum am z km cu masina si inca se tine bine" , sau " nu luati x piesa de la y producator pentru ca este foarte proasta". Ofertele comerciale sunt interzise, fiind permise doar la bursa, iar mesajele ce contin oferte comerciale directe, vor fi sterse imediat fara o notificare in prealabil. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 20:01 |